INHORGENTA MUNICH 2025

INHORGENTA MUNICH 2025

Бижута Скъпоценни камъни Часовници
Munich, Germany
21-24 Feb 2025
Организатор:
Messe Munich
Място на провеждане:
Messe Munich
Честота:
1 year
Уебсайт:
INHORGENTA MUNICH

Водещо европейско събитие за бижута, часовници и скъпоценни камъни

Основана през 1974 г., INHORGENTA MUNICH постигна успех в бижутерската индустрия, часовници и скъпоценните камъни почти за една нощ и сега е лидер на европейския пазар, известен със силата на своите продукти. Продуктовото портфолио е обширно и изложбените зали са посветени на следните групи - Часовници, Технологии и бижута, Изящни бижута, Елегантност и начин на живот, Карат и Съвременен дизайн и визия. Като изложител вие участвате във формирането на вкус и естетика за предстоящата година, тъй като тук работят създателите на тенденции. Като търговски посетител имате достъп до висококачествени колекции, видяни тук първо.

INHORGENTA MUNICH 2025

Изданието на Inhorgenta Munich за 2025 ще се проведе между 21.02.2025 и 24.02.2025. Домакин на изданието ще бъде Messe Munich в Мюнхен, Германия. От участниците няма да се очаква да спазват строги мерки за защита от Ковид-19, вклюително рестрикции за пътуване, поради отмяната на пандемичните ограничения.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви помага да резервирате най-добрите хотелски стаи по време на INHORGENTA Мюнхен и да го направите, без да преразходвате на вашия бюджет. Нашият екип работи дълго време в индустрията за бизнес пътувания, така че знаем всички добри хотели, хостели и апартаменти под наем в Мюнхен, Германия, за да постигнем всяка цена.

Направете хотелски резервации за INHORGENTA MUNICH в рамките на един ден от първоначалната ви консултация. Ние знаем от какво се нуждаят нашите клиенти - достъп до обществен транспорт и хотели в близост до Messe München. Ние доставяме това и много повече.

Ние идваме да съдействаме, когато имате нужда от помощ за съоръженията за срещи или изложбения ви щанд. Имаме екипи в готовност да инсталираме вашия щанд на солидни цени и можете да разчитате, че ще направим резервация на ваше име преди време за заседателна зала с подходящото оборудване.

 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

Не е препоръчително при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

20 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

61 минути при пътуване от Munich Airport (Летище Мюнхен)

35 минути при пътуване от Munich Hauptbahnhof (Централна Гара Мюнхен)

 

map

Хотели около INHORGENTA MUNICH

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
INHORGENTA MUNICH 2025 Munich Hotel Torbrau 9.7 Munich от € 294.00 EUR Запази сега
Residence Inn by Marriott Munich City East 8 Munich от € 386.00 EUR Запази сега
INHORGENTA MUNICH 2025 Munich Holiday Inn Express München Messe, an IHG Hotel 3.5 Munich от € 386.00 EUR Запази сега
Ruby Lilly Hotel Munich 11.5 Munich от € 257.00 EUR Запази сега
INHORGENTA MUNICH 2025 Munich Quality Hotel & Suites Muenchen Messe 2.5 Haar от € 496.00 EUR Запази сега
INHORGENTA MUNICH 2025 Munich INNSIDE by Melia Munchen Neue Messe 2.63 Aschheim от € 595.00 EUR Запази сега
BOLD Hotel Munchen Giesing 9.3 Munich от € 305.00 EUR Запази сега
INHORGENTA MUNICH 2025 Munich Super 8 by Wyndham Munich City West 14.7 Munich от € 286.00 EUR Запази сега
Holiday Inn Express Munich City West 16 Munich от € 524.00 EUR Запази сега
Hotel Kastanienhof 33.8 Erding от € 487.00 EUR Запази сега

INHORGENTA MUNICH описва всички съвременни тенденции в часовниците и бижутата, поради което тази международна изложба излиза на сцената в Messe München в Мюнхен, Германия всяка година. Изданията обикновено се провеждат в началото на февруари и продължават общо пет дни.

Самото събитие също се организира от Messe München GmbH и достъп се дава само за търговски посетители. Работното време е доста последователно по време на изложението. Процедурите започват в 09:00 ч. Сутринта и приключват в 18:00 ч. В късния следобед. Единственото изключение е денят на затваряне, който се увива с час по-рано в 17:00 ч. 

Благодарение на централното си местоположение, до Мюнхен може да се стигне лесно, независимо дали с кола или с обществен транспорт. Има удобно разположена станция за линията U2 на метрото. Освен това имате избор от крайградски влакове, които обслужват местоположението.

 

  • „След добра 2019 г., успешен сезон и приличен старт на годината, очаквахме добра посещаемост в Мюнхен. Въпреки това, високото качество на бижутерите там и голямото търсене несъмнено бяха положителна изненада за много изложители.“- Стефан Линднер, президент на Федералната асоциация на бижутерите, бижутерията и часовниците;
  • „Очакванията ни бяха напълно изпълнени. Основната ни цел беше да покажем разширеното си портфолио от марки в тази международна атмосфера. Успехът на панаира се отразява в поръчките, които получихме, и голямата посещаемост на нашия щанд.“ - Джейсън Нюман, Country Manager Германия и Директор за износ в целия свят, Festina Group;
  • „По време на търговския панаир разбрахме колко важна е INHORGENTA MUNICH на пазара и колко е полезно да бъде открита нова марка.“ - Дейвид Джералдес, директор продажби;
  • „INHORGENTA Мюнхен нараства непрекъснато по важност и ще продължи да го прави в напредващата индустрия. Salon Suisse е малък оазис в суматохата на панаира и върви добре с нашите търговци на дребно.“ - Dirk Boettcher, директор продажби, Parmigiani Fleurier.

 

INHORGENTA MUNICH се позиционира като ключово място за срещи на професионалисти в бранша и сериозни купувачи. Това е отразено в броя на присъстващите. Последното издание събра над 26 000 търговски посетители от 85 държави, които идват да видят най-новите колекции и иновации от повече от 1000 изложители, представляващи 44 държави.

Високата наситеност на посетителите от Китай, Хонконг, Обединените емирства и Южна Корея означава, че изложителите имат по-големи шансове да проникнат на конкурентни пазари извън Европа. Изложители са часовникари, златари и сребърници, оценители, гемолози, минералози, дизайнери на бижута, гравьори, оптици и компании за галванопластика. INHORGENTA MUNICH се радва на подкрепата и спонсорството на много известни компании и асоциации като Europa Star, NIESSING, Casio, GROH + RIPP и MEISTER.

 

Inhorgenta Munich 2022

Изданието на Inhorgenta Мюнхен за 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице. Датите на провеждане бяха определени между 08.04.2022 и 11.04.2022. Messe Munich, мястото на провеждане на събитието, включваше най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, като социално дистанциране и задължителни защитни маски FFP2. Въпреки пандемията, в изданието участваха 732 изложители от 33 държави и 17 285 търговски посетители от 79 страни.

Inhorgenta Munich 2023

На Inhorgenta Munich 2023 присъстваха около 24 000 посетители от 90 държави (51% увеличение в сравнение с 2022) и 802 изложители от 38 държави (10% увеличение в сравнение с 2022). Събитието се проведе в Messe Munich, без да се въвеждат мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения, свързани с пандемията.

Inhorgenta Munich 2024

Inhorgenta Munich 2024 е търговскo изложение на живо, който се проведе в Messe Munich между 16.02.2024 и 19.02.2024. В него участваха над 870 изложители от 37 държави и 25 000 посетители от 90 страни. 96% от посетителите смятат, че изданието на събитието беше отлично, а 94% го оценяват като значимо.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до INHORGENTA MUNICH 2025 Изпрати

INHORGENTA MUNICH акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.