Your free enquiry
Mobile World Congress

Mobile World Congress

Barcelona ,Spain
Индустрия
Индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer :
GSMC Limited
Event website
Event website :
Mobile World Congress
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието във връзка с Ковид-19

Изданието на Световния мобилен конгрес за 2023 ще послужи като вдъхновяващ форум за мобилната индустрия между 27.02.2023 и 02.03.2023. Конгресът ще се проведе във Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания. Мерките за здраве и безопасност срещу Ковид-19 ще бъдат задължителни. Те ще включват правила за социална дистанция, както и строга 3G политика за влизане. От участниците ще се изисква също така да се регистрират предварително и да носят хирургически маски на закрити места, като например заседателните зали. Преди влизане те ще трябва да покажат и своите 3G сертификати за допускане, като например отрицателни резултати от тестове. Поради въведените ограничения за пътуване тези документи трябва да бъдат представени и при пристигане в Испания. Като мярка за безопасност ще бъде въведена и честа дезинфекция на зоните на Fira Barcelona - Gran Via с висока интензивност на използване и трафик.

Въведение

Mobile World Congress е голямо международно изложение, което ви представя най-новите технологични иновации и разработки около мобилната индустрия. Мобилната технология е сред бързо разрастване и трансформация, което можете да видите изцяло само тук. 

Участието в Mobile World Congress (понякога съкратено на MWC или разглеждано като GSMA Mobile World Congress) е идеалната платформа, за да чуете най-големите умове и лидери в бранша да излязат на сцената с ключови речи, както и да научите какви нови тенденции ще нараснат по популярност. 

Да не говорим за отличните мрежови мини-събития, организирани, за да оптимизирате шансовете си да станете изгряваща звезда на сцената. На сцената от 1987 г. насам, Mobile World Congress предлага цялостно портфолио - завладяващо съдържание, AI и автоматизация, наред с свързаността, цифровия уелнес, доверието и сигурността.

Логистиката

Мобилният световен конгрес се доставя в Барселона, Испания от GSMA и изданията пристигат всяка година в края на февруари. Всяко издание работи общо четири дни, а Fira Barcelona - Gran Vía е официалното място за конгреса. Приемът се дава само на вътрешни лица от бранша и засега няма официално работно време. Въпреки че се очаква производството да се води от 09:00 сутринта до 18:00 следобед.

Сега е време да поговорим за това как да стигнем до Фира Барселона - Гран Виа. Не е нужно да наемате кола, защото Барселона е един от градовете с най-добрата система за обществен транспорт и изложбените площи са добре свързани. Винаги можете да вземете метрото или да намерите автобусна линия, която спира близо до Fira Barcelona - Gran Vía.

Какво можете да очаквате като изложител

Mobile World Congress е успешна програма за обществени поръчки и със сигурност ще се срещнете с правилните, висококачествени контакти, които да добавите към вашата професионална мрежа. Гарантирано ще застанете пред целенасочена аудитория, която прави квалифициращите клиенти лесна задача;

Световният мобилен конгрес следи новите тенденции. Това означава както иновации, така и насърчаване на следващото поколение професионалисти, поради което едни от най-успешните програмни елементи са 4YFN Startup Event и YoMo: Youth Mobile Festival;

Mobile World Congress е единственото събитие, което всички погледи от бранша наблюдават отблизо, така че да ви даде двойното предимство в отличното отразяване в пресата и да научите за най-големите новини във вашия сектор в реално време, заедно с останалия свят.

Аудитория и статистика

Android, Huawei, Husqvarna и Wipro са само някои от основните спонсори, които подкрепят Световния мобилен конгрес и което от своя страна е повишило нивото на посещаемост и качеството на него на съвсем ново ниво.

Вие сте един от повече от 2400 изложители, които представят своите продажби пред публика, която се е увеличила до над 109 000 търговски посетители. Но тези хора не са просто никой - говорим за висшите етажи на корпоративната стълбица. Срещате се директно с изпълнителни директори, собственици, други C-нива, вицепрезиденти, директори, адвокати и съветници. Всичко в голям брой и с възможност за вземане на решения по отношение на покупките. След Испания страните с най-голям брой участници са Великобритания, САЩ, Китай, Германия, Франция, Южна Корея, Италия, Япония и Израел.

Настаняване

Започнете с намирането на настаняване за Световния мобилен конгрес от рано и се консултирайте с нас как да постигнете най-добрите оферти на пазара. Ние сме в челните редици по отношение на настаняването за изложби и предлагаме пълно обслужване на изложителите. Можете да се обърнете към нас с искания за резервации в заседателна зала или да намерите подходящия екипаж, който да изгради вашата справедлива кабина.

Извлечете максимума от пътуването си с хотелска резервация, която ви поставя близо до действието и пести бюджета ви. Можете да разчитате на нас, за да откриете най-добрите цени за хотели в близост до Fira Barcelona - Gran Vía, така че да се радвате на по-кратко пътуване до работното място и по-добри връзки с обществения транспорт. Необходима е само една телефонна консултация, за да резервирате хотел за Mobile World Congress.

Минали издания

Издание от 2021 г.

Хибридното издание на MWC през 2021 г. беше сред най-успешните издания на изложението. Събитието се проведе в Barcelona - Gran Via и се състоеше от два компонента. Сред тях беше специализирана цифрова платформа. Събитието включваше и изложение на живо със строги мерки за безопасност, свързани с коронавируса. На изложението присъстваха около 100,000 цифрови потребители. Той също така привлече над 20,000 посетители на живо. Освен това на MWC21 присъстваха 1,500 изпълнителни директори и висши ръководни кадри. Над 1,000 изложители, спонсори, партньори и телевизионни оператори посетиха изложението. Както и повече от 650 политици, регулатори, държавни служители и лидери от индустрията. 

Издание от 2022 г.

Хибридното издание на Mobile World Congress през 2022 г. беше второто проведено по време на пандемията издание. То се проведе като изложение лице в лице в Барселона - Гран Виа с цифрова платформа като допълнителен елемент.  В изданието участваха представители от около 200 държави, които присъстваха при строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това включваше всички участващи да се регистрират предварително. В това число влизаха над 61,000 присъствени посетители, над 1,600 международни журналисти и над 1,000 лектори. Те също така трябваше да носят маски за лице и да качат 3G документи в специализираното приложение на събитието. В мероприятието се включиха и повече от 1,900 изложители, спонсори и партньори, както и около 500 000 виртуални зрители. Повече от 50 % от участниците бяха висши ръководители или директори. В това число около 20 % от участниците бяха основатели и главни изпълнителни директори, включително много от стартиращите предприятия.

Full list of
hotels for
Mobile World Congress

Book Now
How to get to Mobile World Congress

Similar trade shows