Boot Dusseldorf
Boot Dusseldorf

Boot Dusseldorf

New Dates
22 яну 2022 - 30 яну 2022
Germany , Düsseldorf

General Information

Organizer

Messe Dusseldorf GmbH

Event website

Boot Dusseldorf

Frequency

1 year

Boot Dusseldorf Map

Past Editions

23 - 31 Jan Boot Dusseldorf 2021

18 - 26 Jan Boot Dusseldorf 2020

19 - 27 Jan Boot Dusseldorf 2019

Последното издание на Boot Dusseldorf е отменено поради нарастващите опасения относно ситуацията с COVID-19 в Германия. Boot Dusseldorf 2022 ще се върне на 22 до 30 януари в Messe Dusseldorf в Дюселдорф, Германия. Организаторите са гарантирали стриктното прилагане на най-новите протоколи за здраве и безопасност.

Въведение

Boot Düsseldorf е една от основните формиращи сили за яхтената индустрия през по-голямата част от половин век. Изложителите показват най-добрите лодки и яхти, както и демонстрират новите неща в света на водните спортове в рамките девет дни в Messe Düsseldorf. Продуктовото портфолио се разпростира върху лодки, водолазни съоръжения, екшън камери, аксесоари, домашни лодки, реактивни лодки, навигационни системи, каяци, канута и много други.

Акценти

Съществува реален потенциал за генериране на възможни продажби, тъй като аудиторията достига средно 250 000 посетители и данните показват постоянен растеж.

Постоянно има нови, перспективни и интерактивни експонати като THE WAVE, който е голяма постоянна вълна за демонстрации, и 60-метровия басейн с плоски води, където посетителите могат да практикуват уиндсърф при безопасни условия.

Има 18 тематични зали, а 360 ° опит за водни спортове е една от най-добрите характеристики.

Логистиката

Messe Düsseldorf GmbH също служи като организатор на събитието и изданията се провеждат ежегодно, обикновено през зимата в Дюселдорф, Германия. Работното време е заключено в рамките на осем часов период от 10:00 сутринта до 18:00 следобед. Никъде другаде не виждате разнообразието в продуктите и пазарните тенденции.

Аудитория и статистика

Именно това прави Boot Düsseldorf такова необходимо международно изложение за лодки за дизайнери и производители. Имате перфектната вградена публика, която е курирана от 1969 г. и привлича сериозни купувачи и професионалисти в областите, свързани с ветроходството, гмуркането и водните спортове. Включването на популярни предмети и специални експонати като Classic Forum, който обновява ретро модели на лодки за благодарна публика, само допълнително засилва профила на шоуто.

Достъпни хотелски стаи в близост до Messe Düsseldorf

Сега е момент да помислите за резервации за Boot Düsseldorf и Trade Fair Trips ltd може да ви помогне да направите правилния избор. Защо да отделяте толкова много време, за да търсите сами хотели на разумни цени, когато можете да използвате нашата изчерпателна база данни за хотели в Дюселдорф.

Ние подготвяме персонализиран списък с най-достъпните предложения за Boot Düsseldorf близо до Messe Düsseldorf. Наред с това получавате подробности за най-добрите маршрути за обществен транспорт, които да предприемете. Можем и да ви помогне при инсталирането на вашия щанд. Ако трябва да осигурите големи съоръжения за срещи, можем да ги резервираме за вас.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА