Your free enquiry
Rheingolf

Rheingolf

Krefeld, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
RMM Rheinische Messe- und Marketing GmbH
Event website
Event website:
Rheingolf
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Rheingolf за 2023 ще се проведе като изложение лице в лице между 12.05.2023 и 14.05.2023. Търговското изложение ще се проведе в Areal Böhler. Поради настоящата подобрена епидемиологична обстановка в страната, на мястото на провеждане няма да има строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат помолени да представят 3G документи за влизане в страната. И все пак, ако пристигат от рискова вирусна зона, те ще трябва да се поставят под карантина за 14 дни. Понастоящем няма държави с подобно обозначение.

Представяне на събитието

Международно изложение Rheingolf представя най-новите гами продукти и услуги в СПА сектора. Към тях са включени и голф екипировки, оборудване за голф клубове и хотели, които предлагат към развлеченията за клиентите си и спорт. Събитието привлича изложители и посетители от цял свят. Това е подходящото място за нови бизнес възможности, смяна на работата по високите нива в спа и голф сектора и стъпването на нови пазари. Посетете го, ако сте специалист в бранша. Открийте нови перспективи, за себе си и за своята фирма.

Разчитайте на нас за организацията на пътуването ви. Вашият личен асистент, назначен от „Трейд Феър Трипс” ЕООД, ще ви предложи най-добрите хотели и ще ви насочи към най-подходящите хотели за Rheingolf. Освен, че ще направим резервация онлайн за хотели и самолети, ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем за придвижване в града, зала за презентации и срещи. Разбира се, можете да ползвате и само част от услугите ни. За вас те са безплатни. Получаваме комисионни само от хотелите и фирмите, които изберете да ползвате по време на престоя си. Свържете се с нас.

Full list of
hotels for
Rheingolf

Book Now
How to get to Rheingolf

Similar trade shows