Your free enquiry
IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer:
Nurnberg Messe GmbH
Event website
Event website:
IWA OutdoorClassics
Frequency
Frequency:
1 year

IWA OutdoorClassics и Covid-19

NürnbergMesse GmbH ще бъде домакин на IWA OutdoorClassics, а самото събитие ще се проведе като търговски панаир лице в лице през 2023 г. Датите са определени от 02.03.2023 г. до 05.03.2023 г. В Messe Nuremberg ще бъдат въведени защитни мерки срещу Covid-19. Като част от плана за безопасност ще бъде въведено правилото за 3G влизане, както и разпоредбите за социално дистанциране. Участниците трябва да поддържат определена социална дистанция по време на посещението си и да избягват физически форми на общуване като ръкостискане, когато е възможно. Те трябва също така да представят документи като паспорти за ваксинация, отрицателни резултати от тестове или доказателство за възстановяване, преди да влязат в залата. Поради забраните за пътуване, въведени от правителството на страната, такива документи трябва да се показват и при пристигането в Германия. Това се отнася за всички видове транспорт, включително самолети, фериботи, железопътен транспорт и автомобили.

Въведение

Имате ли амбицията да се превърнете в световен създател на иновации в областта на дейностите сред природата и спорта? Trade Fair Trips ltd ви препоръчва да посетите IWA OutdoorClassics – едно от ключовите събития за индустрията, най-доброто оборудване, функционално облекло и инструменти за лов се показват на най-големите купувачи в индустрията.

IWA OutdoorClassics за първи път отвори врати преди повече от четиридесет години през 1974 г. и през това време се превърна в пулса на индустрията в Европа и извън нея. Като изложител вие се присъединявате към установена общност, която представлява цялата верига на стойността, където и да се намирате в нея: ловно оборудване, огнестрелни оръжия и аксесоари, оборудване на открито или оборудване за сигурност за граждански и официални цели.

Логистиката

IWA OutdoorClassics е ежегодно събитие, което обикновено се провежда през първата половина на месец март. Изданията се провеждат в продължение на общо четири дни в Нюрнберг, Германия, с общата подкрепа на VDB (Асоциация на германските оръжейници и търговци на оръжие) и JSM (Германска асоциация на производителите на огнестрелни оръжия и боеприпаси). Messe Nuremberg е едновременно организатор и домакин на събитието.

Отворен само за професионалисти в индустрията, IWA OutdoorClassics посреща професионални посетители от 09:00 ч. до 18:00 ч. през първите три дни и до 16:00 ч. през последния ден. Както можете да очаквате в германски град, има много бързи начини да стигнете до Messe Nuremberg. Изложбените площи са свързани с линията на метрото U1 и имате редовна линия от и до летището.

Какво можете да очаквате като изложител

  • IWA OutdoorClassics има 40-годишно наследство зад гърба си, което означава, че всички погледи в индустрията са насочени към него, след като стартира – за вас това означава повишена видимост, отразяване от търговската преса и разпознаване на марката;
  • С представени 122 държави, IWA OutdoorClassics отваря врати към много пазари, до които никога не сте имали възможност да се доближите, още по-малко да пробиете – идентифицирайте чисто нови канали за разпространение на вашите продукти и се върнете у дома с потенциални клиенти;
  • В крайна сметка IWA OutdoorClassics е световен лидер за външно оборудване. Това, което означава за вас, е достъп до посетители и купувачи от висок калибър, които са проверени и се представят на най-високи нива, което е повече от полезно да имате във вашата професионална мрежа.

Аудитория и статистика

IWA OutdoorClassics поддържа високо ниво на ангажираност с последното издание, което доведе до над 1500 изложители и близо 46 000 търговски посетители, които, както вече отбелязахме са международни по характер. Над 61% от всички посетители са чужденци, което е отлична новина за брандовете, които са се ориентирали към разширяване на обхвата си към нови територии.

Основните пазари, на които се докосвате в Европа, включват Чехия, Австрия, Италия, Великобритания, Холандия, Полша, Русия, Швейцария и Белгия. Съществува разнообразие от видове професионалисти, които присъстват, като водещи са търговията на дребно, едро и онлайн търговията, които са последвани от сектори като полицията, митниците и въоръжените сили. Последната група по размер, но със сигурност не на последно място, са доставчиците на услуги.

Настаняване

Уверете се, че вече сте резервирали място за престой в Нюрнберг, Германия предварително и оставете проучването на Trade Fair Trips Ltd. Може да ви отнеме дни, за да проучите сами достъпни хотели за IWA OutdoorClassics, когато можете да получите всички конкурентни цени на едно място за един ден.

Нашият екип работи с обширна база данни от хотели, къщи за гости и резиденции в града и може да ви изпрати списък, създаден по поръчка, още на следващия ден. Резервирайте хотели близо до Messe Nuremberg за нула време и се насладете на намаления на пътните си разходи. В допълнение към настаняването за търговски панаири, Trade Fair Trips ltd може да помогне за вашето работно пътуване и по други начини. Можете да направите резервации за заседателни зали или да поискате екипа ни да инсталира вашия изложбен щанд.

Какво се случи по време на миналите издания на IWA OutdoorClassics?

Издание 2022 г

Изданието на IWA OoutdoorClassics за 2022 г. отбеляза успешното възобновяване на индустрията за лов, стрелба и дейности на открито. Това се случи като търговско изложение, което се проведе лице в лице, домакин на Messe Nuremberg, между 03.03.2022 г. и 06.03.2022 г. Мястото на събитието включваше най-новите мерки за безопасност Covid-19, като политиката за влизане с 3G и задължението за носене на предпазни маски. Събитието прие 19 500 търговски посетители от 111 страни и 865 изложители, представляващи 53 държави.

Имате нужда от резервация на хотел, или наемане на конферентна зала за срещи? Искате помощ при монтирането на вашия изложбен щанд? Trade Fair Trips Ltd е насреща, за да организира всичко вместо вас, за да се фокусирате само и единствено върху бизнеса си. Оставете важните подробности на нас, ние сме лидери в организирането на бизнес пътувания.

Full list of
hotels for
IWA OutdoorClassics

Book Now
How to get to IWA OutdoorClassics

Similar trade shows