Your free enquiry
INHORGENTA MUNICH

INHORGENTA MUNICH

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Часовници, Бижутерия
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
INHORGENTA MUNICH
Frequency
Frequency:
1 year

INHORGENTA MUNICH и Ковид-19

Изданието на Inhorgenta Munich за 2023 ще се проведе между 24.02.2023 и 27.02.2023. Домакин на изданието ще бъде Messe Munich в Мюнхен, Германия. Участниците могат да разчитат, че на мястото на провеждане ще бъдат инсталирани строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. По всяко време присъстващите трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра. Освен това те трябва да носят маска FFP2 на закрито, например в изложбените зали. По време на посещенията си участниците трябва да избягват физически форми на общуване, като например ръкостискане. Те трябва също така да вземат под внимание значението на правилната хигиена на ръцете. За всички участници, включително изложители и посетители, се изисква регистрация. Посетителите на изложението трябва да представят 3G документи при пристигането си в Германия поради ограниченията за пътуване, наложени от страната. Пример за такива документи са доказателство за възстановяване, сертификати за имунизация и отрицателни тестове.

Въведение

Основана през 1974 г., INHORGENTA MUNICH постигна успех в бижутерската индустрия, часовници и скъпоценните камъни почти за една нощ и сега е лидер на европейския пазар, известен със силата на своите продукти. Продуктовото портфолио е обширно и изложбените зали са посветени на следните групи - Часовници, Технологии и бижута, Изящни бижута, Елегантност и начин на живот, Карат и Съвременен дизайн и визия. Като изложител вие участвате във формирането на вкус и естетика за предстоящата година, тъй като тук работят създателите на тенденции. Като търговски посетител имате достъп до висококачествени колекции, видяни тук първо.

Логистиката

INHORGENTA MUNICH описва всички съвременни тенденции в часовниците и бижутата, поради което тази международна изложба излиза на сцената в Messe München в Мюнхен, Германия всяка година. Изданията обикновено се провеждат в началото на февруари и продължават общо пет дни.

Самото събитие също се организира от Messe München GmbH и достъп се дава само за търговски посетители. Работното време е доста последователно по време на изложението. Процедурите започват в 09:00 ч. Сутринта и приключват в 18:00 ч. В късния следобед. Единственото изключение е денят на затваряне, който се увива с час по-рано в 17:00 ч. 

Благодарение на централното си местоположение, до Мюнхен може да се стигне лесно, независимо дали с кола или с обществен транспорт. Има удобно разположена станция за линията U2 на метрото. Освен това имате избор от крайградски влакове, които обслужват местоположението.

Какво казват хората

  • „След добра 2019 г., успешен сезон и приличен старт на годината, очаквахме добра посещаемост в Мюнхен. Въпреки това, високото качество на бижутерите там и голямото търсене несъмнено бяха положителна изненада за много изложители.“- Стефан Линднер, президент на Федералната асоциация на бижутерите, бижутерията и часовниците;
  • „Очакванията ни бяха напълно изпълнени. Основната ни цел беше да покажем разширеното си портфолио от марки в тази международна атмосфера. Успехът на панаира се отразява в поръчките, които получихме, и голямата посещаемост на нашия щанд.“ - Джейсън Нюман, Country Manager Германия и Директор за износ в целия свят, Festina Group;
  • „По време на търговския панаир разбрахме колко важна е INHORGENTA MUNICH на пазара и колко е полезно да бъде открита нова марка.“ - Дейвид Джералдес, директор продажби.
  • „INHORGENTA Мюнхен нараства непрекъснато по важност и ще продължи да го прави в напредващата индустрия. Salon Suisse е малък оазис в суматохата на панаира и върви добре с нашите търговци на дребно.“ - Dirk Boettcher, директор продажби, Parmigiani Fleurier

Аудитория и статистика

INHORGENTA MUNICH се позиционира като ключово място за срещи на професионалисти в бранша и сериозни купувачи. Това е отразено в броя на присъстващите. Последното издание събра над 26 000 търговски посетители от 85 държави, които идват да видят най-новите колекции и иновации от повече от 1000 изложители, представляващи 44 държави.

Високата наситеност на посетителите от Китай, Хонконг, Обединените емирства и Южна Корея означава, че изложителите имат по-големи шансове да проникнат на конкурентни пазари извън Европа. Изложители са часовникари, златари и сребърници, оценители, гемолози, минералози, дизайнери на бижута, гравьори, оптици и компании за галванопластика. INHORGENTA MUNICH се радва на подкрепата и спонсорството на много известни компании и асоциации като Europa Star, NIESSING, Casio, GROH + RIPP и MEISTER.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви помага да резервирате най-добрите хотелски стаи по време на INHORGENTA Мюнхен и да го направите, без да преразходвате на вашия бюджет. Нашият екип работи дълго време в индустрията за бизнес пътувания, така че знаем всички добри хотели, хостели и апартаменти под наем в Мюнхен, Германия, за да постигнем всяка цена.

Направете хотелски резервации за INHORGENTA MUNICH в рамките на един ден от първоначалната ви консултация. Ние знаем от какво се нуждаят нашите клиенти - достъп до обществен транспорт и хотели в близост до Messe München. Ние доставяме това и много повече.

Ние идваме да съдействаме, когато имате нужда от помощ за съоръженията за срещи или изложбения ви щанд. Имаме екипи в готовност да инсталираме вашия щанд на солидни цени и можете да разчитате, че ще направим резервация на ваше име преди време за заседателна зала с подходящото оборудване.

Предишни издания

Издание от 2022 г.

Изданието на Inhorgenta Мюнхен за 2022 се проведе като търговско изложение лице в лице. Датите на провеждане бяха определени между 08.04.2022 и 11.04.2022. Messe Munich, мястото на провеждане на събитието, включваше най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, като социално дистанциране и задължителни защитни маски FFP2. Въпреки пандемията, в изданието участваха 732 изложители от 33 държави и 17 285 търговски посетители от 79 страни.

Full list of
hotels for
INHORGENTA MUNICH

Book Now
How to get to INHORGENTA MUNICH

Similar trade shows