Your free enquiry
IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics

Nurnberg ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website :
IWA OutdoorClassics
Frequency
Frequency:
1 year

IWA OutdoorClassics и Ковид-19

NürnbergMesse GmbH ще проведе IWA OutdoorClassics като изложение тип "лице в лице" през 2023 г. Датите са определени от 02.03.2023 до 05.03.2023. В Messe Nürnberg ще бъдат въведени защитни мерки срещу Ковид-19. Като част от плана за безопасност ще бъде въведено 3G правилото за влизане, както и правила за социално дистанциране. Участниците трябва да поддържат определена социална дистанция по време на посещението си и по възможност да избягват физически форми на общуване, като например ръкостискане. Преди да бъдат допуснати до мястото на събитието, те трябва също така да представят документи като паспорти за ваксинация, отрицателни резултати от тестове или доказателства за възстановяване. Поради забраните за пътуване, въведени от правителството на страната, такива документи трябва да бъдат показани и при пристигане в Германия. Това се отнася за всички видове транспорт, включително самолети, фериботи, железопътни линии и автомобили.

Въведение

Имате ли амбицията да се превърнете в създател на световни тенденции в областта на природните дейности и спорта? Trade Fair Trips ltd препоръчва да присъствате на IWA OutdoorClassics - едно от ключовите събития за индустрията, най-доброто оборудване, функционално облекло и ловни инструменти, се представя на най-големите купувачи в бранша.

IWA OutdoorClassics за първи път отвори врати преди повече от четиридесет години през 1974 г. и през това време се превърна в биещия пулс на индустрията в Европа и извън нея. Като изложител вие се присъединявате към утвърдена общност, която представлява цялата верига на стойността, където и да се намирате на нея: ловно оборудване, огнестрелни оръжия и аксесоари, външно оборудване или оборудване за сигурност за граждански и официални агентурни цели.

Логистиката

IWA OutdoorClassics е ежегодно събитие, което обикновено се провежда през първата половина на месец март. Изданията се провеждат в рамките на общо четири дни в Нюрнберг, Германия, с общата подкрепа на VDB (Асоциация на немските оръжейници и търговци на оръжия) и JSM (Германска асоциация на производителите на огнестрелни оръжия и боеприпаси).

Messe Nuremberg е както организатор, така и място домакин. Отворен само за професионалисти в индустрията, IWA OutdoorClassics приветства търговските посетители от 09:00 сутринта до 18:00 следобед през първите три дни и до 16:00 часа през последния ден.

Както можете да очаквате с немски град, има многобройни бързи начини да стигнете до Messe Nuremberg. Изложбените площадки са свързани с линията на метро U1, а също така имате редовно обслужване от и до летището.

Какво можете да очаквате като изложител

  • IWA OutdoorClassics има 40 години наследство под колана си, което означава, че всички погледи в бранша са насочени към него, след като той стартира - за вас това означава повишена видимост, отразяване от търговската преса и разпознаване на марката;
  • С представени 122 държави, IWA OutdoorClassics отваря врати към много пазари, на които никога не сте имали възможност да се доближите, още по-малко да пробиете - да идентифицирате чисто нови канали за разпространение на вашите продукти и да се върнете у дома с възможни продажби;
  • В края на краищата IWA OutdoorClassics е световен лидер за външно оборудване. Това означава за вас достъп до висококачествени посетители и купувачи, които са били проверени и се представят на най-високите нива, което е повече от полезно да имате във вашата професионална мрежа.

Аудитория и статистика

IWA OutdoorClassics поддържа високо ниво на ангажираност с последното издание, което дава над 1500 изложители и близо 46 000 търговски посетители, които, както вече обсъдихме, имат много международен характер. Над 61% от всички посетители са чуждестранни граждани, което е отлична новина за марки, които са се ориентирали да разширят обхвата си до нови територии.

Основните пазари в Европа, включват Чехия, Австрия, Италия, Великобритания, Холандия, Полша, Русия, Швейцария и Белгия. Има разнообразие от професионалисти, които участват в търговията на дребно, търговията на едро и онлайн, като водещи, които след това са последвани от полицията, митниците и въоръжените сили. Последната група по размер, но със сигурност не на последно място е доставчиците на услуги.

Настаняване

Уверете се, че вече сте резервирали място за престой в Нюрнберг, Германия, и оставете проучването на Trade Fair Trips ltd. Може да ви отнеме дни, за да проучите сами хотели на достъпни цени за IWA OutdoorClassics, когато можете да получите всички конкурентни цени на едно място за един ден.

Нашият екип работи с обширна база данни за хотели, къщи за гости и резиденции в града и може да ви изпрати създаден по поръчка списък още на следващия ден. Резервирайте хотели в близост до Messe Nuremberg за нула време и се насладете на намаления на вашите пътни разходи. Освен настаняване за търговски панаири, Trade Fair Trips ltd може да подпомогне вашето работно пътуване и по други начини. Можете да направите резервации в заседателни зали или да накарате екип да инсталира вашата изложбена кабина.

Какво се случи по време на предишните издания? 

Издание през 2022 г.

Изданието на IWA OoutdoorClassics през 2022 г. ознаменува успешното възобновяване на индустрията за лов, стрелба и дейности на открито. То се проведе като лично търговско изложение, домакин на което беше Messe Nuremberg, между 03.03.2022 г. и 06.03.2022 г. Мястото на събитието включваше най-новите мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политиката за влизане и задължението да се носят маски. Събитието прие 19 500 търговски посетители от 111 държави и 865 изложители, представляващи 53 държави. 

Full list of
hotels for
IWA OutdoorClassics

Book Now
How to get to IWA OutdoorClassics

Similar trade shows