Your free enquiry
SPIEL

SPIEL

Essen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Children, Toy, Games
Organizer
Organizer:
Messe Essen GmbH
Event website
Event website:
SPIEL
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитията за SPIEL

SPIEL 2023 ще се проведе като изложение на живо между 05.10.2023 и 08.10.2023. Търговското изложение ще се състои в Messe Essen в Есен, Германия. Засега мястото на провеждане няма да се прилагат строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията, свързани с пандемията в страната. Организаторите ще останат бдителни по отношение на пандемичната ситуация и ще коригират превантивните мерки при необходимост. 

Въведение

SPIEL съществува под много имена - International Games Event SPIEL, Essen Game Fair, както и Internationale Spieltage SPIEL на немски език. Въпреки че има много имена, едно нещо, което остава последователно, е вълнуващото отражение на пазарните тенденции и иновации в областта на аналоговите класически игри. Пазарът на настолни игри е в стабилен и ускорен възход, а SPIEL улавя духа на индустрията с много подробности. Международният панаир на игрите съществува от 1983 г. и поддържа един от най-големите продуктови портфейли в света, обхващащ - настолни игри, игри с карти, игри на умения, интерактивни игри, игри с движение, шах, детски игри, оригинални комични произведения на изкуството, публикации, научна фантастика игри, фигури за действие, игри за възрастни, компютърни игри, семейни игри, играчки като цяло и дори тениски. SPIEL създава перфектната среда, за да прецени интереса към вашите продукти и да стимулира продажбите.

Логистиката

Международното събитие за игри SPIEL има дълга история с Messe Essen, който е домакин от дълго време и двете растат заедно с всяка година. Международната изложба продължава общо четири дни и обикновено изданията се предлагат в края на всеки октомври. Friedhelm Merz Verlag GmbH & Co служи като официален организатор и вратите са отворени за всички, чийто живот е подобрен от настолните игри. Работното време е от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта през първите три дни и след това до 18:00 ч. В деня на затваряне. В допълнение към наемането на кола можете да намерите добри връзки с обществения транспорт до Messe Essen. Изложбените площи са в централен квартал на Есен, близо до гара и връзки с летището. Това улеснява достигането до SPIEL от всяка точка на града.

Какво можете да очаквате като изложител

SPIEL е насочен към фокусирането върху издателите на игри и техните продукти. Посетителите идват, за да изпитат нови заглавия и да правят покупки, така че можете да срещнете вашата целева аудитория - перфектната контролирана среда, за да получите ценна обратна връзка и да изградите по-силно име чрез изграждане на общността;

Но срещата лице в лице с вашите клиенти не е единствената полза за компаниите. SPIEL инвестира в публичност и медийно отразяване, което го отличава от други подобни събития. Изложителите могат да контактуват със стотици журналисти и репортажи излизат не само в местни, местни медии, но и в чужбина;

Взаимодействието между издателите на игри и игрите е ключова част от SPIEL. Ролевите игри на живо, първенства и турнири, VIP зоните за подписване на автографи са неразделни части от програмирането на панаира на играта, за да привлекат посетителите и да генерират публичност.

Аудитория и статистика

SPIEL е доста явление, ако искаме да разгледаме цифрите. Организаторите съобщават, че по време на последното издание през 2019 г. над 1200 международни изложители са представили своите продукти и са пуснали продукти на пазара през четирите дни и повече от 209 000 международни посетители са изпълнили залите. Като цяло по време на панаира на играта бяха представени 53 националности. Трудно е да се даде пълен профил на публиката и изложителите, тъй като SPIEL привлича сериозни геймъри, рецензенти на настолни игри, фенове на настолни игри, семейства, които искат да намерят нещо ново, колекционери на комикси, които идват за предложенията в раздела COMIC ACTION, и изкуство купувачи. SPIEL насърчава всички да дойдат и да изложат от дизайнери на игри и издатели до комикси и илюстратори, които се възползват от Алеята на художника, за да правят директни продажби. В допълнение към крайните потребители, SPIEL е място за големи и малки търговци на дребно, тъй като панаирът се превърна в платформа за нови версии.

Настаняване

Като се има предвид колко посетители от цял ​​свят са на SPIEL, важно е да планирате посещението си в град Есен, Германия възможно най-рано и с много подробности. Trade Fair Trips ltd ви подкрепя в търсенето на хотелско настаняване за SPIEL на разумна цена. Знаем, че не всеки издател или марка на игри разполага с голям бюджет и поради това поемаме по-малки бюджети. В рамките на един ден откривате най-достъпните хотелски цени по време на SPIEL и правите резервации. Освен това се уверяваме, че се намирате в близост до изложбената площадка, така че избираме хотели близо до Messe Essen. След това Trade Fair Trips ltd може да ви помогне с резервации за съоръжения за срещи преди време. Освен това можете да поискате от нас да дойдем и да изградим вашата изложбена кабина! Изберете услугите, от които се нуждаете, и ги комбинирайте в пакет по поръчка, предназначен само за вас.

Предишни издания на SPIEL

Издание 2021

Изданието на SPIEL за 2021 се проведе между 14.10.2021 и 17.10.2021 като хибридно събитие. Изданието се състоеше от изложение лице в лице, както и от безплатна електронна платформа. На изданието за 2021 бяха показани над 1000 нови продукта. Строгите мерки за превенция на Ковид-19, прилагани в Messe Essen, включваха разпоредби за социално дистанциране.

Издание 2022

SPIEL 2022 беше търговско събитие от типа "лице в лице", което се проведе в Messe Essen от 4-ти до 9-ти октомври 2022. Мястото на провеждане не е включваше предпазни мерки срещу Ковид-19. Това се дължеше на отмяната на съответните вътрешни ограничения, което беше доста добре дошло за 147 000-те посетители. В него се включиха и 980 компании изложители от 56 държави. Изложителите показаха над 1 800 настолни игри. Посещаемостта отбеляза 53% увеличение в сравнение с предишното издание.

Full list of
hotels for
SPIEL

Book Now
How to get to SPIEL
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

40 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Düsseldorf International Airport (Международно летище Дюселдорф)

25 минути при пътуване от Essen Hauptbahnhof (Централна гара Есен)

Similar trade shows