Your free enquiry
Salon du Cheval

Salon du Cheval

Angers, France
Индустрия
Индустрия:
Спорт, Коне, Лов, Риболов, Яхтинг
Organizer
Organizer:
Comexposium
Event website
Event website:
Salon du Cheval
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието 

През 2023 година Salon du Cheval ще се проведе в Анже, Франция, в Parc des Expositions d'Angers. Събитието ще се състои между 10.11.2023 и 12.11.2023. Конгресният център няма да разполага с мерки за превенция на Ковид-19 поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията във Франция.

Въведение

Salon du Cheval е международно изложение за конния сектор. 160 000 посетители и 450 изложители се очакват на най-новото издание на изложението. Най-голямото конно събитие на Франция тази година ще представи нова зала, посветена изцяло на коневъдите и техните коне, 6 развлекателни арени, национални и международни състезания, представлението Nuit du Cheval Show и конни кабарета, както и обширна гама продукти за коне и яздене, изложени на показ.

Искате да резервирате хотел за конното изложение? Трейд Феър Трипс ЕООД е тук, за да ви помогне. С нашето разнообразие от специални оферти на разумни цени, вие със сигурност ще откриете точно каквото търсите тук при нас. Обадете ни се още сега, за да организирате своята хотелска резервация за Salon du Cheval!

Full list of
hotels for
Salon du Cheval

Book Now
How to get to Salon du Cheval

Similar trade shows