Gamescom 2023

Gamescom 2023

Деца, играчки, игри Игри
Köln, Germany
23-27 Aug 2023
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
1 year
Уебсайт:
Gamescom

Най-голямото изложение на игралната индустрия в света

Последни новини относно Gamescom 2023

Ето последните новини относно Gamescom 2023. Мащабното международно игрално шоу ще се проведе от 23 август до 27 август като събитие на живо. Понастоящем Германия няма въведени строги национални ограничения за Covid-19, поради премахването им през април 2022 г. Такава промяна настъпи в резултат на подобрената епидемиологична обстановка в страната. Присъстващите ще бъдат посъветвани да следват препоръки за превенция като извършване на редовна хигиена на ръцете. Те трябва да имат предвид, че от тях няма да се изисква да показват документи за влизане в 3G при пристигането си в Германия. 

Въведение

Индустрията на видеоигрите няма намерение да забавя растежа си. Изглежда, че целият свят играе някаква крепостна игра и индустрията е преминала отвъд компютрите и конзолите за игри в нови светове, включително отключване на пълния потенциал на интерактивните игри, VR и AR. Gamescom, въпреки че е вероятно да го срещнете стилизиран като gamescom, се нарежда като най-големият панаир за игри, който се провежда в света.

Ще започнем със статистиката за всичко това по-късно, но е достатъчно да кажем, че се обръща голямо внимание на този международен търговски панаир. Посетителите имат достъп до цялата верига на стойността на продукта, обхващаща компютърни игри, конзолни игри, хардуер, услуги за ремонт, джобни компютри, мобилни устройства, смесена реалност, електронни спортове, комуникационни технологии, промоционални артикули, софтуер, почистващи прибори и свързани принадлежности. 

Логистиката

Асоциацията на германската индустрия за видеоигри (game – der Verband der deutschen Games-Branche, както ще я срещнете в Германия) организира Gamescom всяка година с издания, които се провеждат около август. Всеки търговски панаир се провежда общо четири дни както за търговски посетители, така и за широката публика в Koelnmesse в Кьолн, Германия.

Gamescom обикновено е целодневно събитие с много програмни елементи, така че не забравяйте да проверите работното време, след като бъде обявена панаирната програма за текущото издание. Koelnmesse може да бъде достъпен чрез различни транспортни опции, като шофьорите имат лесно време благодарение на връзката с магистрала, а също така има няколко линии на влакове, които спират там.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Фендомът на видеоигрите следи активно новините и развитието на индустрията, поради което предаването на живо от Gamescom достигна половин милион души;
  • Gamescom ви дава достъп до голям набор от крайни потребители, които са нетърпеливи да научат повече за най-новите версии и са щастливи да ви дадат активна обратна връзка за това, което излагате;
  • Gamescom съществува като място за срещи на цялата игрална индустрия, което ви позволява също да търсите таланти и да развивате своята професионална мрежа;
  • Медийното отразяване на събитието също е невероятно, което ви позволява да достигнете до широка публика, която да разбере за вашия продукт и той да стане популряен не само на вашия вътрешен пазар, но и зад граница, в чужбина.

Аудитория и статистика

Какво имаме предвид, когато казваме, че Gamescom е най-голямото игрално събитие в света? Имаме предвид, че има над 370 000 международни посетители от над 100 държави, които пътуват до Кьолн, Германия. По-голямата част от тях са от широката публика, която е ентусиазирана да научава какво е новото и да купува това, което е налично. Те идват предимно от Европейския съюз, но виждате и силно присъствие от Източна Европа, Северна и Южна Америка и Източна Азия. InnoGames, Holo Café, Kickstarter, Vive и UnReal са официалният спонсор на Gamescom, който е дом на над 1100 компании изложители.

Ако погледнем професионалистите, които посещават, ще видим, че присъства цялата игрална индустрия - търговци на дребно, търговци на едро, онлайн търговци, производители, разработчици, бизнес за поръчки по пощата и доставчици на съдържание.

Настаняване

Чували сте колко много посетители идват в Кьолн. Трябва да планирате хотелското си настаняване за Gamescom рано, за да резервирате хотели близо до Koelnmesse. Trade Fair Trips ltd е тук, за да поеме целия процес на планиране. Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за търговски панаири и знаем къде да търсим достъпни хотели в Кьолн.

Задайте твърд ценови диапазон и ние ще изберем най-добрите хотелски цени за Gamescom в няколко от нашите. Вашият хотел ще бъде на разумна цена, свързан с обществен транспорт и на страхотно местоположение. След като резервирате стаите си, е време да преминете към други въпроси. Имате ли изпълнител, който да инсталира вашия панаирен щанд? Имате ли нужда от заседателни съоръжения на място? Trade Fair Trips ltd може да се справи и с двата сценария.

Trade Fair Trips ltd – нашият екип може да спести вашето време, усилия и финанси, като ви предложи страхотни оферти за хотелско настаняване, при това на отлична локация! Заседателна зала, търговски щанд – ние имаме решение за всичко. Оставете в нашите ръце логистиката, свързана с вашето бизнес пътуване, за да се фокусирате само и единствено върху бизнеса си и върху вашето представяне на Gamescom.

Минали издания

Издание 2021

Дигиталното издание на Gamescom 2021 се проведе от 23 август до 27 август 2021 г. Дигиталното събитие беше счетено за успешно от всички присъстващи, включително изложителите. Това се дължи на големия брой хора, които присъстваха на дигиталното издание. Над 13 милиона зрители от 180 страни гледаха събитието през петте дни на излъчване. 

 Издание 2022

Хибридният Gamescom 2022 постави нов рекорд по посещаемост за търговското изложение. Събитието, което се проведе като събитие на живо, допълнено от онлайн платформа от 23-ти до 28-ми август 2022 г., привлече 265 000 посетители от над 100 държави и 1100 изложители от 53 държави (75% от тях пътуваха от чужбина). По време на програмата допълващата виртуална платформа получи 130 милиона гледания, включително 12 милиона, посветени на Opening Night Live. Десет минути след премиерата на изданието тя беше водещата световна тенденция в Twitter.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около Gamescom

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Gamescom 2023 Köln Seminaris Hotel Bad Honnef 42.3 от € 141.00 EUR Запази сега
Gamescom 2023 Köln PhiLeRo Hotel Koln 3.5 Köln от € 427.00 EUR Запази сега
Gamescom 2023 Köln the niu Tab 37.9 Düsseldorf от € 352.00 EUR Запази сега
Gamescom 2023 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 337.00 EUR Запази сега
Gamescom 2023 Köln Hotel zur Malzmuhle 1.8 Köln от € 383.00 EUR Запази сега
Gamescom 2023 Köln Moxy Duesseldorf South Hotel 38.83 Düsseldorf от € 347.00 EUR Запази сега
Road Stop Mettmann Mettmann от € 155.00 EUR Запази сега
Gamescom 2023 Köln art'otel cologne, Powered by Radisson Hotels 2.6 Köln от € 251.00 EUR Запази сега
acora Dusseldorf Living the City 31.5 Düsseldorf от € 327.00 EUR Запази сега
Gamescom 2023 Köln Fleming's Express Hotel Wuppertal 42.4 Wuppertal от € 357.00 EUR Запази сега

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Gamescom 2023 Изпрати

Gamescom акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.