Vicenzaoro September 2024

Vicenzaoro September 2024

Часовници Бижута
Vicenza, Italy
06-10 Sep 2024
Организатор:
Fiera di Vicenza
Място на провеждане:
Fiera di Vicenza
Честота:
1 year
Уебсайт:
Vicenzaoro September

Едно от най-мащабните изложения за злато и бижута в Европа

Утвърдете присъствието си на международните пазари за златни и сребърни изделия и се запознайте с най-новите тенденции в дизайна на бижута на септемврийското изложение Vicenzaoro. Това уважавано международно изложение се провежда от години във Виченца, Италия, а последното издание се готви да счупи рекордите по посещаемост. Това, което очакваме да видим, са над 1500 компании и над 35 000 посетители, голяма част от които са купувачи.

Vicenzaoro September 2024

Изданието на живо на VICENZAORO + T-GOLD 2024 ще се проведе между 06.09.2024 и 10.09.2024. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Fiera di Vicenza в Италия. Мястото на провеждане няма да въведе най-новите мерки за превенция на Covid-19 поради това, че страната отмени ограниченията, свързани с пандемията.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd предлага хотелски стаи на конкурентни цени, за да направи бизнес пътуването ви лесно. Настаняването за Vicenzaoro е лесно да се намери, когато имате професионален екип, който да свърши цялата работа вместо вас. Ние вземаме вашите спецификации - местоположения, класиране на хотелите и ценови диапазон - и ги използваме, за да подберем хотелски оферти, които напълно отговарят на вашия имидж. Важно е да уцелите правилната хотелска резервация за вашето бизнес пътуване, защото така ще бъдете в най-оптималния си вариант. Vicenzaoro ще бъде динамичен, конкурентен и забързан, така че се нуждаете от цялата си енергия и ресурси, за да установите контакти, да генерирате потенциални продажби и да си създадете име. Изложението е идеално за издигане на вашата платформа и за проучване на пазарните тенденции.

За най-добри резултати при пътуване се доверете на Trade Fair Trips ltd.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

45 минути при пътуване от Vicenza Station (Гара Виченца)

С кола
С кола:

45 минути при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

5 минути при пътуване от Vicenza Station (Гара Виченца)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

35 минути при пътуване от Vicenza Station (Гара Виченца)

map

Хотели около Vicenzaoro September

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Best Western Hotel de Capuleti Verona при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Palace Hotel La Conchiglia D'Oro 6.9 Vicenza при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza NH Collection Palazzo Verona 49.4 Verona при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Hotel Marchesini 58.1 Verona при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Novo Hotel Rossi Verona при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Agriturismo Bacche di Bosco Verona при поискване Заявка
Nuova Opera Rooms Verona при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Bed & Breakfast B And B Verona Business And Fun/ G.B Rossi Friendly Verona при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Casa Belfiore Vicenza 3 5.62 Vicenza при поискване Заявка
Vicenzaoro September 2024 Vicenza Hotel Giulietta Verona при поискване Заявка

Vicenzaoro September 2021

Септемврийското издание на Vicenzaoro през 2021 г. надмина очакванията на организаторите предвид ситуацията с пандемията. То представляваше успешен рестарт на физическите търговски панаири за сектора на златото и бижутата. Броят на посетителите достигна 80 % от броя на посетителите, регистрирани в изданието през 2019 г. 30% от общия брой се състоеше от чуждестранни купувачи и посетители, които представляваха общо 108 държави. Сред тях бяха Испания, Франция, Германия, САЩ, Русия и други.  Изданието показа значението на физическите събития за сектора. Това се дължи на значението, което операторите отдават на общуването в мрежа и преживяването на скъпоценности със сетивата си. Изданието позволи на участниците да се срещнат лице в лице с други експерти и да разгледат ситуацията в сектора от началото на пандемията. Събитието се проведе във Fiera di Vicenza от 10-ти септември 2021 до 14-ти септември 2021.

Vicenzaoro September 2022

Vicenzaoro September 2022 се отличаваше с 10% по-висок процент на участие в сравнение с изданието през 2019. Събитието привлече около 1430 изложители и 25 300 посетители. Присъстваха представители на 124 страни. Събитието се проведе под формата на предаване на живо във Fiera di Vicenza от 9-ти до 13-ти септември 2022. Поради премахването на вътрешните забрани, свързани с пандемията в страната, на мястото на провеждане нямаше предпазни мерки за превенция на Ковид-19.

Vicenzaoro September 2023

Vicenzaoro Септември 2023 подобри успеха на изданието от 2022. Събитието се проведе под формата на търговско изложение на живо между 08.09.2023 и 12.09.2023. То прие над 26 800 посетители (6% увеличение в сравнение с предишното издание) от 132 държави, като 50% от тях пътуваха от чужбина. Сред тях бяха 400 чуждестранни купувачи. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Vicenzaoro September 2024 Изпрати

Vicenzaoro September акценти

Отзиви

Vincenzo Vasto / WATTSUD L.E.P. S.p.A. - HANNOVERMESSE 2015
The accomodation in Hannover, for the Hannovermesse 2015 in the apartment was very good. I appreciated a lot the availability and the cooper...

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.