Your free enquiry
the TOY FAIR

the TOY FAIR

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Children, Toy, Games
Organizer
Organizer:
BTHA
Event website
Event website:
the TOY FAIR
Frequency
Frequency:
1 year

Акуализация за TOY FAIR

TOY FAIR 2024 ще се проведе като търговско изложение на живо. Мястото на провеждане на събитието ще бъде Olympia London. Датите за провеждане на събитието са определени между 23.01.2024 и 25.01.2024. Понастоящем Обединеното кралство няма въведени мерки за защита от Ковид-19 в обектите си поради подобрената епидемиологична обстановка в страната. Въпреки това участниците, пристигащи от Китайската народна република, трябва да имат предвид, че при пристигането си в Обединеното кралство ще бъдат помолени да покажат цифрово копие на отрицателен резултат от тест, не по-стар от 48 часа.

Въведение

По отношение на постиженията, прогресивните идеи и иновации в индустрията на играчките, Панаирът на играчките е международният търговски панаир, който трябва да посетите. За първи път проведен през 1954 г., Toy Fair (или в някои случаи Лондонския панаир на играчките) вижда интерес от цял ​​свят и представя висококачествени играчки, игри и хоби продукти. Тук идвате, за да преместите продуктите от рафтовете, да разнообразите потоците от приходи, както и да се задълбочите в най-новите тенденции, които излизат от бранша. По отношение на продуктите присъства цялата верига на стойността - дървени играчки, парти игри, приложни изкуства, кукли, плюшени и детски книги, пъзели, играчки-модели, интелигентни играчки, електронни играчки и комплекти за влакове. Можете дори да видите сложни играчки в действие в Demo Zone. Има и други акценти в програмирането, които издигат изживяванията на изложителите като Toymaster Members Lounge и Toy Fair TV Studio.

Логистиката

Панаирът на играчките се провежда в Лондон, Великобритания и изданията пристигат всяка година в началото на календара, обикновено в началото на януари. Изданията продължават общо три дни и се провеждат в изложбения център Olympia London. Официален организатор на събитието е Британската асоциация на играчките и хобитата, а допускането се дава само на търговски посетители. Вратите се отварят от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни и половин час през последния ден. Разположен в непосредствена близост до железопътната гара Кенсингтън, изложбеният център Olympia London има множество начини да гарантира, че ще стигнете до него по бърз начин. Можете да вземете метрото, да използвате Надземната линия или да вземете главната железница до която и да е посока в Лондон, която искате. Това изключва броя на автобусните линии, които обслужват района.

Какво казват хората?

  • „Това беше първият ни панаир на играчките и останахме поразени от качеството не само на делегатите, но и на събитието като цяло. Имахме редица фантастични препоръки с някои от най-известните търговци на дребно в страната. Ние сме много развълнувани да донесем Birdie във Великобритания “, - Майкъл Фултън, Bird;
  • „Това е първият път, когато Moose Toys излага на Панаира на играчките и имаме изключително положителен прием. Като една от най-бързо развиващите се компании за играчки в Обединеното кралство, ние инвестираме сериозно в нашия бизнес в Обединеното кралство за 2020 г. и панаирът е най-добрата платформа за представяне на нашите иновативни продукти от предучилищна възраст до колекционерски предмети “, - Нийл Синер, Moose
  • „Виждайки нашите брандове представени в най-добрия си формат, получавайки положителна обратна връзка от външни клиенти и усещайки силата на екип, който се събира, това е, което прави Лондонския панаир на играчките толкова важна дата в нашия календар. Това е упорита работа в подготовката, но дава безценно начало на годината. “- Мери Ууд, Томи.

Аудитория и статистика

Панаирът на играчките, както е казано във всички препоръки досега, е за изграждане на взаимоотношения и разрастване на вашата професионална мрежа със сериозни купувачи. Изложбата е тясно свързана с броя на посетителите си, но ще се състезавате за внимание с други 260 компании. Панаирът на играчките е дом на най-престижните и разпознаваеми марки като Jumbo, Lego, Bandai, Playmobil, Hasbro & Tomy. Тяхното присъствие гарантира, че само високопоставени търговски специалисти ще направят пътуването до Лондон и ще можете да се срещнете с купувачи, търговци, лицензодатели, специалисти по игри, търговци, изобретатели, дизайнери, доставчици, дистрибутори, вносители, агенти и образователни специалисти. Това е доста богато разнообразие от възможности за разрастване на вашата марка и разнообразяване на потоците от приходи.

Настаняване

Ще ви отнеме дни, за да преминете през всички възможности за настаняване за Панаира на играчките, което е всичко време, усилия и ресурси, по-добре инвестирани във вашия бизнес. Оставете вашите договорености за пътуване на Trade Fair Trips ltd. Ние вземаме вашите критерии - ограничение на цената, тип настаняване и идеално местоположение - за да подготвим и да ви изпратим персонализиран списък с перфектните оферти. По този начин пътуването ви до Панаира на играчките ще премине безпроблемно и можете да намалите всичките си разходи. Винаги се грижим вашият опит да бъде рационализиран, така че ви предоставяме хотели близо до Olympia London. Trade Fair Trips ltd също е тук за вас за всичко друго, което може да ви потрябва. Ние сме в състояние да резервираме съоръжения за срещи преди вашето име. Също така, ако не знаете кой ще изгради вашата справедлива кабина, можете да ни наемете да го направим вместо вас!

Информация за минали издания

TOY FAIR 2022

Изданието на TOY FAIR за 2022 се проведе като търговско изложение на живо и включваше 260 изложители. Събитието се проведе в Olympia Exhibition Centre. Участниците бяха насърчавани да носят медицински маски за лице в закрити пространства като изложбените зали.

TOY FAIR 2023

На TOY FAIR 2023 се представиха около 203 фирми изложители, включително водещи предприятия като Hasbro и LEGO. Мястото на провеждане остана Olympia London, като събитието не включваше мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на вътрешните ограничения на страната, свързани с пандемията.

Full list of
hotels for
the TOY FAIR

Book Now
How to get to the TOY FAIR
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

Не е препоръчително при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By car
By car:

55 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

15 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от London Gatwick Airport (Летище Лондон Гатуик)

40 минути при пътуване от St Pancras Station (Гара Сейнт Панкрас)

 

Similar trade shows