Your free enquiry
Mineral & Gem

Mineral & Gem

Sainte-Marie-aux-Mines, France
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Ville de Sainte-Marie-aux-Mines
Event website
Event website:
Mineral & Gem
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Mineral & Gem за 2023 ще се проведе между 21-ви и 25-ти юни 2023. Търговското изложение на живо ще се състои в изложбения комплекс в Forest-Saint-Bonnet-de-Joux, Франция. Поради подобрената епидемиологична обстановка във Франция, понастоящем не са въведени вътрешни ограничения, като например 3G политика за влизане. Участниците трябва да имат предвид, че поради продължаващите ограничения за пътуване, при пристигането си в страната ще трябва да предоставят 3G документи за влизане.

Представяне на събитието

Mineral & Gem е международно изложение за минерали и скъпоценни камъни, което привлича експерти, производители, професионалисти и любители на минералите, скъпоценностите и алтернативните форми на лечение от цял свят. Изложението е раззделено на сектори. В минералната зона над 750 изложители представят нарязани на едро и дребно минерали и фосили. Около 200 лектора участват в съпътстващата програма в тази секция. Секторът за скъпоценни камъни е представен от 250 изложители. Колиета, перли, скъпоценни камъни, седеф, бижута, допълнителни декоративни елементи – производители, бижутери и дизайнери се срещат, за да създадат партньорства и да сключат сделки. В уелнес секцията има повече от 30 изложители и множество лектори, които обръщат вниманието на посетителите към лечебните свойства на минералите и към възможностите, които те ни дават да живеем в хармония със себе си и околната среда.

Резервирайте хотел онлайн с наша помощ. Не губете време да търсите хотели в Сент-Мари-о-Мин. Ще ви предложим настаняване в най-подходящите хотели за Mineral & Gem и ще организираме всичко за спокойния ви престой – летищен трансфер, транспорт за придвижване в града, конферентна зала. Пътувайте комфортно и се съсредоточете върху бизнеса си с наша помощ – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието Mineral & Gem за 2022 г. се проведе на живо в Sainte-Marie-aux-Mines. Изложението се проведе между 22.06.2022 и 26.06.2022 и в него участваха 945 изложители от 48 държави.

Full list of
hotels for
Mineral & Gem

Book Now
How to get to Mineral & Gem
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Strasburg Airport (Летище Страсбург)

Не е препоръчително при пътуване от Strasburg Station (Гара Страсбург)

By car
By car:

50 минути при пътуване от Strasburg Airport (Летище Страсбург)

48 минути при пътуване от Strasburg Station (Гара Страсбург)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Strasburg Airport (Летище Страсбург)

Не е препоръчително при пътуване от Strasburg Station (Гара Страсбург)

Similar trade shows