Your free enquiry
ANGA COM

ANGA COM

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Telecommunications, Computers Networks, Internet & Intranet
Organizer
Organizer:
ANGA Services GmbH
Event website
Event website:
ANGA COM
Frequency
Frequency:
1 year

ANGA COM & Ковид-19

ANGA COM ще се проведе като физическо събитие през 2023. ANGA Verband Deutscher Kabelnetzbetreiber работи усилено по осигуряването на успешното провеждане на събитието в Koelnmesse. Официалните дати са обявени за периода 23-ти - 25-ти май в Кьолн, Германия. Понастоящем страната, а оттам и мястото на провеждане, не се отличават със строги ограничения по отношение на Ковид-19, като например 3G политиката за влизане. Това се дължи на факта, че през април 2022 Германия отмени националните си разпоредби, свързани с новия коронавирус. Участниците трябва да имат предвид, че макар и да не се изисква от тях да показват 3G документи за влизане при пристигане, ако пристигат от област с рисков вариант на вируса, ще трябва да се поставят под карантина за 2 седмици. Понастоящем няма държави с такова обозначение.

Въведение

Кьолн, Германия е дом на един от най -важните панаири за кабелна, широколентова и сателитна връзка - ANGA COM. Много доставчици на услуги и производители на електроника, кабелни технологии и мрежови компоненти ще представят най -новите си решения и ще установят ценни връзки с големите вземащи решения от цял ​​свят. Търговският панаир се проведе под ANGA Cable до 2012 г., когато беше ребрандиран, за да бъде в крак с модерния свят на стрийминг услуги и приложения. Ще намерите всичко най-новото в широколентовия достъп, телевизията, развлеченията, свързания дом, NGN, доставката на съдържание, видео при поискване, Smart TV, Pay TV, мулти-екрани, FTTH, IPTV и много други. Индустрията за доставка на съдържание е най-бързо растящият и развиващ се пазар, което прави ANGA COM задължителна за изложители и професионалисти.

Логистиката

ANGA COM е докарана в Кьолн, Германия от ANGA Verband Deutscher Kabelnetzbetreiber e.V. и представя най -новите иновации в развлекателните технологии. Международният търговски панаир се провежда веднъж годишно в Koelnmesse и изданията обикновено продължават три дни през май. Вратите са отворени само за професионални посетители. Работното време е определено от 09:00 сутринта до 18:00 вечерта. Единственото изключение е денят на затваряне, който затваря вратите си в 16:00. Сега нека поговорим как да стигнем до Koelnmesse. Изложбеният център има страхотно местоположение в града. Имате целия комфорт на метрото за бързо пътуване до работното място, но има и трамвайни линии, които ви свързват с останалата част на града, както и автобусни линии. Има и градска железопътна гара, където можете да се возите по линиите S-Bahn S6, S11, S12, S13.

Какво казват хората?

• „Индустрията се среща на ANGA COM - още повече, че CEBIT вече не съществува. Оценявам панелите от най -висок клас, които дават възможност за подходящ обмен, допринасят за формирането на мнение у публиката и дават важни импулси за напредък по най -належащите теми от индустрията “, - д -р Ханес Амецрайтер, главен изпълнителен директор, Vodafone Deutschland

• „Със своята изключително широка и цветна конферентна програма, ANGA COM предлага идеалната платформа за вълнуващ, конструктивен обмен на конкуренция, тенденции, иновации и бъдещето на телекомуникационната и медийна индустрия,“ - Мартин Уит, управителен съвет, председател 1 & 1 Drillisch на борда, 1 и 1 телекомуникации

• „На сцената и извън нея, ANGA COM осигурява добра среда за срещи с потенциални клиенти и лидери в индустрията. Той предоставя на изложбата и публиката да покажат нашите решения за TV App Store и да получат обратна връзка от лидерите в индустрията. За мен е удоволствие да дойда в Кьолн и за мен е чест да споделя подиума с пазарни експерти “, - Jeroen Ghijsen, главен изпълнителен директор, Metrological

Аудитория и статистика

ANGA COM има отличен опит, което го прави идеалният пазар и платформа за знания за изложителите. Последното издание имаше 500 изложители и над 20 000 търговски посетители от 83 страни. Още по -добро е нивото на международност. Над 47% от всички присъстващи са от чуждестранна националност. Посещаемостта на конференцията също е много добра със 180 лектори, 2000 участници и 36 конференционни панела. Кой е сред публиката, изложителите могат да се срещнат с 540 оператори на мрежи и платформи и 370 медийни компании. Това е достатъчно, за да изградите контактите си и да сключите големи сделки. Освен това имате значителна част - 44% - работеща във висшето ръководство, което означава реална покупателна способност. ANGA COM се радва на подкрепа от големи марки като ASTRA, Vodafone и AVM.

Настаняване

Trade Fair Trips Ltd е правилният вариант за всеки, който се нуждае от достъпно настаняване за търговски изложения. Имаме повече от десетилетие опит под колана си и знаем всички добри места в Кьолн за комфортен престой. Тъй като сме осигурили подходящи места много преди това изложение, имаме ниски цени и можем да създадем оферта по поръчка за вас. Кажете ни цена и ние ще ви очакваме резервация на хотел за ANGA COM до края на деня. Винаги има приоритет за хотели близо до Koelnmesse. В допълнение към хотелските услуги за ANGA COM, Trade Fair Trips Ltd също помага за вашето време в изложбения център. Ние предоставяме екипи за изграждане на изложбени щандове, ако имате нужда от това. Нашите клиенти също могат да резервират предварително чрез нас помещения за срещи на място. Всичко това ви предлагаме на изключителни цени!

Предишни издания

Издание от 2022

Изданието на ANGA COM за 2022 беше събитие на живо, което отбеляза завръщането на търговското изложение и индустрията след прекъсване, предизвикано от Ковид-19. То се проведе в Messe Cologne от 10-ти до 12-ти май 2022. Поради премахването на националните ограничения срещу Ковид-19 в страната през април 2022, на мястото на провеждане на събитието не бяха въведени предпазни мерки, като например 3G политика за влизане. На събитието присъстваха над 18 000 участници, като групата включваше 390 изложители от 33 държави. В групата бяха включени и 2500 конферентни делегати и 170 лектори. Бяха представени общо 82 нации, като 37% от участниците пътуваха от чужбина.

Full list of
hotels for
ANGA COM

Book Now
How to get to ANGA COM
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows