Your free enquiry
Breakbulk Europe

Breakbulk Europe

Rotterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer:
Breakbulk Events & Media
Event website
Event website:
Breakbulk Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Breakbulk Europe 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо между 6-ти и 8-ми юни 2023. Събитието ще се състои в Ahoy Rotterdam. Участниците ще бъдат насърчавани да спазват препоръките, като например етикета за кашляне/кихане. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване може да се наложи да покажат 3G документи за влизане при пристигането си в Нидерландия.

Въведение

Breakbulk Europe е водещият международен изложбен и образователен форум за секторите на карго, логистика, Breakbulk, спедиция, наземен транспорт, въздушен транспорт и морска индустрия. Една от определящите черти на това международно изложение е фактът, че всяка година той превключва градовете-домакини между няколко големи европейски града.

Защо посещението ви си заслужава?

  • Аудиторията се състои от лица, вземащи решения, които наброяват над 10 000 професионалисти;
  • Има две масивни зони за външно изложение, запазени за голямо оборудване;
  • Четири театри със съдържание се справят с нововъзникващите тенденции и най-обсъжданите предизвикателства;
  • Breakbulk Europe също разработи образователна пътека, която насърчава по-нататъшното образование в бранша чрез семинари за образование и обучение.

Логистиката

Това издание ще се състои в Ротердам, Холандия в Ahoy Rotterdam. Организатор на събитието е ITE Group PLC и продължителността на всяко издание е три дни. Що се отнася до това, което търговските посетители могат да видят изложено в залите - говорим за цялата верига на стойността от транспортни съоръжения и системи за товарен транспорт до транспортни технологии. Това е връзката за европейския сектор и едно събитие, което не можете да си позволите да отхвърлите за вашия бизнес.

Аудитория и статистика

Посещаването на Breakbulk Europe ви предоставя възможност да се срещнете и да се свържете с океански превозвачи, спедитори, пристанища / терминали, доставчици на логистика, наземен транспорт, тежък въздух, експортни пакети и компании за оборудване. Професионалният профил на посетителите също е толкова богат и разнообразен - от експерти и инженери до инвеститори и купувачи. Трябва също да подчертаем значението на предаването на ноу-хау и умения чрез образователна програма, състояща се от семинари, мини семинари и сесии.

Хотелски услуги за Breakbulk Europe

Trade Fair Trips Ltd е тук, за да ви помогне да намерите най-доброто настаняване за Breakbulk Europe. Можете да планирате работното си пътуване за около един ден. С нашите специално пригодени оферти и специални отстъпки вие сте длъжни да намерите отговора на вашите нужди тук при нас. Резервирайте хотели в близост до Ahoy Rotterdam и сведете разходите си до минимум. След като откриете най-добрите хотелски цени за Breakbulk Europe, Trade Fair Trips Ltd може да ви помогне с логистиката за събитието. Обадете ни се, за да резервираме съоръжения за срещи или да организираме инсталирането на вашия щанд. Това е смисълът на пълното обслужване!

Предишни издания

Издание 2022

Breakbulk Europe 2022 се проведе на живо между 17-ти и 19-ти май 2022. Събитието се осъществи в Ahoy Rotterdam. Поради това, че Нидерландия вдигна вътрешните си забрани през февруари 2022, на мястото на провеждане не бяха въведени предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Изложението привлече над 15 000 посетители и 855 изложители от 141 държави.

Full list of
hotels for
Breakbulk Europe

Book Now
How to get to Breakbulk Europe

Similar trade shows