Game Developers Conference
Game Developers Conference

Game Developers Conference

New Dates

General Information

Organizer

GDC

Frequency

1 year

Past Editions

19 - 23 Jul Game Developers Conference 2021

4 - 6 Aug Game Developers Conference 2020

Въведение

В игралната индустрия има една конференция, която не можете да пренебрегнете и това е Game Developers Conference, или GDC накратко. Комбинацията за конференции и изложения съществува от 1988 г., когато беше доста неформално събитие с 27 разработчици, които присъстваха, проведено в хол в Сан Хосе. Сега това е джуджернаут, който вижда най-горещите нови издания от големи компании като Amazon, Epic, Google и Intel. GDC се превърна в индустриален еталон, който предсказва следващата вълна от основни тенденции в игрите и платформата, при която първо се обявява авангарден напредък в разработването на софтуер. Програмата на конференцията е първокласна, като се има предвид колко е съсредоточена върху изправянето пред предизвикателствата на днешния ден и предлага редица лекции, панели и дискусии на кръгла маса. Експо секцията включва инструменти и услуги за разработка на игри, както и промоция за игри, които са наближили датите на пускането им.

Логистиката

Конференцията за разработчици на игри е ежегодно събитие, което се провежда в Съединените американски щати и често сменя местата си. Понастоящем тя ще се проведе два пъти в Сан Франциско, Калифорния, в Moscone Center. Изданията често са насрочени за пет дни в средата на март и са отворени за професионалисти в индустрията, надежди, които искат да го направят в игралната индустрия и геймърите, инвестирани в най-новите версии. Информа е официалният организатор на събитието. Има различни набори от работно време за конференцията и изложбената част, като последната ще продължи общо три дни. Експо частта ще бъде отворена от 10:00 сутринта до 18:00 ч. Следобед през първите два дни и до 15:00 ч. През последния ден. Конгресният център Moscone е идеално разположен в близост до магистралите 280 и 101 и паркирането е достатъчно, така че шофирането там е лесно. Има и автобусни линии Muni и BART, които да ви отведат до площадката на конференцията.

Какво казват хората

  •  „Тази индустрия има комбинацията от креативност, технологии и страст, което я прави една от най-вдъхновяващите индустрии за работа. Идвам на конференцията за разработчици на игри всяка година от 2001 г. и ми харесва, защото всяка година виждате нещо, което е толкова нов и толкова умопомрачителен, че питате „как се справиха“. Шоуто се променя всяка година, ”- Роджър Чандлър, вицепрезидент на програми и инициативи за разработчици, INTEL;
  • „Вече 15 години идваме в GDC. Наистина само за да информираме INSOMNIAC GAMES. Това е чудесна възможност да се насладите пред всички. Взаимодействието е фантастично. Имахме линия около кабината, ”- Кари Дитерле, главен директор на хората, INSOMNIAC GAMES;
  • „GDC е идеалното място за мрежа. По отношение на DIGIPEN, това е точното място, където трябва да бъдем, за да накараме бъдещите студенти да чуят за DIGIPEN и също така да им намерят работа след това “, - Мади Касуел, мениджър по информационни технологии, Технически институт DIGIPEN.

Аудитория и статистика

Конференцията за разработчици на игри направи доста скок от ранните си дни като малка конференция. През 2019 г. международната конференция и изложение постигнаха рекордно голям брой търговски посетители - 29 000! С 550 изложители на изложбения етаж и над 780 лекции и други програмни елементи като част от конференцията, GDC определено се постави пред и център за игралната индустрия в САЩ. Публиката се състоеше от широката публика, а също и от всеки професионалист, участващ във веригата за игрови процеси - разработчици, инженери, стажанти, дистрибутори, програмисти, художници, продуценти, дизайнери на игри, аудио професионалисти, бизнес лидери, издатели, преса и инвеститори.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd ви представя лесен начин да планирате бизнес пътуването си до Сан Франциско и да намерите идеалния хотел за престоя си. Ние се грижим за бюджети от всякакъв размер и можем да ви предоставим най-добрите хотелски цени по време на Конференцията за разработчици на игри. Казвате ни колко души са във вашата партия и колко сте готови да платите. Това е всичко, което трябва да знаем, за да направим вашата онлайн резервация на хотел за Конференцията на разработчиците на игри. Удобството е високо в нашия списък, така че е важно да Ви настаним в хотел близо до The Moscone Center и да намалите времето за пътуване до работното място. След като се справите с резервацията си, можете да се обърнете към Trade Fair Trips ltd за логистична подкрепа. Може би искате да резервирате стая за срещи с A / V оборудване. Или се нуждаете от изпълнител, който да изгради вашата изложбена кабина. Ние сме на работа!

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА