Your free enquiry
IDEX

IDEX

Abu Dhabi, UAE
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
ADNEC
Event website
Event website:
IDEX
Frequency
Frequency:
2 years

Няма да бъдат направени промени в това кога ще се проведе IDEX 2023, информират организаторите. Международното отбранително изложение ще се проведе в Националния изложбен център в Абу Даби от 19 до 23 февруари. Изложбените площи ще бъдат редовно санирани и други мерки за безопасност срещу COVID-19 също ще бъдат прилагани.

Въведение

IDEX означава Международна изложба и конференция по отбрана (International Defence Exhibition & Conference) и се фокусира върху най-новите технологични постижения в областта на обществената сигурност, въоръженията и отбранителните технологии. Панаирът съществува от 1993 г. и е направил много за консолидиране на пазарите в Близкия изток и отваряне на региона за света в икономически смисъл.

IDEX не само е платформа за иновации, но служи и като място за среща между производители, лидери и експерти в частния и правителствения сектор на редица страни. Продуктовото портфолио се разпростира върху цялата верига на стойността - решения за отбрана и противопожарна защита, боеприпаси, оръжия, ракети, танкове, военни кораби, военна екипировка и тактическо оборудване.

Това, което отличава IDEX за индустрията, е масивната открита площ, която е домакин на демонстрации на живо.

Логистиката

IDEX се провежда в Абу Даби, ОАЕ и се организира на всеки две години заедно с NAVDEX (морско отбранително изложение). Изданията обикновено продължават общо около пет дни и се провеждат в началото на календарната година през месец февруари. IDEX LLC, оглавявана от ADNEC GROUP, изпълнява ролята на официален организатор, а ADNEC (Национална изложбена компания в Абу Даби) е мястото, където се провежда изложението.

Допускат се само професионални посетители и вратите са отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, но тези часове подлежат на промяна, тъй като официалната програма на изданието е финализирана. ADNEC е най-подходящ за шофьори, тъй като е в централна зона и има голям капацитет за паркиране. Международното летище Абу Даби се намира на 15 минути път с кола. По отношение на обществения транспорт, можете да вземете автобусна линия 040 до изложбените площадки.

Какво казват хората?

„IDEX е идеалната платформа за нас да търсим нови партньори, за да отглеждаме и развиваме продукт, който може да се продава в чужбина и на местно ниво,“ - Али Ал Яфей, главен изпълнителен директор, ADASI;

„IDEX обединява ключови лидери от глобалната индустрия за сигурност и отбрана и предоставя платформа за нас, за да се ангажираме с нашите най-важни клиенти от Близкия изток и далеч отвъд него,“ - Робърт Хавард, главен изпълнителен директор, Lockheed Martin, ОАЕ;

„Ако не бяхме имали платформа като IDEX в началото да обединим всички тези технологии и да покажем нашите възможности, нямаше да сме тук днес, за да говорим за най-голямата компания в отбранителната индустрия в Близкия изток и искаме да я покажем тук в IDEX.”- Хомаид Ал Шемари, главен изпълнителен директор, Mubadala Aerospace and Engineering Service и председател на борда, Emirates Defense Industries Company (EDIC)

Аудитория и статистика

IDEX се радва на патронажа на Негово Височество Шейх Халифа Бин Зайед Ал Нахян, президент на ОАЕ и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на ОАЕ. Това изравнява международния търговски панаир с Министерството на отбраната и GHQ Armed Forces UAE. Ето защо IDEX има толкова разнообразна аудитория - правителствена, военна и бизнес.

Има началници на щабове, министри на отбраната и командири на армии, флот и военновъздушни сили. Като цяло има средно 105 000 търговски посетители, които идват да видят богатата продуктова гама, поместена в 12 зали, представена от над 1300 изложители.

Що се отнася до националността, повечето посетители пристигат от съседни региони в Северна Африка, Азиатския субконтинент и GCC. Страните с най-голямо представителство са ОАЕ, Оман, Бахрейн, Кувейт и Саудитска Арабия.

Настаняване

Както вече посочихме, има значителен международен интерес към IDEX. Това означава, че трябва да потърсите професионално решение за хотелското настаняване на IDEX. Ние сме готови да ви обслужим във всяко качество, от което се нуждаете. С нашия екип можете да резервирате настаняване бързо и лесно и ние знаем как да заобиколим Абу Даби. Кажете ни с какъв бюджет работите и ние ще ви предоставим най-добрите хотелски цени по време на IDEX.

Услугата е ясна - след една консултация получавате списък с разнообразни хотели за няколко часа. Вашият комфорт е нашият най-висок приоритет, поради което се стремим да предлагаме хотели близо до ADNEC. Trade Fair Trips ltd също е на разположение, за да резервирате заседателни зали или да поемете процеса на инсталиране на вашия щанд на панаира.

Full list of
hotels for
IDEX

Book Now
How to get to IDEX
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi International Airport (Международно Летище Абу Даби)

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

By car
By car:

16 минути при пътуване от International Airport Abu Dhabi (Международно Летище Абу Даби)

11 минути при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi International Airport (Международно Летище Абу Даби)

55 минути при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

Similar trade shows