Your free enquiry
Intermodal Europe

Intermodal Europe

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer:
Informa Exhibitions
Event website
Event website:
Intermodal Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Intermodal Europe през 2023 ще се проведе между 10.10.2023 и 12.10.2023. Amsterdam RAI няма да разполага със строг план за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в Нидерландия.

Представяне на събитието

Intermodal Europe е международно изложение за транспорт, логистика и складиране, едно от водещите в световен мащаб. То представя фирми и специалисти от всички сфери, свързани със складиране и транспортиране на товари. Паралелно с него се провежда конференция, по време на която говорят експерти в бранша. Възможността да се обсъдят с колеги новостите в бранша, да се открият иновативните продукти и да се създадат здрави партньорски връзки привлича голям брой участници. Очаква се тази година посетителите да са около 5 000.

Резервирайте хотел или апартамент онлайн след консултация с нас. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионални организатори на бизнес пътувания – групови и индивидуални – и ще ви насочим към подходящите за събитието апартаменти и хотели. Ще направим вашите хотелски резервации за Intermodal Europe. Ще организираме летищния трансфер. Наша грижа ще са удобното ви придвижване из града и наемането на конферентна зала. Когато използвате услугите ни, вие пътувате по-удобно и спокойно и имате време да се фокусирате върху бизнес представянето си. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите.

Full list of
hotels for
Intermodal Europe

Book Now
How to get to Intermodal Europe

Similar trade shows