Your free enquiry
Bett

Bett

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Organizer
Organizer:
i2i Events Group
Event website
Event website:
Bett
Frequency
Frequency:
1 year

BETT и Ковид-19 

Търговското изложение на живо ще се проведе от 29-ти до 31-ви март 2023. Домакин на "лице в лице" събитието ще бъде ExCeL Лондон. Понастоящем в Обединеното кралство няма въведени ограничения за пътуване. Страната също така не разполага с предпазни мерки за безопасност на местата за провеждане на събития. Въпреки това, участниците трябва да имат предвид, че посетителите на изложенията са силно насърчавани да носят предпазни маски на лицето в закрити помещения. Те трябва също да избягват срещи на закрито, когато е възможно, или да осигурят непрекъснат външен въздушен поток в заседателните зали. 

Въведение

BETT, понякога наричан още The Bett Show, е съкращението от British Education Education Training and Technology Show и се позиционира като свързващо звено за технологични иновации в образованието на всички нива. Панаирът е едно от най-специализираните събития в областта на телекомуникациите и компютърните технологии и се провежда в ExCeL, Лондон.

Логистика

i2i Events Group е организатор на шоуто и планира ежегодни издания, а програмата се състои от четири дни в началото на годината. Посетителите имат достъп до изложението от 10:00 до 18:00 часа през първите три дни, а последният ден приключва в 15:00 часа. BETT се радва на голяма популярност заради своя пионерски дух. Това е мястото където най-новите иновации и концепции се представят пред обществеността. Акцентираме върху богатата им изложбена програма, където можете да видите най-новите концепции и иновации в сферата.

Аудитория и Статистика

Споменахме за иновации, но какъв е продуктовият профил на BETT? Посетителите имат директен достъп до всичко, започвайки от основите (електронни книги, AV и проекция, екрани и дистанционно обучение) до авангарден продукт (3D принтери, учебни помагала, учебни пространства, VLE, ​​AI, както и образователни софтуер). Дигитализацията на образованието привлече огромни технологични гиганти в Лондон като The Dutch School BBC, Dell, Channel 4 Learning, Google, Microsoft, O2, Rapid Electronics и Adobe Systems. Това дори не е пълния списък!

Евтино Настаняване Близо до ExCeL Лондон

При такава висока популярност е важно да резервирате хотел за BETT възможно най-рано. Трейд Феър Трипс ЕООД ви съдейства за вашето професионално настаняване на международни изложби независимо от дестинацията. Ние предлагаме качествени хотелски стаи на страхотно местоположение. Освен хотели в близост до ExCeL Лондон, Трейд Феър Трипс ЕООД ви помага с запазването и инсталирането на вашия щанд за BETT и може също така да организира и запазва конферентни зали.

Full list of
hotels for
Bett

Book Now
How to get to Bett
On foot
On foot:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By car
By car:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

By public transport
By public transport:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

Similar trade shows