Your free enquiry
Enforce Tac

Enforce Tac

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Safety, Security, Risk Management, Defense, Fire Protection
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
Enforce Tac
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Enforce Tac 2023 

Десетото юбилейно издание на Enforce Tac ще се проведе като търговско изложение на живо в Messe Nuremberg. Събитието ще се проведе между 28.02.2023 г. и 01.03.2023 г. Изложбеният център ще разполага с най-новите предпазни средства срещу Ковид-19, за да се гарантира безопасността на участниците. Това ще включва посетители, които носят маски за лице в закритите помещения, както и поддържане на социална дистанция от 2 метра. Те също така трябва да покажат преди влизане документи като паспорти за ваксинация. Поради забраните за пътуване присъстващите трябва да покажат документите и при пристигането си в Германия. 

Въведение за Enforce Tac

Enforce Tac е специално международно изложение. Фокусирано е върху теми като нациална сигурност и отбрана. На него се предлага полицейско и военно оборудване, разглеждат се проблеми на сигурността. Изложителите представят и последните новости, свързани с безопасността на превозните средства. По време на изложението ще се проведат две конференции „Сигурност и тактически решения” и „Оръжия и оборудване”. Посетителите на събитията ще гледат презентации, ще участват в обучения и ще се информират за най-новите открития в техните сфери. Тази година изложителите са около 78. Очакват се 1 667 посетители от 50 държави. Ако темата ви интересува или сте професионалист в някоя от тези области, включете се и вие.

Възползвайте се от нашите професионални услуги при подготовката на вашето пътуване. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с наша помощ. Това ще се случи по-бързо, ако ви ориентираме кои са подходящите хотели за Enforce Tac, вместо ако си търсите просто добри хотели. Ще ви предложим още транспорт от летището до хотела и обратно, кола под наем за придвижване в града или помощ при ориентацията какъв обществен транспорт можете да ползвате. Нашата цел е да организираме пътуването ви така, че да имате време спокойно да се съсредоточите върху бизнес представянето си. „Трейд Феър Трипс” ЕООД – обадете ни се.

Предишни издания

Издание 2022

Enforce Tac 2022 се проведе като търговско изложение на живо между 01.03.2022 и 02.03.2022. Messe Nuremberg, мястото на провеждане на събитието, представи най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране, за да гарантира безопасността на участниците. Изложението прие 4071 посетители и 377 изложители от 71 държави.

Full list of
hotels for
Enforce Tac

Book Now
How to get to Enforce Tac
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows