Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse
Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse

Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse

New Dates
27 яну 2021 - 31 яну 2021
Germany , Nuremberg

General Information

Organizer

Nurnberg Messe GmbH

Основанo:

1949

Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse Map

Past Editions

28 Jan - 2 Feb NUREMBERG TOY FAIR 2015

27 Jan - 1 Feb NUREMBERG TOY FAIR 2016

1 - 6 Feb NUREMBERG TOY FAIR / SPIELWARENMESSE 2017

31 Jan - 4 Feb NUREMBERG TOY FAIR / SPIELWARENMESSE 2018

30 Jan - 3 Feb Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2019

29 Jan - 2 Feb Nuremberg Toy Fair / Spielwarenmesse 2020

Nuremberg Toy Fair е международен търговски панаир за играчки, хоби и свободно време, училищни пособия и бебешки стоки. Провежда се в Нюрнберг, Германия и с времето се превърна в най-доброто място за срещи на национални и международно производители, специализирани търговци и купувачи. По време на събитието се прави подробен преглед на отрасъла, информирате се за тенденциите за следващата година, научавате за иновациите и промените в бизнеса. Посетете го и вие, за да създадете нови възможности за своя бизнес.

Съсредоточете се върху стратегията по представянето си и подготовката за многото бизнес срещи, които ви предстоят. Оставете грижата за организацията на пътуването си на нас.

Резервирайте хотел или апартамент бързo, лесно и изгодно с наша помощ. Ние ще ви запознаем с възможностите за настаняване в апартаменти и хотели в Нюрнберг. Ще се съобразим с изискванията ви и ще ви настаним в най-подходящия от всички хотели за Spielwarenmesse. Ще ви осигурим летищен трансфер, транспорт в самия град и всичко необходимо за ползотворния ви бизнес престой на панаира. „Трейд Феър Трипс” ЕООД – обадете ни се.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА