EPHJ-EPMT-SMT 2024

EPHJ-EPMT-SMT 2024

Микро и нано технологии Бижута Часовници
Genève, Switzerland
11-14 Jun 2024
Организатор:
EPHJ (Environnement Professionnel Horlogerie Joaillerie)
Място на провеждане:
Palexpo
Честота:
1 year
Уебсайт:
EPHJ-EPMT-SMT

Най-мащабното събитие в Швейцария за прецизните индустрии

EPHJ-EPMT-SMT 2024

21-ото издание на EPHJ-EPMT-SMT ще се проведе в Palexpo между 11.06.2024 и 14.06.2024.  Изложбените площи ще следват най-новите правителствени насоки, за да се гарантира здравето и безопасността на всички участници. Понастоящем в Швейцария няма вътрешни ограничения, свързани с Covid-19. Аналогично, страната няма въведени ограничения за пътуване. Поради тези промени от участниците няма да се изисква да представят при пристигането си 3G входни документи.  

Въведение

EPHJ-EPMT-SMT е концепция за търговско изложение три в едно, която обединява три уникални сектора около една единствена технология-прецизна технология. Международното търговско изложение се провежда от 2002 г. и е основен източник на иновации в часовниковата промишленост, медицинските технологии и микротехнологиите. Името е съкратено от професионалист по околна среда Horlogerie Joaillerie - Environnement Professionnel Micro Technologies - Swiss Medical Technologies. Продуктовото портфолио е едно от най -впечатляващите в света, тъй като обхваща микросистемни технологии, микромеханика, микроелектроника и решения за всички етапи на производство и преработка. Прецизната технология е една от най -важните области в момента и Швейцария има дълга история на часовникарството. Днес Швейцария е основен пазар за прецизни технологии. Това прави EPHJ-EPMT-SMT най-добрата бизнес платформа в Европа.

Логистиката

EPHJ-EPMT-SMT се събира от Palexpo SA и се сглобява всяка година в Женева, Швейцария. Изданията обикновено се провеждат през юни и програмирането продължава общо четири дни. Събитието се провежда в Palexpo и входът се дава само на търговски посетители. Работното време е определено за 09:00 сутринта до 18:00 вечерта. Единственото изключение е денят на затваряне, който приключва в 16:00 часа. Има много възможности, когато става въпрос за пътуване до работното място. Palexpo е удобно разположен в непосредствена близост до летището, така че ако останете там, можете да се разходите до него за пет минути. Има и няколко автобусни линии, които можете да вземете - 5, 28 и Y. Не на последно място, можете да стигнете до изложбения център с влак, тъй като жп гарата на Федералните железници на Швейцария е точно до нея.

Какво казват хората?

· „Отлична демонстрация на швейцарско ноу -хау и поради местоположението, много удовлетворяващ брой чуждестранни посетители“, - Cloos electronic;

· „Във време, когато Индустрия 4.0 се превръща в нещо, бизнесът все още се движи от хората, които се събират, а панаирът ще отговори на дигиталната трансформация, като запази характера му, дори и да промени начина, по който този герой се изразява,“ - hepia - HES-SO;

· „Всяка година EPHJ е мястото, където да бъде общността на доставчиците на часовници, дата, която не трябва да се пропуска в нашия календар, тъй като ни позволява да се срещнем с толкова много наши клиенти и колеги сред доставчиците“ - Mimotec SA;

· „Това шоу е особено интересно за нас, защото каним четирима чираци часовници от CEJEF. Работейки върху нашия щанд, те показват на всеки своя занаят, а също така научават повече за неговото бъдеще, като посещават щандове за занаяти ”, - Fondation Horlogère 3900 Porrentruy;

· „Много добра платформа за споделяне и среща в секторите на прецизността и микротехнологиите“, - Ciposa SA

Аудитория и статистика

EPHJ-EPMT-SMT е уникално търговско изложение, тъй като събира професионалисти от различни среди под един покрив, като същевременно остава високо специализирана. Можете да видите това в цифрите за търговското изложение и разнообразието в търговските посетители. Последното издание на живо видя над 800 изложители от около двадесет държави, които горе -долу бяха разположени на европейския континент. Те привлякоха 20 000 търговски посетители, които пътуваха от всички краища на света. Публиката идва от много индустрии - часовникарство, аеронавтика, автомобилостроене, метрология, оптика/фотоника, автоматизация и роботика, медицински изделия, научноизследователска и развойна дейност и подизпълнители. Това, което гарантира, че изданията са успешни, е щедрата подкрепа от множество спонсори като EuroTec, helvetia, CreditSuisse, medizin & technik, AICA, opi и др.

Настаняване

Хотелското настаняване за EPHJ-EPMT-SMT е най-лесното нещо, което да резервирате, когато сте до себе си Trade Fair Trips ltd. Ние предлагаме наистина гъвкави хотелски услуги за търговски изложения и ги насочваме към всяка цена. Независимо дали искате да намалите пътните разходи или да живеете с висок живот в Женева, можете да разчитате на нас, че ще ви предоставим възможно най -добрите хотелски оферти на пазара. Правилното местоположение има най -голямо значение и винаги търсим хотели близо до Palexpo за кратко пътуване до работното място. Не отнема време да подредите хотела си. Нашите клиенти ни се доверяват във всеки аспект на своето бизнес пътуване. Ето защо те идват при нас, за да построят своите изложбени щандове. Резервирайте един от нашите отлични екипи за тази работа. Освен това можете да резервирате предварително помещения за срещи в изложбения център.

Пеша
Пеша:

11 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

 50 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С кола
С кола:

1 минута при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

13 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

5 минути при пътуване от Genève Aéroport (Летище Женева)

25 минути при пътуване от Gare de Genève (гара Женева)

 

map

Хотели около EPHJ-EPMT-SMT

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
EPHJ-EPMT-SMT 2024 Genève NH Geneva Airport Hotel 3.9 Genève от € 392.00 EUR Запази сега
EPHJ-EPMT-SMT 2024 Genève Hotel Drake-Longchamp 5.74 Genève от € 420.00 EUR Запази сега
EPHJ-EPMT-SMT 2024 Genève Hotel d'Alleves 4.4 Genève от € 508.00 EUR Запази сега
Hotel Montbrillant 3.7 Genève от € 327.00 EUR Запази сега
EPHJ-EPMT-SMT 2024 Genève ibis Geneve Centre Nations 3.1 Genève от € 571.00 EUR Запази сега
Warwick Geneva 3.9 Genève от € 563.00 EUR Запази сега
EPHJ-EPMT-SMT 2024 Genève Oskar Hotel 11.8 Annemasse от € 159.00 EUR Запази сега
ibis Geneve Petit Lancy 5.9 Genève от € 343.00 EUR Запази сега
EPHJ-EPMT-SMT 2024 Genève Ibis Saint-Genis-Pouilly Geneve 8.9 Saint-Genis-Pouilly от € 266.00 EUR Запази сега
EPHJ-EPMT-SMT 2024 Genève Holiday Inn Express Geneva Airport 2.64 Genève от € 435.00 EUR Запази сега

EPHJ 2021

Изданието на EPHJ за 2021 прие голям брой посетители въпреки ограниченията за пътуване, причинени от пандемията. Изложбените площи се отличаваха с нов отворен план с широки коридори. Това позволи на посетителите да се движат между щандовете, като същевременно запазват социална дистанция. В рамките на изданието бяха проведени няколко кръгли маси. Сред темите на дискусията беше нарастващият натиск за устойчивост, проследимост и опазване на околната среда върху подизпълнителите на часовници и бижута.

EPHJ 2022

EPHJ 2022 беше събитие на живо, което се проведе между 14-ти и 17-ти юни 2022. То се състоя в Palexpo в отсъствието на предпазни мерки срещу Ковид-19, в резултат на отмяната на вътрешните ограничения на страната. В изложението участваха около 700 изложители от 14 държави и 18 000 посетители (с 33% повече, отколкото през 2021).

EPHJ 2023

EPHJ 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Palexpo между 06.06.2023 и 09.06.2023. Мястото на провеждане не включваше мерки за защита от Ковид-19, а форматът се отличаваше с 21% увеличение на броя на посетителите. В събитието участваха 750 изложители от 16 държави и 21 780 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до EPHJ-EPMT-SMT 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.