Your free enquiry
Southampton Boat Show

Southampton Boat Show

Southampton, UK
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
British Marine Federation
Event website
Event website:
Southampton Boat Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието

През 2023 Southampton Boat Show ще се проведе като присъствено събитие между 15.09.2023 и 24.09.2023. Mayflower Park, мястото на провеждане на събитието, няма да включва защитни мерки срещу Ковид-19. Това се дължи на отмяната на ограниченията от страна на държавата. Те включват както вътрешните, така и тези, свързани с пътуванията до и от Обединеното кралство.

Въведение

SOUTHAMPTON BOAT SHOW е мястото, където най-блестящите звезди на британския хайлайф и горните ешелони на висшето общество идват, за да разгледат вълнуващите нови модели яхти и суперяхти в елегантна атмосфера на парка Мейфлауър. SOUTHAMPTON BOAT SHOW комбинира бизнеса с удоволствие за своите посетители и предоставя чудесна възможност за продажба на най-богатите хора в света, както и да получите добра видимост за марката си, като се има предвид колко хора посещават събитието.

Акценти

• Създайте ценни партньорства
• Запознайте се с клиентите си лице в лице
• Намерете нови изпълнители за бъдещи проекти
• Наблюдавайте най-новите технологии и тенденции

Логистика

Международното яхтено изложение се провежда ежегодно в продължение на десет дни през септември и се организира от Британската морска федерация. Събитието е отворено за широката публика през всички дни от 10:00 до 19:00 ч., Но ако сте изложител, може да искате да проверите отново.

Аудитория и Статистика

Един от основните факти, които трябва да запомните за яхтено шоу в Саутхемптън, е, че той е с големи размери. Средно яхтите се показват в пристанищен номер 1000 и това е само основната линия. Всъщност посетителите могат да видят целия спектър от кораби и яхти включително: моторни лодки, развлекателни лодки, яхти, платноходки и супер-яхти. В допълнение към тази основна фокус група има невероятен набор от свързани продукти, така че потенциалът от кръстосаните продажби е голям. Категориите включват дрехи и полилеи, навигационно оборудване, радарно оборудване, оборудване за водни спортове, радио оборудване, платна, сонарно оборудване и дори услуги за морски финанси.

Достъпни оферти за хотели близо до Саутхемптън, Великобритания

След като сте решили да организирате пътуването си до Саутхемптън, Трейд Феър Трипс ЕООД може да ви помогне да осъществите плавно начинанието си. Свържете се с нас за хотели в близост до Парк Мейфлауър и получете най-добрите цени за хотел до SOUTHAMPTON BOAT SHOW отговарящи на вашия бюджет. Трейд Феър Трипс ЕООД също така предлага бонус услуги като резервиране на стаи за срещи и помощ при инсталирането на изложбен щанд.

Минали издания

Издание от 2021

Изложението Southampton Boat Show 2021 се проведе от 10 септември 2021 до 19 септември 2021. То се проведе в Mayflower Park като мероприятие от типа "лице в лице" със строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Предпазните мерки включваха протоколи за безопасност, като например обслужващият персонал да предоставя отрицателни резултати от тестове. Всички участници смятат, че разиграването е едно от най-успешните до момента. В изданието през 2021 бяха представени над 500 лодки, включително над 30 нови дебюта и над 350 марки. Въпреки продължаващата пандемия от Ковид-19, на изложението присъстваха повече от 88 000 посетители. Толкова голям брой посетители показа колко важно е събитието за публиката и индустрията. Southampton Boat Show 2021 включваше много нови промени във формата. Сред тях беше нов дизайн, по-голяма площ и пет специализирани зони. Една от най-посещаваните зони беше Зоната за лодки, която посрещна като гост британския олимпийски отбор по ветроходство. Повече от 13 760 посетители изразиха желанието си да се занимават с дейности, свързани с водата.

Издание 2022

Southampton Boat Show 2022 се проведе като събитие на живо в Mayflower Park между 16.09.2022 и 25.09.2022. Мястото, което прие над 83 000 посетители и 685 изложители, не включваше предпазни мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на вътрешните ограничения в страната. Общата площ на събитието надхвърли 70 000 м2.

Full list of
hotels for
Southampton Boat Show

Book Now
How to get to Southampton Boat Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън)

25 минути при пътуване от Southampton Central Station (Централна гара Саутхемптън)

 

By car
By car:

15 минути при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън)

10 минути при пътуване от Southampton Central Station (Централна гара Саутхемптън)

 

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Southampton Airport (Летище Саутхемптън)

15 минути при пътуване от Southampton Central Station (Централна Гара Саутхемптън)

 

Similar trade shows