Kind + Jugend 2023

Kind + Jugend 2023

Бебета, деца и майчинство Играчки
Köln, Germany
07-09 Sep 2023
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
1 year
Уебсайт:
Kind + Jugend

Определящ тенденциите в сектора на бебешкото и детското облекло

Актиализация за събитието

От 7-ми септември до 9-ти септември Kind + Jugend 2023 ще представи иновациите на бъдещето в сектора на продуктите за бебета и малки деца. Изданието на живо ще се проведе в Koelnmesse в Кьолн, Германия. Търговските посетители и изложители трябва да имат предвид, че към момента мястото няма строги мерки за превенция срещу COVID-19. Въпреки това, такива мерки могат да бъдат приложени в зависимост от последните събития и последици, свързани с пандемията. По същия начин страната в момента няма ограничения за пътуване, но такива може да бъдат въведени на по-късен етап. 

Въведение

Kind + Jugend е водещият международен търговски панаир за сектора на облеклото за бебета и малки деца. От хардуер за бебета и деца, детски мебели и играчки до облекла за бременни и мода за майката и детето – това търговско изложение е голямо събитие, представящо всички видове детски продукти вече повече от 50 години.

Kind + Jugend за първи път навлезе на сцената през 1960 г. като пазар за предлагане, за да отговори на търсенето. Това скоро се промени значително с въвеждането на все повече и повече елементи като Kind + Jugend Innovation Award, Trend Forum, Design Parc и Start Up Area. Именно благодарение на тези допълнителни дейности в програмата търговският панаир се превърна от обикновена платформа за обществени поръчки до създател на тенденции и лидер на идеи. 

Логистиката

Като голямо потребителско събитие, Kind + Jugend е ежегодно събитие, което е планирано за септември и е позиционирано в Кьолн, Германия. Koelnmesse изпълнява двойното задължение на официален организатор и домакин, където търговските посетители имат достъп само до най-голямата продуктова гама в света в продължение на четири дни.

Работното време през първите три дни е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Четвъртият ден приключва два часа по-рано, в 16:00 часа.

Ако пътувате без кола или такси, имате много възможности да стигнете до събитието като използвате обществен транспорт. Koelnmesse е изключително добре свързан с обществен транспорт предвид централното си местоположение. Независимо дали пътувате с влакове, автобуси, трамвай или метро, ​​винаги ще пристигате навреме. 

Какво можете да очаквате като изложител

  • Kind + Jugend е спциализирано събитие в индустрията за продукти за бебета и малки деца в глобален мащаб и това означава, че можете да се срещнете със сериозни купувачи, да генерирате потенциални клиенти и да разширите всякакви професионални мрежи, които може да имате;
  • Тъй като посетителите идват от 133 държави, вие сте във фантастична позиция да идентифицирате нови пазари, които са подходящи за вашата компания, и да направите своя професионален пробив на голямата сцена;
  • Получавате достъп до търговската преса, което повишава всякаква публичност и внимание, което бихте могли да получите при лансиране на продукт, ако сте го направили някъде другаде;
  • Kind + Jugend не просто отговаря на тенденциите, но ви позволява наистина да се запознаете и да разберете тенденциите, които се формират в ранните етапи и дори да им повлияете.

Аудитория и статистика

Миналогодишното издание Kind + Jugend пожъна огромен успех. Имаше над 1200 международни изложители пред публика от повече от 24 000 търговски посетители и сред всички тези 87% имат правото за вземане на решения в своята компания. Това трябва да е повече от достатъчно, за да ви убеди да резервирате място на изложението.

Къде другаде ще срещнете цялата индустрия? Говорим за специализирани търговци на дребно, специализирани и универсални магазини, представители на специализиран пазар за детско и бебешко оборудване, вносители, търговия на едро, асоциации за вериги за покупки, модни агенции, детски градини и специализирани магазини за играчки.

Като се има предвид местоположението му, не е изненадващо да открием, че страните с най-голямо присъствие са от Европа, като Франция и Италия са водещи. Въпреки че има голям брой от Централна и Южна Америка, като Боливия, Бразилия, Колумбия и Перу регистрират увеличение на броя на посетителите.

Настаняване

Търсите настаняване в хотел за Kind + Jugend? Trade Fair Trips Ltd е готова да ви представи индивидуална оферта, която да отговаря идеално на вашите нужди. Свържете се с нас още сега, за да се възползвате от ниските цени, които предлагаме, и да си осигурите вашата онлайн резервация за хотел за Kind + Jugend! В крайна сметка търговският панаир е изключително популярен и със сигурност ще има надпревара за хотели близо до Koelnmesse. 

Ние ви помагаме да избегнете целия стрес, свързан с планирането на работно пътуване и поемаме всички важни подробности, свързани с логистиката. В рамките на един работен ден можем да ви изпратим списък с най-добрите оферти във вашия ценови диапазон с отлична локация и добри връзки с обществения транспорт. След като резервирате престоя си, можете да се обърнете към Trade Fair Trips ltd и за други услуги. Можем да направим резервации за заседателни зали и да монтираме вашите търговски щандове. 

Минали издания

Издание 2021 г 

Kind + Jugend 2021 беше хибридно събитие, състоящо се от изложба лице в лице със строги мерки за превенция на COVID-19 и съпътстваща дигитална платформа. Изданието се проведе между 9 и 11 септември 2021 г. в Messe Cologne. Организаторите на панаира решиха да сменят формата заради продължаващата пандемия. Мерките за безопасност на присъствения панаир включваха представяне на здравни свидетелства и носене на предпазни маски. Приблизително 2000 търговски посетители и около 150 изложители присъстваха на изданието на Kind+Jugend през 2021 г. Дигиталната платформа, която беше домакин на виртуалния панаир, остана достъпна за преглед до 31.10.2021 г. 

Издание 2022 г

Изданието за 2022 г. на Kind+Jugend беше хибридно събитие, което се проведе между 8 септември и 10 септември 2022 г. Messe Cologne беше мястото, където изложението се проведе лице в лице. Поради отмяната на националните разпоредби за коронавирус в страната, тя не включва предпазни мерки за Covid-19. Дигитална платформа с функции като видео разговори допълни панаира на живо. Около 500 изложители от 38 нации присъстваха на събитието, като 85% представляваха чужда държава. Събитието привлече 10 000 участници от 103 държави, като 75% пътуваха от чужда страна. Индия, Израел, Турция, Китай, Канада, Тайван, Тайланд, Южна Корея, Пакистан, Сингапур и Съединените щати бяха сред представените страни на изложението. 

Ако имате нужда от хотел, близо до Kind + Jugend, Trade Fair Trips ltd ще се погрижи в кратки срокове да ви представи страхотни оферти за хотелско настаняване. Ще получите персонална оферта, съобразена с вашия бюджет, като така ще ви спестим време, усилие и разбира се финанси.

Ако имате нужда от професионална помощ за инсталирането на вашия изложбен щанд, Trade Fair Trips ltd отново може да ви помогне. Ще изградим вашия фирмен щанд вместо вас, за да може вие да се фокусирате само и единствено върху вашето бизнес представяне! Оставете логистиката за вашето бизнес пътуване на Trade Fair Trips ltd!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около Kind + Jugend

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Kind + Jugend 2023 Köln Seminaris Hotel Bad Honnef 42.3 от € 141.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2023 Köln PhiLeRo Hotel Koln 3.5 Köln от € 427.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2023 Köln the niu Tab 37.9 Düsseldorf от € 352.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2023 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 337.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2023 Köln Hotel zur Malzmuhle 1.8 Köln от € 383.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2023 Köln Moxy Duesseldorf South Hotel 38.83 Düsseldorf от € 347.00 EUR Запази сега
Road Stop Mettmann Mettmann от € 155.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2023 Köln art'otel cologne, Powered by Radisson Hotels 2.6 Köln от € 251.00 EUR Запази сега
acora Dusseldorf Living the City 31.5 Düsseldorf от € 327.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2023 Köln Fleming's Express Hotel Wuppertal 42.4 Wuppertal от € 357.00 EUR Запази сега

аст

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Kind + Jugend 2023 Изпрати

Kind + Jugend акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.