Your free enquiry
ProSweets

ProSweets

Köln, Germany
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Koelnmesse GmbH
Event website
Event website:
ProSweets
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация на събитието Covid-19

Изданието на живо на ProSweets Cologne за 2023 ще се проведе в Koelnmesse. Датите за провеждане на събитието са от 23-ти април до 25-ти април 2023. Въпреки че търговските панаири лице в лице са безценни за генериране на потенциални клиенти и въвеждане на иновации в индустрията, безопасността винаги трябва да бъде на първо място. Поради важността на безопасността на присъстващите, изложбените площи ще следват най-новите държавни препоръки за коронавирус. Понастоящем Германия няма въведени строги вътрешни или международни ограничения за пътуване поради премахването на свързаните политики през април и юни 2022 г. Поради тези промени от присъстващите няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигането си в страната или на мястото на събитието. 

Въведение

Никоя друга международна изложба не предлага задълбочен поглед върху най-новите технологични тенденции, най-добри практики и нововъзникващи идеи в секторите на захарните изделия, сладкиши и закуски, както събитието ProSweets. Можете да бъдете част от този празник на добрия вкус и високото качество, където не само можете да направите задълбочено проучване на пазара, но сте в перфектна позиция да увеличите своя поток от приходи.

Международното изложение предлага многостранна програма, която не само ви предоставя богата възможност да разширите професионалната си мрежа, но също така подчертава отличителните белези на иновациите – всичко, което трябва да направите, е да се насочите към високо посещаваната Future Lab.

Пускането на продукти и важни съобщения редовно се правят във висока концентрация по време на събитието. По отношение на продуктите има суровини и съставки, готови продукти, опаковъчни материали и опаковъчни машини, хладилни и климатични технологии, безопасност на храните и управление на качеството, автоматизация и роботика.

Логистиката

ProSweets Cologne съществува от 2006 г. – за кратко време, но въпреки това се превърна в едно от най-големите изложения в индустрията за сладкарски изделия и закуски. Определено помага, че споделя сцената в Кьолн, Германия с ISM. И двете събития се организират ежегодно и изданията продължават общо четири дни в началото на февруари.

Koelnmesse изпълнява двойна роля като организатор и място, но получава помощ за провеждането на изложбата чрез няколко германски асоциации, както и глобалната мрежа на Sweets. До изложбата се допускат само професионалисти, а работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на деня на затваряне, когато всички дейности приключват в 16:00 часа.

Пътуването до работното място изобщо не трябва да ви притеснява, ако не разполагате с кола. Независимо дали решите да отидете с метрото или с градската железница (S6, S11, S12, S13), ще стигнете там за нула време.

Какво можете да очаквате като изложител

Като изложител няма нищо по-ценно от репутацията и видимостта. Факт е, че ProSweets Cologne обединява цялата индустрия под един покрив, което концентрира голямо количество внимание на едно място, така че можете да получите повече покритие и разпознаване на името;

Има огромни ползи от представянето на ProSweets Cologne заедно с ISM – можете да се свържете с лица, вземащи решения на всички нива, което ви дава бърза възвръщаемост на инвестицията и генерирате впечатляващи потенциални клиенти.

Присъствието на цялата верига на стойността ви разкрива как се движи индустрията като цяло и дава представа за възможните пазарни шансове и предупреждения за вашия сектор. Проучването на пазара ви помага да идентифицирате преките конкуренти, които бързат, и основните тенденции, които са на път да повлияят на пазара.

Аудитория и статистика

ProSweets Cologne непрекъснато расте и утвърждава позицията си в международен план. Последното издание видя богата продуктова гама от 343 изложители и публика, която надхвърли 21 000 търговски посетители, дошли от над 100 държави. Това трябва да е достатъчна увереност, че ProSweets Cologne е добро финансово решение в дългосрочен план.

Искаме да подчертаем и един любопитен факт – осем от десетте топ марки в света са редовни посетители.

Кои са посетителите? Те са пълната верига за обработка, тъй като ще се срещнете с лица, вземащи решения от всяко звено – управление, изследване и развитие, проектиране, производство и производство на търговия с храни, контрол на качеството и поддръжка, разработване на продукти, закупуване, продажби и маркетинг.

Откъде идват посетителите? Естествено, приблизително 30% са германци, а останалите идват от страни в Европа, въпреки че броят им от Северна Америка и Азия непрекъснато нараства.

Настаняване

Това, което прави нашата услуга популярна сред компании с всякакъв размер и финансови възможности, е умението ни да се адаптираме към индивидуалните нужди. За да намерим подходящо хотелско настаняване за ProSweets Cologne, ние първо трябва да получим цялата важна информация – ценови диапазон, брой легла, тип стая, както и избор на местоположение. Прилагаме тези критерии в нашата обширна хотелска база данни и ви изпращаме перфектните – най-достъпните хотелски цени по време на ProSweets Cologne с достъп до обществен транспорт.

Като се има предвид колко хиляди хора са настроени да посетят Кьолн за изложението, добре е да ги изпреварите, за да имате достъп до най-добрите хотели близо до Koelnmesse при това на най-добрите цени. 

След като сте установили къде ще отседнете, е време да помислите за останалата логистика. Имате ли нужда от изпълнител за изграждането на вашия изложбен щанд? Или може би имате нужда от резервации за заседателна зала с определено оборудване? Trade Fair Trips ltd се грижи за всичко това и го прави за няколко часа. 

Може да разчитате на екипа на Trade Fair Trips ltd за хотелско настаняване в близост до ProSweets при това на бюджетна цена, може също да се обърнете към нас за монтирането на изложбения ви щанд, както и да наемем на ваше име конферентна зала за бизнес срещи с професионално оборудване. 

Минали издания на ProSweets

Издание 2022 г

ProSweets 2022 и ISM 2022 получиха около 15 000 професионални посетители от 96 държави. Събитията се проведоха като хибридни събития между 30.01.2022 г. и 02.02.2022 г. Събитията бяха съставени от изложба на живо, проведена в Messe Cologne, и дигитална услуга, известна като ISM& Заради пандемията от Covid-19 се наложи изданията да се проведат в такъв формат. Пандемията също така наложи прилагането на строги мерки за безопасност на Covid-19, като например политиката за въвеждане на 3G за аспектите на живо. Присъстващите трябваше да представят преди влизане имунизационни паспорти, отрицателни резултати от тестове или доказателство за преболедуване. Сред 96-те държави, които присъстваха на панаира, бяха Русия, Франция, Белгия, Великобритания, САЩ, Холандия и Турция.

Full list of
hotels for
ProSweets

Book Now
How to get to ProSweets
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By car
By car:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

By public transport
By public transport:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

Similar trade shows