Your free enquiry
EMV

EMV

Stuttgart, Germany
Индустрия
Индустрия:
Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Organizer
Organizer:
Mesago Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
EMV
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

От 28-ти март до 30-ти март 2023 са новите дати за EMV. Физическото издание ще се проведе в Щутгарт, Германия. Messe Stuttgart няма да въведе строги защитни мерки срещу Ковид-19 поради това, че страната премахва вътрешните си ограничения през април 2022. Аналогично в момента Германия няма ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

EMV е международно изложение за електроника, което се провежда в Щутгарт, Германия. На него се събират водещи компанни в бранша, за да представят своите продукти и услуги и да демонстрират новостите, които ще променят сектора. Събитието е много подходящо за всеки, който иска да заинтригува колеги и потребители с нов продукт, както и за хората, които искат да се информират за тенденциите в бранша. Ако и вие имате бизнес или амбиции в тази област, посетете изложението и създайте нови професионални и бизнес персперктиви за себе си.

Възложете на нас вашите онлайн хотелски резервации и подготовката на цялото ви пътуване. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме професионалисти с опит в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. Ще ви отменим в търсенето на хотели в Щутгарт. Ще ви предложим настаняване в добрите хотели за изложението EMV. Ще осигурим трансфера ви от и до летището, както и кола за удобното ви придвижване из града. Ако предпочитате, ще ви информираме за подходящите за целите ви линии на обществения транспорт. При необходимост ще ви наемем конферентна зала. Свържете се с нас и използвайте помощта ни. Тя е напълно безплатна за вас.

Предишни издания

2022
 
Изаданието за 2022 на EMV се проведе между 12.07.2022 and 14.07.2022 в Messe Cologne. Мястото на провеждане не включваше предпазни мерки срещу Ковид-19, като например 3G политиката за влизане, поради това, че Германия отмени своите вътрешни органичения. Изданието "лице в лице" беше посетено от приблизително 2500 посетители и 91 изложители, 15 от които присъстваха на изложението за първи път.

Full list of
hotels for
EMV

Book Now
How to get to EMV
On foot
On foot:

7 минути при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

Не е препоръчително при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By car
By car:

1 минутa при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

20 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

By public transport
By public transport:

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Stuttgart Airport (Летище Щутгарт)

40 минути при пътуване от Stuttgart Hauptbahnhof (Централна Гара Щутгарт)

 

Similar trade shows