ANGA COM 2024

ANGA COM 2024

Развлекателна индустрия и медии Излъчване, мултимедия
Köln, Germany
14-16 May 2024
Организатор:
ANGA Services GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
1 year
Уебсайт:
ANGA COM

Водещо събитие за европейските широколентови, онлайн и телевизионни услуги

Кьолн, Германия е дом на един от най -важните панаири за кабелна, широколентова и сателитна връзка - ANGA COM. Много доставчици на услуги и производители на електроника, кабелни технологии и мрежови компоненти ще представят най -новите си решения и ще установят ценни връзки с големите вземащи решения от цял ​​свят. Търговският панаир се проведе под ANGA Cable до 2012 г., когато беше ребрандиран, за да бъде в крак с модерния свят на стрийминг услуги и приложения. Ще намерите всичко най-новото в широколентовия достъп, телевизията, развлеченията, свързания дом, NGN, доставката на съдържание, видео при поискване, Smart TV, Pay TV, мулти-екрани, FTTH, IPTV и много други. Индустрията за доставка на съдържание е най-бързо растящият и развиващ се пазар, което прави ANGA COM задължителна за изложители и професионалисти.

ANGA COM 2024

ANGA COM ще се проведе като физическо събитие през 2024. ANGA Verband Deutscher Kabelnetzbetreiber работи усилено по осигуряването на успешното провеждане на събитието в Koelnmesse. Официалните дати са обявени за периода 14.05.2024-16.05.2024 в Кьолн, Германия. Понастоящем страната, а оттам и мястото на провеждане, не се отличават със строги ограничения по отношение на Ковид-19, като например 3G политиката за влизане. Това се дължи на факта, че през април 2022 Германия отмени националните си разпоредби, свързани с новия коронавирус. Участниците трябва да имат предвид, че макар и да не се изисква от тях да показват 3G документи за влизане при пристигане, ако пристигат от област с рисков вариант на вируса, ще трябва да се поставят под карантина за 2 седмици. Понастоящем няма държави с такова обозначение.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е правилният вариант за всеки, който се нуждае от достъпно настаняване за търговски изложения. Имаме повече от десетилетие опит под колана си и знаем всички добри места в Кьолн за комфортен престой. Тъй като сме осигурили подходящи места много преди това изложение, имаме ниски цени и можем да създадем оферта по поръчка за вас. Кажете ни цена и ние ще ви очакваме резервация на хотел за ANGA COM до края на деня. Винаги има приоритет за хотели близо до Koelnmesse. В допълнение към хотелските услуги за ANGA COM, Trade Fair Trips Ltd също помага за вашето време в изложбения център. Ние предоставяме екипи за изграждане на изложбени щандове, ако имате нужда от това. Нашите клиенти също могат да резервират предварително чрез нас помещения за срещи на място. Всичко това ви предлагаме на изключителни цени!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около ANGA COM

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ANGA COM 2024 Köln Holiday Inn Dusseldorf City – Toulouser Allee Düsseldorf от € 286.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln PLAZA Premium Koln 3.4 Köln от € 296.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln Leonardo Royal Hotel Koln - Am Stadtwald 5.8 Köln от € 432.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 225.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln Hotel Villa Stockum Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln Hotel An der Philharmonie 1.6 Köln от € 436.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln Radisson Blu Conference Hotel 47.9 Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof 37.6 Düsseldorf от € 469.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln Trip Inn Hotel Esplanade 46.14 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
ANGA COM 2024 Köln NH Dusseldorf City 45.21 Düsseldorf от € 476.00 EUR Запази сега

ANGA COM е докарана в Кьолн, Германия от ANGA Verband Deutscher Kabelnetzbetreiber e.V. и представя най -новите иновации в развлекателните технологии. Международният търговски панаир се провежда веднъж годишно в Koelnmesse и изданията обикновено продължават три дни през май. Вратите са отворени само за професионални посетители. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 вечерта. Единственото изключение е денят на затваряне, който затваря вратите си в 16:00. Сега нека поговорим как да стигнем до Koelnmesse. Изложбеният център има страхотно местоположение в града. Имате целия комфорт на метрото за бързо пътуване до работното място, но има и трамвайни линии, които ви свързват с останалата част на града, както и автобусни линии. Има и градска железопътна гара, където можете да се возите по линиите S-Bahn S6, S11, S12, S13.

 

  • „Индустрията се среща на ANGA COM - още повече, че CEBIT вече не съществува. Оценявам панелите от най -висок клас, които дават възможност за подходящ обмен, допринасят за формирането на мнение у публиката и дават важни импулси за напредък по най -належащите теми от индустрията “, - д -р Ханес Амецрайтер, главен изпълнителен директор, Vodafone Deutschland
  • „Със своята изключително широка и цветна конферентна програма, ANGA COM предлага идеалната платформа за вълнуващ, конструктивен обмен на конкуренция, тенденции, иновации и бъдещето на телекомуникационната и медийна индустрия,“ - Мартин Уит, управителен съвет, председател 1 & 1 Drillisch на борда, 1 и 1 телекомуникации
  • „На сцената и извън нея, ANGA COM осигурява добра среда за срещи с потенциални клиенти и лидери в индустрията. Той предоставя на изложбата и публиката да покажат нашите решения за TV App Store и да получат обратна връзка от лидерите в индустрията. За мен е удоволствие да дойда в Кьолн и за мен е чест да споделя подиума с пазарни експерти “, - Jeroen Ghijsen, главен изпълнителен директор, Metrological.

ANGA COM има отличен опит, което го прави идеалният пазар и платформа за знания за изложителите. Последното издание имаше 500 изложители и над 20 000 търговски посетители от 83 страни. Още по -добро е нивото на международност. Над 47% от всички присъстващи са от чуждестранна националност. Посещаемостта на конференцията също е много добра със 180 лектори, 2000 участници и 36 конференционни панела. Кой е сред публиката, изложителите могат да се срещнат с 540 оператори на мрежи и платформи и 370 медийни компании. Това е достатъчно, за да изградите контактите си и да сключите големи сделки. Освен това имате значителна част - 44% - работеща във висшето ръководство, което означава реална покупателна способност. ANGA COM се радва на подкрепа от големи марки като ASTRA, Vodafone и AVM.

 

ANGA COM 2022

Изданието на ANGA COM за 2022 беше събитие на живо, което отбеляза завръщането на търговското изложение и индустрията след прекъсване, предизвикано от Ковид-19. То се проведе в Messe Cologne от 10-ти до 12-ти май 2022. Поради премахването на националните ограничения срещу Ковид-19 в страната през април 2022, на мястото на провеждане на събитието не бяха въведени предпазни мерки, като например 3G политика за влизане. На събитието присъстваха над 18 000 участници, като групата включваше 390 изложители от 33 държави. В групата бяха включени и 2500 конферентни делегати и 170 лектори. Бяха представени общо 82 нации, като 37% от участниците пътуваха от чужбина.

ANGA COM 2023

Изданието на ANGA COM за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Messe Köln на 23.05.2023 и 25.05.2023. Изпълнението прие 22 000 посетители от над 80 държави и 470 изложители от 35 нации на 25 000 м2. Изданието отбеляза нов рекорд по участие за събитието, тъй като надхвърли формата от 2022 с 20%, а предишния рекорд от 2019 - с 10%.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ANGA COM 2024 Изпрати

ANGA COM акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.