Your free enquiry
EPHJ-EPMT-SMT

EPHJ-EPMT-SMT

Genève, Switzerland
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
EPHJ (Environnement Professionnel Horlogerie Joaillerie)
Event website
Event website:
EPHJ-EPMT-SMT
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

21-ото издание на EPHJ-EPMT-SMT ще се проведе в Palexpo между 06.06.2023 и 09.06.2023.  Изложбените площи ще следват най-новите правителствени насоки, за да се гарантира здравето и безопасността на всички участници. Понастоящем в Швейцария няма вътрешни ограничения, свързани с Covid-19. Аналогично, страната няма въведени ограничения за пътуване. Поради тези промени от участниците няма да се изисква да представят при пристигането си 3G входни документи.  

Въведение

EPHJ-EPMT-SMT е концепция за търговско изложение три в едно, която обединява три уникални сектора около една единствена технология-прецизна технология. Международното търговско изложение се провежда от 2002 г. и е основен източник на иновации в часовниковата промишленост, медицинските технологии и микротехнологиите. Името е съкратено от професионалист по околна среда Horlogerie Joaillerie - Environnement Professionnel Micro Technologies - Swiss Medical Technologies. Продуктовото портфолио е едно от най -впечатляващите в света, тъй като обхваща микросистемни технологии, микромеханика, микроелектроника и решения за всички етапи на производство и преработка. Прецизната технология е една от най -важните области в момента и Швейцария има дълга история на часовникарството. Днес Швейцария е основен пазар за прецизни технологии. Това прави EPHJ-EPMT-SMT най-добрата бизнес платформа в Европа.

Логистиката

EPHJ-EPMT-SMT се събира от Palexpo SA и се сглобява всяка година в Женева, Швейцария. Изданията обикновено се провеждат през юни и програмирането продължава общо четири дни. Събитието се провежда в Palexpo и входът се дава само на търговски посетители. Работното време е определено за 09:00 сутринта до 18:00 вечерта. Единственото изключение е денят на затваряне, който приключва в 16:00 часа. Има много възможности, когато става въпрос за пътуване до работното място. Palexpo е удобно разположен в непосредствена близост до летището, така че ако останете там, можете да се разходите до него за пет минути. Има и няколко автобусни линии, които можете да вземете - 5, 28 и Y. Не на последно място, можете да стигнете до изложбения център с влак, тъй като жп гарата на Федералните железници на Швейцария е точно до нея.

Какво казват хората?

· „Отлична демонстрация на швейцарско ноу -хау и поради местоположението, много удовлетворяващ брой чуждестранни посетители“, - Cloos electronic;

· „Във време, когато Индустрия 4.0 се превръща в нещо, бизнесът все още се движи от хората, които се събират, а панаирът ще отговори на дигиталната трансформация, като запази характера му, дори и да промени начина, по който този герой се изразява,“ - hepia - HES-SO;

· „Всяка година EPHJ е мястото, където да бъде общността на доставчиците на часовници, дата, която не трябва да се пропуска в нашия календар, тъй като ни позволява да се срещнем с толкова много наши клиенти и колеги сред доставчиците“ - Mimotec SA;

· „Това шоу е особено интересно за нас, защото каним четирима чираци часовници от CEJEF. Работейки върху нашия щанд, те показват на всеки своя занаят, а също така научават повече за неговото бъдеще, като посещават щандове за занаяти ”, - Fondation Horlogère 3900 Porrentruy;

· „Много добра платформа за споделяне и среща в секторите на прецизността и микротехнологиите“, - Ciposa SA

Аудитория и статистика

EPHJ-EPMT-SMT е уникално търговско изложение, тъй като събира професионалисти от различни среди под един покрив, като същевременно остава високо специализирана. Можете да видите това в цифрите за търговското изложение и разнообразието в търговските посетители. Последното издание на живо видя над 800 изложители от около двадесет държави, които горе -долу бяха разположени на европейския континент. Те привлякоха 20 000 търговски посетители, които пътуваха от всички краища на света. Публиката идва от много индустрии - часовникарство, аеронавтика, автомобилостроене, метрология, оптика/фотоника, автоматизация и роботика, медицински изделия, научноизследователска и развойна дейност и подизпълнители. Това, което гарантира, че изданията са успешни, е щедрата подкрепа от множество спонсори като EuroTec, helvetia, CreditSuisse, medizin & technik, AICA, opi и др.

Настаняване

Хотелското настаняване за EPHJ-EPMT-SMT е най-лесното нещо, което да резервирате, когато сте до себе си Trade Fair Trips ltd. Ние предлагаме наистина гъвкави хотелски услуги за търговски изложения и ги насочваме към всяка цена. Независимо дали искате да намалите пътните разходи или да живеете с висок живот в Женева, можете да разчитате на нас, че ще ви предоставим възможно най -добрите хотелски оферти на пазара. Правилното местоположение има най -голямо значение и винаги търсим хотели близо до Palexpo за кратко пътуване до работното място. Не отнема време да подредите хотела си. Нашите клиенти ни се доверяват във всеки аспект на своето бизнес пътуване. Ето защо те идват при нас, за да построят своите изложбени щандове. Резервирайте един от нашите отлични екипи за тази работа. Освен това можете да резервирате предварително помещения за срещи в изложбения център.

Минали издания

Издание от 2021

Изданието на EPHJ за 2021 прие голям брой посетители въпреки ограниченията за пътуване, причинени от пандемията. Изложбените площи се отличаваха с нов отворен план с широки коридори. Това позволи на посетителите да се движат между щандовете, като същевременно запазват социална дистанция. В рамките на изданието бяха проведени няколко кръгли маси. Сред темите на дискусията беше нарастващият натиск за устойчивост, проследимост и опазване на околната среда върху подизпълнителите на часовници и бижута.

Издание 2022

EPHJ 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 14-ти и 17-ти юни 2022. То се състоя в Palexpo в отсъствието на предпазни мерки срещу Ковид-19, в резултат на отмяната на вътрешните ограничения на страната. В изложението участваха около 700 изложители от 14 държави и 18 000 посетители (с 33% повече, отколкото през 2021).

Full list of
hotels for
EPHJ-EPMT-SMT

Book Now
How to get to EPHJ-EPMT-SMT
On foot
On foot:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

By car
By car:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

By public transport
By public transport:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

Similar trade shows