spoga horse 2024

spoga horse 2024

Спорт и фитнес Коне
Köln, Germany
03-05 Feb 2024
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
6 months
Уебсайт:
spoga horse

Водещото световно събитие в конната индустрия

Ако се стремите да излезете на световните пазари за конни спортове и грижа за коне, spoga кон е международният търговски панаир, който трябва да кръжите във вашия календар. spoga кон е натоварено събитие, при което ентусиасти и професионалисти търсят най-добрите продукти и услуги, независимо дали това е облекло за коне и ездачи и конни принадлежности или грижа за конете и седларство. Панаирът може да е значително по-нов в индустрията - създаден за първи път през 2008 г. - но със сигурност е един от най-вълнуващите. Посетителите могат да прегледат най-новите тенденции в цялата стойностна верига - хранителни продукти, ботуши за езда, дрехи за езда, коневъдство, конски впрягове, конски обувки, конюшни и седла. В допълнение към това богатство от продукти, има толкова много допълнителни конни събития, състезания и демонстрации. Свържете се свободно на партито Happy Hour или наблюдавайте как облеклото оживява на шоуто Fashion Walk.

Spoga Horse 2024

Изданието на Spoga Horse за 2024 ще се проведе между 03.02.2024 и 05.02.2024. Мястото на провеждане на изложението на живо остава Koelnmesse в Кьолн, Германия. Събитието няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19 поради премахването на вътрешните ограничения в страната през април 2022. Подобна промяна е настъпила в резултат на подобряването на пандемичната ситуация. Участниците, пристигащи от Китай, трябва да имат предвид, че поради въведените ограничения за пътуване, при пристигането си в страната ще бъдат помолени да покажат отрицателен резултат от тест. Резултатът не трябва да е взет над 48 часа преди заминаването.

Настаняване

Сега е идеалният момент да намерите най-добрите хотелски оферти за спога кон и никой не може да ви помогне да резервирате стаята си по-бързо от Trade Fair Trips ltd. Намалете пътните си разходи с нашата услуга, която ви намира хотели на разумни цени в целия Кьолн, независимо дали искате да сте на пешеходно разстояние от панаира или да потърсите тиха стая в жилищен район. Trade Fair Trips ltd приспособява персонализирано изживяване, което ви позволява да инвестирате повече време, енергия и финанси в присъствието си - сигурен начин да се откроите от конкуренцията си. Можете да направите вашата онлайн резервация на хотел за спога кон за броени часове. Изградете върху вашето помещение за търговски панаири с повече услуги. Trade Fair Trips ltd може да ви помогне да резервирате предварително съоръжения за срещи или да инсталирате изцяло щанда си. Вие избирате това, от което се нуждаете!

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около spoga horse

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
spoga horse 2024 Köln Seminaris Hotel Bad Honnef 42.3 от € 141.00 EUR Запази сега
spoga horse 2024 Köln PhiLeRo Hotel Koln 3.5 Köln от € 427.00 EUR Запази сега
spoga horse 2024 Köln the niu Tab 37.9 Düsseldorf от € 352.00 EUR Запази сега
spoga horse 2024 Köln Hilton Dusseldorf 40.9 Düsseldorf от € 337.00 EUR Запази сега
spoga horse 2024 Köln Hotel zur Malzmuhle 1.8 Köln от € 383.00 EUR Запази сега
spoga horse 2024 Köln Moxy Duesseldorf South Hotel 38.83 Düsseldorf от € 347.00 EUR Запази сега
Road Stop Mettmann Mettmann от € 155.00 EUR Запази сега
spoga horse 2024 Köln art'otel cologne, Powered by Radisson Hotels 2.6 Köln от € 251.00 EUR Запази сега
acora Dusseldorf Living the City 31.5 Düsseldorf от € 327.00 EUR Запази сега
spoga horse 2024 Köln Fleming's Express Hotel Wuppertal 42.4 Wuppertal от € 357.00 EUR Запази сега

Spoga Horse 2023

Изданието на Spoga Horse за 2023 се проведе като търговско изложение на живо в Меѕѕе Cologne. То привлече приблизително 6 200 посетители от 65 държави (64% от които пристигнаха от чужбина), над 60 авторитетни лица и 320 изложители от 30 държави (78% представляваха чуждестранна държава).

Spoga Horse 2022

Изданието на Spoga Horse от 2022 възвести триумфалното завръщане на събитието. То се проведе във формат "лице в лице" в Messe Köln и включваше нова концепция. Поради подобрената пандемична ситуация то се състоя в отсъствие на предпазни мерки за превенция на Ковид-19. На събитието присъстваха около 5 000 участници от 73 държави (73 % от тях представляваха чужда държава) и 329 фирми изложителки от 26 държави.

Spoga Horse е със седалище в Кьолн, Германия, където работи два пъти годишно - веднъж през зимата през февруари и веднъж в края на лятото в началото на септември. Търговският панаир продължава общо три дни и се провежда в Koelnmesse, който също се удвоява като официален организатор с подкрепата на Германската асоциация за спортна индустрия. Достъпът се дава само на търговски посетители и работното време е определено от 10:00 сутринта до 18:00 следобед през първите два дни и до 16:00 часа през последния ден. И накрая, искаме да поговорим с вас за това как да стигнете до изложбения център. До Kölnmesse може лесно да се стигне с кола и обществен транспорт. Ако се опитвате да спестите разходи, като не наемате кола, има много възможности. Има трамвай и метро, ​​но може би най-лесният от всички е да вземете градската железопътна линия - линии S6, S11, S12 и S13.

Spoga Horse се позиционира централно за конен сектор, което ви дава най-добрите възможности за достигане до възможно най-много нови клиенти и изграждане на осведоменост за марката;

Spoga Horse се продава силно в професионалния кръг, така че посетителите, които идват на вашия щанд, ще бъдат квалифицирани клиенти, които са толкова близо до продажбата. Можете да генерирате много повече потенциални клиенти и да насочвате поръчки за много по-малко време;

Spoga Horse отваря вратите за нови пазари, които при нормални обстоятелства може да не е толкова лесно да проникнат, но вие сте в състояние да задълбочите проучването на пазара и да насърчите трансграничните обществени поръчки с по-голяма скорост.

Средно всяко издание е домакин на над 400 международни изложители, в момента от малко над 30 държави и около 6500 търговски посетители от над 110 държави. Европейските пазари имат най-голям брой, но има интерес от по-нататъшния Изток към Азия. Над 76% от всички търговски посетители са чужденци, което допълнително увеличава възможността Ви да се разширите към нови региони. По отношение на професионалния опит, посетителите работят в дилъри, търговци на едро, универсални магазини и магазини за отстъпки, компании за поръчки по пощата и закупуващи кооперации в зоната за конен спорт.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до spoga horse 2024 Изпрати

spoga horse акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.