Your free enquiry
ICE London

ICE London

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Organizer
Organizer:
Clarion Events
Event website
Event website:
ICE London
Frequency
Frequency:
1 year

ICE London Актуализация

Следващото издание на ICE London ще се проведе между датите 07.02.2023 и 09.02.2023. Събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице". Мястото на провеждане ще бъде ExCel London в Лондон, Обединеното кралство. Понастоящем в страната не са въведени предпазни мерки или ограничения за пътуване във връзка с Covid-19 поради настоящата епидемиологична ситуация. И все пак участниците трябва да имат предвид, че е силно препоръчително да носят предпазни маски за лице, като например FFP2, в закрити помещения като заседателните зали.

Въведение

ICE London е най-голямото международно търговско изложение в игралния сектор. Понякога ще срещнете шоуто под името ICE International Gaming Expo и то върви силно заедно с ICEi, който е насочен към емоционалната интелигентност в различни области от медицина до социални науки.

Пазарът на хазартни игри само се разрасна и по-нататъшната дигитализация на индустрията отвори нови места за печалба. ICE London се позиционира като централен център за иновации и невероятни мрежи. Можете да видите това в продуктовото портфолио, което включва залагания, бинго, казино, лотарии, мобилни, онлайн, социални и улични игри, заедно със свързаните технически услуги и решения.

Логистиката

ICE London е продукт на Clarion Events Ltd. и се провежда всяка година в Лондон, Великобритания. Изданията обикновено се провеждат около началото на календарната година в началото на февруари и продължават общо три дни.

Официален домакин е ExCeL London, който допуска професионални посетители от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден приключва два часа по-рано в 16:00 вечерта.

ExCeL London е добре свързан с лондонската инфраструктура, което го прави лесен за достигане с кола, а има и други начини да стигнете до него с помощта на масивната железопътна система в града. Можете да избирате от метро линии, DLR и надземни влакове. Така или иначе, никога не сте твърде далеч или твърде дълго от изложбената площ.

Какво можете да очаквате като изложител

  • ICE London се фокусира върху бизнеса и като такъв можете да привлечете вниманието на най-големите купувачи в бранша, които държат да присъстват;
  • Там тенденциите стават живи и вие можете да научите накъде е насочен вашият сектор и да си водите бележки, за да поддържате конкурентното си предимство;
  • Срещайте се с истински професионалисти и експерти, привлечени от правилното продуктово портфолио и образователната програма, и изграждайте трайни и значими връзки;
  • Научете всичко, което можете да научите за това как да заобиколите определени професионални препятствия и предизвикателства в по-голям мащаб чрез най-новите експертни съвети.

Аудитория и статистика

ICE London изпълнява множество роли. От една страна това е чисто търговско изложение, където бизнесът е приоритет номер едно. От друга страна, това е събитие, което има за цел да образова чрез семинари, които могат да се посещават безплатно. Това определено е допринесло за разнородния характер на публиката.

Имате близо 600 международни изложители, сега над 900 оператори и 33 000 международни търговски посетители. Ето защо ще се срещнете с професионалисти, които едва сега започват кариерата си в сектора на игрите, както и с висшите етажи на корпоративния свят - директори, изпълнителни директори, технически директори и мениджъри за бизнес развитие.Не е изненадващо да чуете това, като се има предвид, че търговското изложение е спонсорирано от някои големи играчи в индустрията като BBIN, FBM Gaming, Aristrocrat, Ganapati, Reflex Gaming, Suzohapp и Betradar.

Настаняване

Имате нужда от настаняване за игралното шоу? Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за всички задачи около вашето работно пътуване, започвайки от настаняване за пътувания до много повече. Нашият екип ще ви предложи най-добрите отстъпки за хотели в Лондон и ще се увери, че вашата онлайн резервация на хотел за ICE London е строго в рамките на вашия бюджет!

Имаме опит в работата с всички ценови точки и можем да се побере във всеки ценови диапазон. Да не говорим, че познаваме повечето лондонски хотели и е важно да ви предоставим такива близо до ExCeL London за по-бързо пътуване до работното място. 

Допълнете настаняването си и с още услуги. Ние също може да запазим заседателни зали за вас и да се справи с инсталирането на вашата изложбена кабина.

Предишни издания

2022

ICE London 2022 се проведе като събитие на живо в ExCeL Лондон от 12-ти до 14-ти април 2022. Поради премахването на вътрешните ограничения свързани с Ковид-19 в страната в резултат на подобрената епидемиологична ситуация, мястото на провеждане не приложи строги процедури за безопасност. В събитието участваха около 460 изложители.

Full list of
hotels for
ICE London

Book Now
How to get to ICE London

Similar trade shows