Royal Cornwall Show 2024

Royal Cornwall Show 2024

Селско стопанство, градинарство и земеделие Храна и напитки Разни Селско стопанство
Wadebridge, UK
06-08 Jun 2024
Организатор:
Royal Cornwall Agricultural Association
Място на провеждане:
Royal Cornwall Showground
Честота:
1 year
Уебсайт:
Royal Cornwall Show

Най-старото и водещо селскостопанско изложение в Корнуол

Актуализация за събитието

Изданието на Royal Cornwall Show за 2023 отново ще се проведе в Royal Cornwall Showground като събитие "лице в лице". То ще се състои между 06.06.2024 и 08.06.2024. В Royal Cornwall Showground няма да се прилагат строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане, поради премахването на националните ограничения в Обединеното кралство. Тази промяна, в допълнение към отпадането на ограниченията за пътуване, е настъпила в резултат на подобряващата се пандемична ситуация. 

Въведение

Royal Cornwall Agricultural Show, по-често съкратено до Royal Cornwall Show, е едно от най-старите селскостопански изложения в Обединеното кралство и според някои местни е едно от последните истински шоута от този вид. Първото издание се състоя през 1827 г. и през десетилетията Royal Cornwall Show нараства и се разширява до прекрасното събитие, което е днес. Не е преувеличено да се каже, че шоуто е най-важният елемент в Корнуол, защото привлича толкова много хора от окръга и страната. Royal Cornwall Show стимулира местната икономика, укрепва местните общности и популяризира Корнуол като туристическа дестинация. Разглеждайки основите на селскостопанското шоу, виждаме изчерпателна гама от конкуренция на животни. Категориите животни в съдийството включват кози и редки породи, птици и птици в клетки, пчели и зайци, говеда и овце, свине и гълъби.

Логистиката

Шоуто на Royal Cornwall се провежда в продължение на три дни всеки юни в продължение на почти 200 години и настоящите издания са базирани на разтегнатите изложбени площадки в Wadebridge, Корнуол, Англия. Селскостопанското изложение е организирано от Кралската Корнуолска земеделска асоциация и е отворено за всички както професионалисти, така и широката публика. Топлото юнско време вижда пешеходен трафик от рано сутринта до късно вечерта, въпреки че е най-добре да се консултирате с програмиране по време на шоуто. Шоуто на Royal Cornwall е удобно разположено в близост до път A39 и има достатъчно място за паркиране. Има и други начини да стигнете до Royal Cornwall Show като автобусни услуги. Пътувате с железница? Bodmin Parkway е най-близката жп гара. Има и две летища - летище Нюкуей Корнуол и летище Ексетър - които са на кратко разстояние с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

Шоуто на Royal Cornwall е едно от най-важните предавания, посветени на журирането на животни с демонстрирани хиляди и хиляди животни. Те обхващат всичко - от редки породи и пчели до конвенционални говеда и овце;

Има истинско чувство за общност в Royal Cornwall Show, защото позволява на местните актьори да въведат отново своите продукти в местните общности и да укрепят своите взаимоотношения;

Вихрената атмосфера с развлечения на живо, музика и прясна храна, предразполагат повечето посетители да правят покупки, а това води до увеличаване на директните продажби.

Аудитория и статистика

Твърдението за слава, че Royal Cornwall Show е важна платформа за изложителите, е факт. Изданията на селскостопанското шоу успяват да въведат между 120 000 - 130 000 посетители през трите дни. Това означава непрекъснат поток от трафик към кабината ви. Съществуват доста голям брой конкуренти с налични 1000 щандове за изложители, но разнообразието в изложените продукти ви улеснява в придобиването на целеви клиенти. По-голямата част от посетителите са от Корнуол, но през последните години се наблюдава вълна от интерес от съседни окръзи - дори по-далеч към останалата част на Великобритания. Има фермери, животновъди, пчелари, дресьори на кучета, семейства с деца и ученици, които идват, за да разберат какво е на разположение за закупуване. Що се отнася до изложителите, те варират от местни производители на храни и цветари до производители на занаятчийски стоки и продавачи на селскостопанска техника.

Настаняване

Планирайте успех при излизането си на Royal Cornwall Show и започнете с правилния избор къде да отседнете. Trade Fair Trips ltd ви помага да намерите подходящите хотели в близост до изложбените площадки в Wadebridge и да завършите процеса на регистрация за броени часове. Не е нужно да прекарвате ненужни часове в разузнаване за хотелски стаи или къщи за гости. Разчитайте на нашата база данни с най-добрите хотелски цени в Корнуол. Ние настаняваме клиенти във всеки ценови диапазон и ни е приоритет да Ви държим стабилно в рамките на бюджета. Един телефонен разговор е необходим, за да получите специален списък с оферти в района и от вас зависи да изберете най-добрата. Trade Fair Trips ltd може да надгражда хотелската услуга за Royal Cornwall Show с допълнителни услуги. Нашите най-продавани включват резервиране на съоръжения за срещи или поемане на инсталацията на вашия търговски щанд. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Newquay Airport (Летище Нюкуей)

Не е препоръчително при пътуване от Bodmin Parkway Station (Гара Бодмин Паркуей)

 

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Newquay Airport (Летище Нюкуей)

18 минути при пътуване от Bodmin Parkway Station (Гара Бодмин Паркуей)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

25 минути при пътуване от Newquay Airport (Летище Нюкуей)

40 минути при пътуване от Bodmin Parkway Station (Гара Бодмин Паркуей)

 

map

Хотели около Royal Cornwall Show

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge The Swan Hotel 2.8 Wadebridge при поискване Заявка
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge The Well Parc Hotel 11 Padstow при поискване Заявка
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge Mannings Hotel 35.4 Cornwall при поискване Заявка
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge Hustyns Resort Cornwall 8.2 Wadebridge при поискване Заявка
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge Molesworth Arms 2.1 Wadebridge при поискване Заявка
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge SPRING GARDENS B&B 2.86 Wadebridge при поискване Заявка
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge The Mill House 20.88 при поискване Заявка
Royal Cornwall Show 2024 Wadebridge The Countryman Hotel 20 при поискване Заявка

Royal Cornwall Show 2022

Изданието на Royal Cornwall Show за 2022 беше събитие на живо, което възвести успешното завръщане на фестивала след преустановяването на изданието за 2021. Шоуто се проведе в Royal Cornwall Showground между 09.06.2022 и 11.06.2022 и не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на националните ограничения в страната през предходните месеци. В изданието на изложението за 2022 са участвали 120 671 посетители.

Royal Cornwall Show 2023

Изданието на Royal Cornwall Show за 2023 се проведе като изложение на живо между 08.06.2023 и 10.06.2023. Събитието се проведе в Royal Cornwall Showground, без да бъдат въведени мерки за защита от Ковид-19. В изданието са участвали 118 201 посетители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Royal Cornwall Show 2024 Изпрати

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.