Your free enquiry
Kind + Jugend

Kind + Jugend

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Детски Играчки и Игри
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
Kind + Jugend
Frequency
Frequency:
1 year

Kind + Jugend 2021 ще въведе иновации в бъдещето на продуктите за бебета и малки деца от 9 септември до 11 септември. Изданието на живо ще бъде домакин на Koelnmesse в Кьолн, Германия. Очаква се търговските посетители и изложители да спазват строгите мерки за превенция на COVID-19 на мястото.

Въведение

Kind + Jugend е водещото международно търговско изложение за облекло за бебета и малки деца. От бебешки и детски хардуер, детски мебели и играчки до майчинство и облекло за майки и деца - това търговско изложение е голямо събитие, представящо всички видове детски продукти вече повече от 50 години.

Kind + Jugend за пръв път излиза на сцената през 1960 г. като пазар за предлагане за задоволяване на търсенето, но това скоро се променя неимоверно с въвеждането на все повече и повече елементи за подкрепа като Kind + Jugend Innovation Award, Trend Forum, Design Parc и Start Up площ. Именно това допълнително програмиране издигна търговския панаир от обикновена платформа за обществени поръчки до създател на тенденции и лидер на мисли.

Логистиката

Като голямо потребителско събитие Kind + Jugend е ежегодно събитие, което е планирано за септември и се намира в Кьолн, Германия. Koelnmesse изпълнява двойното задължение на официален организатор и място за домакин, където търговските посетители имат достъп само до най-голямата продуктова гама в света в продължение на четири дни.

Работното време през първите три дни е от 09:00 ч. Сутринта до 18:00 ч. Следобед. Четвъртият ден се затваря два часа по-рано в 16:00 вечерта.

Ако пътувате до работа без кола под наем или такси, имате множество възможности да използвате обществен транспорт. Koelnmesse е изключително добре свързан с обществения транспорт предвид централното му местоположение. Независимо дали минавате с градската железница, совалковите автобуси, трамвая или метрото, винаги ще пристигнете навреме.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Kind + Jugend има тежест в индустрията за бебета и малки деца в световен мащаб и това означава, че можете да се срещате със сериозни купувачи, да генерирате потенциални клиенти за продажби и да се разширявате във всякакви професионални мрежи, които имате;
  • Тъй като посетителите идват от 133 държави, вие сте в фантастична позиция да идентифицирате нови пазари, които са подходящи за вашата марка, и да направите ход, за да проникнете в тях;
  • Получавате достъп до търговска преса, която засилва всякаква публичност и внимание, което може да получите при пускането на продукт, ако сте го направили някъде другаде;
  • Kind + Jugend не просто отговаря на тенденциите, но ви позволява наистина да разберете тенденциите, тъй като те се формират в ранните етапи, и дори да им повлияете.

Аудитория и статистика

Последното събитие пожъна огромен успех за Kind + Jugend. Имаше над 1200 международни изложители с аудитория от над 24 000 търговски посетители и сред всички тези 87% имат властта да взема решения в своята компания. Това би трябвало да е повече от достатъчно, за да ви убеди да резервирате място на етажа на шоуто.

Къде другаде ще срещнете цялата индустрия? Говорим за специализирани търговци на дребно за деца, магазини, универсални магазини, бизнес за поръчки по пощата, специализиран пазар за детско и бебешко оборудване, вносители, търговия на едро, сдружения, модни агенции, детски градини и специализирани магазини за играчки.

Като се има предвид местоположението му, не е изненадващо да се открие, че страните с най-голямо присъствие са от Европа, като Франция и Италия водят таксата. Въпреки че има големи цифри от Централна и Южна Америка, като Боливия, Бразилия, Колумбия и Перу регистрират увеличение на броя на посетителите.

Настаняване

Търсите хотелско настаняване за Kind + Jugend? Trade Fair Trips Ltd е готова да ви представи специално изработена оферта, която напълно да отговаря на вашите нужди. Свържете се с нас веднага, за да се възползвате от ниските цени, които имаме на разположение, и осигурете вашата онлайн резервация на хотел за Kind + Jugend! В края на краищата търговският панаир е масово популярен и със сигурност ще има надпревара за хотели близо до Kölnmesse.

Ние ви помагаме да избегнете стреса, свързан с планирането на работно пътуване, и оставете всички подробности на нас. В рамките на един работен ден ние сме в състояние да ви изпратим списък с най-добрите оферти във вашия ценови диапазон с добри връзки с обществения транспорт. След като резервирате престоя си, можете да се обърнете към Trade Fair Trips ltd за други услуги. Можем да резервираме съоръжения за срещи и да извършим инсталации на търговски щандове.

Full list of
hotels for
Kind + Jugend

Book Now
How to get to Kind + Jugend

Similar trade shows