Your free enquiry
Boot Dusseldorf

Boot Dusseldorf

Düsseldorf, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website:
Boot Dusseldorf
Frequency
Frequency:
1 year

Boot Düsseldorf - актуализация

Boot Düsseldorf 2024 ще се проведе в Messe Düsseldorf в Дюселдорф, Германия. Организаторите увериха, че наблюдават ситуацията с пандемията и адаптират съответно протоколите за здраве и безопасност. Понастоящем на мястото на провеждане на събитието няма мерки за защита от Ковид-19 поради отпадането на националните ограничения в страната, свързани с пандемията. Датите за провеждане на изданието са от 20.01.2024 до 28.01.2024. Участниците, пристигащи от Китай, трябва да имат предвид, че ще бъдат помолени да предоставят отрицателен резултат от изследване с давност не повече от 48 часа поради въведените ограничения за пътуване.

Въведение

Boot Düsseldorf е една от основните формиращи сили за яхтената индустрия през по-голямата част от половин век. Изложителите показват най-добрите лодки и яхти, както и демонстрират новите неща в света на водните спортове в рамките девет дни в Messe Düsseldorf. Продуктовото портфолио се разпростира върху лодки, водолазни съоръжения, екшън камери, аксесоари, домашни лодки, реактивни лодки, навигационни системи, каяци, канута и много други.

Акценти

Съществува реален потенциал за генериране на възможни продажби, тъй като аудиторията достига средно 250 000 посетители и данните показват постоянен растеж.

Постоянно има нови, перспективни и интерактивни експонати като THE WAVE, който е голяма постоянна вълна за демонстрации, и 60-метровия басейн с плоски води, където посетителите могат да практикуват уиндсърф при безопасни условия.

Има 18 тематични зали, а 360 ° опит за водни спортове е една от най-добрите характеристики.

Логистиката

Messe Düsseldorf GmbH също служи като организатор на събитието и изданията се провеждат ежегодно, обикновено през зимата в Дюселдорф, Германия. Работното време е заключено в рамките на осем часов период от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Никъде другаде не виждате разнообразието в продуктите и пазарните тенденции.

Аудитория и статистика

Именно това прави Boot Düsseldorf такова необходимо международно изложение за лодки за дизайнери и производители. Имате перфектната вградена публика, която е курирана от 1969 г. и привлича сериозни купувачи и професионалисти в областите, свързани с ветроходството, гмуркането и водните спортове. Включването на популярни предмети и специални експонати като Classic Forum, който обновява ретро модели на лодки за благодарна публика, само допълнително засилва профила на шоуто.

Достъпни хотелски стаи в близост до Messe Düsseldorf

Сега е момент да помислите за резервации за Boot Düsseldorf и Trade Fair Trips ltd може да ви помогне да направите правилния избор. Защо да отделяте толкова много време, за да търсите сами хотели на разумни цени, когато можете да използвате нашата изчерпателна база данни за хотели в Дюселдорф.

Ние подготвяме персонализиран списък с най-достъпните предложения за Boot Düsseldorf близо до Messe Düsseldorf. Наред с това получавате подробности за най-добрите маршрути за обществен транспорт, които да предприемете. Можем и да ви помогне при инсталирането на вашия щанд. Ако трябва да осигурите големи съоръжения за срещи, можем да ги резервираме за вас.

Full list of
hotels for
Boot Dusseldorf

Book Now
How to get to Boot Dusseldorf
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

Не е препоръчително при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

10 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

By public transport
By public transport:

20 минути при пътуване от Dusseldorf Airport (Летище Дюселдорф)

30 минути при пътуване от Düsseldorf Hauptbahnhof (Централна Гара Дюселдорф)

Similar trade shows