Bett 2024

Bett 2024

ИТ и Технологии Образование и обучение
London, UK
24-26 Jan 2024
Организатор:
i2i Events Group
Място на провеждане:
ExCeL London
Честота:
1 year
Уебсайт:
Bett

Най-значимото събитие за световния образователен технологичен сектор

BETT, понякога наричан още The Bett Show, е съкращението от British Education Education Training and Technology Show и се позиционира като свързващо звено за технологични иновации в образованието на всички нива. Панаирът е едно от най-специализираните събития в областта на телекомуникациите и компютърните технологии и се провежда в ExCeL, Лондон.

BETT 2024

Търговското изложение на живо ще се проведе от 24.01.2024 до 26.01.2024. Домакин на "лице в лице" събитието ще бъде ExCeL Лондон. Понастоящем в Обединеното кралство няма въведени ограничения за пътуване. Страната също така не разполага с предпазни мерки за безопасност на местата за провеждане на събития. Въпреки това, участниците трябва да имат предвид, че посетителите на изложенията са силно насърчавани да носят предпазни маски на лицето в закрити помещения. Те трябва също да избягват срещи на закрито, когато е възможно, или да осигурят непрекъснат външен въздушен поток в заседателните зали.

 

Евтино Настаняване Близо до ExCeL Лондон

При такава висока популярност е важно да резервирате хотел за BETT възможно най-рано. Трейд Феър Трипс ЕООД ви съдейства за вашето професионално настаняване на международни изложби независимо от дестинацията. Ние предлагаме качествени хотелски стаи на страхотно местоположение. Освен хотели в близост до ExCeL Лондон, Трейд Феър Трипс ЕООД ви помага с запазването и инсталирането на вашия щанд за BETT и може също така да организира и запазва конферентни зали.

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С кола
С кола:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

map

Хотели около Bett

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Bett 2024 London Novotel London Excel 0.55 London от € 242.00 EUR Запази сега
Bett 2024 London Rainbow Studios Canary Wharf 3.05 London от € 218.00 EUR Запази сега
Oxford Hotel 17.54 London при поискване Заявка
Bett 2024 London Innkeeper's Lodge London, Greenwich 8.2 London при поискване Заявка
Bett 2024 London Park Grand London Hyde Park 15.8 London при поискване Заявка
Bett 2024 London London Apartments Shoreditch Two 8 London при поискване Заявка
Bett 2024 London South Place Hotel London при поискване Заявка
Bett 2024 London The Queens Gate Hotel London при поискване Заявка
Bett 2024 London Kensington House Hotel London при поискване Заявка
Bett 2024 London Hampton By Hilton London Docklands 0.8 London при поискване Заявка

i2i Events Group е организатор на шоуто и планира ежегодни издания, а програмата се състои от четири дни в началото на годината. Посетителите имат достъп до изложението от 10:00 до 18:00 часа през първите три дни, а последният ден приключва в 15:00 часа. BETT се радва на голяма популярност заради своя пионерски дух. Това е мястото където най-новите иновации и концепции се представят пред обществеността. Акцентираме върху богатата им изложбена програма, където можете да видите най-новите концепции и иновации в сферата.

Споменахме за иновации, но какъв е продуктовият профил на BETT? Посетителите имат директен достъп до всичко, започвайки от основите (електронни книги, AV и проекция, екрани и дистанционно обучение) до авангарден продукт (3D принтери, учебни помагала, учебни пространства, VLE, ​​AI, както и образователни софтуер). Дигитализацията на образованието привлече огромни технологични гиганти в Лондон като The Dutch School BBC, Dell, Channel 4 Learning, Google, Microsoft, O2, Rapid Electronics и Adobe Systems. Това дори не е пълния списък!

Bett 2022

Изданието на Bett за 2022 се проведе като изложение на живо в ExCeL London. В него взеха участие над 20 000 търговски посетители, над 300 лектори и повече от 400 изложители. Участниците бяха силно насърчавани да носят защитни маски за лице, докато се намират в закрити пространства като изложбените зали.

Bett 2023

Bett 2023 се проведе като търговско изложение на живо в ExCeL Лондон. На него присъстваха повече от 300 лектори и над 1000 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Bett 2024 Изпрати

Bett акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.