ProSweets 2025

ProSweets 2025

Храна и напитки
Köln, Germany
02-05 Feb 2025
Организатор:
Koelnmesse GmbH
Място на провеждане:
Messe Cologne
Честота:
1 year
Уебсайт:
ProSweets

Световното събитие за доставчици на сладки и захарни изделия

Никоя друга международна изложба не предлага задълбочен поглед върху най-новите технологични тенденции, най-добри практики и нововъзникващи идеи в секторите на захарните изделия, сладкиши и закуски, както събитието ProSweets. Можете да бъдете част от този празник на добрия вкус и високото качество, където не само можете да направите задълбочено проучване на пазара, но сте в перфектна позиция да увеличите своя поток от приходи.

Международното изложение предлага многостранна програма, която не само ви предоставя богата възможност да разширите професионалната си мрежа, но също така подчертава отличителните белези на иновациите – всичко, което трябва да направите, е да се насочите към високо посещаваната Future Lab.

Пускането на продукти и важни съобщения редовно се правят във висока концентрация по време на събитието. По отношение на продуктите има суровини и съставки, готови продукти, опаковъчни материали и опаковъчни машини, хладилни и климатични технологии, безопасност на храните и управление на качеството, автоматизация и роботика.

ProSweets Cologne 2025

През 2025 ProSweets Cologne ще се проведе в Koelnmesse като събитие на живо. Датите на провеждане са 02.02.2025-05.02.2025. Понастоящем в Германия не са въведени строги ограничения по отношение на вътрешните и международните пътувания поради премахването на свързаните с тях политики. Поради тези промени от участниците няма да се изисква да показват 3G документи за влизане при пристигане в страната или на мястото на провеждане.

Настаняване

Това, което прави нашата услуга популярна сред компании с всякакъв размер и финансови възможности, е умението ни да се адаптираме към индивидуалните нужди. За да намерим подходящо хотелско настаняване за ProSweets Cologne, ние първо трябва да получим цялата важна информация – ценови диапазон, брой легла, тип стая, както и избор на местоположение. Прилагаме тези критерии в нашата обширна хотелска база данни и ви изпращаме перфектните – най-достъпните хотелски цени по време на ProSweets Cologne с достъп до обществен транспорт.

Като се има предвид колко хиляди хора са настроени да посетят Кьолн за изложението, добре е да ги изпреварите, за да имате достъп до най-добрите хотели близо до Koelnmesse при това на най-добрите цени. 

След като сте установили къде ще отседнете, е време да помислите за останалата логистика. Имате ли нужда от изпълнител за изграждането на вашия изложбен щанд? Или може би имате нужда от резервации за заседателна зала с определено оборудване? Trade Fair Trips ltd се грижи за всичко това и го прави за няколко часа. 

Може да разчитате на екипа на Trade Fair Trips ltd за хотелско настаняване в близост до ProSweets при това на бюджетна цена, може също да се обърнете към нас за монтирането на изложбения ви щанд, както и да наемем на ваше име конферентна зала за бизнес срещи с професионално оборудване. 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

30 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С кола
С кола:

20 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

30 минути при пътуване от Cologne-Bonn Airport (Летище Кьолн-Бон)

10 минути при пътуване от Cologne Hauptbahnhof (Централна Гара Кьолн)

 

map

Хотели около ProSweets

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
ProSweets 2025 Köln Sheraton Dusseldorf Airport Hotel Düsseldorf от € 496.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Hampton by Hilton Düsseldorf City Centre 37.6 Düsseldorf от € 256.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln PhiLeRo Hotel Koln 3.5 Köln от € 301.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Jaumanns Hotel 15.9 Köln от € 241.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Hotel Dusseldorf Krefeld Affiliated by Melia Krefeld от € 203.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Cologne Marriott Hotel 5.2 Köln от € 696.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Das Carls Hotel Düsseldorf от € 260.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Henri Hotel Dusseldorf Downtown 38.4 Düsseldorf от € 356.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Moxy Duesseldorf City 37.7 Düsseldorf от € 296.00 EUR Запази сега
ProSweets 2025 Köln Moxy Duesseldorf South Hotel 38.83 Düsseldorf от € 262.00 EUR Запази сега

ProSweets Cologne съществува от 2006 г. – за кратко време, но въпреки това се превърна в едно от най-големите изложения в индустрията за сладкарски изделия и закуски. Определено помага, че споделя сцената в Кьолн, Германия с ISM. И двете събития се организират ежегодно и изданията продължават общо четири дни в началото на февруари.

Koelnmesse изпълнява двойна роля като организатор и място, но получава помощ за провеждането на изложбата чрез няколко германски асоциации, както и глобалната мрежа на Sweets. До изложбата се допускат само професионалисти, а работното време е от 09:00 сутринта до 18:00 следобед, с изключение на деня на затваряне, когато всички дейности приключват в 16:00 часа.

Пътуването до работното място изобщо не трябва да ви притеснява, ако не разполагате с кола. Независимо дали решите да отидете с метрото или с градската железница (S6, S11, S12, S13), ще стигнете там за нула време.

  • Като изложител няма нищо по-ценно от репутацията и видимостта. Факт е, че ProSweets Cologne обединява цялата индустрия под един покрив, което концентрира голямо количество внимание на едно място, така че можете да получите повече покритие и разпознаване на името;
  • Има огромни ползи от представянето на ProSweets Cologne заедно с ISM – можете да се свържете с лица, вземащи решения на всички нива, което ви дава бърза възвръщаемост на инвестицията и генерирате впечатляващи потенциални клиенти.
  • Присъствието на цялата верига на стойността ви разкрива как се движи индустрията като цяло и дава представа за възможните пазарни шансове и предупреждения за вашия сектор. Проучването на пазара ви помага да идентифицирате преките конкуренти, които бързат, и основните тенденции, които са на път да повлияят на пазара.
  • ProSweets Cologne непрекъснато расте и утвърждава позицията си в международен план. Последното издание видя богата продуктова гама от 343 изложители и публика, която надхвърли 21 000 търговски посетители, дошли от над 100 държави. Това трябва да е достатъчна увереност, че ProSweets Cologne е добро финансово решение в дългосрочен план.
  • Искаме да подчертаем и един любопитен факт – осем от десетте топ марки в света са редовни посетители.
  • Кои са посетителите? Те са пълната верига за обработка, тъй като ще се срещнете с лица, вземащи решения от всяко звено – управление, изследване и развитие, проектиране, производство и производство на търговия с храни, контрол на качеството и поддръжка, разработване на продукти, закупуване, продажби и маркетинг.
  • Откъде идват посетителите? Естествено, приблизително 30% са германци, а останалите идват от страни в Европа, въпреки че броят им от Северна Америка и Азия непрекъснато нараства.

ProSweets 2022

ProSweets 2022 и ISM 2022 получиха около 15 000 професионални посетители от 96 държави. Събитията се проведоха като хибридни събития между 30.01.2022 и 02.02.2022. Събитията бяха съставени от изложба на живо, проведена в Messe Cologne, и дигитална услуга, известна като ISM&ProSweets@home. Заради пандемията от Covid-19 се наложи изданията да се проведат в такъв формат. Пандемията също така наложи прилагането на строги мерки за защита от Ковид-19, като например 3G политиката за влизане за аспектите на живо. Присъстващите трябваше да представят преди влизане имунизационни паспорти, отрицателни резултати от тестове или доказателство за преболедуване. Сред 96-те държави, които присъстваха на изложенията, бяха Русия, Франция, Белгия, Великобритания, САЩ, Холандия и Турция.

ProSweets 2023

Изданията на ProSweets и ISM за 2023 се проведоха между 23.04.2023 и 25.04.2023 като специално издание за април 2023. По време на провеждането им не бяха приложени мерки за защита от Ковид-19. Това се дължеше на премахването на ограниченията, свързани с пандемията, в страната. На ProSweets 2023 и ISM 2023 присъстваха над 25 000 посетители от 135 държави и 119 изложители от 23 страни.

ProSweets 2024

Изданията на ProSweets и ISM Cologne за 2024 бяха търговски изложения на живо, организирани в Messe Cologne между 28.01.2024 и 31.01.2024. В събитията взеха участие 1 675 изложители от повече от 100 държави. На ISM присъстваха 74 излагащи страни (88% от чужбина), а на ProSweets - 30 (60% от тях са пътували от чужбина). Двете търговски изложения допълнително посрещнаха над 43 000 посетители от повече от 140 нации. 140 държави-посетители присъстваха на ISM (над 70 % по време на ISM бяха от чужбина, а около 60 % по време на ProSweets също бяха от чужбина), а 90 - на ProSweets.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до ProSweets 2025 Изпрати

ProSweets акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.