Your free enquiry
Gamescom

Gamescom

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
Gamescom
Frequency
Frequency:
1 year

Последни новини относно Gamescom 2022

Ето най-новите новини относно Gamescom 2022. Мащабното международно изложение за игри ще се проведе на първоначалните си дати (от 24-ти до 28-ми август) като хибридно събитие. Организаторите заявиха, че са избрали такъв формат, за да гарантират, че всички участници ще могат да вземат участие в събитието. Именно поради това Gamescom 2022 ще се проведе както цифрово, така и присъствено в Koelnmesse. Това ще позволи на участниците да участват в събитието, включително в случаите на ограничения при пътуване. Като част от формата, Koelnmesse ще разполага със строги мерки за превенция на заразяване с Ковид-19. Те ще включват 3G политиката за влизане. Участниците могат да влязат на мястото на събитието, след като представят доказателство за възстановяване, имунизационен паспорт или отрицателни резултати от изследвания.

Въведение

Индустрията на видеоигрите няма намерение да забавя растежа си. Изглежда, че целият свят играе някаква крепост на играта и индустрията е преминала отвъд персонални компютри и игрови конзоли в нови светове, включително отключване на пълния потенциал на интерактивните игри, VR и AR. Gamescom, въпреки че е вероятно да го срещнете стилизиран като gamescom, се нарежда като най-голямото търговско изложение за игри, което се провежда в света.

Ще стартираме статистиката за всичко по-късно, но е достатъчно да кажем, че на това международно търговско изложение се отделя много внимание. Посетителите имат достъп до цялата продуктова верига на продуктите, обхващаща компютърни игри, конзолни игри, хардуер, сервиз за ремонт, джобни устройства, мобилни устройства, смесена реалност, електронни спортове, комуникационни технологии, рекламни артикули, софтуер, прибори за почистване и свързаните с тях принадлежности.

Логистиката

Асоциацията на германската индустрия за видеоигри (game - der Verband der deutschen Games-Branche, както ще я срещнете в Германия) организира Gamescom всяка година с издания, проведени около август. Всеки търговски панаир се провежда общо в продължение на четири дни както за търговски посетители, така и за широката общественост в Koelnmesse в Кьолн, Германия.

Gamescom обикновено е целодневен вид събитие с много програмни елементи, така че не забравяйте да проверите работното време, след като бъде обявена панаирната програма за текущото издание. До Koelnmesse може да се стигне чрез различни транспортни опции, като шофьорите се забавляват лесно, благодарение на връзката с магистрала, а има и няколко линии на местни влакове, които спират там.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • Фендомът за видеоигри активно проследява новините и разработките в индустрията, поради което стриймингът на живо от Gamescom достигна половин милион души;
  • Gamescom ви дава достъп до голям набор от крайни потребители, които са нетърпеливи да научат повече за най-новите версии и с удоволствие ще ви дадат активна обратна връзка за това, което излагате;
  • Gamescom съществува като място за среща на цялата игрална индустрия, което ви позволява да търсите таланти и да развивате своята професионална мрежа;
  • Медийното отразяване на събитието също е невероятно, което ви позволява да правите вълни с нови съобщения и стартирания не само на родния пазар, но и далеч в чужбина.

Аудитория и статистика

Какво имаме предвид, когато казваме, че Gamescom е най-голямото игрово събитие в света? Имаме предвид, че има над 370 000 международни посетители от над 100 страни, които пътуват до Кьолн, Германия. По-голямата част от тях са от широката общественост, която с ентусиазъм научава новото и купува наличното. Те идват предимно от Европейския съюз, но виждате и огромно присъствие от Източна Европа, Америка и Източна Азия. InnoGames, Holo Café, Kickstarter, Vive и UnReal са официалният спонсор на Gamescom, който е дом на над 1100 компании изложители.

Ако трябва да разгледаме професионалистите, които посещават, ще видим, че цялата игрална индустрия присъства - търговци на дребно, търговци на едро, онлайн търговци, производители, разработчици, доставчици на бизнес по пощата и доставчици на съдържание.

Настаняване

Чували сте колко посетители идват в Кьолн. Трябва да планирате настаняването си в хотел за Gamescom по-рано, за да резервирате хотели близо до Koelnmesse. Trade Fair Trips ltd е тук, за да поеме целия процес на планиране. Ние сме ветерани, когато става въпрос за настаняване за търговски панаири и знаем къде да търсим достъпни хотели в Кьолн.

Задайте твърд ценови диапазон и ние ще изберем най-добрите хотелски цени за Gamescom в няколко от нашите. Хотелът ви ще бъде на изгодни цени, свързан с обществения транспорт и на чудесно място. След като резервирате стаите си, е време да преминете към други въпроси. Имате ли изпълнител, който да инсталира вашия щанд на панаира? Имате ли нужда от съоръжения за срещи на място? Можем да се справи и с двата сценария.

Full list of
hotels for
Gamescom

Book Now
How to get to Gamescom

Similar trade shows