Your free enquiry
SPIEL

SPIEL

Essen ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Organizer
Organizer :
Messe Essen GmbH
Event website
Event website :
SPIEL
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

SPIEL съществува под много имена - International Games Event SPIEL, Essen Game Fair, както и Internationale Spieltage SPIEL на немски език. Въпреки че има много имена, едно нещо, което остава последователно, е вълнуващото отражение на пазарните тенденции и иновации в областта на аналоговите класически игри. Пазарът на настолни игри е в стабилен и ускорен възход, а SPIEL улавя духа на индустрията с много подробности. Международният панаир на игрите съществува от 1983 г. и поддържа един от най-големите продуктови портфейли в света, обхващащ - настолни игри, игри с карти, игри на умения, интерактивни игри, игри с движение, шах, детски игри, оригинални комични произведения на изкуството, публикации, научна фантастика игри, фигури за действие, игри за възрастни, компютърни игри, семейни игри, играчки като цяло и дори тениски. SPIEL създава перфектната среда, за да прецени интереса към вашите продукти и да стимулира продажбите.

Логистиката

Международното събитие за игри SPIEL има дълга история с Messe Essen, който е домакин от дълго време и двете растат заедно с всяка година. Международната изложба продължава общо четири дни и обикновено изданията се предлагат в края на всеки октомври. Friedhelm Merz Verlag GmbH & Co служи като официален организатор и вратите са отворени за всички, чийто живот е подобрен от настолните игри. Работното време е от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта през първите три дни и след това до 18:00 ч. В деня на затваряне. В допълнение към наемането на кола можете да намерите добри връзки с обществения транспорт до Messe Essen. Изложбените площи са в централен квартал на Есен, близо до гара и връзки с летището. Това улеснява достигането до SPIEL от всяка точка на града.

Какво можете да очаквате като изложител

SPIEL е насочен към фокусирането върху издателите на игри и техните продукти. Посетителите идват, за да изпитат нови заглавия и да правят покупки, така че можете да срещнете вашата целева аудитория - перфектната контролирана среда, за да получите ценна обратна връзка и да изградите по-силно име чрез изграждане на общността;

Но срещата лице в лице с вашите клиенти не е единствената полза за компаниите. SPIEL инвестира в публичност и медийно отразяване, което го отличава от други подобни събития. Изложителите могат да контактуват със стотици журналисти и репортажи излизат не само в местни, местни медии, но и в чужбина;

Взаимодействието между издателите на игри и игрите е ключова част от SPIEL. Ролевите игри на живо, първенства и турнири, VIP зоните за подписване на автографи са неразделни части от програмирането на панаира на играта, за да привлекат посетителите и да генерират публичност.

Аудитория и статистика

SPIEL е доста явление, ако искаме да разгледаме цифрите. Организаторите съобщават, че по време на последното издание през 2019 г. над 1200 международни изложители са представили своите продукти и са пуснали продукти на пазара през четирите дни и повече от 209 000 международни посетители са изпълнили залите. Като цяло по време на панаира на играта бяха представени 53 националности. Трудно е да се даде пълен профил на публиката и изложителите, тъй като SPIEL привлича сериозни геймъри, рецензенти на настолни игри, фенове на настолни игри, семейства, които искат да намерят нещо ново, колекционери на комикси, които идват за предложенията в раздела COMIC ACTION, и изкуство купувачи. SPIEL насърчава всички да дойдат и да изложат от дизайнери на игри и издатели до комикси и илюстратори, които се възползват от Алеята на художника, за да правят директни продажби. В допълнение към крайните потребители, SPIEL е място за големи и малки търговци на дребно, тъй като панаирът се превърна в платформа за нови версии.

Настаняване

Като се има предвид колко посетители от цял ​​свят са на SPIEL, важно е да планирате посещението си в град Есен, Германия възможно най-рано и с много подробности. Trade Fair Trips ltd ви подкрепя в търсенето на хотелско настаняване за SPIEL на разумна цена. Знаем, че не всеки издател или марка на игри разполага с голям бюджет и поради това поемаме по-малки бюджети. В рамките на един ден откривате най-достъпните хотелски цени по време на SPIEL и правите резервации. Освен това се уверяваме, че се намирате в близост до изложбената площадка, така че избираме хотели близо до Messe Essen. След това Trade Fair Trips ltd може да ви помогне с резервации за съоръжения за срещи преди време. Освен това можете да поискате от нас да дойдем и да изградим вашата изложбена кабина! Изберете услугите, от които се нуждаете, и ги комбинирайте в пакет по поръчка, предназначен само за вас.

Full list of
hotels for
SPIEL

Book Now
How to get to SPIEL

Similar trade shows