Your free enquiry
Southampton Boat Show

Southampton Boat Show

Southampton ,UK
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer :
British Marine Federation
Event website
Event website :
Southampton Boat Show
Frequency
Frequency:
1 year

Невероятната комбинация от мощ и ветроходство, която е Международното изложение за лодки в Саутхемптън, ще се завърне триумфално на 10 септември до 19 септември 2021 г. Участниците в лодочната индустрия ще могат да купуват, продават и се смесват заедно в парка Mayflower в Саутхемптън, Великобритания сред здрави мерки за безопасност и безопасност на COVID-19.

Въведение

SOUTHAMPTON BOAT SHOW е мястото, където най-блестящите звезди на британския хайлайф и горните ешелони на висшето общество идват, за да разгледат вълнуващите нови модели яхти и суперяхти в елегантна атмосфера на парка Мейфлауър. SOUTHAMPTON BOAT SHOW комбинира бизнеса с удоволствие за своите посетители и предоставя чудесна възможност за продажба на най-богатите хора в света, както и да получите добра видимост за марката си, като се има предвид колко хора посещават събитието.

Акценти

• Създайте ценни партньорства
• Запознайте се с клиентите си лице в лице
• Намерете нови изпълнители за бъдещи проекти
• Наблюдавайте най-новите технологии и тенденции

Логистика

Международното яхтено изложение се провежда ежегодно в продължение на десет дни през септември и се организира от Британската морска федерация. Събитието е отворено за широката публика през всички дни от 10:00 до 19:00 ч., Но ако сте изложител, може да искате да проверите отново.

Аудитория и Статистика

Един от основните факти, които трябва да запомните за яхтено шоу в Саутхемптън, е, че той е с големи размери. Средно яхтите се показват в пристанищен номер 1000 и това е само основната линия. Всъщност посетителите могат да видят целия спектър от кораби и яхти включително: моторни лодки, развлекателни лодки, яхти, платноходки и супер-яхти. В допълнение към тази основна фокус група има невероятен набор от свързани продукти, така че потенциалът от кръстосаните продажби е голям. Категориите включват дрехи и полилеи, навигационно оборудване, радарно оборудване, оборудване за водни спортове, радио оборудване, платна, сонарно оборудване и дори услуги за морски финанси.

Достъпни оферти за хотели близо до Саутхемптън, Великобритания

След като сте решили да организирате пътуването си до Саутхемптън, Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне да осъществите плавно начинанието си. Свържете се с нас за хотели в близост до Парк Мейфлауър и получете най-добрите цени за хотел до SOUTHAMPTON BOAT SHOW отговарящи на вашия бюджет. Трейд Феър Трипс ЕООД също така предлага бонус услуги като резервиране на стаи за срещи и помощ при инсталирането на изложбен щанд.

Full list of
hotels for
Southampton Boat Show

Book Now
How to get to Southampton Boat Show

Similar trade shows