Your free enquiry
ProSweets

ProSweets

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website :
ProSweets
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за ProSweets Cologne

През 2023 г. ProSweets Cologne ще се проведе на живо в Koelnmesse. Датите на провеждане на събитието са от 29ти януари до 1ви февруари 2023 г. Въпреки че изложенията "лице в лице" са безценни за генериране на бизнес контакти и въвеждане на иновации в индустрията, безопасността винаги трябва да е на първо място. Поради важността на безопасността на участниците, на територията на изложението ще има цялостна програма за безопасност срещу Ковид-19. Тя ще включва:

 • Регламент/политика за влизане в 3G
  Участниците трябва да имат предвид, че като част от предпазните мерки трябва да покажат преди влизане документи като имунизационни паспорти. Те трябва да покажат такива документи и при пристигането си в страната поради ограниченията за пътуване. Възможно е също така да им бъде наложена изолация и карантина за определен период от време след пристигането.
 • Социално/безопасно дистанциране
  Всички участници в изложението трябва да имат предвид, че трябва да спазват социална дистанция от 1,5 метра. Участниците трябва да избягват физически видове поздрави, като например ръкостискане.
 • Задължителни маски за лице в закритите пространства
  Участниците трябва да носят маски за лице, когато посещават ProSweets 2023. Всички участници трябва да се уверят, че маската за лице покрива устата и носа им.
 • Промени в мястото на провеждане
  Мястото на провеждане на събитието ще претърпи промени, като например увеличаване на броя на сесиите за почистване, непрекъснато подаване на външен въздух за вентилация и инсталиране на станции за дезинфекция в зони като входовете. Ще бъдат разширени и коридорите и зоните за изчакване. Входовете на мястото на събитието, с изключение на пожарните изходи, ще останат отворени през цялото време.

Въведение

Никое друго международно изложение не предлага задълбочен поглед към най-новите технологични тенденции, най-добрите практики и нововъзникващи идеи в сектора на сладкарството, сладкишите и закуските, подобно на ProSweets. Можете да бъдете част от този празник на добрия вкус и високо качество, където не само можете да направите задълбочено проучване на пазара, но сте в идеална позиция да увеличите своя поток от приходи.

Международното изложение предлага многостранна програма, която не само ви предоставя богатата възможност за разширяване на вашата професионална мрежа, но също така подчертава отличителните белези на иновациите - всичко, което трябва да направите, е да се отправите към плътно посещаваната лаборатория на бъдещето.

По време на събитието редовно се пускат продукти и основни съобщения с висока концентрация. По отношение на продуктите има суровини и съставки, готови продукти, опаковъчни материали и опаковъчни машини, хладилна и климатична технология, безопасност на храните и управление на качеството, автоматизация и роботика.

Логистиката

ProSweets Cologne съществува от 2006 г. - кратък период от време, и въпреки това се превърна в една от най-големите изложби в сладкарската и сладкарската индустрия. Със сигурност помага, че споделя сцената в Кьолн, Германия с ISM. И двете събития се организират ежегодно и изданията продължават общо четири дни в началото на февруари.

Koelnmesse изпълнява двойни роли като организатор и място, но получава помощ при провеждането на изложбата чрез няколко немски асоциации, както и глобалната мрежа на Sweets. До изложението се допускат само професионалисти и работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на деня на закриване, когато всички дейности приключват в 16:00 вечерта.

Пътуването до място на събитието изобщо не трябва да ви безпокои, ако нямате кола. Независимо дали сте решили да отидете с метро или градската железопътна услуга (S6, S11, S12, S13), ще стигнете за нула време.

Какво можете да очаквате като изложител

 • Като изложител няма нищо по-ценно от репутацията и видимостта. Дадено е, че ProSweets Cologne обединява цялата индустрия под един покрив, който концентрира голямо внимание на едно място, така че можете да получите повече покритие и разпознаване на имена;
 • Представянето на ProSweets Cologne заедно с ISM има огромни предимства - можете да се свързвате с вземащите решения на всички нива, като ви дава бърза възвръщаемост на инвестициите и генериране на впечатляващи продажби.
 • Наличието на цялата верига за създаване на стойност ви разкрива как индустрията върви напред като цяло и дава представа за възможните пазарни шансове и предупреждения за вашия сектор. Проучването на пазара ви помага да идентифицирате преките конкуренти и основните тенденции, които са на път да повлияят на пазара.

Аудитория и статистика

ProSweets Cologne непрекъснато се разраства и отстоява позициите си в международен план. Последното издание видя богата продуктова гама от 343 изложители и аудитория, надхвърлила 21 000 търговски посетители, дошли от над 100 страни. Това трябва да е достатъчно уверение, че ProSweets Cologne е добро финансово решение в дългосрочен план.

Също така искаме да подчертаем един любопитен факт - осем от десетте най-добри марки в света са редовни участници.

Кои са посетителите? Те са професионалисти вземащи решения по пълната верига за преработка - управление, научноизследователска и развойна дейност, дизайн, производство и производство на хранителни продукти, контрол и поддръжка на качеството, разработване на продукти, покупка, продажба и маркетинг.

Откъде идват посетителите? Естествено приблизително 30% са местни жители на Германия, а останалите идват от страни в Европа, въпреки че броят от Северна Америка и Азия непрекъснато расте.

Настаняване

Това, което прави нашата услуга популярна сред компании с всякакви размери и финансови възможности, е нашето умение да се адаптираме към индивидуалните нужди.

За да намерим подходящо хотелско настаняване за ProSweets Cologne, първо получаваме цялата важна информация от вас - ценови диапазон, тип стая, както и избор на местоположение. Ние провеждаме тези критерии чрез нашата обширна база данни за хотели и ви изпращаме идеалните оферти - най-достъпните хотелски цени по време на ProSweets Кьолн с достъп до обществения транспорт.

Като се има предвид колко хора са готови да посетят Кьолн за изложбата, умно е да ги победите в най-добрите хотели близо до Koelnmesse и да го направите бързо.

След като установите къде ще отседнете, е време да помислите за логистика. Имате ли нужда от изпълнител, който да изгради вашата изложбена кабина? Или може би имате нужда от резервации за заседателна зала с определено оборудване? Trade Fair Trips ltd отговаря на всички ваши нужди и го прави за броени часове.

Full list of
hotels for
ProSweets

Book Now
How to get to ProSweets

Similar trade shows