IFE 2025

IFE 2025

Храна и напитки
London, UK
17-19 Mar 2025
Организатор:
Montgomery International
Място на провеждане:
ExCeL London
Честота:
2 years
Уебсайт:
IFE

Незаменимо събитие за британския пазар на храни и напитки

IFE (съкратено от International Food & Drink Event) е най-чаканото и най-голямо международно изложение, посветено на индустрията за храни и напитки в Обединеното кралство. Изложението се провежда средно четири дни през март и се организира от Montgomery International Ltd. 

IFE 2025

Следващото събитие на живо за IFE ще се проведе през 2025 от 17.03.2025 до 19.03.2025 в ExCeL Лондон. Тези последни актуализации идват от организаторите, които изразиха своята благодарност за всички участници, които присъстваха на изданието на живо на събитието през 2024. 

Достъпни оферти за хотели близо до ExCeL, Лондон

Не е необходимо бизнес пътуването да е времеемък и скъп процес, когато имате Trade Fair Trips ltd на ваша страна. Ние се грижим да намалите разходите си и ви предлагаме хотели близо до ExCeL London с добри възможности за обществен транспорт, за да сведете до минимум пътуването си до работното място. Ние също сме тук, за да ви помогнем с всякакви допълнителни услуги, като например предоставяне на заседателни зали или помощ при инсталирането на вашите изложбени щандове. Trade Fair Trips прави работните пътувания лесни и продуктивни! 

Trade Fair Trips ltd се явява като услуги на едно гише, от които може да се възползвате за вашето бизнес пътуване. Ще ви спестим време и финанси, за да ви предложим най- конкурентните цени и качествени услуги – от резервация на хотелско настаняване, в близост до изложението SPS - smart production solutions, през резервация на конферентни зали за провеждане на бизнес срещи до монтиране на вашия фирмен щанд. Нашият екип е тук, за да ви помогне за важните логиситчни детайли, свързани с вашето бизнес пътуване. Поверете ни цялостната организация и се съсредоточете върху вашия бизнес!

 

Пеша
Пеша:

20 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

Не е препоръчително при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С кола
С кола:

7 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

41 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

9 минути при пътуване от London City Airport (Летище Лондон Сити)

51 минути при пътуване от London Central Station (Централна Гара Лондон)

map

Хотели около IFE

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Grange Clarendon Hotel 11.4 London от € 346.00 EUR Запази сега
IFE 2025 London London City Airport Hotel 1.9 London от € 254.00 EUR Запази сега
IFE 2025 London YOTEL London Shoreditch 8.7 London от € 348.00 EUR Запази сега
The Stratford Hotel London 7 London от € 274.00 EUR Запази сега
IFE 2025 London Holiday Inn Express London - ExCel 0.8 London от € 363.67 EUR Запази сега
IFE 2025 London Chelsea Cloisters London при поискване Заявка
IFE 2025 London hub by Premier Inn London Westminster, St James's Park London при поискване Заявка
IFE 2025 London City Short Stays Aldgate East Studios 8.2 London при поискване Заявка
IFE 2025 London London Apartments Shoreditch Two 8 London при поискване Заявка
IFE 2025 London The LaLit London 9.5 London при поискване Заявка
  • Публиката, която управлява над 27 000 търговски посетители;
  • Повече от 100 държави са изпратили представители;
  • Специфични раздели на шоуто като Gourmet Drinker, Artisan Market, Bacery, Frozen Food и International Gourmet, Печени изделия и съставки;
  • Anima Insight, Planet Organic, Tesco и Think Hospitality в дълга гама са водещи в програмата за поддръжка;
  • Станете свидетел на цялата производствена верига в действие.

Къде в Лондон е най-доброто място за организиране на такова мащабно събитие? Защо, това е ExCeL London и професионалните посетители ще имат достъп до разнообразието от продукти и събития всеки ден от около 10:00 сутринта до 17:00 следобед, но не забравяйте да проверите конкретното работно време през деня.

 

Имате топ изложители, които демонстрират иновации във всичко - от млечни продукти, хлебни изделия, сладкарски изделия и напитки до здравословни храни, месни продукти и дори британска храна. Това е еталонно събитие, което ви позволява да се докоснете до пазара на Обединеното кралство. IFE остава актуален, защото това е мястото, където купувачите имат достъп до целия спектър от продукти и има какво да правят свързани професионалисти като учени и готвачи. Поддържащата програма съчетава ценна информация с адреналиново вълнение. Пример за това са демонстрациите на лайф готвачите, гала, тематични дискусии за тенденциите в индустрията и много състезания по готвене с високи залози като шампионата по пица. Think Hospitality, Anima Insight, Tesco и Planet Organic, TEA REX и Burts Potato Chips са някои от компаниите, които излагат тук.

IFE 2022

Изданието на IFE за 2022 отбеляза успешното рестартиране на търговското изложение след принудително прекъсване поради Ковид-19. То се състоя в ExCeL London като търговско изложение лице в лице между датите 21.03.2022 - 23.03.2022. Изданието беше посетено от около 760 изложители.

IFE 2023

В представянето на IFE за 2023 участваха над 27 000 посетители и 1 500 изложители от 91 държави. Над 10 000 продукта бяха представени и разгледани по време на търговското изложение, което се проведе на живо в ExCeL London. Събитието се проведе между 20.03.2023 и 22.03.2023.

IFE 2024

Изданието на IFE за 2024 беше търговско изложение на живо, който се проведе в ExCeL London. То се състоя между 25.03.2024 и 27.03.2024. В изложението взеха участие над 900 изложители.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до IFE 2025 Изпрати

IFE акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.