Your free enquiry
THE JCK SHOW

THE JCK SHOW

Las Vegas, USA
Индустрия
Индустрия:
Clocks, Jewelry
Organizer
Organizer:
Reed Exhibitions
Event website
Event website:
THE JCK SHOW
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на JCK за 2023 ще се проведе като събитие на живо във Venetian Expo в Лас Вегас, САЩ. Датите за провеждане на търговското изложение са определени между 02.06.2023 и 05.06.2023. По време на събитието мястото на провеждане ще следва най-високия хигиенен стандарт, включително чести санитарни сесии и повишено внимание към често докосваните повърхности. Участниците ще бъдат посъветвани да следват препоръките, като например да извършват редовна хигиена на ръцете. Поради ограниченията за пътуване в Съединените щати участниците ще трябва да покажат при пристигането си в страната документи като имунизационни паспорти.

Представяне на събитието

Работите в бижутерийния сектор и искате да покажете продуктите си пред широка публика? Или може би сте купувач в търсене на нещо ново. Изложението THE JCK SHOW е мястото, към което трябва да се насочите. Организаторите прогнозират, че над 2300 изложители и 23 000 специалисти от областта ще посетят събитието. Избегнете съревнованието за хотели на разумни цени и резервирайте своя престой с Трейд Феър Трипс ЕООД.

Бизнес пътуванията са по-лесни от всякога благодарение на Трейд Феър Трипс ЕООД. Ние сме помогнали на мнозина да намерят хотел, където да отседнат по време на пътуването си по работа, и сме готови да направим същото и за вас. Не е нужно да се тревожите за цени, защото ние разполагаме с най-добрите хотелски оферти за THE JCK SHOW във всяка ценова категория. Вие ни казвате какво искате и ние ще се погрижим за всичко. Това е най-добрият начин да организирате едно бизнес пътуване. По време на изложението THE JCK SHOW можете да очаквате най-различни продуктови категории, изложени на показ - от завършени бижута до скъпоценни камъни и сребро. Специалните дискусии JCK Talks са още един акцент, заради който си струва да посетите събитието!

Предишни издания 

Издание от 2022

По време на 30-ото юбилейно издание на The JCK Show беше надхвърлен броят на участниците отпреди пандемията. То се проведе като събитие на живо във Venetian Expo в Лас Вегас между 10.06.2022 и 13.06.2022, на фона на процедури за безопасност срещу Ковид-19, като например предварителна проверка на входа. Събитието привлече 30 000 участници. От тях 17 000 бяха посетители от 130 държави, а над 1 800 бяха изложители.

Full list of
hotels for
THE JCK SHOW

Book Now
How to get to THE JCK SHOW
On foot
On foot:

60 минути при пътуване от Las Vegas Airport (Летище Лас Вегас)

15 минути при пътуване от Las Vegas Strip Station (Гара Лас Вегас Стрип)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Las Vegas Airport (Летище Лас Вегас)

5 минути при пътуване от Las Vegas Strip Station (Гара Лас Вегас Стрип)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от Las Vegas Airport (Летище Лас Вегас)

10 минути при пътуване от Las Vegas Strip Station (Гара Лас Вегас Стрип)

 

Similar trade shows