Your free enquiry
VICENZAORO + T-GOLD

VICENZAORO + T-GOLD

Vicenza, Italy
Индустрия
Индустрия:
Часовници, Бижутерия
Organizer
Organizer:
Fiera di Vicenza
Event website
Event website:
VICENZAORO + T-GOLD
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на живо на VICENZAORO + T-GOLD 2023 ще се проведе между 20-ти и 24-ти януари 2023. Мястото на провеждане на събитието е Fiera di Vicenza в Италия. Понастоящем мястото на провеждане няма да разполага със строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на вътрешните ограничения и забраните за пътуване. Тези промени са настъпили в резултат на подобряването на пандемичната ситуация. 

Представяне на събитието

Vicenzaoro + T-Gold е международно изложение за злато, бижутерия и скъпоценни камъни, което има ключова роля за този бранш в световен мащаб. Излагат се бижута от най-висок клас, представят се машини и технологии за изработка на бижута от злато и скъпоценни камъни, оформят се тенденциите за следващия сезон. Изложението се провежда във Виченца, Италия и е едно от задължителните места за посещение за всеки, който иска да се развива в бижутерийния бранш.

Подгответе се добре. Ние ще се заемем с организацията на пътуването ви.

В базата с хотели във Виченца на „Трейд Феър Трипс” ЕООД бързо ще намерим този, който отговаря на изискванията и на бюджета ви. Ще се справим по-бързо и по-добре отколкото ако вие сами търсите хотели за Vicenzaoro + T-Gold. Не забравяйте, че преди самото изложение няма много свободни места, а цените скачат неимоверно. Търсене онлайн на хотели само ще ви загуби времето. Оставете на нас това, както и уреждането на транспорт в града, трансфер от и до летището и всичко друго, което ще ви е необходимо, за да се представите добре и да бъде пътуването ви възможно най-ползотворно.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на VICENZAORO + T-GOLD през 2022 се проведе между 17.03.2022 и 21.03.2022 във Fiera di Vicenza. То се проведе като събитие на живо, в което участваха повече от 1000 изложители и 300 купувачи. Мястото на провеждане включваше строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например най-новата политика за влизане.

Full list of
hotels for
VICENZAORO + T-GOLD

Book Now
How to get to VICENZAORO + T-GOLD

Similar trade shows