Your free enquiry
IFE

IFE

London ,UK
индустрия
индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Montgomery International
Event website
Event website :
IFE
Frequency
Frequency:
2 years

Следващото събитие на живо за IFE ще се проведе през 2022 г. от 21 март до 23 март в ExCeL London. Тези последни актуализации идват от организаторите, които искат да защитят посетителите от COVID-19 и не мислят, че е безопасно за физически търговски изложения дори със защитните мерки „All Secure Standard“. Изложителите и посетителите могат да очакват потенциално дигитално издание.

Въведение

IFE (съкратено от International Food & Drink Event) е най-чаканата и най-голяма международна изложба, посветена на индустрията за храни и напитки във Великобритания. Изложбата се провежда средно за четири дни през март и се организира от Montgomery International Ltd. Едни от най-добрите изложители в хранителната индустрия показват иновации във всичко - от млечни продукти, хлебни изделия, сладкарски изделия и напитки до здравословни храни, месни продукти и дори британска храна. Събитието ви позволява да се докоснете до пазара на храни и напитки във Великобритания.

Акценти 

  • 1100 фирми изложители,
  • 26000 посетителите от над 100 страни.
  • сирене и млечни продукти
  • сладкарство
  • месо и риба
  • морски дарове
  • най-интересното от световната кухня
  • здравословни храни

ExCeL Лондон е идеално място за провеждане на мащабни събития като IFE. Професионалните посетители ще имат достъп до разнообразието от продукти и събития всеки ден от около 10:00 сутринта до 17:00 следобед, въпреки че не забравяйте да проверите конкретното работно време в съответния ден.

Аудитория и Статистика 

IFE остава жизнеспособено изложение, тъй като това е мястото, където купувачите имат достъп до целия продуктов спектър и има много дейности, които професионалисти като учени и готвачи могат да извършват. Програмата съчетава стойностна информация и вълна от адреналин. Пример за това са демонстрациите на живо по готвене, гала вечери , тематични дискусии за тенденциите в индустрията и състезанията по готвене с високи залози като първенствата по пица. Think Hospitality, Anima Insight, Tesco и Planet Organic, TEA REX и Burts Potato Chips са някои от компаниите, които участват в изложението.

Евтино Настаняване Близо до ExCeL, Лондон

Бизнес пътуването не е необходимо да бъде времеемък и скъп процес, когато имате Трейд Феър Трипс ЕООД на своя страна. Уверяваме ви, че ще намалите разходите си и ви предлагаме хотели в близост до ExCeL Лондон с добри възможности за обществен транспорт, за да сведете пътуванията си до минимум. Ние също сме тук, за да ви помогнем с всякакви допълнителни услуги, като например да ви предоставим заседателна зала или да ви помогнем да купите и инсталирате вашите изложбени щандове. Трейд Феър Трипс ЕООД улеснява работните ви пътувания!

Full list of
hotels for
IFE

Book Now
How to get to IFE

Similar trade shows