Your free enquiry
ProSweets

ProSweets

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
ProSweets
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за ProSweets Cologne

През 2023 ProSweets Cologne ще се проведе в Koelnmesse като събитие на живо. Датите на провеждане са от 23-ти до 25-ти април 2023. Въпреки че изложенията "лице в лице" са безценни за генериране на бизнес контакти и въвеждане на иновации в индустрията, безопасността винаги трябва да е на първо място. Поради важността на безопасността на участниците, изложбените площи ще следват най-новите държавни насоки за коронавирус. Понастоящем в Германия не са въведени строги вътрешни ограничения или забрани за пътуване поради отпадането на съответните законови наредби през април и юни 2022. Поради тези промени от участниците няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигане в страната или на мястото на провеждане. 

Въведение

Никое друго международно изложение не предлага задълбочен поглед към най-новите технологични тенденции, най-добрите практики и нововъзникващи идеи в сектора на сладкарството, сладкишите и закуските, подобно на ProSweets. Можете да бъдете част от този празник на добрия вкус и високо качество, където не само можете да направите задълбочено проучване на пазара, но сте в идеална позиция да увеличите своя поток от приходи.

Международното изложение предлага многостранна програма, която не само ви предоставя богатата възможност за разширяване на вашата професионална мрежа, но също така подчертава отличителните белези на иновациите - всичко, което трябва да направите, е да се отправите към плътно посещаваната лаборатория на бъдещето.

По време на събитието редовно се пускат продукти и основни съобщения с висока концентрация. По отношение на продуктите има суровини и съставки, готови продукти, опаковъчни материали и опаковъчни машини, хладилна и климатична технология, безопасност на храните и управление на качеството, автоматизация и роботика.

Логистиката

ProSweets Cologne съществува от 2006 г. - кратък период от време, и въпреки това се превърна в една от най-големите изложби в сладкарската и сладкарската индустрия. Със сигурност помага, че споделя сцената в Кьолн, Германия с ISM. И двете събития се организират ежегодно и изданията продължават общо четири дни в началото на февруари.

Koelnmesse изпълнява двойни роли като организатор и място, но получава помощ при провеждането на изложбата чрез няколко немски асоциации, както и глобалната мрежа на Sweets. До изложението се допускат само професионалисти и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на деня на закриване, когато всички дейности приключват в 16:00 вечерта.

Пътуването до място на събитието изобщо не трябва да ви безпокои, ако нямате кола. Независимо дали сте решили да отидете с метро или градската железопътна услуга (S6, S11, S12, S13), ще стигнете за нула време.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Като изложител няма нищо по-ценно от репутацията и видимостта. Дадено е, че ProSweets Cologne обединява цялата индустрия под един покрив, който концентрира голямо внимание на едно място, така че можете да получите повече покритие и разпознаване на имена;
  • Представянето на ProSweets Cologne заедно с ISM има огромни предимства - можете да се свързвате с вземащите решения на всички нива, като ви дава бърза възвръщаемост на инвестициите и генериране на впечатляващи продажби.
  • Наличието на цялата верига за създаване на стойност ви разкрива как индустрията върви напред като цяло и дава представа за възможните пазарни шансове и предупреждения за вашия сектор. Проучването на пазара ви помага да идентифицирате преките конкуренти и основните тенденции, които са на път да повлияят на пазара.

Аудитория и статистика

ProSweets Cologne непрекъснато се разраства и отстоява позициите си в международен план. Последното издание видя богата продуктова гама от 343 изложители и аудитория, надхвърлила 21 000 търговски посетители, дошли от над 100 страни. Това трябва да е достатъчно уверение, че ProSweets Cologne е добро финансово решение в дългосрочен план.

Също така искаме да подчертаем един любопитен факт - осем от десетте най-добри марки в света са редовни участници.

Кои са посетителите?

Те са професионалисти вземащи решения по пълната верига за преработка - управление, научноизследователска и развойна дейност, дизайн, производство и производство на хранителни продукти, контрол и поддръжка на качеството, разработване на продукти, покупка, продажба и маркетинг.

Откъде идват посетителите?

Естествено приблизително 30% са местни жители на Германия, а останалите идват от страни в Европа, въпреки че броят от Северна Америка и Азия непрекъснато расте.

Настаняване

Това, което прави нашата услуга популярна сред компании с всякакви размери и финансови възможности, е нашето умение да се адаптираме към индивидуалните нужди.

За да намерим подходящо хотелско настаняване за ProSweets Cologne, първо получаваме цялата важна информация от вас - ценови диапазон, тип стая, както и избор на местоположение. Ние провеждаме тези критерии чрез нашата обширна база данни за хотели и ви изпращаме идеалните оферти - най-достъпните хотелски цени по време на ProSweets Кьолн с достъп до обществения транспорт.

Като се има предвид колко хора са готови да посетят Кьолн за изложбата, умно е да ги победите в най-добрите хотели близо до Koelnmesse и да го направите бързо.

След като установите къде ще отседнете, е време да помислите за логистика. Имате ли нужда от изпълнител, който да изгради вашата изложбена кабина? Или може би имате нужда от резервации за заседателна зала с определено оборудване? Trade Fair Trips ltd отговаря на всички ваши нужди и го прави за броени часове.

ProSweets - Минали издания

Издание 2022

ProSweets 2022 и ISM 2022 приеха около 15 000 посетители от 96 държави. Събитията се проведоха като хибридни събития между 30.01.2022 и 02.02.2022. Събитията бяха съставени от изложение на живо, проведено в Messe Cologne, и цифрова услуга, известна като ISM& Заради пандемията от Ковид-19 изданията трябваше да се проведат в такъв формат. Пандемията също така оправда прилагането на строги мерки за безопасност, като например 3G политиката за влизане за частите на живо. Участниците трябваше да представят преди влизане паспорти за имунизация, отрицателни резултати от тестове или доказателства за възстановяване. Сред 96-те държави, които присъстваха на изложението, бяха Русия, Франция, Белгия, Обединеното кралство, САЩ, Нидерландия и Турция.

Full list of
hotels for
ProSweets

Book Now
How to get to ProSweets

Similar trade shows