Your free enquiry
Royal Cornwall Show

Royal Cornwall Show

Cornwall, UK
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
Royal Cornwall Agricultural Association
Event website
Event website:
Royal Cornwall Show
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Изданието на Royal Cornwall Show за 2023 отново ще се проведе в Royal Cornwall Showground като събитие "лице в лице". То ще се състои между 08.06.2023 и 10.06.2023. В Royal Cornwall Showground няма да се прилагат строги мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например 3G политика за влизане, поради премахването на националните ограничения в Обединеното кралство. Тази промяна, в допълнение към отпадането на ограниченията за пътуване, е настъпила в резултат на подобряващата се пандемична ситуация. 

Въведение

Royal Cornwall Agricultural Show, по-често съкратено до Royal Cornwall Show, е едно от най-старите селскостопански изложения в Обединеното кралство и според някои местни е едно от последните истински шоута от този вид. Първото издание се състоя през 1827 г. и през десетилетията Royal Cornwall Show нараства и се разширява до прекрасното събитие, което е днес. Не е преувеличено да се каже, че шоуто е най-важният елемент в Корнуол, защото привлича толкова много хора от окръга и страната. Royal Cornwall Show стимулира местната икономика, укрепва местните общности и популяризира Корнуол като туристическа дестинация. Разглеждайки основите на селскостопанското шоу, виждаме изчерпателна гама от конкуренция на животни. Категориите животни в съдийството включват кози и редки породи, птици и птици в клетки, пчели и зайци, говеда и овце, свине и гълъби.

Логистиката

Шоуто на Royal Cornwall се провежда в продължение на три дни всеки юни в продължение на почти 200 години и настоящите издания са базирани на разтегнатите изложбени площадки в Wadebridge, Корнуол, Англия. Селскостопанското изложение е организирано от Кралската Корнуолска земеделска асоциация и е отворено за всички както професионалисти, така и широката публика. Топлото юнско време вижда пешеходен трафик от рано сутринта до късно вечерта, въпреки че е най-добре да се консултирате с програмиране по време на шоуто. Шоуто на Royal Cornwall е удобно разположено в близост до път A39 и има достатъчно място за паркиране. Има и други начини да стигнете до Royal Cornwall Show като автобусни услуги. Пътувате с железница? Bodmin Parkway е най-близката жп гара. Има и две летища - летище Нюкуей Корнуол и летище Ексетър - които са на кратко разстояние с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

Шоуто на Royal Cornwall е едно от най-важните предавания, посветени на журирането на животни с демонстрирани хиляди и хиляди животни. Те обхващат всичко - от редки породи и пчели до конвенционални говеда и овце;

Има истинско чувство за общност в Royal Cornwall Show, защото позволява на местните актьори да въведат отново своите продукти в местните общности и да укрепят своите взаимоотношения;

Вихрената атмосфера с развлечения на живо, музика и прясна храна, предразполагат повечето посетители да правят покупки, а това води до увеличаване на директните продажби.

Аудитория и статистика

Твърдението за слава, че Royal Cornwall Show е важна платформа за изложителите, е факт. Изданията на селскостопанското шоу успяват да въведат между 120 000 - 130 000 посетители през трите дни. Това означава непрекъснат поток от трафик към кабината ви. Съществуват доста голям брой конкуренти с налични 1000 щандове за изложители, но разнообразието в изложените продукти ви улеснява в придобиването на целеви клиенти. По-голямата част от посетителите са от Корнуол, но през последните години се наблюдава вълна от интерес от съседни окръзи - дори по-далеч към останалата част на Великобритания. Има фермери, животновъди, пчелари, дресьори на кучета, семейства с деца и ученици, които идват, за да разберат какво е на разположение за закупуване. Що се отнася до изложителите, те варират от местни производители на храни и цветари до производители на занаятчийски стоки и продавачи на селскостопанска техника.

Настаняване

Планирайте успех при излизането си на Royal Cornwall Show и започнете с правилния избор къде да отседнете. Trade Fair Trips ltd ви помага да намерите подходящите хотели в близост до изложбените площадки в Wadebridge и да завършите процеса на регистрация за броени часове. Не е нужно да прекарвате ненужни часове в разузнаване за хотелски стаи или къщи за гости. Разчитайте на нашата база данни с най-добрите хотелски цени в Корнуол. Ние настаняваме клиенти във всеки ценови диапазон и ни е приоритет да Ви държим стабилно в рамките на бюджета. Един телефонен разговор е необходим, за да получите специален списък с оферти в района и от вас зависи да изберете най-добрата. Trade Fair Trips ltd може да надгражда хотелската услуга за Royal Cornwall Show с допълнителни услуги. Нашите най-продавани включват резервиране на съоръжения за срещи или поемане на инсталацията на вашия търговски щанд.

Предишни издания 

Издание 2022

Изданието на Royal Cornwall Show за 2022 беше събитие на живо, което възвести успешното завръщане на фестивала след преустановяването на изданието за 2021. Шоуто се проведе в Royal Cornwall Showground между 09.06.2022 и 11.06.2022 и не включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19. Това се дължеше на премахването на националните ограничения в страната през предходните месеци. В изданието на изложението за 2022 са участвали 120 671 посетители.

Full list of
hotels for
Royal Cornwall Show

Book Now
How to get to Royal Cornwall Show
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Newquay Airport (Летище Нюкуей)

Не е препоръчително при пътуване от Bodmin Parkway Station (Гара Бодмин Паркуей)

 

By car
By car:

20 минути при пътуване от Newquay Airport (Летище Нюкуей)

18 минути при пътуване от Bodmin Parkway Station (Гара Бодмин Паркуей)

 

By public transport
By public transport:

25 минути при пътуване от Newquay Airport (Летище Нюкуей)

40 минути при пътуване от Bodmin Parkway Station (Гара Бодмин Паркуей)

 

Similar trade shows