IDEX 2025

IDEX 2025

Сигурност Отбранителна промишленост
Abu Dhabi, UAE
17-21 Feb 2025
Организатор:
ADNEC
Място на провеждане:
Abu Dhabi National Exhibition Center
Честота:
2 years
Уебсайт:
IDEX

Ключово международно събитие в сферата на отбраната

IDEX означава Международна изложба и конференция по отбрана (International Defence Exhibition & Conference) и се фокусира върху най-новите технологични постижения в областта на обществената сигурност, въоръженията и отбранителните технологии. Панаирът съществува от 1993 г. и е направил много за консолидиране на пазарите в Близкия изток и отваряне на региона за света в икономически смисъл.

IDEX не само е платформа за иновации, но служи и като място за среща между производители, лидери и експерти в частния и правителствения сектор на редица страни. Продуктовото портфолио се разпростира върху цялата верига на стойността - решения за отбрана и противопожарна защита, боеприпаси, оръжия, ракети, танкове, военни кораби, военна екипировка и тактическо оборудване.

Това, което отличава IDEX за индустрията, е масивната открита площ, която е домакин на демонстрации на живо.

IDEX 2025

Няма да има промени в датата на провеждане на IDEX 2025, съобщават организаторите. Международното изложение в областта на отбраната ще се проведе в Abu Dhabi National Exhibition Centre на 17.02.2025 до 21.02.2025. Изложбените площи ще бъдат редовно хигиенизирани. Възможно е да се наложи участниците да покажат 3G сертификати за влизане в страната след пристигането си в нея поради потенциални ограничения при пътуване. Отрицателни резултати от тестове, доказателства за оздравяване и имунизационни паспорти са примери за такива документи.

Настаняване

Както вече посочихме, има значителен международен интерес към IDEX. Това означава, че трябва да потърсите професионално решение за хотелското настаняване на IDEX. Ние сме готови да ви обслужим във всяко качество, от което се нуждаете. С нашия екип можете да резервирате настаняване бързо и лесно и ние знаем как да заобиколим Абу Даби. Кажете ни с какъв бюджет работите и ние ще ви предоставим най-добрите хотелски цени по време на IDEX.

Услугата е ясна - след една консултация получавате списък с разнообразни хотели за няколко часа. Вашият комфорт е нашият най-висок приоритет, поради което се стремим да предлагаме хотели близо до ADNEC. Trade Fair Trips ltd също е на разположение, за да резервирате заседателни зали или да поемете процеса на инсталиране на вашия щанд на панаира.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi International Airport (Международно Летище Абу Даби)

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

С кола
С кола:

16 минути при пътуване от International Airport Abu Dhabi (Международно Летище Абу Даби)

11 минути при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Abu Dhabi International Airport (Международно Летище Абу Даби)

55 минути при пътуване от Abu Dhabi Central Bus Station (Централна Автогара Абу Даби)

map

Хотели около IDEX

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Oryx Hotel 13.8 Abu Dhabi при поискване Заявка
IDEX 2025 Abu Dhabi Sheraton Khalidiya Hotel 13.4 Abu Dhabi при поискване Заявка
Anantara Eastern Mangroves Hotel & Spa 4.3 Abu Dhabi при поискване Заявка
Al Seef Resort & Spa by Andalus 4.8 Abu Dhabi при поискване Заявка
Capital Centre Arjaan by Rotana 0.45 Dubai при поискване Заявка
Bab Al Qasr Residence 16 Abu Dhabi при поискване Заявка
Kingsgate Hotel by Millennium 13 Abu Dhabi при поискване Заявка
IDEX 2025 Abu Dhabi Courtyard by Marriott World Trade Center, Abu Dhabi 12.6 Abu Dhabi при поискване Заявка
Hilton Abu Dhabi 15.6 Abu Dhabi при поискване Заявка
IDEX 2025 Abu Dhabi Pearl Rotana Capital Centre 0.5 Abu Dhabi при поискване Заявка

IDEX се провежда в Абу Даби, ОАЕ и се организира на всеки две години заедно с NAVDEX (морско отбранително изложение). Изданията обикновено продължават общо около пет дни и се провеждат в началото на календарната година през месец февруари. IDEX LLC, оглавявана от ADNEC GROUP, изпълнява ролята на официален организатор, а ADNEC (Национална изложбена компания в Абу Даби) е мястото, където се провежда изложението.

Допускат се само професионални посетители и вратите са отворени от 10:00 сутринта до 18:00 следобед, но тези часове подлежат на промяна, тъй като официалната програма на изданието е финализирана. ADNEC е най-подходящ за шофьори, тъй като е в централна зона и има голям капацитет за паркиране. Международното летище Абу Даби се намира на 15 минути път с кола. По отношение на обществения транспорт, можете да вземете автобусна линия 040 до изложбените площадки.

  • „IDEX е идеалната платформа за нас да търсим нови партньори, за да отглеждаме и развиваме продукт, който може да се продава в чужбина и на местно ниво,“ - Али Ал Яфей, главен изпълнителен директор, ADASI;
  • „IDEX обединява ключови лидери от глобалната индустрия за сигурност и отбрана и предоставя платформа за нас, за да се ангажираме с нашите най-важни клиенти от Близкия изток и далеч отвъд него,“ - Робърт Хавард, главен изпълнителен директор, Lockheed Martin, ОАЕ;
  • „Ако не бяхме имали платформа като IDEX в началото да обединим всички тези технологии и да покажем нашите възможности, нямаше да сме тук днес, за да говорим за най-голямата компания в отбранителната индустрия в Близкия изток и искаме да я покажем тук в IDEX.”- Хомаид Ал Шемари, главен изпълнителен директор, Mubadala Aerospace and Engineering Service и председател на борда, Emirates Defense Industries Company (EDIC)

IDEX се радва на патронажа на Негово Височество Шейх Халифа Бин Зайед Ал Нахян, президент на ОАЕ и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на ОАЕ. Това изравнява международния търговски панаир с Министерството на отбраната и GHQ Armed Forces UAE. Ето защо IDEX има толкова разнообразна аудитория - правителствена, военна и бизнес.

Има началници на щабове, министри на отбраната и командири на армии, флот и военновъздушни сили. Като цяло има средно 105 000 търговски посетители, които идват да видят богатата продуктова гама, поместена в 12 зали, представена от над 1300 изложители.

Що се отнася до националността, повечето посетители пристигат от съседни региони в Северна Африка, Азиатския субконтинент и GCC. Страните с най-голямо представителство са ОАЕ, Оман, Бахрейн, Кувейт и Саудитска Арабия.

IDEX 2019

В изданието на IDEX Abu Dhabi за 2019 участваха над 40 държави. Те бяха представени от над 124 000 посетители, повече от 1 200 медийни специалисти и над 1 300 изложители.

IDEX 2021

В хибридното издание на събитието за 2021 участваха 62 000 посетители и 900 изложители от 59 държави. Това означаваше висок процент на посещаемост предвид пандемията от Ковид-19.

IDEX 2023

Изданието на живо за 2023 се проведе в ADNEC сред мерки за безопасност като протокола за социална дистанция. На събитието присъстваха 1 353 изложители от 65 държави и около 132 507 посетители. В това число бяха включени повече от 376 официални делегации. Общата площ на събитието надхвърли 165 000 м2. По време на събитието бяха сключени 56 бизнес сделки, в резултат на които беше получена сума в размер на 23,34 млрд. дирхама и 98% удовлетвореност на посетителите.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IDEX 2025 Изпрати

IDEX акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.