Your free enquiry
CABSAT

CABSAT

Dubai, UAE
Индустрия
Индустрия:
Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Organizer
Organizer:
Dubai World Trade Centre
Event website
Event website:
CABSAT
Frequency
Frequency:
1 year

CABSAT и Ковид-19

Изданието на CABSAT за 2023 ще се проведе между 16.05.2023 и 18.05.2023. Събитието ще се реализира под формата на изложение на живо в Световния търговски център в Дубай. На мястото на събитието ще бъдат приложени строги Ковид-19 мерки за сигурност, за да се гарантира безопасността на участниците. Мерките за безопасност ще включват 3G политика за влизане. Участниците трябва да имат предвид, че като част от мерките за сигурност те трябва да представят документи като отрицателни резултати от тестове. Те трябва също така да покажат такива документи чрез приложението Tawakkalna при пристигане в Саудитска Арабия или резервиране на полети поради ограниченията за пътуване.

Въведение

Бъдещето на кабелните, сателитните и радиопредаващите технологии ще бъде разкрито в CABSAT, което е най-важното международно изложение за цялата индустрия провеждано в региона на MEASA. Преди известно като CABSAT MENA, събитието се провежда всяка година при Световният търговски център в Дубай. CABSAT се провежда вече 23 години в Дубай. Регионът на MEASA се утвърди като жизнеспособен пазар за производители и доставчици в радио и сателитните среди. Събития като Cab Sat Dubai дават възможност на чуждестранните купувачи да получат достъп до авангардни технологии.

Акценти

  • CABSAT е известен с богатото си портфолио, което обхваща LNB, MMD, сателитни антени, антени, усилватели, 5G стрийминг, eSports и 8K камери.
  • С времето събитието се открои като най-важното за Близкия Изток, Африка и Южна Азия. 

Логистика

Домакинът организира събитие, което генерира висока степен на посещаемост през трите дни на неговото провежедане през месец март. Изложители от всяка една сфера провеждат демонстрации на иновационните си продукти на живо от 10:00 до 18:00, до последният ден в който приключва един час по-рано. 

Основни Изложители

Изложението също така подчертава иновативния дух и новаторски напредък, постигнат от компании, работещи в региона. Заедно с многостранния конгрес, CABSAT е домакин на компании като SENNA, WITBE, NILE RADIO PRODUCTIONS, UTURN Entertainment и други.

Евтино Настаняване Близо до Световният Търговски Център в Дубай

Ако искате да изградите вашата професионална мрежа посетете Трейд Феър Трипс ЕООД, за да уредите онлайн своята хотелска резервация за CABSAT днес. Ние знаем всички страхотни хотели в Дубай, ОАЕ и ще се погрижим за вас независимо от размера на бюджета ви и размера на групата. Ще получите най-добрите оферти за хотели в града, както и страхотни локации в близост до обществен транспорт. Ако имате нужда от помощ при инсталирането на изложбения ви щанд или се нуждаете от зала за срещи в последната минута, Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне по всякакъв начин. Да отидете на командировка е лесно, когато имате подходящ екип до себе си!

Предишни издания на CABSAT

Издание от 2021 г.

Изданието на CABSAT за 2021 се проведе в Световния търговски център в Дубай като изложение на живо. Между 26-ти и 28-ми октомври 2021 се проведе събитието на живо. На мястото на провеждане бяха приложени строги мерки за превенция на Covid-19. Превантивните мерки включваха мерки като социално дистанциране и 3G политика за влизане. Преди да влязат на мястото на провеждане, участниците, включително 184-те изложители, трябваше да представят документи като отрицателни резултати от тестове.

Издание 2022 г.

Изданието на CABSAT за 2022 се проведе като търговско изложение на живо в DWTC. Датите за провеждане на събитието бяха между 17.05.2022 и 19.05.2022. На CABSAT 2022 бяха представени стоките на около 225 фирми изложителки от около 39 държави. 

Full list of
hotels for
CABSAT

Book Now
How to get to CABSAT
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

20 минути при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай) 

By public transport
By public transport:

15 минути при пътуване от Dubai Airport (Летище Дубай)

Не е препоръчително при пътуване от Global Village 1 Station (Гара Дубай)

Similar trade shows