Most booked hotels
Your free enquiry
Sandringham Flower Show

Sandringham Flower Show

Sandringham, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Sandringham Estate Cottage Horticultural Society Trust
Event website
Event website:
Sandringham Flower Show
Frequency
Frequency:
1 year

Covid-19 и Sandringham Flower Show

Sandringham Flower Show 2023 ще се проведе на 26.07.2023 като изложба на живо. То ще се състои в имението Сандрингам и няма да включва мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че Обединеното кралство премахна ограниченията, свързани с коронавируса. Това включва и тези, свързани с пътуването до страната.

Въведение

Какво е Англия без нейната дългогодишна любов и признателност към нейните градини и цветарство, а в Норфолк шоуто с цветя, което искате да покажете на своите зеленчуци, плодове, цветя и флорално изкуство, е Sandringham Flower Show. В основата си това е класическо изложение на цветя през цялото време с кимване на военните с военен оркестър, конни изложби и състезания по градинарски клубове.

Това е място, където можете да видите плодовете на английската земя и събитието има дълга традиция. Първото издание се проведе през 1881 г., преди почти 140 години, и този факт поставя изложбата на цветя в Сандрингам сред най-продължителните изложения за цветя в света. Част от трайното му значение е фактът, че се провежда на територията на Sandringham House, която преди е била провинциална резиденция на Кралското семейство. Финансирането от изложбата за цветя отива в местни благотворителни организации, които допълнително помагат на Норфолк да расте и процъфтява.

Логистика

Шоуто на цветя в Сандрингам пристига в разгара на английското лято към края на юли и продължава един ден, където хиляди посетители идват, за да изпитат градини и продукти. Изложбените площи се отварят рано сутринта в 09:30 ч. И се затварят в 17:00 ч. И събитието се провежда в Сандрингам Парк близо до Сандрингам Хаус и Сандрингам църква. Всяка година организаторът (Sandringham Estate Cottage Horticultural Society Trust) се заема да добави още събития към дневния ред, като по този начин Sandringham става още по-популярна дестинация в Норфолк.

Ако не пътувате с кола, има и други начини да стигнете лесно до изложбените площадки. Автобус 35 има спирка директно в провинциалния парк и се свързва с автогарата King's Lynn, която също се обслужва от автобусната служба National Express. Имате разнообразни влакови линии, които се свързват с жп гара King's Lynn, разположена на 9 мили от изложбените площадки.

Какво можете да очаквате като изложител?

Sandringham Flower Show е отлична възможност да бъдете видяни и признати във вашия регион и извън него. Това е идеалното място за разрастване на вашата мрежа, среща с настоящи клиенти и извършване на директни продажби;

Шоуто на цветя Сандрингам допълнително привлича вниманието и бизнеса, благодарение на провеждането си в кралската провинция. Това е утвърдено ежегодно събитие за появата на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол.

Шоуто на цветя в Сандрингам е свързано със състезания. Имате най-добрите дизайнери, които се състезават в секциите Show Gardens, но има и много състезания за местните градинарски клубове.

Аудитория и статистика

Първо, нека да разгледаме числата много бързо. Защо изложителите трябва да инвестират в търговски щанд на изложбата на цветя в Сандрингам? Всяко издание изложбените площадки отдават под наем място за 200 търговски щанда, докато изложбените площадки привличат много над 200 000 посетители от цял ​​Норфолк и останалата част от страната.

Има толкова голям интерес по различни причини. Достъпът до Sandringham Flower Show включва и безплатен достъп до градините, музея и църквата Sandringham, което прави едно незабравимо ежедневно пътуване за семейства и деца. Има още много неща, които можете да откриете по отношение на програмирането като арени, местна кухня и детски забавления. Разсадници, фермери, производители и градинари са сред онези, които се представят на изложението за цветя, търсейки престижа да бъдат свързани с името Sandringham Flower Show.

Настаняване

Както установихме, Sandringham Flow Show генерира много посетители само за един ден и ако искате да имате най-доброто изживяване на изложението за цветя, ще искате да резервирате хотелите си възможно най-рано. Trade Fair Trips ltd помага за всеки детайл около вашето бизнес пътуване до село Сандрингам.

Кажете ни колко хора сте и ние ще ви представим най-добрите местни цени в Сандрингам и околните села. Trade Fair Trips ltd работи с клиенти от всякакъв калибър и размер на групи, независимо дали сте под пет или над двадесет души. Нашата цел е да сведем разходите ви до минимум. Отнема около един работен ден, за да резервирате настаняването си в хотела по време на шоуто Sandringham Flow. Trade Fair Trips ltd също помага на клиентите с техните търговски щандове. За разумна цена, нашият екип поставя вашата палатка на терена.

Full list of
hotels for
Sandringham Flower Show

Book Now
How to get to Sandringham Flower Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Norwich Airport (Летище Норич)

Не е препоръчително при пътуване от King’s Lynn Station (Гара Кингс Лин)

 

By car
By car:

50 минути при пътуване от Norwich Airport (Летище Норич)

15 минути при пътуване от King’s Lynn Station (Гара Кингс Лин)

By public transport
By public transport:

55 минути при пътуване от Norwich Airport (Летище Норич)

Не е препоръчително при пътуване от King’s Lynn Station (Гара Кингс Лин)

 

Similar trade shows