Your free enquiry
Mobile World Congress

Mobile World Congress

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Телекомуникации, Компютърни мрежи, Интернет и интранет
Organizer
Organizer:
GSMC Limited
Event website
Event website:
Mobile World Congress
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието

Изданието на Mobile World Congress за 2023 ще послужи като вдъхновяващ център за мобилната индустрия между 27.02.2023 и 02.03.2023. Конгресът ще се проведе във Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания. На мястото на събитието няма да бъдат прилагани мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на факта, че правителството на Испания премахна ограниченията, свързани с пандемията, включително тези, които засягат международните пътувания.

Въведение

Mobile World Congress е голямо международно изложение, което ви представя най-новите технологични иновации и разработки около мобилната индустрия. Мобилните технологии са в процес на бърза експанзия и трансформация, която можете да видите изцяло само тук на това събитие.

Световният мобилен конгрес (MWC) е идеалната платформа за учене и вдъхновение от лидерите в индустрията. Това е мястото, където топ експерти излизат на сцената с ключови речи. Те също присъстват, за да научат за последните, най- популярни тенденции в сектора.

MWC предлага и отлични събития и подтеми за работа в мрежа, организирани, за да оптимизират шансовете ви да станете изгряваща звезда на сцената. От 1987 г. до сега Mobile World Congress предлага цялостно портфолио – изчерпателно съдържание, AI и автоматизация заедно със свързаност, цифрово здраве и сигурност. 

Логистиката

Mobile World Congress се пренася в Барселона, Испания от GSMA и изданията пристигат всяка година в края на февруари. Всяко издание продължава общо четири дни, а Fira Barcelona - Gran Vía е официалното място за провеждане на този конгрес. Допускат се само лица от индустрията и засега няма изброени официални работни часове, въпреки че се очаква посещеният да бъдат от 09:00 до 18:00 часа.

Тук е моментът да поговорим за достигането до Fira Barcelona - Gran Via. Не е необходимо да наемате кола, защото Барселона е един от градовете с най-добрата мобилна инфраструктура и общественият транспорт и изложбените площи са отлично свързани. Винаги можете да вземете метрото или да намерите автобусна линия, която спира близо до Fira Barcelona - Gran Via. 

Какво можете да очаквате като изложител

Mobile World Congress е успешна платформа за правене на бизнес и със сигурност ще си набавите правилните, висококачествени контакти, които са ви нужни за вашата професионална мрежа. Гарантирано е, че ще застанете пред точната целева аудитория, която прави квалифицираните потенциални клиенти проста задача!

Mobile World Congress дава стойност на всичко това. Това означава както иновации, така и насърчаване на следващото поколение професионалисти, поради което някои от най-успешните елементи от програмата са 4YFN Startup Event и YoMo: Youth Mobile Festival.

Световният мобилен конгрес е единственото събитие, което всички в индустрията следят отблизо. Това ви дава двойно предимство, което се дължи на отличното медийно отразяване и научаването за най-големите новини във вашия сектор в реално време. Именно това е важно за бизнеса ви!

Аудитория и статистика

Android, Huawei, Husqvarna и Wipro са само някои от основните спонсори, които подкрепят Световния мобилен конгрес и това от своя страна издигна нивото на посещаемост и качеството му на съвсем ново ниво.

Вие сте един от от над 2400 изложители, които правят своите продажби пред публика, която се е повишила до над 109 000 професионални посетители. Но тези хора не са случайни – говорим за висшите ешелони на корпоративната стълбица. Срещате се директно с изпълнителни директори, собственици, вицепрезиденти, директори, адвокати и съветници в областта. Ще се срещнете с всички тези, които имат възможност за вземане на решения относно покупките. След Испания, страните с най-голям брой присъстващи са Обединеното кралство, САЩ, Китай, Германия, Франция, Южна Корея, Италия, Япония и Израел.

Настаняване

Започнете с намирането на настаняване за Световния мобилен конгрес отрано и се консултирайте с нас как да получите най-добрите оферти на пазара. Ние сме в челните редици, когато става въпрос за настаняване за изложби и също така предлагаме пълно обслужване на изложителите. Можете да се обърнете към нас с искания за резервация на зали за срещи или намиране на правилния екип, който да изгради вашия панаирен щанд.

Извлечете максимума от пътуването си с хотелска резервация, която ви позиционира близо до действието и спестява пари от бюджета ви. Можете да разчитате на нас, за да намерим най-добрите цени за хотели близо до Fira Barcelona - Gran Vía, така че да се насладите на по-кратко пътуване до работното място и по-добри връзки с обществения транспорт. Необходима е само една телефонна консултация с нас, за да резервираме хотелското ви настаняване за Mobile World Congress.

Минали издания

Издание 2021 г

Хибридното издание на MWC за 2021 г. е сред най-успешните представяния на панаира. Събитието се проведе в Барселона - Гран Виа и се състоеше от два аспекта. Те включваха допълнителна цифрова платформа. Освен това, събитието включваше изложба на живо със строги предпазни мерки за коронавирус. Панаирът представи около 100 000 цифрови потребители. Освен това, се радваше на страхотен интерес - над 20 000 посетители на живо. Освен това, 1500 изпълнителни директори и ръководители на C-Suite присъстваха на MWC21. Над 1000 изложители, спонсори, партньори и медии посетиха панаира. Същото на събитието имаше повече от 650 политици, регулатори, държавни служители и лидери в индустрията. 

Издание 2022 г

Хибридното представяне на Световния мобилен конгрес през 2022 г. беше второто издание, проведено по време на пандемията. То се проведе като физическо събитие в Барселона - Гран Виа с дигитална платформа като допълнителен елемент. Изданието включваше представители от около 200 държави, които присъстваха при строги мерки за безопасност Covid-19. Това включваше над 61 000 лични посетители, над 1600 международни журналисти и повече от 1000 лектори, които се бяха регистрирали предварително. Те също носеха предпазни маски за лице и сканираха своите 3G документи в специализираното приложение на събитието. Събитието също така включваше повече от 1900 изложители, спонсори и партньори, както и около 500 000 виртуални посетители. Повече от 50% от участниците бяха ръководители или директори на C-Suite. 20% от участниците на събитието бяха основатели и изпълнителни директори, включително имаше и много представители от стартиращи компании. 

Налага ви се да пътувате по работа в цял свят? А търсите ли по-бърз и лесен начин за резервиране на хотел? Трейд Феър Трипс ЕООД е туристическа агенция, специализирана в организирането на бизнес пътувания. Ние осигуряваме персонализирани решения за фирмени представители, които посещават международни търговски изложения. Ние обслужваме участници във всички големи търговски панаири, изложения и конгреси. Освен това, ние осигуряваме настаняване, съобразено със специфичните ви нужди, желания и бюджет. Чрез нашия екип ще имате достъп до голяма база данни, състояща се от хиляди международни хотела. Агенцията ни Трейд Феър Трипс разполага с екип от опитни специалисти, които са на разположение по всяко време. Можем да ви помогнем да превърнете бизнес пътуването си в незабравимо, при това успешно събитие.

Трейд Феър Трипс – свържете се с нас, за да ви предложим най- добрите оферти за вашето бизнес пътуване!

Full list of
hotels for
Mobile World Congress

Book Now
How to get to Mobile World Congress
On foot
On foot:

Не е препоръчително, когато пътувате от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport

45 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

By car
By car:

15 минути при пътуване от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

10 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от летище Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport

30 минути при пътуване от гара Barcelona-Sants

Similar trade shows