ICE London 2024

ICE London 2024

ИТ и Технологии Развлекателна индустрия и медии Игри
London, UK
06-08 Feb 2024
Организатор:
Clarion Events
Място на провеждане:
ExCeL London
Честота:
1 year
Уебсайт:
ICE London

Платформата за срещи на международната игрална общност

ICE London е най-голямото международно търговско изложение в игралния сектор. Понякога ще срещнете шоуто под името ICE International Gaming Expo и то върви силно заедно с ICEi, който е насочен към емоционалната интелигентност в различни области от медицина до социални науки. Пазарът на хазартни игри само се разрасна и по-нататъшната дигитализация на индустрията отвори нови места за печалба. ICE London се позиционира като централен център за иновации и невероятни мрежи. Можете да видите това в продуктовото портфолио, което включва залагания, бинго, казино, лотарии, мобилни, онлайн, социални и улични игри, заедно със свързаните технически услуги и решения.

ICE London 2024

Следващото издание на ICE London ще се проведе между датите 12.03.2024 и 14.03.2024. Събитието ще се проведе под формата на изложение "лице в лице". Мястото на провеждане ще бъде ExCel London в Лондон, Обединеното кралство. Понастоящем в страната не са въведени предпазни мерки или ограничения за пътуване във връзка с Ковид-19 поради настоящата епидемиологична ситуация. Все пак участниците, пристигащи от Китай, трябва да имат предвид, че ще трябва да представят отрицателен резултат от RAT или PCR тест, не по-стар от 48 часа, поради въведените ограничения за пътуване.

Логистика

ICE London е продукт на Clarion Events Ltd. и се провежда всяка година в Лондон, Великобритания. Изданията обикновено се провеждат около началото на календарната година в началото на февруари и продължават общо три дни.

Официален домакин е ExCeL London, който допуска професионални посетители от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Само последният ден приключва два часа по-рано в 16:00 вечерта.

ExCeL London е добре свързан с лондонската инфраструктура, което го прави лесен за достигане с кола, а има и други начини да стигнете до него с помощта на масивната железопътна система в града. Можете да избирате от метро линии, DLR и надземни влакове. Така или иначе, никога не сте твърде далеч или твърде дълго от изложбената площ.

Какво можете да очаквате като изложител?

  • ICE London се фокусира върху бизнеса и като такъв можете да привлечете вниманието на най-големите купувачи в бранша, които държат да присъстват;
  • Там тенденциите стават живи и вие можете да научите накъде е насочен вашият сектор и да си водите бележки, за да поддържате конкурентното си предимство;
  • Срещайте се с истински професионалисти и експерти, привлечени от правилното продуктово портфолио и образователната програма, и изграждайте трайни и значими връзки;
  • Научете всичко, което можете да научите за това как да заобиколите определени професионални препятствия и предизвикателства в по-голям мащаб чрез най-новите експертни съвети.

Аудитория и статистика

ICE London изпълнява множество роли. От една страна това е чисто търговско изложение, където бизнесът е приоритет номер едно. От друга страна, това е събитие, което има за цел да образова чрез семинари, които могат да се посещават безплатно. Това определено е допринесло за разнородния характер на публиката.

Имате близо 600 международни изложители, сега над 900 оператори и 33 000 международни търговски посетители. Ето защо ще се срещнете с професионалисти, които едва сега започват кариерата си в сектора на игрите, както и с висшите етажи на корпоративния свят - директори, изпълнителни директори, технически директори и мениджъри за бизнес развитие.Не е изненадващо да чуете това, като се има предвид, че търговското изложение е спонсорирано от някои големи играчи в индустрията като BBIN, FBM Gaming, Aristrocrat, Ganapati, Reflex Gaming, Suzohapp и Betradar.

Настаняване

Имате нужда от настаняване за игралното шоу? Trade Fair Trips Ltd е тук, за да се погрижи за всички задачи около вашето работно пътуване, започвайки от настаняване за пътувания до много повече. Нашият екип ще ви предложи най-добрите отстъпки за хотели в Лондон и ще се увери, че вашата онлайн резервация на хотел за ICE London е строго в рамките на вашия бюджет!

Имаме опит в работата с всички ценови точки и можем да се побере във всеки ценови диапазон. Да не говорим, че познаваме повечето лондонски хотели и е важно да ви предоставим такива близо до ExCeL London за по-бързо пътуване до работното място. 

Допълнете настаняването си и с още услуги. Ние също може да запазим заседателни зали за вас и да се справи с инсталирането на вашата изложбена кабина.

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С кола
С кола:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

map

Хотели около ICE London

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ICE London 2024 London Novotel London Excel 0.55 London от € 242.00 EUR Запази сега
ICE London 2024 London Rainbow Studios Canary Wharf 3.05 London от € 218.00 EUR Запази сега
Oxford Hotel 17.54 London при поискване Заявка
ICE London 2024 London Innkeeper's Lodge London, Greenwich 8.2 London при поискване Заявка
ICE London 2024 London Park Grand London Hyde Park 15.8 London при поискване Заявка
ICE London 2024 London London Apartments Shoreditch Two 8 London при поискване Заявка
ICE London 2024 London South Place Hotel London при поискване Заявка
ICE London 2024 London The Queens Gate Hotel London при поискване Заявка
ICE London 2024 London Kensington House Hotel London при поискване Заявка
ICE London 2024 London Hampton By Hilton London Docklands 0.8 London при поискване Заявка

ICE London 2022

ICE London 2022 се проведе като събитие на живо в ExCeL Лондон от 12-ти до 14-ти април 2022. Поради премахването на вътрешните ограничения свързани с Ковид-19 в страната в резултат на подобрената епидемиологична ситуация, мястото на провеждане не приложи строги процедури за безопасност. В събитието участваха около 460 изложители.

ICE London 2023

В изданието на ICE London за 2023 участваха над 40 000 посетители и над 650 марки от 150 държави. Търговското изложение на живо, което се проведе между 07.02.2023 и 09.02.2023 в ExCeL London, не включваше мерки за защита от Ковид-19. Това се дължи на факта, че Обединеното кралство отмени ограниченията си, свързани с пандемията. Проявата имаше значителен успех и доведе до резервирането на 80% от наличните изложбени площи за следващото издание до 16:00 чasa на 09.02.2023.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ICE London 2024 Изпрати

ICE London акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.