SIMA Paris

SIMA Paris

Селско стопанство Градинарство
Организатор:
Comexposium
Честота:
2 years
Уебсайт:
SIMA Paris

Световно изложение за ефективни и устойчиви селскостопански технологии

Актуализация за събитието

SIMA Paris 2024 ще се проведе под формата на панаир "лице в лице" в Paris Nord Villepinte от 24-ти до 27-ми ноември 2024. На мястото на провеждане няма да има превантивни мерки Covid-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната.

Въведение

Позиционирайте се в обхващащия глобален разговор, случващ се в агробизнеса, и се регистрирайте за SIMA. Това международно търговско изложение ви представя най-новите практики и стандарти в областта на земеделието и животновъдството, като същевременно представя широка гама от опции за оборудване. SIMA има много време да се утвърди като изложението наближава 100 години - първото издание се проведе през 1922 г. По това време SIMA се разрасна, за да представи цялата верига на стойността и днес изглежда като масивна изложба, разделена на 15 тематични зали.

Ето какво можете да откриете по отношение на продуктите и оборудването: тяга, компоненти, обработка на почвата, растителна защита, напояване, прибиране на реколтата, след прибиране на реколтата, оборудване за тропически култури, обработка, животновъдно оборудване, доилно ​​и млечно оборудване, устойчиво развитие, професионално озеленяване, управление и професионални организации. Има дори зона, където можете да видите породи говеда лице в лице - 250 говеда, 6 говеждо и 2 млечни породи.

Логистиката

SIMA е базирана в Париж, Франция и следва строг двугодишен график с издания, падащи на четни години. Всяко издание трае общо пет дни и пристига в Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions et Centre de Conventions (VIPARIS) в началото на ноември точно навреме, за да приключи фискалната година. Изложението споделя сцена със SIMAGENA и двете се организират от COMEXPOSIUM. Входът се дава само на търговски посетители и към момента работното време е планирано за периода от 08:30 сутринта до 18:00 следобед. Paris-Nord Villepinte Parc d'Expositions се радва на добри връзки с транспортни услуги. Най-бързият начин за пътуване до изложбената площадка без наемане на кола е да се използват влаковите линии RER. Porte Maillot и летище Beauvais са и двете места, които имат автобусен транспорт до изложбената площадка. В крайна сметка пътуването до работното място се решава бързо всеки ден.

Какво казват хората?

„Много сме доволни от високата посещаемост на SIMA тази година. това ни позволява да създадем полезни взаимодействия и да изградим силни връзки за бъдещето “, - HTKC, Франция;

„Мястото да бъдете в крак с последните иновации“, - ЛАФОРЖ, Франция;

„Едно от най-добрите издания на SIMA,“ - CASE IH, Австрия;

„Много висока качествена посещаемост на фермери и професионални посетители, пряко засегнати“, - KBS GENETIC, Франция;

„Голяма среща между професионалисти“ - CLAAS, Франция;

„Френска иновация на най-високо ниво“, - PILOTER SA FERME, Франция;

Аудитория и статистика

Разходите за изложение в SIMA бързо се превръщат в нови възможни продажби и директни поръчки. SIMA означава голям бизнес, както можете да видите от самия мащаб на събитието. Последното издание, организаторите регистрираха аудитория от над 230 000 търговски посетители, които представиха 140 държави. Като се има предвид дълбокото значение на шоуто за френското земеделие, SIMA е фокусна точка за среща на местните фермери. Това се изразява в съотношение 75% към 25% от местните към чуждестранните посетители. Това обаче все още е значителен брой професионални посетители от Мароко, Норвегия, Финландия, Канада, Русия, Чехия, Белгия, Испания, Великобритания и Япония. Присъствате фермери, земеделски и горски предприемачи, дистрибутори, дилъри, вносители, търговци и кооперации. Броят на изложителите достигна 1800 и те представляват 42 държави, най-вече в Европа, но имаше добри числа от Турция, Корея и Китай.

Настаняване

Избягвайте бързането с хотелските стаи в Париж и вземете най-добрите цени за хотели още утре от Trade Fair Trips ltd. Ние улесняваме организирането на вашето бизнес пътуване и рационализирането на целия процес в рамките на един ден. Изпращате ни вашия избор по местоположение, ценови диапазон и изисквания - ние подготвяме списък с ръчно избрани хотелски предложения за SIMA. Всичко, което трябва да направите, е да изберете един и да прекарате останалото време в подготовка за шоуто. Списъкът с оферти се състои от локации в близост до Париж-Северния Виленте Парк д'Експозиции или с подходящи връзки с обществения транспорт за лесно пътуване до работното място. Веднага след като подредите квартирата си за SIMA, е време да се съсредоточите върху подготовката си за изложба. Trade Fair Trips ltd може да ви помогне по най-различни начини - или чрез предварително резервиране на заседателни зали на ваше име, или чрез влизане в изграждането на изложбения ви щанд.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до SIMA Paris Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.