Bett
Bett

Bett

New Dates
19 яну 2022 - 21 яну 2022
UK , London

General Information

Organizer

i2i Events Group

Event website

Bett

Frequency

1 year

Bett Map

Past Editions

20 - 22 Jan Bett 2021

22 - 25 Jan Bett 2020

23 - 26 Jan Bett 2019

Въведение

BETT, понякога наричан още The Bett Show, е съкращението от British Education Education Training and Technology Show и се позиционира като свързващо звено за технологични иновации в образованието на всички нива. Панаирът е едно от най-специализираните събития в областта на телекомуникациите и компютърните технологии и се провежда в ExCeL, Лондон.

Логистика

i2i Events Group е организатор на шоуто и планира ежегодни издания, а програмата се състои от четири дни в началото на годината. Посетителите имат достъп до изложението от 10:00 до 18:00 часа през първите три дни, а последният ден приключва в 15:00 часа. BETT се радва на голяма популярност заради своя пионерски дух. Това е мястото където най-новите иновации и концепции се представят пред обществеността. Акцентираме върху богатата им изложбена програма, където можете да видите най-новите концепции и иновации в сферата.

Аудитория и Статистика

Споменахме за иновации, но какъв е продуктовият профил на BETT? Посетителите имат директен достъп до всичко, започвайки от основите (електронни книги, AV и проекция, екрани и дистанционно обучение) до авангарден продукт (3D принтери, учебни помагала, учебни пространства, VLE, ​​AI, както и образователни софтуер). Дигитализацията на образованието привлече огромни технологични гиганти в Лондон като The Dutch School BBC, Dell, Channel 4 Learning, Google, Microsoft, O2, Rapid Electronics и Adobe Systems. Това дори не е пълния списък!

Евтино Настаняване Близо до ExCeL Лондон

При такава висока популярност е важно да резервирате хотел за BETT възможно най-рано. Трейд Феър Трипс ЕООД ви съдейства за вашето професионално настаняване на международни изложби независимо от дестинацията. Ние предлагаме качествени хотелски стаи на страхотно местоположение. Освен хотели в близост до ExCeL Лондон, Трейд Феър Трипс ЕООД ви помага с запазването и инсталирането на вашия щанд за BETT и може също така да организира и запазва конферентни зали.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА