Your free enquiry
Pferd & Jagd

Pferd & Jagd

Hannover, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Fachausstellungen Heckmann GmbH
Event website
Event website:
Pferd & Jagd
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Между датите 07.12.2023 и 10.12.2023, Pferd & Jagd ще се проведе като изложение лице в лице. Събитието ще се състои в Хановер, Германия. Messe Hannover няма да бъде оборудван с най-съвременните мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на премахването на ограниченията в страната, свързани с пандемията.

Въведение в събитието

Pferd & Jagd е международно изложение за конна езда, лов и риболов. Изложителите представят всичко за ездачите, ловците и рибарите: оборудване, облекло и аксесоари за конни спортове; техническо оборудване за хранене, коневъдство, транспортиране на коне; ловни и спортни оръжия; оптика; продукти за грижа за здравето на коне и кучета; каишки; сейфове за оръжия; легла, храна за кучета; оборудване и аксесоари за риболов. Посетителите са професионалисти, спортисти и любители на ездата, риболова и лова. Изложението е подходящо за привличане на нови клиенти, намиране на дистрибутори и създаване на бизнес контакти.

Провежда се в Хановер, Германия. Резервирайте хотел или апартамент онлайн с нас. Ние ще ви предложим настаняване в хотели в Хановер, които са подходящи за събитието и отговарят на изискванията и бюджета ви. След това ще направим вашите хотелски резервации за Pferd & Jagd и ще организираме всичко останало: летищния трансфер, придвижването ви из града, наемането на конферентна зала. Използвайки нашите професионални услуги, вие си осигурявате условия за ползотворно и комфортно пътуване. Помощта ни е безплатна за вас, обадете ни се. Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – професионален организатор на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
Pferd & Jagd

Book Now
How to get to Pferd & Jagd
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

Не е препоръчително при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By car
By car:

25 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

15 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Hannover Airport (Летище Хановер)

30 минути при пътуване от Hannover Hauptbahnhof (Централна Гара Хановер)

Similar trade shows