Your free enquiry
INTERTRAFFIC AMSTERDAM

INTERTRAFFIC AMSTERDAM

Amsterdam, Netherlands
Индустрия
Индустрия:
Логистика и Транспортно инженерство, Товаро-разтоварна дейност, Съхранение
Organizer
Organizer:
Amsterdam RAI
Event website
Event website:
INTERTRAFFIC AMSTERDAM
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини за Intertraffic Amsterdam

Изданието на Intertraffic Амстердам за 2024 ще бъде насочено към бъдещето на мобилността, без очаквани закъснения, от 16.04.2024 до 19.04.2024. Водещото световно търговско изложение за глобална мобилност ще се проведе в RAI Amsterdam в Амстердам, Нидерландия, като събитие от типа "лице в лице". Понастоящем в страната не са въведени ограничения за пътуване или мерки за безопасност на мястото на провеждане на събитието срещу Ковид-19. Въпреки това участниците се насърчават да практикуват редовна хигиена и дезинфекция на ръцете, както и да спазват етикета за кашляне

Въведение

Intertraffic Amsterdam е марка, която е призната в целия свят и е двигател за иновации и нови концепции в инфраструктурата на движението, управлението на движението, пътната безопасност и паркирането. Международното изложение се проведе за първи път през 1972 г. и оттогава успя да нарасне толкова голямо и влиятелно, че се разпространи на нови места. Сателитни събития съществуват в Мексико Сити, Джакарта, Истанбул и Пекин.

Intertraffic Amsterdam съществува с двойна цел да свърже играчи в бранша и да улесни бизнеса, а след това да формира тенденции и да обсъжда новини от бранша чрез участваща семинарна програма. Темите са различни и винаги са в пулса на това, което се случва в момента в света, като например новата тенденция на електронните скутери и логистичните проблеми, които те създават за пешеходци. Изложбената част е организирана около пет основни теми - инфраструктура, пътна безопасност, паркинг, интелигентна мобилност и управление на трафика.

Логистиката

Амстердам, Холандия посреща Intertraffic на всеки две години в продължение на общо четири дни. Изданията попадат в четни години и се провеждат обикновено през втората половина на април. Амстердамският RAI е едновременно официален организатор и място за събитието, което ще сподели сцената с i & CDrive, която обслужва производители и доставчици на системи за съвместна мобилност.

Вратите са отворени само за професионални посетители и работното време е от 10:00 ч. Сутринта до 17:00 ч. следобед, но моля, проверете предварително с официалната програма. Амстердам RAI е на достатъчно лесно място, за да се стигне с обществен транспорт, а в някои случаи може да е опция да се разходите до него, да наемете колело или да вземете някой от многото електрически скутери, намерени навсякъде в града.

Какво казват хората?

  • „Изложението предоставя ефективна платформа за информация за актуалните тенденции на продуктите и системите в областта на бизнеса с технологиите за движение. Посещаването на Intertraffic предоставя много добър преглед на продуктите и заинтересованите страни на пазара, които могат да бъдат постигнати ефективно “- г-н Джон Ялда, дипломиран инж .;
  • „С всяко посещение нашата компания нараства благодарение на новите продукти, които открихме в Intertraffic. Това е жизненоважна изложба за изграждането на нашия бизнес.”- г-н Колм Максуини; Управляващ директор, Услуги за пътна сигнализация
  • „Като компания, базирана в САЩ, обичаме да посещаваме Intertraffic Amsterdam, защото това е най-доброто място да се срещнем със световни компании и да видим най-новите иновации в пътните, паркинг и пътните технологии.“ - Филип Перут

Аудитория и статистика

Чували сте колко влиятелен е Intertraffic Amsterdam, но това не ви помага да изчислите колко доходоносно изложението в Амстердам RAI може да бъде. Няма проблем. Имаме номерата, които искате. Изданието за 2018 г. постигна отлични резултати с 879 международни изложители от 47 държави, които директно представиха на 32 000+ търговски посетители от 134 държави.

Само на конференцията са регистрирани 8000 присъстващи, така че очаквайте ползотворно изживяване, независимо дали търсите продажби или ще участвате в програмата на конференцията. Търговските посетители идват от правителството, производството, ИТ индустрията, договарянето и строителството, дистрибуцията и търговията на едро.

Приблизително 60% от всички, които са посетили, имат умения за директно вземане на решения, което е добра новина за изложителите. Основните причини да присъствате включват да се срещнете с нови доставчици, да получите общ преглед на пазара и също така да научите за всички нови продукти, решения и иновации, които са на пазара или ще бъдат въведени в близко бъдеще.

Настаняване

Всичко това звучи достатъчно добре, за да се запишете за предстоящото издание? Тогава се нуждаете от цялостна услуга, която ще ви подкрепи като изложител. Trade Fair Trips ltd прави точно това. Можете да ни се обадите, за да насрочим инсталацията на вашата изложбена кабина или да направите резервации в съоръжения за срещи преди време.

Няма достатъчно голяма или малка задача, с която да не сме готови да се справим. Например вашата хотелска резервация за Intertraffic Amsterdam. Имаме добри партньорства с хотели в Амстердам и обслужваме бюджети големи и малки. Можете да резервирате хотели в близост до Amsterdam RAI за броени часове и да се насладите на първокласни икономии. Няма нищо. Тъй като удобството е основна грижа, ние винаги ви поставяме близо до обществения транспорт, така че винаги има начин да стигнете до изложбата за нула време.

Full list of
hotels for
INTERTRAFFIC AMSTERDAM

Book Now
How to get to INTERTRAFFIC AMSTERDAM

Similar trade shows