Shrewsbury Flower Show 2024

Shrewsbury Flower Show 2024

Градинарство
Shrewsbury, UK
09-10 Aug 2024
Организатор:
Shropshire Horticultural Society
Място на провеждане:
Quarry Park
Честота:
1 year
Уебсайт:
Shrewsbury Flower Show

Едно от най-утвърдените градинарски събития в света

Шоусбърийското изложение за цветя заема забележително място в историята на Англия, тъй като е сред най-дългодействащите изложби в страната като цяло и също така е спечелило място в Книгата на рекордите на Гинес като най-продължителното изложение за цветя в света. Годишното събитие е създадено през 1857 г. и е огромно движение за местната икономика в Шропшир, Англия, както и начин за почитане на любовната връзка на Англия с градинарството. Шоуто на цветя избира най-добрите експонати на цветя, плодове и зеленчуци, но не спира дотук. Посетителите ще видят и най-квалифицираните в градинския дизайн да се пробват в няколко състезания, които подчертават въображението, креативността и професионалното майсторство зад най-красивите градини в Англия. С нарастването на изложението за цветя в Шрусбъри се разраства и форматът, а сега има музика и забавления, фойерверки, прескачане на препятствия и много произведения на изкуството и антики, които можете да закупите.

Shrewsbury Flower Show 2024

Shrewsbury Flower Show 2024 ще се проведе като изложение "лице в лице" в отсъствието на строги мерки за защита от Ковид-19. Датите на провеждане на изданието са 09.08.2024-10.08.2024, а мястото на провеждане ще бъде Quarry Park в Шрусбъри.

Настаняване

Изложителите идват в Trade Fair Trips ltd, защото ние улесняваме живота им, когато става въпрос за хотелски резервации. Ние сме в индустрията за бизнес пътувания от дълго време и сме разраснали голяма мрежа от хотели, къщи за гости и вили в цяла Великобритания. Резервирайте хотели близо до The Quarry в Шрусбъри и направете отлични икономии с нашата гъвкава услуга. Екипът ни има опит с всяка цена и ни отнема няколко часа, за да ви предоставим достъпни хотелски оферти по време на изложението за цветя в Шрусбъри. В допълнение към вашата онлайн резервация на хотел, Trade Fair Trips ltd може да ви помогне и по други начини. Една от най-популярните ни услуги е изграждането на търговски щанд, където ние поемаме цялата логистика на сглобяването на вашия щанд преди събитието. Можете също така да поискате съоръжения за срещи преди време за преговори или презентация. Вие ни кажете от какво имате нужда и Trade Fair Trips ltd го прави.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

15 минути при пътуване от Shrewsbury Station (Гара Шрусбъри)

 

С кола
С кола:

60 минути при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

2 минути при пътуване от Shrewsbury Station (Гара Шрусбъри)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

Не е препоръчително при пътуване от Birmingham Airport (Летище Бирмингам)

Поради непосредствената близост не е необходимо при пътуване от Shrewsbury Station (Гара Шрусбъри)

 

map

Хотели около Shrewsbury Flower Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Holt Lodge Hotel Wrexham при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury Best Western Stafford M6/J14 Tillington Hall Hotel Stafford при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury The Lion Hotel 0.96 Shrewsbury при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury The Loopy Shrew 0.32 Shrewsbury при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury Darwin's Townhouse 0.8 Shrewsbury при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury Holiday Inn Telford Ironbridge, an IHG Hotel Telford при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury International Hotel Telford Telford при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury Mercure Telford Centre Hotel Telford при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury Holiday Inn Express Shrewsbury, an IHG Hotel 4.2 Shrewsbury при поискване Заявка
Shrewsbury Flower Show 2024 Shrewsbury The Station 1.1 Shrewsbury при поискване Заявка

Лятото е абсолютно най-доброто време за домакинство на изложение за цветя и изложението за цветя в Шрусбъри не прави изключение, тъй като събитието пристига в средата на август в Шрусбъри, Шропшир. Изданията излизат общо за два дни и заемат територия от 29 акра в рамките на The Quarry - главния градски парк. И в двата дни портите се отварят в 08:30 ч. За членовете на градинарското общество Shropshire, което е официален организатор на шоуто, и 10:00 ч. За нечленове. Имайте предвид, че времето за затваряне на различни шатри в The Quarry се различава значително през деня и най-добре е да проверите времето на шоуто по-рано. Централното място на изложението за цветя в Шрусбъри означава, че повечето посетители могат да го достигнат пеша или да стигнат до него. Има връзки с обществения транспорт с жп гара Shrewsbury, разположена на по-малко от една миля на север. Има и автогара Шрусбъри още по-близо за автобуси извън града.

  • Както ще разгледаме по-късно, изложението за цветя в Шрусбъри работи с бързи темпове, където изложителите имат идеалната възможност да достигнат до най-широката си аудитория и да генерират бързи директни продажби в средата на годината;
  • Шрузбърийското изложение за цветя се харесва на изложителите, тъй като функционира все повече и повече като чист фестивал, което означава, че ще има различни видове посетители от купувачи до крайния потребител и това е добре за диверсификация;
  • За мен е чест да бъда част от изложителите на изложението за цветя в Шрусбъри, защото е толкова дълго живяно и доверено. Присъединявате се към събитие, което е стабилно и популярно и винаги поддържате висок брой аудитории.

Да се ​​каже, че изложбата на цветя в Шрусбъри е заредена с адреналин, би било подценяване, тъй като шоуто генерира пешеходен трафик от над 60 000 посетители в рамките на два дни. Тези посетители варират от професионалисти, занимаващи се с цветарство, градинарство и търговия на дребно, както и само семейства с деца, туристи и студенти, които искат да усъвършенстват своите умения. Сега нека разследваме другата страна - кои са шатрите. Посетителите идват да видят телевизионни личности, готвачи на знаменитости, певци и грандиозни арени за забавлението. Професионалистите са привлечени от най-добрите национални разсадници и производители, но между тях има много хора - различни общества, любители производители и изложители, занимаващи се с пчели, мед и вина.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Shrewsbury Flower Show 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.