Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024

Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024

Играчки
Nurnberg, Germany
30 Jan-03 Feb 2024
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
1 year

Най-важното търговско изложение за индустрията за играчки

Панаирът на играчките в Нюрнберг остава най-важният международен панаир, занимаващ се с играчки и игри за всички възрастови групи, където се разкриват най-новите тенденции в настолните игри, книги, кукли и пъзели. Търговският панаир се появява под много имена. Можете да го срещнете като просто Международен панаир на играчките или оригиналното му име на немски, Spielwarenmesse. От първото си издание през 1949 г. панаирът се превърна от местния пазар в един от създателите на тенденции за индустрията на играчките.

Продуктовото портфолио се разпростира върху игри, книги, празнични и тенденционни артикули, изкуства и занаяти, спорт и свободно време, бебешки артикули, технически играчки, образователни играчки, конструиране на модели, хобита, моделни железници, кукли и меки играчки, дървени играчки,  артикули за училище и канцеларски материали. Spielwarenmesse може да се похвали с разнообразна програма за поддръжка, която ви позволява да получавате най-добрите знания от действащите експерти и гиганти в областта, както и да проучвате текущите тенденции и да присъствате като ексклузивни дебюти на продукти.

Nuremberg Toy Fair 2024

Spielwarenmesse 2024 ще се проведе от 30.01.2024 до 03.02.2024. Мястото за провеждане на събитието все още е Messe Nuremberg в Германия. Понастоящем, Германия няма национални ограничения и забрани за пътуване поради подобряващата пандемична ситуация.

Настаняване

Избягвайте бързането за настаняване в хотел за Nuremberg Toy Fair и осигурете най-добрите специални предложения от Trade Fair ltd. Не инвестирайте цялото си време и усилия в осигуряването на хотелски стаи за търговския панаир, когато можете да се съсредоточите върху планирането на присъствието си. 

За да се уверите, че се възползвате максимално от вашето посещение, Trade Fair ltd търси високо и ниско в нашата обширна база данни с хотели, жилищни сгради и резиденции, за да ви осигури резервация, която ви позиционира стратегически и щади бюджета ви. Дайте ни бюджет и ще получите най-добрите хотелски цени по време на Нюрнбергския панаир на играчките.

Нашите клиенти получават и допълнителна подкрепа при планирането на пътуването си. Можете да заявите съоръжения за срещи по време на панаира рано или да уредите инсталацията на кабината си. Заявете своето място като ключов играч в сектора на играчките, хобито и свободното време, заедно с хотели на достъпни цени близо до Messe Nuremberg, сега, когато Trade Fair Trips ltd отговаря за настаняването.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Avenue Hotel 5.6 Nurnberg от € 286.00 EUR Запази сега
Hotel Schindlerhof 18.17 Nurnberg от € 312.00 EUR Запази сега
Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024 Nurnberg Arotel Best living Nurnberg 9.09 Nurnberg от € 236.00 EUR Запази сега
Centro Hotel Nurnberg 7.3 Nurnberg от € 223.00 EUR Запази сега
Eibacher Hof 7.8 Nurnberg от € 266.00 EUR Запази сега
Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg am Hauptbahnhof 4.1 Nurnberg от € 272.00 EUR Запази сега
Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024 Nurnberg InterCityHotel Nurnberg 4.9 Nurnberg от € 341.00 EUR Запази сега
Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024 Nurnberg the niu Saddle 11.4 Fürth от € 221.00 EUR Запази сега
Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024 Nurnberg Creativhotel Luise 22.4 Erlangen от € 196.00 EUR Запази сега
Art-Hotel Erlangen 23.2 Erlangen от € 155.00 EUR Запази сега

Както може би се досещате от името му, Нюрнбергският панаир на играчки се намира в Нюрнберг, Германия, където се провежда всяка година. Обичайно е търговският панаир да се отваря календарна година, така че изданията най-често се организират в края на януари и началото на февруари за общо пет дни.

В Messe Nurnberg се допускат само търговски посетители, а работното време е планирано от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Spielwarenmesse eG се намесва като официален организатор. Ако не шофирате до изложбения център, имаме добри новини - доста лесно е да пътувате до Messe Nurnberg с обществен транспорт. Най-бързият начин е да стигнете до метролинията U1. Можете също така да вземете автобуси от центъра на града и летището.

  • „Посещавам Spielwarenmesse, за да видя най-добрите тенденции и иновации и да разработя нови бизнес идеи. След като посетите Spielwarenmesse, наистина знаете посоката, в която да тръгнете с вашата компания и асортимент. Spielwarenmesse е много готин.“, каза Александър Винсент, сътрудник и съосновател на Ricochet, Канада;
  • „Spielwarenmesse обединява най-доброто от нашите международни контакти за играчки”, каза Йон Крейц, председател и главен изпълнителен директор в Mattel, САЩ;
  • „Spielwarenmesse е уникален поради своите размери, многобройните си зали, това, което предлага и разнообразието на своите изложители. Spielwarenmesse е иновативен, модерен и просто уникален." каза Саманта Мартин, Закупуване, Purzmurzel - Spielzeug und Bücher, Германия;
  • „За нас Spielwarenmesse е не само най-важният, но и най-международният търговски панаир. Качеството на посетителите е изключително високо, което поражда добри перспективи за 2019 г. “, каза Пол Хайнц Брудер, управляващ директор на Bruder Spielwaren, Германия.

В случай че имате нужда от някакво действително доказателство, че Нюрнбергският панаир на играчките е сила, с която трябва да се съобразите, ето номерата на присъствието от последното издание Изложителите достигнаха до почти 2900 компании от 68 страни, а аудиторията достигна 68,500 посетители от 131 страни. Като се има предвид, че са представени повече от 1 000 000 продукта и 120 000 от тях са нови, основният фокус е върху мрежите, бизнес преговорите и генерирането на продажби.

Намирате се на отлично място за постигане на тези цели, тъй като ще бъдете заобиколени от представители на занаятчийски магазини, универсални магазини, продавачи на играчки, продавачи на книги, супермаркети, магазини за подаръци, магазини за детски площадки, магазини за „направи си сам“ и магазини за мебели. С над 100 държави в залите е трудно не просто да кажете, че ще се срещнете с целия свят, но ние искаме да подчертаем основните пазари, до които ще получите достъп - Холандия, Китай, Полша, Германия, Италия, Испания , САЩ, Великобритания, Австрия и Чехия, Белгия, Франция и Русия.

Nuremberg Toy Fair 2020

Изданието на Nuremberg Toy Fair за 2020 отбеляза нов рекорд по посещаемост за събитието. Събитието се проведе между 29.01.2020 и 2.02.2020, като посетителите бяха над 60 000. Сред тях бяха 63 500 посетители, които посетиха Messe Nuremberg, за да разгледат 120 000 иновации. Иновациите бяха представени от 2843 изложители. Посетителите представляваха 136 държави по време на изложението на живо. Сред акцентите на изданието бяха третото издание на Toys meet Books.

Nuremberg Toy Fair 2022

Изданието на Nuremberg Toy Fair за 2022 се проведе чрез цифровата платформа digital.speilwarenmesse.de в периода 02.02.2022 - 06.02.2022. Изданието, в което се включиха 642 изложители и 10 813 посетители, се проведе в цифров формат вследствие на пандемията от Ковид-19.

Nuremberg Toy Fair 2023

Изданието на Spielwarenmesse за 2023 се проведе като събитие на живо без приложени мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на вътрешните ограничения, свързани с пандемията в страната. В събитието участваха над 2 100 изложители от 69 държави и 58 000 посетители от 128 страни. 95% от изложителите оцениха събитието като важно за посещение, а 92% изразиха висока удовлетвореност от участието си. Освен това 83 % са потвърдили участието си в следващото издание.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2024 Изпрати

Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.