Your free enquiry
spoga horse

spoga horse

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
spoga horse
Frequency
Frequency:
6 months

Spoga Horse - aктуализация

Изданието на Spoga Horse за 2023 ще се проведе между 04.02.2023 и 06.02.2023. Мястото на провеждане на изложението на живо остава Koelnmesse в Кьолн, Германия. Събитието няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения в страната през април 2022. Подобна промяна е настъпила в резултат на подобряването на пандемичната ситуация. Аналогично, в момента в Германия няма въведени ограничения за пътуване.

Въведение

Ако се стремите да излезете на световните пазари за конни спортове и грижа за коне, spoga кон е международният търговски панаир, който трябва да кръжите във вашия календар. spoga кон е натоварено събитие, при което ентусиасти и професионалисти търсят най-добрите продукти и услуги, независимо дали това е облекло за коне и ездачи и конни принадлежности или грижа за конете и седларство. Панаирът може да е значително по-нов в индустрията - създаден за първи път през 2008 г. - но със сигурност е един от най-вълнуващите. Посетителите могат да прегледат най-новите тенденции в цялата стойностна верига - хранителни продукти, ботуши за езда, дрехи за езда, коневъдство, конски впрягове, конски обувки, конюшни и седла. В допълнение към това богатство от продукти, има толкова много допълнителни конни събития, състезания и демонстрации. Свържете се свободно на партито Happy Hour или наблюдавайте как облеклото оживява на шоуто Fashion Walk.

Логистиката

spoga кон е със седалище в Кьолн, Германия, където работи два пъти годишно - веднъж през зимата през февруари и веднъж в края на лятото в началото на септември. Търговският панаир продължава общо три дни и се провежда в Koelnmesse, който също се удвоява като официален организатор с подкрепата на Германската асоциация за спортна индустрия. Достъпът се дава само на търговски посетители и работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни и до 16:00 часа през последния ден. И накрая, искаме да поговорим с вас за това как да стигнете до изложбения център. До Kölnmesse може лесно да се стигне с кола и обществен транспорт. Ако се опитвате да спестите разходи, като не наемате кола, има много възможности. Има трамвай и метро, ​​но може би най-лесният от всички е да вземете градската железопътна линия - линии S6, S11, S12 и S13.

Какво да очакваме като изложител

spoga кон се позиционира централно за конен сектор, което ви дава най-добрите възможности за достигане до възможно най-много нови клиенти и изграждане на осведоменост за марката;

spoga кон се продава силно в професионалния кръг, така че посетителите, които идват на вашия щанд, ще бъдат квалифицирани клиенти, които са толкова близо до продажбата. Можете да генерирате много повече потенциални клиенти и да насочвате поръчки за много по-малко време;

spoga кон отваря вратите за нови пазари, които при нормални обстоятелства може да не е толкова лесно да проникнат, но вие сте в състояние да задълбочите проучването на пазара и да насърчите трансграничните обществени поръчки с по-голяма скорост.

Аудитория и статистика

Изданията на спога кон обикновено са по-малки дела, защото са толкова специализирани. Средно всяко издание е домакин на над 400 международни изложители, в момента от малко над 30 държави и около 6500 търговски посетители от над 110 държави. Европейските пазари имат най-голям брой, но има интерес от по-нататъшния Изток към Азия. Над 76% от всички търговски посетители са чужденци, което допълнително увеличава възможността Ви да се разширите към нови региони. По отношение на професионалния опит, посетителите работят в дилъри, търговци на едро, универсални магазини и магазини за отстъпки, компании за поръчки по пощата и закупуващи кооперации в зоната за конен спорт.

Настаняване

Сега е идеалният момент да намерите най-добрите хотелски оферти за спога кон и никой не може да ви помогне да резервирате стаята си по-бързо от Trade Fair Trips ltd. Намалете пътните си разходи с нашата услуга, която ви намира хотели на разумни цени в целия Кьолн, независимо дали искате да сте на пешеходно разстояние от панаира или да потърсите тиха стая в жилищен район. Trade Fair Trips ltd приспособява персонализирано изживяване, което ви позволява да инвестирате повече време, енергия и финанси в присъствието си - сигурен начин да се откроите от конкуренцията си. Можете да направите вашата онлайн резервация на хотел за спога кон за броени часове. Изградете върху вашето помещение за търговски панаири с повече услуги. Trade Fair Trips ltd може да ви помогне да резервирате предварително съоръжения за срещи или да инсталирате изцяло щанда си. Вие избирате това, от което се нуждаете!

Предишни издания

2022

Изданието на Spoga Horse от 2022 възвести триумфалното завръщане на събитието. То се проведе във формат "лице в лице" в Messe Köln и включваше нова концепция. Поради подобрената пандемична ситуация то се състоя в отсъствие на предпазни мерки за превенция на Ковид-19. На събитието присъстваха около 5 000 участници от 73 държави (73 % от тях представляваха чужда държава) и 329 фирми изложителки от 26 държави.

Full list of
hotels for
spoga horse

Book Now
How to get to spoga horse
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows