Southampton Boat Show
Southampton Boat Show

Southampton Boat Show

New Dates
11 сеп 2020 - 20 сеп 2020
UK , Southampton

General Information

Organizer

British Marine Federation

Southampton Boat Show Map

Past Editions

11 - 20 Sep SOUTHAMPTON BOAT SHOW 2015

16 - 25 Sep SOUTHAMPTON BOAT SHOW 2016

15 - 24 Sep SOUTHAMPTON BOAT SHOW 2017

14 - 23 Sep SOUTHAMPTON BOAT SHOW 2018

13 - 22 Sep Southampton Boat Show 2019

Въведение

SOUTHAMPTON BOAT SHOW е мястото, където най-блестящите звезди на британския хайлайф и горните ешелони на висшето общество идват, за да разгледат вълнуващите нови модели яхти и суперяхти в елегантна атмосфера на парка Мейфлауър. SOUTHAMPTON BOAT SHOW комбинира бизнеса с удоволствие за своите посетители и предоставя чудесна възможност за продажба на най-богатите хора в света, както и да получите добра видимост за марката си, като се има предвид колко хора посещават събитието.

Акценти

• Създайте ценни партньорства
• Запознайте се с клиентите си лице в лице
• Намерете нови изпълнители за бъдещи проекти
• Наблюдавайте най-новите технологии и тенденции

Логистика

Международното яхтено изложение се провежда ежегодно в продължение на десет дни през септември и се организира от Британската морска федерация. Събитието е отворено за широката публика през всички дни от 10:00 до 19:00 ч., Но ако сте изложител, може да искате да проверите отново.

Аудитория и Статистика

Един от основните факти, които трябва да запомните за яхтено шоу в Саутхемптън, е, че той е с големи размери. Средно яхтите се показват в пристанищен номер 1000 и това е само основната линия. Всъщност посетителите могат да видят целия спектър от кораби и яхти включително: моторни лодки, развлекателни лодки, яхти, платноходки и супер-яхти. В допълнение към тази основна фокус група има невероятен набор от свързани продукти, така че потенциалът от кръстосаните продажби е голям. Категориите включват дрехи и полилеи, навигационно оборудване, радарно оборудване, оборудване за водни спортове, радио оборудване, платна, сонарно оборудване и дори услуги за морски финанси.

Достъпни оферти за хотели близо до Саутхемптън, Великобритания

След като сте решили да организирате пътуването си до Саутхемптън, Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне да осъществите плавно начинанието си. Свържете се с нас за хотели в близост до Парк Мейфлауър и получете най-добрите цени за хотел до SOUTHAMPTON BOAT SHOW отговарящи на вашия бюджет. Трейд Феър Трипс ЕООД също така предлага бонус услуги като резервиране на стаи за срещи и помощ при инсталирането на изложбен щанд.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА