IWA OutdoorClassics 2024

IWA OutdoorClassics 2024

Sports & Fitness Travel & Outdoor
Nurnberg, Germany
29 Feb-03 Mar 2024
Организатор:
Nurnberg Messe GmbH
Място на провеждане:
Messe Nurnberg
Честота:
1 year
Уебсайт:
IWA OutdoorClassics

Водещо събитие за секторите на лова, отдиха на открито и сигурността

Имате ли амбицията да се превърнете в световен създател на иновации в областта на дейностите сред природата и спорта? Trade Fair Trips ltd ви препоръчва да посетите IWA OutdoorClassics – едно от ключовите събития за индустрията, най-доброто оборудване, функционално облекло и инструменти за лов се показват на най-големите купувачи в индустрията.

IWA OutdoorClassics за първи път отвори врати преди повече от четиридесет години през 1974 г. и през това време се превърна в пулса на индустрията в Европа и извън нея. Като изложител вие се присъединявате към установена общност, която представлява цялата верига на стойността, където и да се намирате в нея: ловно оборудване, огнестрелни оръжия и аксесоари, оборудване на открито или оборудване за сигурност за граждански и официални цели.

IWA OutdoorClassics 2024

NürnbergMesse GmbH ще бъде домакин на присъственоto търговско изложение IWA OutdoorClassics 2024. Датите са определени от 29.02.2024 до 03.03.2024. В Messe Nürnberg няма да бъдат въведени защитни мерки срешу Ковид-19. Това се дължи на отпадането на ограниченията, свързани с пандемията, в цяла Германия.

Настаняване

Уверете се, че вече сте резервирали място за престой в Нюрнберг, Германия предварително и оставете проучването на Trade Fair Trips Ltd. Може да ви отнеме дни, за да проучите сами достъпни хотели за IWA OutdoorClassics, когато можете да получите всички конкурентни цени на едно място за един ден.

Нашият екип работи с обширна база данни от хотели, къщи за гости и резиденции в града и може да ви изпрати списък, създаден по поръчка, още на следващия ден. Резервирайте хотели близо до Messe Nuremberg за нула време и се насладете на намаления на пътните си разходи. В допълнение към настаняването за търговски панаири, Trade Fair Trips ltd може да помогне за вашето работно пътуване и по други начини. Можете да направите резервации за заседателни зали или да поискате екипа ни да инсталира вашия изложбен щанд.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С кола
С кола:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

map

Хотели около IWA OutdoorClassics

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg Burghotel Nurnberg 6.4 Nurnberg от € 327.00 EUR Запази сега
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg Hotel Forsthaus Nurnberg Furth 15.8 Fürth от € 327.00 EUR Запази сега
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg Best Western Hotel Nurnberg City West 8.5 Nurnberg от € 272.00 EUR Запази сега
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg Ringhotel Loew's Merkur 4.4 Nurnberg от € 212.00 EUR Запази сега
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg H+ Hotel Nürnberg 4.99 Nurnberg от € 387.00 EUR Запази сега
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg InterCityHotel Nurnberg 4.9 Nurnberg от € 222.00 EUR Запази сега
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg Creativhotel Luise 22.4 Erlangen при поискване Заявка
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg BIO-HOTEL KUNSTQUARTIER 9.3 Stein при поискване Заявка
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg Landgasthof Hotel Rittmayer 55 Hallerndorf при поискване Заявка
IWA OutdoorClassics 2024 Nurnberg Landgasthof Schwarz 35 Windsbach при поискване Заявка

IWA OutdoorClassics е ежегодно събитие, което обикновено се провежда през първата половина на месец март. Изданията се провеждат в продължение на общо четири дни в Нюрнберг, Германия, с общата подкрепа на VDB (Асоциация на германските оръжейници и търговци на оръжие) и JSM (Германска асоциация на производителите на огнестрелни оръжия и боеприпаси). Messe Nuremberg е едновременно организатор и домакин на събитието.

Отворен само за професионалисти в индустрията, IWA OutdoorClassics посреща професионални посетители от 09:00 ч. до 18:00 ч. през първите три дни и до 16:00 ч. през последния ден. Както можете да очаквате в германски град, има много бързи начини да стигнете до Messe Nuremberg. Изложбените площи са свързани с линията на метрото U1 и имате редовна линия от и до летището.

  • IWA OutdoorClassics има 40-годишно наследство зад гърба си, което означава, че всички погледи в индустрията са насочени към него, след като стартира – за вас това означава повишена видимост, отразяване от търговската преса и разпознаване на марката;
  • С представени 122 държави, IWA OutdoorClassics отваря врати към много пазари, до които никога не сте имали възможност да се доближите, още по-малко да пробиете – идентифицирайте чисто нови канали за разпространение на вашите продукти и се върнете у дома с потенциални клиенти;
  • В крайна сметка IWA OutdoorClassics е световен лидер за външно оборудване. Това, което означава за вас, е достъп до посетители и купувачи от висок калибър, които са проверени и се представят на най-високи нива, което е повече от полезно да имате във вашата професионална мрежа.

IWA OutdoorClassics поддържа високо ниво на ангажираност с последното издание, което доведе до над 1500 изложители и близо 46 000 търговски посетители, които, както вече отбелязахме са международни по характер. Над 61% от всички посетители са чужденци, което е отлична новина за брандовете, които са се ориентирали към разширяване на обхвата си към нови територии.

Основните пазари, на които се докосвате в Европа, включват Чехия, Австрия, Италия, Великобритания, Холандия, Полша, Русия, Швейцария и Белгия. Съществува разнообразие от видове професионалисти, които присъстват, като водещи са търговията на дребно, едро и онлайн търговията, които са последвани от сектори като полицията, митниците и въоръжените сили. Последната група по размер, но със сигурност не на последно място, са доставчиците на услуги.

IWA OoutdoorClassics 2022

Изданието на IWA OoutdoorClassics за 2022 отбеляза успешното възобновяване на индустрията за лов, стрелба и дейности на открито. Това се случи като търговско изложение, което се проведе лице в лице, домакин на Messe Nuremberg, между 03.03.2022. и 06.03.2022. Мястото на събитието включваше най-новите мерки за безопасност Covid-19, като политиката за влизане с 3G и задължението за носене на предпазни маски. Събитието прие 19 500 търговски посетители от 111 страни и 865 изложители, представляващи 53 държави.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IWA OutdoorClassics 2024 Изпрати

IWA OutdoorClassics акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.