Your free enquiry
ELMIA LASTBIL - THE TRUCK EXHIBITION

ELMIA LASTBIL - THE TRUCK EXHIBITION

Jönköping, Sweden
Индустрия
Индустрия:
Logistics & Transportation Engineering, Handling Operations, Storage
Organizer
Organizer:
Elmia Fairs
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Изложението ELMIA LASTBIL - THE TRUCK EXHIBITION 2024 ще се проведе като изложение лице в лице в изложбения център Elmia между 21.08.2024 и 24.08.2024. Понастоящем мястото на провеждане не разполага с мерки за безопасност срещу Ковид-19. Аналогично, в Швеция понастоящем няма вътрешни или пътнически ограничения. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, която доведе до премахване на свързаните с тях политики.

Представяне на събитието

Elmia Lastbil – The Truck Exhibition е международно изложение за логистика, транспорт, техника за складиране на товари. Изложителите представят нови товарни автомобили, аксесоари, резервни части и оборудване за тях. Добре застъпени са и фирмите за услуги в бранша. Провеждат се множество демонстрации на живо, семинари, лекции и презентации. Събитието позволява не само сключване на изгодни сделки, но и разширяване на професионалната ви мрежа от контакти. Обмен на идеи, информиране за новите тенденции, създаване на нови партньорства – това е важна част от случващото се на изложението. Акцентира се специално и на възможностите за кариера в транспортния сектор. Това е мястото, на което можете да намерите нови перспективи за себе си.

Elmia Lastbil – The Truck Exhibition се провежда се в Йонкьопинг, Швеция. Организира се на всеки две години. Позволете на професионалистите да ви помогнат с намирането на хотели в Йонкьопинг. Ние ще ви предложим настаняване в подходящите хотели за Elmia Lastbil – The Truck Exhibition и ще направим онлайн хотелски резервации за избрания от вас. Ще се погрижим за летищния трансфер и придвижването ви из града, а също и за конферентна зала, ако ви е необходима такава. Обадете ни се – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД.

Предишни издания

2022

През 2022 изложението ELMIA LASTBIL - THE TRUCK EXHIBITION се проведе от 24-ти до 27-ми август 2022. То се проведе във формат "лице в лице" в Elmia Exhibition Centre в Йонкьопинг, Швеция. Поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, то не разполагаше с процедури за превенция на Ковид-19. На площ от 75 000 m2 изложението привлече 321 изложители и 30 874 посетители от 17 участващи държави.

Full list of
hotels for
ELMIA LASTBIL - THE TRUCK EXHIBITION

Book Now
How to get to ELMIA LASTBIL - THE TRUCK EXHIBITION
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

55 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

By car
By car:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

10 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Vaxjo Airport (Летище Вакшьо)

35 минути при пътуване от Jönköping Resecentrum (Централна Гара Йонкьопинг)

Similar trade shows