Your free enquiry
Mobile World Congress

Mobile World Congress

Barcelona ,Spain
индустрия
индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer :
GSMC Limited
Event website
Event website :
Mobile World Congress
Frequency
Frequency:
1 year

Изданието на Световния мобилен конгрес през 2021 г. ще бъде вдъхновяващо и ще повлияе на по-късните дати от 29 юни - 1 юли поради обстоятелства около COVID-19. Конгресът ще се проведе на Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания. Ще бъдат дадени мерки за здраве и безопасност на COVID-19.

Въведение

Mobile World Congress е голямо международно изложение, което ви представя най-новите технологични иновации и разработки около мобилната индустрия. Мобилната технология е сред бързо разрастване и трансформация, което можете да видите изцяло само тук. 

Участието в Mobile World Congress (понякога съкратено на MWC или разглеждано като GSMA Mobile World Congress) е идеалната платформа, за да чуете най-големите умове и лидери в бранша да излязат на сцената с ключови речи, както и да научите какви нови тенденции ще нараснат по популярност. 

Да не говорим за отличните мрежови мини-събития, организирани, за да оптимизирате шансовете си да станете изгряваща звезда на сцената. На сцената от 1987 г. насам, Mobile World Congress предлага цялостно портфолио - завладяващо съдържание, AI и автоматизация, наред с свързаността, цифровия уелнес, доверието и сигурността.

Логистиката

Мобилният световен конгрес се доставя в Барселона, Испания от GSMA и изданията пристигат всяка година в края на февруари. Всяко издание работи общо четири дни, а Fira Barcelona - Gran Vía е официалното място за конгреса. Приемът се дава само на вътрешни лица от бранша и засега няма официално работно време. Въпреки че се очаква производството да се води от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Сега е време да поговорим за това как да стигнем до Фира Барселона - Гран Виа. Не е нужно да наемате кола, защото Барселона е един от градовете с най-добрата система за обществен транспорт и изложбените площи са добре свързани. Винаги можете да вземете метрото или да намерите автобусна линия, която спира близо до Fira Barcelona - Gran Vía.

Какво можете да очаквате като изложител

Mobile World Congress е успешна програма за обществени поръчки и със сигурност ще се срещнете с правилните, висококачествени контакти, които да добавите към вашата професионална мрежа. Гарантирано ще застанете пред целенасочена аудитория, която прави квалифициращите клиенти лесна задача;

Световният мобилен конгрес следи новите тенденции. Това означава както иновации, така и насърчаване на следващото поколение професионалисти, поради което едни от най-успешните програмни елементи са 4YFN Startup Event и YoMo: Youth Mobile Festival;

Mobile World Congress е единственото събитие, което всички погледи от бранша наблюдават отблизо, така че да ви даде двойното предимство в отличното отразяване в пресата и да научите за най-големите новини във вашия сектор в реално време, заедно с останалия свят.

Аудитория и статистика

Android, Huawei, Husqvarna и Wipro са само някои от основните спонсори, които подкрепят Световния мобилен конгрес и което от своя страна е повишило нивото на посещаемост и качеството на него на съвсем ново ниво.

Вие сте един от повече от 2400 изложители, които представят своите продажби пред публика, която се е увеличила до над 109 000 търговски посетители. Но тези хора не са просто никой - говорим за висшите етажи на корпоративната стълбица. Срещате се директно с изпълнителни директори, собственици, други C-нива, вицепрезиденти, директори, адвокати и съветници. Всичко в голям брой и с възможност за вземане на решения по отношение на покупките. След Испания страните с най-голям брой участници са Великобритания, САЩ, Китай, Германия, Франция, Южна Корея, Италия, Япония и Израел.

Настаняване

Започнете с намирането на настаняване за Световния мобилен конгрес от рано и се консултирайте с нас как да постигнете най-добрите оферти на пазара. Ние сме в челните редици по отношение на настаняването за изложби и предлагаме пълно обслужване на изложителите. Можете да се обърнете към нас с искания за резервации в заседателна зала или да намерите подходящия екипаж, който да изгради вашата справедлива кабина.

Извлечете максимума от пътуването си с хотелска резервация, която ви поставя близо до действието и пести бюджета ви. Можете да разчитате на нас, за да откриете най-добрите цени за хотели в близост до Fira Barcelona - Gran Vía, така че да се радвате на по-кратко пътуване до работното място и по-добри връзки с обществения транспорт. Необходима е само една телефонна консултация, за да резервирате хотел за Mobile World Congress.

Full list of
hotels for
Mobile World Congress

Book Now
How to get to Mobile World Congress

Similar trade shows