Your free enquiry
LogiMAT

LogiMAT

Stuttgart ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer :
Euroexpo, ltd.
Event website
Event website :
LogiMAT
Frequency
Frequency:
1 year

Настоящата ситуация с COVID-19 в Германия принуди организаторите на LogiMat да отложат датите на панаира от 8 март до 10 март 2022 г. Той все още ще се проведе в Messe Stuttgart в Щутгарт, Германия, сред строги мерки за здраве и безопасност на COVID-19 . От търговските посетители и изложителите ще се очаква да се съобразят с мерките.

Въведение

LogiMAT е специализирана в нуждите и желанията на дистрибуторската индустрия с изложители, представящи иновации в обработката на материали и управлението на складове. Международният търговски панаир е активен от 2003 г. и през 16-те години на сцената, LogiMAT се превърна в незаличима част от бизнеса - първо, като платформа за обществени поръчки и второ, като източник за актуални новини и съобщения в рамките на логистиката промишленост.

Голяма отвара от продуктовото портфолио е посветена на цяло поколение нови технологии, които продължават да оформят пейзажа на индустрията в световен мащаб. Посетителите ще имат възможност да проучат кранови системи, електронна търговия, електронни обществени поръчки, 3D симулационни решения, опаковъчни материали, оборудване за обработка, конвейерни системи, защита на ръба на пристанищата, ИТ машини и машини за етикетиране. Определено извличате друго ниво на стойност като изложител, като участвате в поредицата от демонстрации на живо, които винаги са пътят, за да генерирате възможни продажби.

Логистиката

LogiMAT е базиран в Щутгарт, Германия от самото си създаване и изданията пристигат всеки път в Messe Stuttgart или в края на февруари, но много по-често в началото на март. Панаирът е идея на EUROEXPO Messe- und Kongress-GmbH и допуска само професионалисти.

По време на тридневното програмиране посетителите могат да се разходят из залите от 09:00 сутринта до 17:00 следобед. Пътуването до работното място е лесно, благодарение на щателните връзки с магистралите и градския транспорт на Щутгарт. Ако не наемате кола за LogiMAT, можете да пристигнете само за минути с автобус или крайградските влакови линии, които са удобно разположени.

Какво казват хората?

  • „Бяхме впечатлени от високото качество на посетителите, а не само от количеството. За нас стойността на LogiMAT нараства от година на година. В допълнение към разговорите с много потенциални клиенти, още първия ден получихме договор за изграждане на система за проследяване на насипни товари.”- Хендрик Регер, ръководител продажби, Divis GmbH
  • „Въз основа на многото добри разговори и твърди ангажименти, всъщност можехме да се приберем в края на първия ден, защото до вторник вече бяхме постигнали всички цели, които си поставихме за шоуто. След това нещата продължиха със същото темпо през следващите два дни.” - Кристиан Кюн, управляващ директор, Greenfield Development GmbH
  • „Изложихме за първи път и постигнахме основната си цел да установим нови контакти на международните пазари и да разширим партньорската си мрежа. LogiMAT отвори нови врати за нас, особено в Германия, и със сигурност ще се върнем догодина.“ - Филип Ревелион Мигел, мениджър ключови клиенти, Guilbert Express SAS, Франция

Аудитория и статистика

LogiMAT е мястото, където индустрията проверява веднъж годишно и сравнява бележките. Да не говорим, създава мостове и улеснява новия бизнес. Това се отразява пряко в цифрите, които, както виждате, са повече от благоприятни. Последното издание се радваше на участие на над 61 000 търговски посетители от цял ​​свят, които направиха пътуването до Щутгарт, Германия, за да видят предложенията на 1600 изложители.

Марката все още е силна, тъй като организаторите подчертават факта, че в микса имаше 250 за първи път изложители, което означава, че има само повече пространство за растеж. При посетителите е регистриран и 10% ръст, което прави последния LogiMAT най-успешното издание до момента.

По отношение на пазара ще се срещнете с големи купувачи от Европа, като 35,5% от посетителите са граждани на Германия, но има солидно представителство от Индия, Япония, Корея, Нова Зеландия, Тайван, Австралия, Канада, Китай и САЩ.

Настаняване

Очаква се хиляди да присъстват на LogiMAT през следващата година, което означава едно - имате нужда от най-добрите отстъпки за настаняване за търговски панаири. Това е мястото, където Trade Fair Trips ltd влиза в игра. Нашата гъвкава услуга ви обещава онлайн резервация на хотел за LogiMAT, която е съобразена с вашите специфични нужди и бюджет.

Ние работим с редица почтени имоти в Щутгарт и сме в състояние да поберем всякакъв размер на бюджета. Това гарантира, че можете не само да избирате от хотели в близост до Messe Stuttgart, но и да получавате най-достъпните цени на хотелите по време на LogiMAT. Не само това, ние можем да ви помогне във всички аспекти на вашето работно пътуване. Независимо дали това означава пълна инсталация на щанда на вашето изложение или резервиране на съоръжения за срещи.

Full list of
hotels for
LogiMAT

Book Now
How to get to LogiMAT

Similar trade shows