Your free enquiry
transport logistic

transport logistic

Munich ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer :
Messe Munich
Event website
Event website :
transport logistic
Frequency
Frequency:
2 years

Изложението Transport logistic 2021 г. няма да бъде отложена поради пандемията на корона вируса и изданието е потвърдено за 4 май - 7 май да се случи виртуално. Организаторите възнамеряват търговският панаир да бъде най-голямото индустриално събитие от началото на пандемията и гарантира, че участниците ще бъдат безопасност като вземат участие онлайн.

Въведение

Професионалистите в областта на транспорта и мобилността имат един специализиран търговски панаир, който не могат да си позволят да пропуснат - транспортна логистика / transport logistic. Международният търговски панаир за първи път посрещна посетителите през 1978 г. и оттогава събра силни последователи и уважение. Всъщност марката постигна толкова голям успех, че стартира второ събитие в Китай.

transport logistic е платформа за иновации, както и за трансгранични обществени поръчки и споделяне на опит. Последното се изследва задълбочено чрез богатото програмиране на транспортната логистична конференция.

Какво можете да очаквате да видите в транспортната логистика по отношение на продуктите? Списъкът е дълъг - складиране, железопътни превозни средства, ИТ и телематика, електронен бизнес, спедиция, навигационни системи, телекомуникации, транспорт, микробуси, авто ID, товарни камиони, комуникационни системи, кранове, подемни устройства и въздушен транспорт.

Логистиката

Мюнхен, Германия е домът на transport logistic повече от четиридесет години и търговският панаир се провежда веднъж на всеки две години с издания, падащи се на нечетни години. Обикновено transport logistic се провежда в средата на пролетта някъде около началото на май. Messe München изпълнява двойните задължения на организатора на панаира и мястото на домакинството.

По време на четирите панаирни дни в изложбения център се допускат само търговски посетители, а работното време е определено от 9:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни. Времето за затваряне в последния ден е определено за 16:00 ч. след обяд.

Следващата тема се отнася до достигането до Мюнхен - проста задача, независимо дали наемате кола или използвате обществения транспорт. Основанията са свързани със системата на метрото и градската железопътна система, така че винаги има бърза връзка от всяка точка на града.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Никъде другаде, освен на transport logistic, не можете да преживеете цялата верига на стойността толкова дълбоко, което ви отваря към по-голямата картина за това накъде е насочена индустрията и как можете да надвиете преките си конкуренти;
  • Атмосферата в транспортната логистика подкрепя бизнес преговори и работа в мрежа - вие сте на идеалното място да се свържете със съществуващите клиенти, да генерирате шум за нови продукти и услуги или да потърсите нови клиенти изобщо;
  • На transport logistic се разкриват най-новите иновации и подобрения във вашите сектори. Имате място на предния ред за бъдещето на логистичната индустрия и можете също така да допълвате знанията си чрез високопоставените говорители на конференцията.

Аудитория и статистика

Организаторите ясно дават да се разбере, че панаирът е доходна възможност за производителите и доставчиците, тъй като transport logistic показва постоянен и значителен ръст. Номерата в сравнение с последното издание са се подобрили значително, като изложителите са се увеличили с 5,4% до над 2100, докато посетителите на търговските обекти са се увеличили с 9,5% до над 60 000 присъстващи.

Въпреки че се намира в Германия, търговският панаир има висока концентрация на международни пазари (предимно от Европа), като страните с най-много изложители са Холандия, Италия, Белгия, Франция, Австрия, Испания, Великобритания, Чехия и Полша. Това, което също виждаме, е добър тласък от страна на Китай да заложи иск в индустрията и най-големият му изложител беше Китайският железопътен контейнерен транспорт.

Предвид размера и обхвата на събитието, можете да очаквате да срещнете най-големите играчи в транспортната логистика. Членовете на публиката съставляват висше ръководство и притежават правомощия за вземане на решения.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd е до изложителите в планирането на събития и ние сме специализирани в достъпни цени за хотелско настаняване по време на търговски изложения. С нашата туристическа агенция, вашето делово пътуване ще бъде в ръцете на професионални и опитни агенти за резервации. Целта ни е да намалим пътните разходи, така че да получавате най-добрите хотелски цени по време на transport logistic - особено избрани за вашия конкретен бюджет.

Ние също се справяме и с избора на удобно местоположение и се насочваме към хотели в близост до Messe München, за да съкратим значително пътуването ви. Очаквайте оферта в рамките на часове след подаване на запитването ви, тъй като ние ви предоставяме най-добрите оферти в рамките на един работен ден.

Ние също помагаме по различни начини. Клиентите идват при нас по различни други причини. Резервирайте стая за срещи с подходящото оборудване предварително или ни наемете да съберем вашата изложбена кабина.

Full list of
hotels for
transport logistic

Book Now
How to get to transport logistic

Similar trade shows