CABSAT
CABSAT

CABSAT

New Dates
26 окт 2021 - 28 окт 2021
UAE , Dubai

General Information

Organizer

Dubai World Trade Centre

Event website

CABSAT

Frequency

1 year

CABSAT Map

Past Editions

26 - 28 Oct CABSAT 2020

12 - 14 Mar CABSAT 2019

14 - 16 Jan CABSAT 2018

Въведение

Бъдещето на кабелните, сателитните и радиопредаващите технологии ще бъде разкрито в CABSAT, което е най-важното международно изложение за цялата индустрия провеждано в региона на MEASA. Преди известно като CABSAT MENA, събитието се провежда всяка година при Световният търговски център в Дубай. CABSAT се провежда вече 23 години в Дубай. Регионът на MEASA се утвърди като жизнеспособен пазар за производители и доставчици в радио и сателитните среди. Събития като Cab Sat Dubai дават възможност на чуждестранните купувачи да получат достъп до авангардни технологии.

Акценти

  • CABSAT е известен с богатото си портфолио, което обхваща LNB, MMD, сателитни антени, антени, усилватели, 5G стрийминг, eSports и 8K камери.
  • С времето събитието се открои като най-важното за Близкия Изток, Африка и Южна Азия. 

Логистика

Домакинът организира събитие, което генерира висока степен на посещаемост през трите дни на неговото провежедане през месец март. Изложители от всяка една сфера провеждат демонстрации на иновационните си продукти на живо от 10:00 до 18:00, до последният ден в който приключва един час по-рано. 

Основни Изложители

Изложението също така подчертава иновативния дух и новаторски напредък, постигнат от компании, работещи в региона. Заедно с многостранния конгрес, CABSAT е домакин на компании като SENNA, WITBE, NILE RADIO PRODUCTIONS, UTURN Entertainment и други.

Евтино Настаняване Близо до Световният Търговски Център в Дубай

Ако искате да изградите вашата професионална мрежа посетете Трейд Феър Трипс ЕООД, за да уредите онлайн своята хотелска резервация за CABSAT днес. Ние знаем всички страхотни хотели в Дубай, ОАЕ и ще се погрижим за вас независимо от размера на бюджета ви и размера на групата. Ще получите най-добрите оферти за хотели в града, както и страхотни локации в близост до обществен транспорт. Ако имате нужда от помощ при инсталирането на изложбения ви щанд или се нуждаете от зала за срещи в последната минута, Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне по всякакъв начин. Да отидете на командировка е лесно, когато имате подходящ екип до себе си!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА