Mobile World Congress
Mobile World Congress

Mobile World Congress

New Dates
28 фев 2022 - 3 мар 2022
Spain , Barcelona

General Information

Organizer

GSMC Limited

Frequency

1 year

Mobile World Congress Map

Past Editions

28 Jun - 1 Jul Mobile World Congress 2021

25 - 28 Feb Mobile World Congress 2019

26 Feb - 1 Mar MOBILE WORLD CONGRESS 2018

27 Feb - 2 Mar MOBILE WORLD CONGRESS 2017

22 - 25 Feb MOBILE WORLD CONGRESS 2016

Изданието на Световния мобилен конгрес през 2021 г. ще бъде вдъхновяващо и ще повлияе на по-късните дати от 29 юни - 1 юли поради обстоятелства около COVID-19. Конгресът ще се проведе на Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания. Ще бъдат дадени мерки за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

Mobile World Congress е голямо международно изложение, което ви представя най-новите технологични иновации и разработки около мобилната индустрия. Мобилната технология е сред бързо разрастване и трансформация, което можете да видите изцяло само тук. 

Участието в Mobile World Congress (понякога съкратено на MWC или разглеждано като GSMA Mobile World Congress) е идеалната платформа, за да чуете най-големите умове и лидери в бранша да излязат на сцената с ключови речи, както и да научите какви нови тенденции ще нараснат по популярност. 

Да не говорим за отличните мрежови мини-събития, организирани, за да оптимизирате шансовете си да станете изгряваща звезда на сцената. На сцената от 1987 г. насам, Mobile World Congress предлага цялостно портфолио - завладяващо съдържание, AI и автоматизация, наред с свързаността, цифровия уелнес, доверието и сигурността.

Логистиката

Мобилният световен конгрес се доставя в Барселона, Испания от GSMA и изданията пристигат всяка година в края на февруари. Всяко издание работи общо четири дни, а Fira Barcelona - Gran Vía е официалното място за конгреса. Приемът се дава само на вътрешни лица от бранша и засега няма официално работно време. Въпреки че се очаква производството да се води от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Сега е време да поговорим за това как да стигнем до Фира Барселона - Гран Виа. Не е нужно да наемате кола, защото Барселона е един от градовете с най-добрата система за обществен транспорт и изложбените площи са добре свързани. Винаги можете да вземете метрото или да намерите автобусна линия, която спира близо до Fira Barcelona - Gran Vía.

Какво можете да очаквате като изложител

Mobile World Congress е успешна програма за обществени поръчки и със сигурност ще се срещнете с правилните, висококачествени контакти, които да добавите към вашата професионална мрежа. Гарантирано ще застанете пред целенасочена аудитория, която прави квалифициращите клиенти лесна задача;

Световният мобилен конгрес следи новите тенденции. Това означава както иновации, така и насърчаване на следващото поколение професионалисти, поради което едни от най-успешните програмни елементи са 4YFN Startup Event и YoMo: Youth Mobile Festival;

Mobile World Congress е единственото събитие, което всички погледи от бранша наблюдават отблизо, така че да ви даде двойното предимство в отличното отразяване в пресата и да научите за най-големите новини във вашия сектор в реално време, заедно с останалия свят.

Аудитория и статистика

Android, Huawei, Husqvarna и Wipro са само някои от основните спонсори, които подкрепят Световния мобилен конгрес и което от своя страна е повишило нивото на посещаемост и качеството на него на съвсем ново ниво.

Вие сте един от повече от 2400 изложители, които представят своите продажби пред публика, която се е увеличила до над 109 000 търговски посетители. Но тези хора не са просто никой - говорим за висшите етажи на корпоративната стълбица. Срещате се директно с изпълнителни директори, собственици, други C-нива, вицепрезиденти, директори, адвокати и съветници. Всичко в голям брой и с възможност за вземане на решения по отношение на покупките. След Испания страните с най-голям брой участници са Великобритания, САЩ, Китай, Германия, Франция, Южна Корея, Италия, Япония и Израел.

Настаняване

Започнете с намирането на настаняване за Световния мобилен конгрес от рано и се консултирайте с нас как да постигнете най-добрите оферти на пазара. Ние сме в челните редици по отношение на настаняването за изложби и предлагаме пълно обслужване на изложителите. Можете да се обърнете към нас с искания за резервации в заседателна зала или да намерите подходящия екипаж, който да изгради вашата справедлива кабина.

Извлечете максимума от пътуването си с хотелска резервация, която ви поставя близо до действието и пести бюджета ви. Можете да разчитате на нас, за да откриете най-добрите цени за хотели в близост до Fira Barcelona - Gran Vía, така че да се радвате на по-кратко пътуване до работното място и по-добри връзки с обществения транспорт. Необходима е само една телефонна консултация, за да резервирате хотел за Mobile World Congress.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА