Your free enquiry
IFE

IFE

London, UK
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer:
Montgomery International
Event website
Event website:
IFE
Frequency
Frequency:
2 years

Последни новини относно IFE

Следващото събитие на живо за IFE ще се проведе през 2023 от 20-ти до 22-ри март в ExCeL Лондон. Тези последни актуализации идват от организаторите, които изразиха своята благодарност за всички участници, които са присъствали на събитието "лице в лице" през 2022. Понастоящем в Обединеното кралство не съществуват национални ограничения срещу Ковид-19 по отношение на търговски или бизнес събития като IFE 2023. Участниците в търговското изложение обаче трябва да имат предвид, че силно се насърчава носенето на медицински маски в закрити помещения и осигуряването на непрекъснато подаване на въздух за срещи на закрито. Моля, следете за повече информация относно събитието!

Въведение

IFE (съкратено от International Food & Drink Event) е най-чаканата и най-голяма международна изложба, посветена на индустрията за храни и напитки във Великобритания. Изложбата се провежда средно за четири дни през март и се организира от Montgomery International Ltd. Едни от най-добрите изложители в хранителната индустрия показват иновации във всичко - от млечни продукти, хлебни изделия, сладкарски изделия и напитки до здравословни храни, месни продукти и дори британска храна. Събитието ви позволява да се докоснете до пазара на храни и напитки във Великобритания.

Акценти 

  • 1100 фирми изложители,
  • 26000 посетителите от над 100 страни.
  • сирене и млечни продукти
  • сладкарство
  • месо и риба
  • морски дарове
  • най-интересното от световната кухня
  • здравословни храни

ExCeL Лондон е идеално място за провеждане на мащабни събития като IFE. Професионалните посетители ще имат достъп до разнообразието от продукти и събития всеки ден от около 10:00 сутринта до 17:00 следобед, въпреки че не забравяйте да проверите конкретното работно време в съответния ден.

Аудитория и Статистика 

IFE остава жизнеспособено изложение, тъй като това е мястото, където купувачите имат достъп до целия продуктов спектър и има много дейности, които професионалисти като учени и готвачи могат да извършват. Програмата съчетава стойностна информация и вълна от адреналин. Пример за това са демонстрациите на живо по готвене, гала вечери , тематични дискусии за тенденциите в индустрията и състезанията по готвене с високи залози като първенствата по пица. Think Hospitality, Anima Insight, Tesco и Planet Organic, TEA REX и Burts Potato Chips са някои от компаниите, които участват в изложението.

Евтино Настаняване Близо до ExCeL, Лондон

Бизнес пътуването не е необходимо да бъде времеемък и скъп процес, когато имате Трейд Феър Трипс ЕООД на своя страна. Уверяваме ви, че ще намалите разходите си и ви предлагаме хотели в близост до ExCeL Лондон с добри възможности за обществен транспорт, за да сведете пътуванията си до минимум. Ние също сме тук, за да ви помогнем с всякакви допълнителни услуги, като например да ви предоставим заседателна зала или да ви помогнем да купите и инсталирате вашите изложбени щандове. Трейд Феър Трипс ЕООД улеснява работните ви пътувания!

Предишни издания на IFE

Издание 2022 

Изданието на IFE за 2022 отбеляза успешното възобновяване на търговското изложение след принудително прекъсване поради Ковид-19. Събитието се проведе в ExCeL Лондон като търговско изложение "лице в лице" между датите 21.03.2022 - 23.03.2022. В него участваха около 760 изложители.

Full list of
hotels for
IFE

Book Now
How to get to IFE

Similar trade shows