Sandringham Flower Show 2024

Sandringham Flower Show 2024

Градинарство
Sandringham, UK
31-31 Jul 2024
Организатор:
Sandringham Estate Cottage Horticultural Society Trust
Място на провеждане:
Sandringham Estate
Честота:
1 year

Едно от най-престижните градинарски събития в Източна Англия

Какво е Англия без нейната дългогодишна любов и признателност към нейните градини и цветарство, а в Норфолк шоуто с цветя, което искате да покажете на своите зеленчуци, плодове, цветя и флорално изкуство, е Sandringham Flower Show. В основата си това е класическо изложение на цветя през цялото време с кимване на военните с военен оркестър, конни изложби и състезания по градинарски клубове.

Това е място, където можете да видите плодовете на английската земя и събитието има дълга традиция. Първото издание се проведе през 1881 г., преди почти 140 години, и този факт поставя изложбата на цветя в Сандрингам сред най-продължителните изложения за цветя в света. Част от трайното му значение е фактът, че се провежда на територията на Sandringham House, която преди е била провинциална резиденция на Кралското семейство. Финансирането от изложбата за цветя отива в местни благотворителни организации, които допълнително помагат на Норфолк да расте и процъфтява.

Sandringham Flower Show 2024

Sandringham Flower Show 2024 ще се проведе на 31.07.2024 като изложба на живо. То ще се състои в имението Сандрингам и няма да включва мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължи на факта, че Обединеното кралство премахна ограниченията, свързани с коронавируса. Това включва и тези, свързани с пътуването до страната.

Настаняване

Както установихме, Sandringham Flow Show генерира много посетители само за един ден и ако искате да имате най-доброто изживяване на изложението за цветя, ще искате да резервирате хотелите си възможно най-рано. Trade Fair Trips ltd помага за всеки детайл около вашето бизнес пътуване до село Сандрингам.

Кажете ни колко хора сте и ние ще ви представим най-добрите местни цени в Сандрингам и околните села. Trade Fair Trips ltd работи с клиенти от всякакъв калибър и размер на групи, независимо дали сте под пет или над двадесет души. Нашата цел е да сведем разходите ви до минимум. Отнема около един работен ден, за да резервирате настаняването си в хотела по време на шоуто Sandringham Flow. Trade Fair Trips ltd също помага на клиентите с техните търговски щандове. За разумна цена, нашият екип поставя вашата палатка на терена.

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Norwich Airport (Летище Норич)

Не е препоръчително при пътуване от King’s Lynn Station (Гара Кингс Лин)

 

С кола
С кола:

50 минути при пътуване от Norwich Airport (Летище Норич)

15 минути при пътуване от King’s Lynn Station (Гара Кингс Лин)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

55 минути при пътуване от Norwich Airport (Летище Норич)

Не е препоръчително при пътуване от King’s Lynn Station (Гара Кингс Лин)

 

map

Шоуто на цветя в Сандрингам пристига в разгара на английското лято към края на юли и продължава един ден, където хиляди посетители идват, за да изпитат градини и продукти. Изложбените площи се отварят рано сутринта в 09:30 ч. И се затварят в 17:00 ч. И събитието се провежда в Сандрингам Парк близо до Сандрингам Хаус и Сандрингам църква. Всяка година организаторът (Sandringham Estate Cottage Horticultural Society Trust) се заема да добави още събития към дневния ред, като по този начин Sandringham става още по-популярна дестинация в Норфолк.

Ако не пътувате с кола, има и други начини да стигнете лесно до изложбените площадки. Автобус 35 има спирка директно в провинциалния парк и се свързва с автогарата King's Lynn, която също се обслужва от автобусната служба National Express. Имате разнообразни влакови линии, които се свързват с жп гара King's Lynn, разположена на 9 мили от изложбените площадки.

Sandringham Flower Show е отлична възможност да бъдете видяни и признати във вашия регион и извън него. Това е идеалното място за разрастване на вашата мрежа, среща с настоящи клиенти и извършване на директни продажби;

Шоуто на цветя Сандрингам допълнително привлича вниманието и бизнеса, благодарение на провеждането си в кралската провинция. Това е утвърдено ежегодно събитие за появата на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол.

Шоуто на цветя в Сандрингам е свързано със състезания. Имате най-добрите дизайнери, които се състезават в секциите Show Gardens, но има и много състезания за местните градинарски клубове.

Първо, нека да разгледаме числата много бързо. Защо изложителите трябва да инвестират в търговски щанд на изложбата на цветя в Сандрингам? Всяко издание изложбените площадки отдават под наем място за 200 търговски щанда, докато изложбените площадки привличат много над 200 000 посетители от цял ​​Норфолк и останалата част от страната.

Има толкова голям интерес по различни причини. Достъпът до Sandringham Flower Show включва и безплатен достъп до градините, музея и църквата Sandringham, което прави едно незабравимо ежедневно пътуване за семейства и деца. Има още много неща, които можете да откриете по отношение на програмирането като арени, местна кухня и детски забавления. Разсадници, фермери, производители и градинари са сред онези, които се представят на изложението за цветя, търсейки престижа да бъдат свързани с името Sandringham Flower Show.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Sandringham Flower Show 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.