EMV

EMV

Електричество и електроника Наука и технологии
Организатор:
Mesago Messe Frankfurt GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
EMV

Водещото събитие за електромагнитна съвместимост в Европа

EMV е международно изложение за електроника, което се провежда в Щутгарт, Германия. На него се събират водещи компанни в бранша, за да представят своите продукти и услуги и да демонстрират новостите, които ще променят сектора. Събитието е много подходящо за всеки, който иска да заинтригува колеги и потребители с нов продукт, както и за хората, които искат да се информират за тенденциите в бранша. Ако и вие имате бизнес или амбиции в тази област, посетете изложението и създайте нови професионални и бизнес персперктиви за себе си.

EMV 2024

12.03.2024 до 14.03.2024 са новите дати за EMV. Физическото издание ще се проведе в Щутгарт, Германия. Messe Stuttgart няма да въведе строги защитни мерки срещу Ковид-19 поради това, че страната премахва вътрешните си ограничения през април 2022. Аналогично в момента Германия няма ограничения за пътуване.

Настаняване

Възложете на нас вашите онлайн хотелски резервации и подготовката на цялото ви пътуване. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме професионалисти с опит в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Ще ви отменим в търсенето на хотели в Щутгарт. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели за изложението EMV. Ще осигурим трансфера ви от и до летището, както и кола за удобното ви придвижване из града. Ако предпочитате, ще ви информираме за подходящите за целите ви линии на обществения транспорт. При необходимост ще ви наемем конферентна зала. Свържете се с нас и използвайте помощта ни. Тя е напълно безплатна за вас.

EMV 2022

Изаданието за 2022 на EMV се проведе между 12.07.2022 and 14.07.2022 в Messe Cologne. Мястото на провеждане не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19, като например 3G политиката за влизане, поради това, че Германия отмени своите вътрешни органичения. Изданието "лице в лице" беше посетено от приблизително 2500 посетители и 91 изложители, 15 от които присъстваха на изложението за първи път.

EMV 2023

EMV 2023 се проведе на 4 345 м2 изложбена площ и привлече 2 727 участници. Търговското изложение на живо се проведе в Messe Cologne между датите 28.03.2023 и 30.03.2023. Участниците се състояха от 40 лектори, 2 571 посетители и 116 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EMV Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.