Your free enquiry
Vicenzaoro September

Vicenzaoro September

Vicenza, Italy
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Fiera di Vicenza
Event website
Event website:
Vicenzaoro September
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на живо на VICENZAORO + T-GOLD 2023 ще се проведе между 8 и 12 септември 2023 г. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Fiera di Vicenza в Италия. Мястото на провеждане няма да въведе най-новите мерки за превенция на Covid-19 поради това, че страната отмени ограниченията, свързани с пандемията.

Представяне на събитието

Утвърдете присъствието си на международните пазари за златни и сребърни изделия и се запознайте с най-новите тенденции в дизайна на бижута на септемврийското изложение Vicenzaoro. Това уважавано международно изложение се провежда от години във Виченца, Италия, а последното издание се готви да счупи рекордите по посещаемост. Това, което очакваме да видим, са над 1500 компании и над 35 000 посетители, голяма част от които са купувачи. Trade Fair Trips ltd предлага хотелски стаи на конкурентни цени, за да направи бизнес пътуването ви лесно.

Настаняването за Vicenzaoro е лесно да се намери, когато имате професионален екип, който да свърши цялата работа вместо вас. Ние вземаме вашите спецификации - местоположения, класиране на хотелите и ценови диапазон - и ги използваме, за да подберем хотелски оферти, които напълно отговарят на вашия имидж. Важно е да уцелите правилната хотелска резервация за вашето бизнес пътуване, защото така ще бъдете в най-оптималния си вариант. Vicenzaoro ще бъде динамичен, конкурентен и забързан, така че се нуждаете от цялата си енергия и ресурси, за да установите контакти, да генерирате потенциални продажби и да си създадете име. Изложението е идеално за издигане на вашата платформа и за проучване на пазарните тенденции.

За най-добри резултати при пътуване се доверете на Trade Fair Trips ltd.

Минали издания

Издание от 2021

Септемврийското издание на Vicenzaoro през 2021 г. надмина очакванията на организаторите предвид ситуацията с пандемията. То представляваше успешен рестарт на физическите търговски панаири за сектора на златото и бижутата. Броят на посетителите достигна 80 % от броя на посетителите, регистрирани в изданието през 2019 г. 30% от общия брой се състоеше от чуждестранни купувачи и посетители, които представляваха общо 108 държави. Сред тях бяха Испания, Франция, Германия, САЩ, Русия и други.  Изданието показа значението на физическите събития за сектора. Това се дължи на значението, което операторите отдават на общуването в мрежа и преживяването на скъпоценности със сетивата си. Изданието позволи на участниците да се срещнат лице в лице с други експерти и да разгледат ситуацията в сектора от началото на пандемията. Събитието се проведе във Fiera di Vicenza от 10-ти септември 2021 до 14-ти септември 2021.

Издание 2022

Vicenzaoro September 2022 се отличаваше с 10% по-висок процент на участие в сравнение с изданието през 2019. Събитието привлече около 1430 изложители и 25 300 посетители. Присъстваха представители на 124 страни. Събитието се проведе под формата на предаване на живо във Fiera di Vicenza от 9-ти до 13-ти септември 2022. Поради премахването на вътрешните забрани, свързани с пандемията в страната, на мястото на провеждане нямаше предпазни мерки за превенция на Ковид-19.

Full list of
hotels for
Vicenzaoro September

Book Now
How to get to Vicenzaoro September
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

45 минути при пътуване от Vicenza Station (Гара Виченца)

By car
By car:

45 минути при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

5 минути при пътуване от Vicenza Station (Гара Виченца)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

35 минути при пътуване от Vicenza Station (Гара Виченца)

Similar trade shows