Your free enquiry
transport logistic

transport logistic

Munich, Germany
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer:
Messe Munich
Event website
Event website:
transport logistic
Frequency
Frequency:
2 years

Транспортна логистика и Covid-19

От 9 до 12 май 2023 г. ще се проведе Транспортна логистика 2023. За провеждането на физическото събитие предпазните мерки срещу Covid-19 няма да бъдат приложени. Според организаторите на панаира местните власти са дали разрешение мястото да не включва подобни мерки за безопасност. Това се дължи на това, че Германия премахва своите вътрешни ограничения и ограничения за пътуване в резултат на подобряващата се пандемична ситуация.

Въведение

Професионалистите в решенията за транспорт и мобилност имат едно специализирано търговско изложение, което не могат да си позволят да пропуснат – транспортна логистика. Международният търговски панаир за първи път посрещна посетители през 1978 г. и оттогава натрупа уважението на множество влиятелни последователи. Всъщност марката беше толкова успешна, че стартира второ събитие в Китай.

Транспортната логистика е платформа за иновации, както и за трансгранични доставки и споделяне на опит. Последното се изследва в дълбочина чрез богатото програмиране на транспортната логистична конференция. Какво можете да очаквате да видите в транспортната логистика по отношение на продуктите? Списъкът е дълъг – складиране, релсови превозни средства, ИТ и телематика, електронен бизнес, спедиция, навигационни системи, телекомуникации, транспорт, микробуси, камиони, авто идентификация, товарни камиони, комуникационни системи, кранове, подемни устройства и въздушен транспорт.

Логистиката

Мюнхен, Германия е дом на транспортната логистика повече от четиридесет години и търговският панаир се провежда веднъж на всеки две години, като изданията се падат в нечетни години. Обикновено транспортната логистика пристига в средата на пролетта, някъде около началото на май. Messe Munich изпълнява двойната роля – на организатор на панаира и място на провеждане.

През четирите дни на панаира в изложбения център се допускат само професионални посетители, а през първите три дни работното време е от 09:00 до 18:00 часа. Крайният час на последния ден е 16:00 ч.!

Следващата тема се отнася до достигането до Messe Munich – проста задача, независимо дали наемате кола или използвате градския транспорт. Териториите са свързани с метрото и градската железница, така че винаги разполагате с бърза връзка от всяка точка на града.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Никъде другаде освен в транспортната логистика не може да се докоснете до цялата верига на стойността в такава дълбочина, която ви показва по-голямата картина за това накъде се е насочила индустрията и как можете да бъдете крачка напред пред преките си конкуренти;
  • Атмосферата в transport logistic подкрепя бизнес преговорите и работата в мрежа – вие сте на идеалното място да се свържете с база със съществуващи клиенти, да генерирате внимание към нови продукти и услуги или да търсите нови клиенти като цяло;
  • Именно в транспортната логистика се разкриват най-новите иновации и напредък във вашите сектори. Имате място на първия ред в бъдещето на логистичната индустрия и можете също да допълните знанията си чрез високопоставените лектори на конференцията.

Аудитория и статистика

Организаторите изясняват, че транспортната логистика е доходоносна възможност за производители и доставчици, тъй като търговският панаир демонстрира постоянен и значителен растеж. Статистиката на посещаемостта в сравнение с последното издание се подобри значително, като изложителите се увеличиха с 5,4% до над 2100, докато търговските посетители се увеличиха с 9,5% до над 60 000 посетители.

Въпреки че е базиран в Германия, търговският панаир има висока концентрация на международни пазари (предимно от Европа), като страните с най-много изложители са Холандия, Италия, Белгия, Франция, Австрия, Испания, Обединеното кралство, Чехия и Полша. Това, което виждаме също, е добър тласък от страна на Китай да се наложи в индустрията, а най-големият изложител беше Китайският железопътен контейнерен транспорт.

Предвид размера и обхвата на събитието, можете да очаквате да срещнете най-големите играчи в транспортната логистика. Представителите на това събитие заемат високи ръководни длъжности и притежават правомощия за вземане на решения на високо ниво.

Настаняване

Екипът на Trade Fair Trips ltd подкрепя изложителите в тяхното планиране и организация на събития и е специализиран в настаняване на достъпни цени за търговски изложения. С нашата туристическа агенция организирането на вашето бизнес пътуване ще бъде в ръцете на професионални и опитни агенти за резервации. Нашата цел е да намалим пътните разходи, така че да получите най-добрите хотелски цени по време на транспортната логистика – специално подбрани според вашия конкретен бюджет.

Ние ще ви предложим хотел близо до Messe Munich, за да съкратим значително вашето пътуване до работното място. Очаквайте резултати в рамките на часове, тъй като ние ще ви предоставим топ оферти в рамките на един работен ден. Можем да ви помогнем по отношение и на други логистични въпроси. 

Клиентите идват при нас по различни други причини. Резервирайте зала за срещи с подходящото оборудване предварително или ни възложете да монтираме вашия изложбен щанд. Trade Fair Trips ltd е тук, за да помогне!

Хотел според вашия ценови диапазон, резервация на конферентна зала, монтиране на изложбения ви търговски щанд – ще намерите всички тези услуги на едно място, за да се фокусирате върху най-важното нещо на събитието transport logistic, а имено правенето на бизнес! 

Full list of
hotels for
transport logistic

Book Now
How to get to transport logistic

Similar trade shows