Your free enquiry
INHORGENTA MUNICH

INHORGENTA MUNICH

Munich ,Germany
индустрия
индустрия:
Часовници, Бижутерия
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
INHORGENTA MUNICH
Frequency
Frequency:
1 year

Поради пандемията на коронавируса, изданието на Inhorgenta в Мюнхен през 2022 г. е отложено за 11 февруари до 14 февруари, въпреки че все още ще се помещава в Messe München в Мюнхен, Германия. Посетителите и изложителите могат да очакват на събитието мерки за здраве и безопасност на COVID-19 като носене на маски, социално дистанциране и санитария.

Въведение

Основана през 1974 г., INHORGENTA MUNICH постигна успех в бижутерската индустрия, часовници и скъпоценните камъни почти за една нощ и сега е лидер на европейския пазар, известен със силата на своите продукти. Продуктовото портфолио е обширно и изложбените зали са посветени на следните групи - Часовници, Технологии и бижута, Изящни бижута, Елегантност и начин на живот, Карат и Съвременен дизайн и визия. Като изложител вие участвате във формирането на вкус и естетика за предстоящата година, тъй като тук работят създателите на тенденции. Като търговски посетител имате достъп до висококачествени колекции, видяни тук първо.

Логистиката

INHORGENTA MUNICH описва всички съвременни тенденции в часовниците и бижутата, поради което тази международна изложба излиза на сцената в Messe München в Мюнхен, Германия всяка година. Изданията обикновено се провеждат в началото на февруари и продължават общо пет дни.

Самото събитие също се организира от Messe München GmbH и достъп се дава само за търговски посетители. Работното време е доста последователно по време на изложението. Процедурите започват в 09:00 ч. Сутринта и приключват в 18:00 ч. В късния следобед. Единственото изключение е денят на затваряне, който се увива с час по-рано в 17:00 ч. 

Благодарение на централното си местоположение, до Мюнхен може да се стигне лесно, независимо дали с кола или с обществен транспорт. Има удобно разположена станция за линията U2 на метрото. Освен това имате избор от крайградски влакове, които обслужват местоположението.

Какво казват хората

  • „След добра 2019 г., успешен сезон и приличен старт на годината, очаквахме добра посещаемост в Мюнхен. Въпреки това, високото качество на бижутерите там и голямото търсене несъмнено бяха положителна изненада за много изложители.“- Стефан Линднер, президент на Федералната асоциация на бижутерите, бижутерията и часовниците;
  • „Очакванията ни бяха напълно изпълнени. Основната ни цел беше да покажем разширеното си портфолио от марки в тази международна атмосфера. Успехът на панаира се отразява в поръчките, които получихме, и голямата посещаемост на нашия щанд.“ - Джейсън Нюман, Country Manager Германия и Директор за износ в целия свят, Festina Group;
  • „По време на търговския панаир разбрахме колко важна е INHORGENTA MUNICH на пазара и колко е полезно да бъде открита нова марка.“ - Дейвид Джералдес, директор продажби.
  • „INHORGENTA Мюнхен нараства непрекъснато по важност и ще продължи да го прави в напредващата индустрия. Salon Suisse е малък оазис в суматохата на панаира и върви добре с нашите търговци на дребно.“ - Dirk Boettcher, директор продажби, Parmigiani Fleurier

Аудитория и статистика

INHORGENTA MUNICH се позиционира като ключово място за срещи на професионалисти в бранша и сериозни купувачи. Това е отразено в броя на присъстващите. Последното издание събра над 26 000 търговски посетители от 85 държави, които идват да видят най-новите колекции и иновации от повече от 1000 изложители, представляващи 44 държави.

Високата наситеност на посетителите от Китай, Хонконг, Обединените емирства и Южна Корея означава, че изложителите имат по-големи шансове да проникнат на конкурентни пазари извън Европа. Изложители са часовникари, златари и сребърници, оценители, гемолози, минералози, дизайнери на бижута, гравьори, оптици и компании за галванопластика. INHORGENTA MUNICH се радва на подкрепата и спонсорството на много известни компании и асоциации като Europa Star, NIESSING, Casio, GROH + RIPP и MEISTER.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви помага да резервирате най-добрите хотелски стаи по време на INHORGENTA Мюнхен и да го направите, без да преразходвате на вашия бюджет. Нашият екип работи дълго време в индустрията за бизнес пътувания, така че знаем всички добри хотели, хостели и апартаменти под наем в Мюнхен, Германия, за да постигнем всяка цена.

Направете хотелски резервации за INHORGENTA MUNICH в рамките на един ден от първоначалната ви консултация. Ние знаем от какво се нуждаят нашите клиенти - достъп до обществен транспорт и хотели в близост до Messe München. Ние доставяме това и много повече.

Ние идваме да съдействаме, когато имате нужда от помощ за съоръженията за срещи или изложбения ви щанд. Имаме екипи в готовност да инсталираме вашия щанд на солидни цени и можете да разчитате, че ще направим резервация на ваше име преди време за заседателна зала с подходящото оборудване.

Full list of
hotels for
INHORGENTA MUNICH

Book Now
How to get to INHORGENTA MUNICH

Similar trade shows