Kind + Jugend 2024

Kind + Jugend 2024

Бебета, деца и майчинство Играчки
Köln, Germany
03-05 Sep 2024
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
1 year
Уебсайт:
Kind + Jugend

Определящ тенденциите в сектора на бебешкото и детското облекло

Kind + Jugend е водещият международен търговски панаир за сектора на облеклото за бебета и малки деца. От хардуер за бебета и деца, детски мебели и играчки до облекла за бременни и мода за майката и детето – това търговско изложение е голямо събитие, представящо всички видове детски продукти вече повече от 50 години.

Kind + Jugend за първи път навлезе на сцената през 1960 г. като пазар за предлагане, за да отговори на търсенето. Това скоро се промени значително с въвеждането на все повече и повече елементи като Kind + Jugend Innovation Award, Trend Forum, Design Parc и Start Up Area. Именно благодарение на тези допълнителни дейности в програмата търговският панаир се превърна от обикновена платформа за обществени поръчки до създател на тенденции и лидер на идеи. 

Kind + Jugend 2024

От 3-ти септември до 5-ти септември Kind + Jugend 2024 ще представи иновациите на бъдещето в сектора на продуктите за бебета и малки деца. Изданието на живо ще се проведе в Koelnmesse в Кьолн, Германия. Търговските посетители и изложители трябва да имат предвид, че към момента мястото няма строги мерки за превенция срещу COVID-19. Въпреки това, такива мерки могат да бъдат приложени в зависимост от последните събития и последици, свързани с пандемията. По същия начин страната в момента няма ограничения за пътуване, но такива може да бъдат въведени на по-късен етап.

Настаняване

Търсите настаняване в хотел за Kind + Jugend? Trade Fair Trips Ltd е готова да ви представи индивидуална оферта, която да отговаря идеално на вашите нужди. Свържете се с нас още сега, за да се възползвате от ниските цени, които предлагаме, и да си осигурите вашата онлайн резервация за хотел за Kind + Jugend! В крайна сметка търговският панаир е изключително популярен и със сигурност ще има надпревара за хотели близо до Koelnmesse. 

Ние ви помагаме да избегнете целия стрес, свързан с планирането на работно пътуване и поемаме всички важни подробности, свързани с логистиката. В рамките на един работен ден можем да ви изпратим списък с най-добрите оферти във вашия ценови диапазон с отлична локация и добри връзки с обществения транспорт. След като резервирате престоя си, можете да се обърнете към Trade Fair Trips ltd и за други услуги. Можем да направим резервации за заседателни зали и да монтираме вашите търговски щандове. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около Kind + Jugend

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Kind + Jugend 2024 Köln Holiday Inn Dusseldorf City – Toulouser Allee Düsseldorf от € 286.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln PLAZA Premium Koln 3.4 Köln от € 296.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln Leonardo Royal Hotel Koln - Am Stadtwald 5.8 Köln от € 432.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 225.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln Hotel Villa Stockum Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln Hotel An der Philharmonie 1.6 Köln от € 436.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln Radisson Blu Conference Hotel 47.9 Düsseldorf от € 532.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln Novum Hotel Madison Düsseldorf Hauptbahnhof 37.6 Düsseldorf от € 469.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln Trip Inn Hotel Esplanade 46.14 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
Kind + Jugend 2024 Köln NH Dusseldorf City 45.21 Düsseldorf от € 476.00 EUR Запази сега

аст

Като голямо потребителско събитие, Kind + Jugend е ежегодно събитие, което е планирано за септември и е позиционирано в Кьолн, Германия. Koelnmesse изпълнява двойното задължение на официален организатор и домакин, където търговските посетители имат достъп само до най-голямата продуктова гама в света в продължение на четири дни.

Работното време през първите три дни е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед. Четвъртият ден приключва два часа по-рано, в 16:00 часа.

Ако пътувате без кола или такси, имате много възможности да стигнете до събитието като използвате обществен транспорт. Koelnmesse е изключително добре свързан с обществен транспорт предвид централното си местоположение. Независимо дали пътувате с влакове, автобуси, трамвай или метро, ​​винаги ще пристигате навреме.

 

  • Kind + Jugend е спциализирано събитие в индустрията за продукти за бебета и малки деца в глобален мащаб и това означава, че можете да се срещнете със сериозни купувачи, да генерирате потенциални клиенти и да разширите всякакви професионални мрежи, които може да имате;
  • Тъй като посетителите идват от 133 държави, вие сте във фантастична позиция да идентифицирате нови пазари, които са подходящи за вашата компания, и да направите своя професионален пробив на голямата сцена;
  • Получавате достъп до търговската преса, което повишава всякаква публичност и внимание, което бихте могли да получите при лансиране на продукт, ако сте го направили някъде другаде;
  • Kind + Jugend не просто отговаря на тенденциите, но ви позволява наистина да се запознаете и да разберете тенденциите, които се формират в ранните етапи и дори да им повлияете.

 

Миналогодишното издание Kind + Jugend пожъна огромен успех. Имаше над 1200 международни изложители пред публика от повече от 24 000 търговски посетители и сред всички тези 87% имат правото за вземане на решения в своята компания. Това трябва да е повече от достатъчно, за да ви убеди да резервирате място на изложението.

Къде другаде ще срещнете цялата индустрия? Говорим за специализирани търговци на дребно, специализирани и универсални магазини, представители на специализиран пазар за детско и бебешко оборудване, вносители, търговия на едро, асоциации за вериги за покупки, модни агенции, детски градини и специализирани магазини за играчки.

Като се има предвид местоположението му, не е изненадващо да открием, че страните с най-голямо присъствие са от Европа, като Франция и Италия са водещи. Въпреки че има голям брой от Централна и Южна Америка, като Боливия, Бразилия, Колумбия и Перу регистрират увеличение на броя на посетителите.

 

Kind + Jugend 2021

Kind + Jugend 2021 беше хибридно събитие, състоящо се от изложба лице в лице със строги мерки за превенция на Ковид-19 и съпътстваща дигитална платформа. Изданието се проведе между 9 и 11 септември 2021 г. в Messe Cologne. Организаторите на панаира решиха да сменят формата заради продължаващата пандемия. Мерките за безопасност на присъствения панаир включваха представяне на здравни свидетелства и носене на предпазни маски. Приблизително 2000 търговски посетители и около 150 изложители присъстваха на изданието на Kind+Jugend през 2021 г. Дигиталната платформа, която беше домакин на виртуалния панаир, остана достъпна за преглед до 31.10.2021 г. 

Kind + Jugend 2022

Изданието за 2022 г. на Kind+Jugend беше хибридно събитие, което се проведе между 8 септември и 10 септември 2022 г. Messe Cologne беше мястото, където изложението се проведе лице в лице. Поради отмяната на националните разпоредби за коронавирус в страната, тя не включва предпазни мерки за Covid-19. Дигитална платформа с функции като видео разговори допълни панаира на живо. Около 500 изложители от 38 нации присъстваха на събитието, като 85% представляваха чужда държава. Събитието привлече 10 000 участници от 103 държави, като 75% пътуваха от чужда страна. Индия, Израел, Турция, Китай, Канада, Тайван, Тайланд, Южна Корея, Пакистан, Сингапур и Съединените щати бяха сред представените страни на изложението.

Kind + Jugend 2023

Изданието на Kind+Jugend за 2023 беше организирано като хибридно търговско изложение, в което участваха около 15 974 участници. Това включваше около 15 000 посетители от 113 държави и 974 изложители от 46 страни. 76% от посетилите и 92% от изложилите бяха от чужбина. Събитието се проведе в Messe Cologne между 07.09.2023 и 09.09.2023. 

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Kind + Jugend 2024 Изпрати

Kind + Jugend акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.