Your free enquiry
JAGD & HUND

JAGD & HUND

Dortmund, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Westfalenhalle Dortmund GmbH
Event website
Event website:
JAGD & HUND
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Последните актуализации около JAGD & HUND информират участниците, че изданието за 2023 ще се проведе в Messe Dortmund. Организаторите ще организират JAGD & HUND като изложение на живо между 24-ти и 29-ти януари 2023.  Мястото на провеждане няма да включва строги мерки за превенция на Ковид-19. Това се дължи на подобряващата се пандемична ситуация, в резултат на която Германия премахна вътрешните си забрани и ограниченията за международни пътувания.  

Представяне на събитието

Jagd & Hund е най-голямото международно изложение за лов и риболов в Европа. То се провежда в Дортмунд, Германия, тази година изложителите му са над 750 (от различни страни) и се очаква да привлече над 80 000 посетители. По време на изложението се представят интересни дестинации за лов и риболов, оборудване, провеждат се лекции и посетителите могат да се срещнат и да получат ценни съвети от експерти в областта.

Посетете го и вие, за да създадете нови възможности за бизнеса си или за да се запознаете с новостите, свързани с любимото ви хоби. Резервирайте хотел или апартамент с наша помощ. Екипът на „Трейд Феър Трипс” ЕООД е специалист в организацията на групови и индивидуални бизнес пътувания. В нашата база данни с хотели в Дортмунд ще намерим подходящите хотели за Jagd & Hund, отговарящи на вашите изисквания, лесно и бързо. Предложенията ни винаги са съобразени с бюджета ви. Освен за настаняването ще се погрижим и за трансфера ви от летището, както и за удобното ви придвижване из града. В случай на необходимост, ще наемем за вас подходяща конферентна зала или зала за бизнес срещи.

Предишни издания 

Издание от 2022 

JAGD & HUND 2022 се проведе в Messe Dortmund между 07.06.2022 и 12.06.2022. Това беше изключително успешно юбилейно издание, което поднови организирането на изложението лице в лице. На мястото на провеждане не бяха въведени строги предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19, тъй като страната отмени националните си ограничения вследствие на подобрената пандемична ситуация. На събитието присъстваха приблизително 400 изложители от 31 държави и около 45 000 посетители от пет континента.

Full list of
hotels for
JAGD & HUND

Book Now
How to get to JAGD & HUND
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

45 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

10 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд) 

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Dortmund Airport (Летище Дортмунд)

15 минути при пътуване от Dortmund Hauptbahnhof (Централна гара Дортмунд)

 

Similar trade shows