Most booked hotels
Your free enquiry
Madridjoya

Madridjoya

Madrid, Spain
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Ifema
Event website
Event website:
Madridjoya
Frequency
Frequency:
6 months

Актуализация за събитието

Madridjoya 2023 ще се проведе между 02.02.2023 и 05.02.2023 като търговско изложение на живо. Изложението ще се проведе на IFEMA Madrid. Мястото на провеждане ще включва протоколи за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране и често хигиенизиране на пространството на събитието. Поради продължаващите ограничения за пътуване, посетителите от страни извън ЕС и/или Шенген ще трябва да представят 3G  документи за влизане при пристигането си.

Представяне на събитието

Madridjoya е международно изложение за бижута и часовници, което се провежда в Испания. На него се събират голяма част от водещите производители на бижута, търговци на скъпоценни камъни, дизайнери. Там можете да се запознаете с тенденциите при създаването на златни и сребърни бижута, да се информирате за излезлите на пазара нови машини, да почерпите идеи за оборудването на вашия бижутерски магазин и кутиите за бижута. Изложението е само за професионалисти, обикновени посетители не могат да се насладят на перлите и изящните бижута със скъпоценни камъни.

Това ще ви помогне да развиете бизнеса си и да създадете нови партньорства. Ние – „Трейд Феър Трипс” ЕООД – ще ви помогнем с организацията на пътуването. В нашата богата база данни с хотели в Мадрид бързо ще намерим подходящите хотели за Madridjoya. Достатъчно е да ни поверите задачата „Резервирайте хотел или апартамент.” и ние ще ви осигурим най-доброто място за нощувка, според вашите изисквания, и то на изгодна цена. Предлагаме ви и допълнителни услуги като резервaция на полет, трансфер от и до летището, наем на конферентна зала или зала за срещи, ако имате нужда от такава.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на MadridJoya през 2021 се проведе между 15-ти и 19-ти септември 2021 на IFEMA Madrid. Изданието се проведе като търговско изложение лице в лице и включваше мерки за превенция на COVID-19, като например задължителни здравни сертификати. На изложението присъстваха седем хиляди посетители и 143 изложители. Седемдесет и девет държави бяха представени от участниците в MadridJoya 2021.

Издание 2022

MadridJoya 2022 се проведе едновременно с изложенията Intergift, Bisutex и MOMAD 2022. Съвпадащите събития се проведоха във формат "лице в лице" в IFEMA Madrid. Те привлякоха приблизително 35 000 посетители и над 1300 изложители от 14 държави.

Full list of
hotels for
Madridjoya

How to get to Madridjoya

Similar trade shows