Mobile World Congress 2025

Mobile World Congress 2025

ИТ и Технологии Интернет Телекомуникации
Barcelona, Spain
03-06 Mar 2025
Организатор:
GSMC Limited
Място на провеждане:
Fira de Barcelona Gran Via
Честота:
1 year
Уебсайт:
Mobile World Congress

Най-влиятелното и вдъхновяващо събитие за мобилната индустрия

Mobile World Congress е голямо международно изложение, което ви представя най-новите технологични иновации и разработки около мобилната индустрия. Мобилните технологии са в процес на бърза експанзия и трансформация, която можете да видите изцяло само тук на това събитие.

Световният мобилен конгрес (MWC) е идеалната платформа за учене и вдъхновение от лидерите в индустрията. Това е мястото, където топ експерти излизат на сцената с ключови речи. Те също присъстват, за да научат за последните, най- популярни тенденции в сектора.

MWC предлага и отлични събития и подтеми за работа в мрежа, организирани, за да оптимизират шансовете ви да станете изгряваща звезда на сцената. От 1987 г. до сега Mobile World Congress предлага цялостно портфолио – изчерпателно съдържание, AI и автоматизация заедно със свързаност, цифрово здраве и сигурност. 

Mobile World Congress 2025

Изданието на Mobile World Congress за 2025 ще послужи като вдъхновяващ център за мобилната индустрия между 03.03.2025 и 06.03.2025. Конгресът ще се проведе във Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания. На мястото на събитието няма да бъдат прилагани мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че правителството на Испания премахна ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, които засягат международните пътувания.

Настаняване

Извлечете максимума от пътуването си с хотелска резервация, която ви позиционира близо до действието и спестява пари от бюджета ви. Можете да разчитате на нас, за да намерим най-добрите цени за хотели близо до Fira Barcelona - Gran Vía, така че да се насладите на по-кратко пътуване до работното място и по-добри връзки с обществения транспорт. Необходима е само една телефонна консултация с нас, за да резервираме хотелското ви настаняване за Mobile World Congress. Трейд Феър Трипс ЕООД е туристическа агенция, специализирана в организирането на бизнес пътувания. Ние осигуряваме персонализирани решения за фирмени представители, които посещават международни търговски изложения. Ние обслужваме участници във всички големи търговски панаири, изложения и конгреси. Освен това, ние осигуряваме настаняване, съобразено със специфичните ви нужди, желания и бюджет. Чрез нашия екип ще имате достъп до голяма база данни, състояща се от хиляди международни хотела. Агенцията ни Трейд Феър Трипс разполага с екип от опитни специалисти, които са на разположение по всяко време. Можем да ви помогнем да превърнете бизнес пътуването си в незабравимо, при това успешно събитие.

Трейд Феър Трипс – свържете се с нас, за да ви предложим най- добрите оферти за вашето бизнес пътуване!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

50 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

10 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

40 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

map

Хотели около Mobile World Congress

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Mobile World Congress 2025 Barcelona Exe Barcelona Gate 8.1 Barcelona от € 306.00 EUR Запази сега
Mobile World Congress 2025 Barcelona Citadines Ramblas Barcelona 5.5 Barcelona от € 360.00 EUR Запази сега
Mobile World Congress 2025 Barcelona Hotel Best 4 Barcelona 10.33 Barcelona от € 245.00 EUR Запази сега
Mobile World Congress 2025 Barcelona Hotel Vilamari 3.6 Barcelona от € 422.00 EUR Запази сега
Mobile World Congress 2025 Barcelona Ciutat Vella 6.3 Barcelona от € 347.00 EUR Запази сега
Mobile World Congress 2025 Barcelona Apartamentos Aura Park Fira BCN 4.5 Barcelona от € 351.00 EUR Запази сега
Mobile World Congress 2025 Barcelona Hotel Lleo 5.1 Barcelona от € 350.33 EUR Запази сега
Mobile World Congress 2025 Barcelona Eco Boutique Hostal Grau 5.92 Barcelona от € 268.00 EUR Запази сега
Meson Castilla Atiram Hotels 5 Barcelona от € 367.00 EUR Запази сега
Tres Torres Atiram Hotels 5.9 Barcelona от € 457.00 EUR Запази сега

Mobile World Congress се пренася в Барселона, Испания от GSMA и изданията пристигат всяка година в края на февруари. Всяко издание продължава общо четири дни, а Fira Barcelona - Gran Vía е официалното място за провеждане на този конгрес. Допускат се само лица от индустрията и засега няма изброени официални работни часове, въпреки че се очаква посещеният да бъдат от 09:00 до 18:00 часа.

Тук е моментът да поговорим за достигането до Fira Barcelona - Gran Via. Не е необходимо да наемате кола, защото Барселона е един от градовете с най-добрата мобилна инфраструктура и общественият транспорт и изложбените площи са отлично свързани. Винаги можете да вземете метрото или да намерите автобусна линия, която спира близо до Fira Barcelona - Gran Via.

Mobile World Congress е успешна платформа за правене на бизнес и със сигурност ще си набавите правилните, висококачествени контакти, които са ви нужни за вашата професионална мрежа. Гарантирано е, че ще застанете пред точната целева аудитория, която прави квалифицираните потенциални клиенти проста задача!

Mobile World Congress дава стойност на всичко това. Това означава както иновации, така и насърчаване на следващото поколение професионалисти, поради което някои от най-успешните елементи от програмата са 4YFN Startup Event и YoMo: Youth Mobile Festival.

Световният мобилен конгрес е единственото събитие, което всички в индустрията следят отблизо. Това ви дава двойно предимство, което се дължи на отличното медийно отразяване и научаването за най-големите новини във вашия сектор в реално време. Именно това е важно за бизнеса ви!

Android, Huawei, Husqvarna и Wipro са само някои от основните спонсори, които подкрепят Световния мобилен конгрес и това от своя страна издигна нивото на посещаемост и качеството му на съвсем ново ниво.

Вие сте един от от над 2400 изложители, които правят своите продажби пред публика, която се е повишила до над 109 000 професионални посетители. Но тези хора не са случайни – говорим за висшите ешелони на корпоративната стълбица. Срещате се директно с изпълнителни директори, собственици, вицепрезиденти, директори, адвокати и съветници в областта. Ще се срещнете с всички тези, които имат възможност за вземане на решения относно покупките. След Испания, страните с най-голям брой присъстващи са Обединеното кралство, САЩ, Китай, Германия, Франция, Южна Корея, Италия, Япония и Израел.

Mobile World Congress 2021

Хибридното издание на MWC за 2021 г. е сред най-успешните представяния на панаира. Събитието се проведе в Барселона - Гран Виа и се състоеше от два аспекта. Те включваха допълнителна цифрова платформа. Освен това, събитието включваше изложба на живо със строги предпазни мерки за коронавирус. Панаирът представи около 100 000 цифрови потребители. Освен това, се радваше на страхотен интерес - над 20 000 посетители на живо. Освен това, 1500 изпълнителни директори и ръководители на C-Suite присъстваха на MWC21. Над 1000 изложители, спонсори, партньори и медии посетиха панаира. Същото на събитието имаше повече от 650 политици, регулатори, държавни служители и лидери в индустрията. 

Mobile World Congress 2022

Хибридното представяне на Световния мобилен конгрес през 2022 г. беше второто издание, проведено по време на пандемията. То се проведе като физическо събитие в Барселона - Гран Виа с дигитална платформа като допълнителен елемент. Изданието включваше представители от около 200 държави, които присъстваха при строги мерки за безопасност Covid-19. Това включваше над 61 000 лични посетители, над 1600 международни журналисти и повече от 1000 лектори, които се бяха регистрирали предварително. Те също носеха предпазни маски за лице и сканираха своите 3G документи в специализираното приложение на събитието. Събитието също така включваше повече от 1900 изложители, спонсори и партньори, както и около 500 000 виртуални посетители. Повече от 50% от участниците бяха ръководители или директори на C-Suite. 20% от участниците на събитието бяха основатели и изпълнителни директори, включително имаше и много представители от стартиращи компании.

Mobile World Congress 2023

Mobile World Congress 2023 се проведе във Fira Barcelona - Gran Via като търговско изложение на живо и не включваше мерки за защита от коронавируси. Това се дължеше на премахването на ограниченията в страната, свързани с пандемията. На изданието присъстваха над 88 500 посетители от 202 държави, като над 40% от тях представляваха сродни индустрии. Повече от 50 % от участниците бяха директори или по-високопоставени, а 21 % заемаха ръководни позиции на ниво C-Suite. Освен това на събитието присъстваха над 2400 фирми изложители, спонсори и партньори. В програмата на конференцията участваха над 1000 лектори, като над 40 % от тях бяха представители на сродни индустрии. В министерската програма участваха 196 министерски делегации от над 150 държави, включително над 100 ръководители на регулаторни агенции и около 70 министри.

Mobile World Congress 2024

Mobile World Congress 2024 беше търговско изложение на живо, организирано във Fira Barcelona - Gran Via. То представи стоките на над 2700 изложители, а лекции изнесоха над 1100 лектори. Те бяха разгледани от повече от 101 000 посетители от 205 държави и от над 2600 журналисти. 51 % от присъстващите бяха директори, включително 21 % които бяха С-Suite. Освен това 59% от посетителите представляваха индустрии, свързани с основната мобилна екосистема. Министерската програма на GSMA беше посетена от над 180 делегации от 140 държави, които включваха повече от 70 министри и над 40 междуправителствени организации. В тях участваха и 2 държавни ръководители и около 120 ръководители на регулаторни органи.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Mobile World Congress 2025 Изпрати

Mobile World Congress акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.