the TOY FAIR
the TOY FAIR

the TOY FAIR

New Date
25 яну 2022 - 27 яну 2022
UK , London

General Information

Organizer

BTHA

Event website

the TOY FAIR

Frequency

1 year

the TOY FAIR Map

the TOY FAIR  е международен търговски панаир за играчки, който привлича стотици хиляди посетители – деца и възрастни. Провежда се в Лондон, Великобритания и на него се събират производители и дизайнери на играчки, собственици на големи търговски вериги и малки специализирани магазини. Отделено е и специално внимание на играчките, свързани с хоби занимания на възрастните – локомотиви, влакчета, колички, порцеланови кукли и какво ли още не. Този панаир е чудесна възможност да разширите бизнеса си, да си осигурите нови канали за дистрибуция и да изградите нови партньорства.

Планирайте своето присъствие на панаира, така че да извлечете максимална полза от него и оставете на нас грижата за пътуването и настаняването ви.

Ние – екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД – сме специалисти в организацията на индивидуални и групови бизнес пътувания. Освен онлайн хотелски резервации, предлагаме организиране на транспорт в самия град, летищен трансфер, осигуряване на конферентна зала. Независимо дали търсите просто „хотели в Лондон”, „хотели за the TOY FAIR ” или „хотели, близо до Olympia Grand”, ние ще намерим подходящото и изгодно за вас настаняване по-бързо и ще ви спестим време и средства, които да вложите в отличното си представяне на панаира.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА