Royal Cornwall Show
Royal Cornwall Show

Royal Cornwall Show

New Date
9 юни 2022 - 11 юни 2022
UK , Cornwall

General Information

Organizer

Royal Cornwall Agricultural Association

Event website

Royal Cornwall Show

Frequency

1 year

Royal Cornwall Show Map

Въведение

Royal Cornwall Agricultural Show, по-често съкратено до Royal Cornwall Show, е едно от най-старите селскостопански изложения в Обединеното кралство и според някои местни е едно от последните истински шоута от този вид. Първото издание се състоя през 1827 г. и през десетилетията Royal Cornwall Show нараства и се разширява до прекрасното събитие, което е днес. Не е преувеличено да се каже, че шоуто е най-важният елемент в Корнуол, защото привлича толкова много хора от окръга и страната. Royal Cornwall Show стимулира местната икономика, укрепва местните общности и популяризира Корнуол като туристическа дестинация. Разглеждайки основите на селскостопанското шоу, виждаме изчерпателна гама от конкуренция на животни. Категориите животни в съдийството включват кози и редки породи, птици и птици в клетки, пчели и зайци, говеда и овце, свине и гълъби.

Логистиката

Шоуто на Royal Cornwall се провежда в продължение на три дни всеки юни в продължение на почти 200 години и настоящите издания са базирани на разтегнатите изложбени площадки в Wadebridge, Корнуол, Англия. Селскостопанското изложение е организирано от Кралската Корнуолска земеделска асоциация и е отворено за всички както професионалисти, така и широката публика. Топлото юнско време вижда пешеходен трафик от рано сутринта до късно вечерта, въпреки че е най-добре да се консултирате с програмиране по време на шоуто. Шоуто на Royal Cornwall е удобно разположено в близост до път A39 и има достатъчно място за паркиране. Има и други начини да стигнете до Royal Cornwall Show като автобусни услуги. Пътувате с железница? Bodmin Parkway е най-близката жп гара. Има и две летища - летище Нюкуей Корнуол и летище Ексетър - които са на кратко разстояние с кола.

Какво можете да очаквате като изложител

Шоуто на Royal Cornwall е едно от най-важните предавания, посветени на журирането на животни с демонстрирани хиляди и хиляди животни. Те обхващат всичко - от редки породи и пчели до конвенционални говеда и овце;

Има истинско чувство за общност в Royal Cornwall Show, защото позволява на местните актьори да въведат отново своите продукти в местните общности и да укрепят своите взаимоотношения;

Вихрената атмосфера с развлечения на живо, музика и прясна храна, предразполагат повечето посетители да правят покупки, а това води до увеличаване на директните продажби.

Аудитория и статистика

Твърдението за слава, че Royal Cornwall Show е важна платформа за изложителите, е факт. Изданията на селскостопанското шоу успяват да въведат между 120 000 - 130 000 посетители през трите дни. Това означава непрекъснат поток от трафик към кабината ви. Съществуват доста голям брой конкуренти с налични 1000 щандове за изложители, но разнообразието в изложените продукти ви улеснява в придобиването на целеви клиенти. По-голямата част от посетителите са от Корнуол, но през последните години се наблюдава вълна от интерес от съседни окръзи - дори по-далеч към останалата част на Великобритания. Има фермери, животновъди, пчелари, дресьори на кучета, семейства с деца и ученици, които идват, за да разберат какво е на разположение за закупуване. Що се отнася до изложителите, те варират от местни производители на храни и цветари до производители на занаятчийски стоки и продавачи на селскостопанска техника.

Настаняване

Планирайте успех при излизането си на Royal Cornwall Show и започнете с правилния избор къде да отседнете. Trade Fair Trips ltd ви помага да намерите подходящите хотели в близост до изложбените площадки в Wadebridge и да завършите процеса на регистрация за броени часове. Не е нужно да прекарвате ненужни часове в разузнаване за хотелски стаи или къщи за гости. Разчитайте на нашата база данни с най-добрите хотелски цени в Корнуол. Ние настаняваме клиенти във всеки ценови диапазон и ни е приоритет да Ви държим стабилно в рамките на бюджета. Един телефонен разговор е необходим, за да получите специален списък с оферти в района и от вас зависи да изберете най-добрата. Trade Fair Trips ltd може да надгражда хотелската услуга за Royal Cornwall Show с допълнителни услуги. Нашите най-продавани включват резервиране на съоръжения за срещи или поемане на инсталацията на вашия търговски щанд.

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАПИТВАНЕ СЕГА