Most booked hotels
Your free enquiry
Shrewsbury Flower Show

Shrewsbury Flower Show

Shrewsbury, UK
Индустрия
Индустрия:
Селско стопанство, Градинарство
Organizer
Organizer:
Shropshire Horticultural Society
Event website
Event website:
Shrewsbury Flower Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за Shrewsbury Flower Show 2022

Shrewsbury Flower Show 2022 ще се проведе като изложение за растения тип "лице в лице" при строги мерки за безопасност срещу Ковид-19. Датите на провеждане на изданието са 12.08.2022 г. - 13.08.2022 г., а мястото на провеждане ще бъде The Quarry, централният парк на Шрусбъри. Сред въведените мерки за безопасност ще бъде задължението на участниците да поддържат 2 метра социална дистанция през цялото време. Освен това те трябва да покажат преди влизане документи като паспорти за ваксинация или удостоверения за възстановяване. Поради въведените в Обединеното кралство забрани за пътуване, при пристигането си участниците могат да изберат една от следните възможности. Те могат да представят при пристигането си 3G документи, като например отрицателни резултати от тестове или паспорти за имунизация. Те могат също така да насрочат провеждането на PCR тест и да представят отрицателните резултати от теста до втория ден след пристигането си.  

Въведение

Шоусбърийското изложение за цветя заема забележително място в историята на Англия, тъй като е сред най-дългодействащите изложби в страната като цяло и също така е спечелило място в Книгата на рекордите на Гинес като най-продължителното изложение за цветя в света. Годишното събитие е създадено през 1857 г. и е огромно движение за местната икономика в Шропшир, Англия, както и начин за почитане на любовната връзка на Англия с градинарството. Шоуто на цветя избира най-добрите експонати на цветя, плодове и зеленчуци, но не спира дотук. Посетителите ще видят и най-квалифицираните в градинския дизайн да се пробват в няколко състезания, които подчертават въображението, креативността и професионалното майсторство зад най-красивите градини в Англия. С нарастването на изложението за цветя в Шрусбъри се разраства и форматът, а сега има музика и забавления, фойерверки, прескачане на препятствия и много произведения на изкуството и антики, които можете да закупите.

Логистиката

Лятото е абсолютно най-доброто време за домакинство на изложение за цветя и изложението за цветя в Шрусбъри не прави изключение, тъй като събитието пристига в средата на август в Шрусбъри, Шропшир. Изданията излизат общо за два дни и заемат територия от 29 акра в рамките на The Quarry - главния градски парк. И в двата дни портите се отварят в 08:30 ч. За членовете на градинарското общество Shropshire, което е официален организатор на шоуто, и 10:00 ч. За нечленове. Имайте предвид, че времето за затваряне на различни шатри в The Quarry се различава значително през деня и най-добре е да проверите времето на шоуто по-рано. Централното място на изложението за цветя в Шрусбъри означава, че повечето посетители могат да го достигнат пеша или да стигнат до него. Има връзки с обществения транспорт с жп гара Shrewsbury, разположена на по-малко от една миля на север. Има и автогара Шрусбъри още по-близо за автобуси извън града.

Какво можете да очаквате като изложител

Както ще разгледаме по-късно, изложението за цветя в Шрусбъри работи с бързи темпове, където изложителите имат идеалната възможност да достигнат до най-широката си аудитория и да генерират бързи директни продажби в средата на годината;

Шрузбърийското изложение за цветя се харесва на изложителите, тъй като функционира все повече и повече като чист фестивал, което означава, че ще има различни видове посетители от купувачи до крайния потребител и това е добре за диверсификация;

За мен е чест да бъда част от изложителите на изложението за цветя в Шрусбъри, защото е толкова дълго живяно и доверено. Присъединявате се към събитие, което е стабилно и популярно и винаги поддържате висок брой аудитории.

Аудитория и статистика

Да се ​​каже, че изложбата на цветя в Шрусбъри е заредена с адреналин, би било подценяване, тъй като шоуто генерира пешеходен трафик от над 60 000 посетители в рамките на два дни. Тези посетители варират от професионалисти, занимаващи се с цветарство, градинарство и търговия на дребно, както и само семейства с деца, туристи и студенти, които искат да усъвършенстват своите умения. Сега нека разследваме другата страна - кои са шатрите. Посетителите идват да видят телевизионни личности, готвачи на знаменитости, певци и грандиозни арени за забавлението. Професионалистите са привлечени от най-добрите национални разсадници и производители, но между тях има много хора - различни общества, любители производители и изложители, занимаващи се с пчели, мед и вина.

Настаняване

Изложителите идват в Trade Fair Trips ltd, защото ние улесняваме живота им, когато става въпрос за хотелски резервации. Ние сме в индустрията за бизнес пътувания от дълго време и сме разраснали голяма мрежа от хотели, къщи за гости и вили в цяла Великобритания. Резервирайте хотели близо до The Quarry в Шрусбъри и направете отлични икономии с нашата гъвкава услуга. Екипът ни има опит с всяка цена и ни отнема няколко часа, за да ви предоставим достъпни хотелски оферти по време на изложението за цветя в Шрусбъри. В допълнение към вашата онлайн резервация на хотел, Trade Fair Trips ltd може да ви помогне и по други начини. Една от най-популярните ни услуги е изграждането на търговски щанд, където ние поемаме цялата логистика на сглобяването на вашия щанд преди събитието. Можете също така да поискате съоръжения за срещи преди време за преговори или презентация. Вие ни кажете от какво имате нужда и Trade Fair Trips ltd го прави.

Full list of
hotels for
Shrewsbury Flower Show

How to get to Shrewsbury Flower Show

Similar trade shows