CABSAT 2024

CABSAT 2024

Телекомуникации Излъчване, мултимедия Телекомуникации Излъчване, мултимедия
Dubai, UAE
21-23 May 2024
Организатор:
Dubai World Trade Centre
Място на провеждане:
Dubai World Trade Centre
Честота:
1 year
Уебсайт:
CABSAT

Най-мащабното телекомуникационно събитие в Близкия Изток

Бъдещето на кабелните, сателитните и радиопредаващите технологии ще бъде разкрито в CABSAT, което е най-важното международно изложение за цялата индустрия провеждано в региона на MEASA. Преди известно като CABSAT MENA, събитието се провежда всяка година при Световният търговски център в Дубай. CABSAT се провежда вече 23 години в Дубай. Регионът на MEASA се утвърди като жизнеспособен пазар за производители и доставчици в радио и сателитните среди. Събития като Cab Sat Dubai дават възможност на чуждестранните купувачи да получат достъп до авангардни технологии.

CABSAT 2024

Изданието на CABSAT за 2024 ще се проведе между 21.05.2024 и 23.05.2024. Събитието ще се реализира под формата на изложение на живо в Световния търговски център в Дубай. На мястото на събитието ще бъдат приложени Ковид-19 мерки за сигурност, за да се гарантира безопасността на участниците. Предпазните мерки ще включват социално дистанциране. Понастоящем Дубай няма ограничения за пътуване.

Основни Изложители

Изложението също така подчертава иновативния дух и новаторски напредък, постигнат от компании, работещи в региона. Заедно с многостранния конгрес, CABSAT е домакин на компании като SENNA, WITBE, NILE RADIO PRODUCTIONS, UTURN Entertainment и други.

Евтино Настаняване Близо до Световният Търговски Център в Дубай

Ако искате да изградите вашата професионална мрежа посетете Трейд Феър Трипс ЕООД, за да уредите онлайн своята хотелска резервация за CABSAT днес. Ние знаем всички страхотни хотели в Дубай, ОАЕ и ще се погрижим за вас независимо от размера на бюджета ви и размера на групата. Ще получите най-добрите оферти за хотели в града, както и страхотни локации в близост до обществен транспорт. Ако имате нужда от помощ при инсталирането на изложбения ви щанд или се нуждаете от зала за срещи в последната минута, Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне по всякакъв начин. Да отидете на командировка е лесно, когато имате подходящ екип до себе си!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С кола
С кола:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

map

Хотели около CABSAT

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
CABSAT 2024 Dubai Ibis Deira City Centre 7.8 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites 21.9 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Ramada Plaza by Wyndham Dubai Deira 8.3 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Rove At The Park 48 Dubai при поискване Заявка
Kings Square Hotel LLC 7 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Novotel Bur Dubai 5 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Roda Al Murooj Residences 4.5 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha 4 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Canal Central Hotel 7.2 Dubai при поискване Заявка
CABSAT 2024 Dubai Landmark Plaza Hotel 6.5 Dubai при поискване Заявка
  • CABSAT е известен с богатото си портфолио, което обхваща LNB, MMD, сателитни антени, антени, усилватели, 5G стрийминг, eSports и 8K камери.
  • С времето събитието се открои като най-важното за Близкия Изток, Африка и Южна Азия.

Домакинът организира събитие, което генерира висока степен на посещаемост през трите дни на неговото провежедане през месец март. Изложители от всяка една сфера провеждат демонстрации на иновационните си продукти на живо от 10:00 до 18:00, до последният ден в който приключва един час по-рано.

CABSAT 2021

Изданието на CABSAT за 2021 се проведе в Световния търговски център в Дубай като изложение на живо. Между 26-ти и 28-ми октомври 2021 се проведе събитието на живо. На мястото на провеждане бяха приложени строги мерки за превенция на Covid-19. Превантивните мерки включваха мерки като социално дистанциране и 3G политика за влизане. Преди да влязат на мястото на провеждане, участниците, включително 184-те изложители, трябваше да представят документи като отрицателни резултати от тестове.

CABSAT 2022

Изданието на CABSAT за 2022 се проведе като търговско изложение на живо в DWTC. Датите за провеждане на събитието бяха между 17.05.2022 и 19.05.2022. На CABSAT 2022 бяха представени стоките на около 225 фирми изложители от около 39 държави.

CABSAT 2023

CABSAT 2023 се проведе под формата на търговско изложение на живо между 16.05.2023 и 18.05.2023 в Dubai World Trade Center. Изданието представи стоките на повече от 340 изложители и беше посетено от 14 000 посетители от над 120 държави. В него участваха и над 75 лектори.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до CABSAT 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.