Your free enquiry
Game Developers Conference

Game Developers Conference

San Francisco, USA
Индустрия
Индустрия:
Children, Toy, Games
Organizer
Organizer:
GDC
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Game Developers Conference

Game Developers Conference ще се проведе между 20.03.2023 и 24.03.2023 като събитие на живо. Мястото на провеждане ще бъде Moscone Convention Center, а мястото на провеждане ще разполага с най-новите защитни мерки срещу Ковид-19. Сред тях ще бъде въвеждането на протокола за социална дистанция, според който участниците ще трябва да поддържат безопасно разстояние от 2 метра. Поради продължаващите ограничения за пътуване, при пристигането си в САЩ посетителите ще трябва да представят 3G документи за влизане в страната.

Въведение

В игралната индустрия има една конференция, която не можете да пренебрегнете и това е Game Developers Conference, или GDC накратко. Комбинацията за конференции и изложения съществува от 1988 г., когато беше доста неформално събитие с 27 разработчици, които присъстваха, проведено в хол в Сан Хосе. Сега това е джуджернаут, който вижда най-горещите нови издания от големи компании като Amazon, Epic, Google и Intel. GDC се превърна в индустриален еталон, който предсказва следващата вълна от основни тенденции в игрите и платформата, при която първо се обявява авангарден напредък в разработването на софтуер. Програмата на конференцията е първокласна, като се има предвид колко е съсредоточена върху изправянето пред предизвикателствата на днешния ден и предлага редица лекции, панели и дискусии на кръгла маса. Експо секцията включва инструменти и услуги за разработка на игри, както и промоция за игри, които са наближили датите на пускането им.

Логистиката

Конференцията за разработчици на игри е ежегодно събитие, което се провежда в Съединените американски щати и често сменя местата си. Понастоящем тя ще се проведе два пъти в Сан Франциско, Калифорния, в Moscone Center. Изданията често са насрочени за пет дни в средата на март и са отворени за професионалисти в индустрията, надежди, които искат да го направят в игралната индустрия и геймърите, инвестирани в най-новите версии. Информа е официалният организатор на събитието. Има различни набори от работно време за конференцията и изложбената част, като последната ще продължи общо три дни. Експо частта ще бъде отворена от 10:00 сутринта до 18:00 ч. Следобед през първите два дни и до 15:00 ч. През последния ден. Конгресният център Moscone е идеално разположен в близост до магистралите 280 и 101 и паркирането е достатъчно, така че шофирането там е лесно. Има и автобусни линии Muni и BART, които да ви отведат до площадката на конференцията.

Какво казват хората

  •  „Тази индустрия има комбинацията от креативност, технологии и страст, което я прави една от най-вдъхновяващите индустрии за работа. Идвам на конференцията за разработчици на игри всяка година от 2001 г. и ми харесва, защото всяка година виждате нещо, което е толкова нов и толкова умопомрачителен, че питате „как се справиха“. Шоуто се променя всяка година, ”- Роджър Чандлър, вицепрезидент на програми и инициативи за разработчици, INTEL;
  • „Вече 15 години идваме в GDC. Наистина само за да информираме INSOMNIAC GAMES. Това е чудесна възможност да се насладите пред всички. Взаимодействието е фантастично. Имахме линия около кабината, ”- Кари Дитерле, главен директор на хората, INSOMNIAC GAMES;
  • „GDC е идеалното място за мрежа. По отношение на DIGIPEN, това е точното място, където трябва да бъдем, за да накараме бъдещите студенти да чуят за DIGIPEN и също така да им намерят работа след това “, - Мади Касуел, мениджър по информационни технологии, Технически институт DIGIPEN.

Аудитория и статистика

Конференцията за разработчици на игри направи доста скок от ранните си дни като малка конференция. През 2019 г. международната конференция и изложение постигнаха рекордно голям брой търговски посетители - 29 000! С 550 изложители на изложбения етаж и над 780 лекции и други програмни елементи като част от конференцията, GDC определено се постави пред и център за игралната индустрия в САЩ. Публиката се състоеше от широката публика, а също и от всеки професионалист, участващ във веригата за игрови процеси - разработчици, инженери, стажанти, дистрибутори, програмисти, художници, продуценти, дизайнери на игри, аудио професионалисти, бизнес лидери, издатели, преса и инвеститори.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви представя лесен начин да планирате бизнес пътуването си до Сан Франциско и да намерите идеалния хотел за престоя си. Ние се грижим за бюджети от всякакъв размер и можем да ви предоставим най-добрите хотелски цени по време на Конференцията за разработчици на игри. Казвате ни колко души са във вашата партия и колко сте готови да платите. Това е всичко, което трябва да знаем, за да направим вашата онлайн резервация на хотел за Конференцията на разработчиците на игри. Удобството е високо в нашия списък, така че е важно да Ви настаним в хотел близо до The Moscone Center и да намалите времето за пътуване до работното място. След като се справите с резервацията си, можете да се обърнете към Trade Fair Trips ltd за логистична подкрепа. Може би искате да резервирате стая за срещи с A / V оборудване. Или се нуждаете от изпълнител, който да изгради вашата изложбена кабина. Ние сме на работа!

Предишни издания на CDC

2022

Game Developers Conference се проведе като хибридно събитие от 21.05.2022 до 25.03.2022. Тя беше организирана в Конгресния център "Москон" по време на пандемията от Ковид-19. Поради това на мястото на провеждане бяха въведени мерки за безопасност, като социално дистанциране и задължително носене на защитни маски за лице. Въпреки ситуацията в световен мащаб в събитието взеха участие над 17 000 участници, от които 12 000 присъствено и 5 000 онлайн. Участваха и над 200 изложители и повече от 1000 лектори.

Full list of
hotels for
Game Developers Conference

Book Now
How to get to Game Developers Conference
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от San Francisco Airport (Летище Сан Франциско)

Не е препоръчително при пътуване от South San Francisco station Caltrain (Станция Южен Сан Франциско Калтрайн)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от San Francisco Airport (Летище Сан Франциско)

12 минути при пътуване от South San Francisco station Caltrain (Станция Южен Сан Франциско Калтрайн)

 

By public transport
By public transport:

40 минути при пътуване от San Francisco Airport (Летище Сан Франциско)

35 минути при пътуване от South San Francisco station Caltrain (Станция Южен Сан Франциско Калтрайн)

 

Similar trade shows