Your free enquiry
the TOY FAIR

the TOY FAIR

London ,UK
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Organizer
Organizer :
BTHA
Event website
Event website :
the TOY FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

TOY FAIR & Ковид-19

TOY FAIR 2023 ще се проведе като търговско изложение на живо. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Olympia London. Датите за провеждане на мероприятието са определени между 24.01.2023  и 26.01.2023. Понастоящем Обединеното кралство няма въведени мерки за безопасност срещу Ковид-19 на местата за провеждане на събития или ограничения за пътуване поради подобрената епидемиологична обстановка в страната. Въпреки това участниците трябва да имат предвид, че е силно препоръчително да носят хирургически маски в закритите помещения.

Въведение

По отношение на постиженията, прогресивните идеи и иновации в индустрията на играчките, Панаирът на играчките е международният търговски панаир, който трябва да посетите. За първи път проведен през 1954 г., Toy Fair (или в някои случаи Лондонския панаир на играчките) вижда интерес от цял ​​свят и представя висококачествени играчки, игри и хоби продукти. Тук идвате, за да преместите продуктите от рафтовете, да разнообразите потоците от приходи, както и да се задълбочите в най-новите тенденции, които излизат от бранша. По отношение на продуктите присъства цялата верига на стойността - дървени играчки, парти игри, приложни изкуства, кукли, плюшени и детски книги, пъзели, играчки-модели, интелигентни играчки, електронни играчки и комплекти за влакове. Можете дори да видите сложни играчки в действие в Demo Zone. Има и други акценти в програмирането, които издигат изживяванията на изложителите като Toymaster Members Lounge и Toy Fair TV Studio.

Логистиката

Панаирът на играчките се провежда в Лондон, Великобритания и изданията пристигат всяка година в началото на календара, обикновено в началото на януари. Изданията продължават общо три дни и се провеждат в изложбения център Olympia London. Официален организатор на събитието е Британската асоциация на играчките и хобитата, а допускането се дава само на търговски посетители. Вратите се отварят от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни и половин час през последния ден. Разположен в непосредствена близост до железопътната гара Кенсингтън, изложбеният център Olympia London има множество начини да гарантира, че ще стигнете до него по бърз начин. Можете да вземете метрото, да използвате Надземната линия или да вземете главната железница до която и да е посока в Лондон, която искате. Това изключва броя на автобусните линии, които обслужват района.

Какво казват хората?

  • „Това беше първият ни панаир на играчките и останахме поразени от качеството не само на делегатите, но и на събитието като цяло. Имахме редица фантастични препоръки с някои от най-известните търговци на дребно в страната. Ние сме много развълнувани да донесем Birdie във Великобритания “, - Майкъл Фултън, Bird;
  • „Това е първият път, когато Moose Toys излага на Панаира на играчките и имаме изключително положителен прием. Като една от най-бързо развиващите се компании за играчки в Обединеното кралство, ние инвестираме сериозно в нашия бизнес в Обединеното кралство за 2020 г. и панаирът е най-добрата платформа за представяне на нашите иновативни продукти от предучилищна възраст до колекционерски предмети “, - Нийл Синер, Moose
  • „Виждайки нашите брандове представени в най-добрия си формат, получавайки положителна обратна връзка от външни клиенти и усещайки силата на екип, който се събира, това е, което прави Лондонския панаир на играчките толкова важна дата в нашия календар. Това е упорита работа в подготовката, но дава безценно начало на годината. “- Мери Ууд, Томи.

Аудитория и статистика

Панаирът на играчките, както е казано във всички препоръки досега, е за изграждане на взаимоотношения и разрастване на вашата професионална мрежа със сериозни купувачи. Изложбата е тясно свързана с броя на посетителите си, но ще се състезавате за внимание с други 260 компании. Панаирът на играчките е дом на най-престижните и разпознаваеми марки като Jumbo, Lego, Bandai, Playmobil, Hasbro & Tomy. Тяхното присъствие гарантира, че само високопоставени търговски специалисти ще направят пътуването до Лондон и ще можете да се срещнете с купувачи, търговци, лицензодатели, специалисти по игри, търговци, изобретатели, дизайнери, доставчици, дистрибутори, вносители, агенти и образователни специалисти. Това е доста богато разнообразие от възможности за разрастване на вашата марка и разнообразяване на потоците от приходи.

Настаняване

Ще ви отнеме дни, за да преминете през всички възможности за настаняване за Панаира на играчките, което е всичко време, усилия и ресурси, по-добре инвестирани във вашия бизнес. Оставете вашите договорености за пътуване на Trade Fair Trips ltd. Ние вземаме вашите критерии - ограничение на цената, тип настаняване и идеално местоположение - за да подготвим и да ви изпратим персонализиран списък с перфектните оферти. По този начин пътуването ви до Панаира на играчките ще премине безпроблемно и можете да намалите всичките си разходи. Винаги се грижим вашият опит да бъде рационализиран, така че ви предоставяме хотели близо до Olympia London. Trade Fair Trips ltd също е тук за вас за всичко друго, което може да ви потрябва. Ние сме в състояние да резервираме съоръжения за срещи преди вашето име. Също така, ако не знаете кой ще изгради вашата справедлива кабина, можете да ни наемете да го направим вместо вас!

Full list of
hotels for
the TOY FAIR

Book Now
How to get to the TOY FAIR

Similar trade shows