Your free enquiry
ProWein

ProWein

Düsseldorf ,Germany
индустрия
индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Messe Dusseldorf GmbH
Event website
Event website :
ProWein
Frequency
Frequency:
1 year

ProWein официално ще пропусне 2021 г. и ще бъде домакин на издание на живо в Koelnmesse в края на март 2022 г. Панаирът на виното през 2020 не можеша да се проведе поради ограничителни мерки COVID-19 и забрани за пътуване.

Въведение

Oще една възможност да опитате най-изисканите вина и спиртни напитки в света в страхотна компания в ProWein. Международният търговски панаир предлага на посетителите наситена програма, включваща приятни за тълпата зони за дегустация, изложбени пространства и кулинарни събития, за да поддържа хилядите доволни от публиката.

От 1994 г. ProWein е отлична възможност да лансира нови вкусове и да популяризира реколтите, както и да увеличи броя на продажбите на нови пазари. Програмата има предвидени няколко вълнуващи събития и имате експерти, които организират лекции, занимаващи се с актуални теми и дискусионни кръгове, където можете да участвате.

Освен разнообразието от реколти от цял ​​свят, продуктовото портфолио обхваща цялата верига на стойността. Посетителите могат да се насладят на разнообразието от бижутерски бутилки, декоративни капачки, кутии за подаръци, чаши, системи за управление на инвентара, бар съдове, барове, POS системи и помощни средства за наливане.

Логистиката

ProWein е опора на културния календар в Дюселдорф, Германия и пристига всяка година в началото на пролетта - обикновено през март. Изданията се издават общо три дни и са отворени за професионални посетители. Messe Düsseldorf служи като официален организатор и домакин на ProWein с щедра подкрепа от Германския институт за вино.

Вратите се отварят от 09:00 ч. сутринта до 18:00 ч. следобед през всичките три дни, но не забравяйте да проверите официалната програма за всякакви промени или планиране на специални събития.

Пътуването в Дюселдорф е без усилия, дори ако сте избрали да не наемате кола. Автобусна линия 722 и трамвайните линии U78 и U79 са бързи връзки до изложбените площадки и се движат редовно всеки ден. В крайна сметка никога не губите време за пътуване до работното място.

Какво казват хората?

„Франция е много горда да присъства като партньор тук на тази 25-та годишнина на ProWein. Представлява като основен годишен рандеву за производството на вино, спиртни напитки, бира и сайдер. Няма нищо по-хубаво от това да си в ProWein! Santé - и ще се видим отново догодина! “ каза Сантяго Диас Херъншмид, ръководител на отдел за търговия с вина и спиртни напитки в Business France;

„Ние виждаме Америка като много важен обект за производство на вино. И все пак в САЩ няма индустриални срещи със същия обхват и значение като ProWein. Най-големите събития, провеждани на вътрешния пазар, обикновено са специални дистрибуторски панаири. Ето защо ProWein е толкова важен за нас.“, каза Минди Крауфорд, директор продажби на едро в Wölffer Estate Vineyard;

„Бях в Дюселдорф по време на панаира всяка година от премиерата на ProWein през 1994 г. Изключително индустриалната концепция и международните предложения отличават ProWein от всяко друго събитие. Търговският панаир е абсолютно задължителен както за мен, така и за целия ми екип “, каза Карстен Шмид, управляващ директор.„ Weinladen Schmidt

Аудитория и статистика

ProWein е мястото, където бизнесът се случва и се случва във вълнуващ мащаб. Последното издание регистрира един от най-високите показатели на панаира досега. Изложителите се изкачиха над 6900, докато публиката успя да удари 61 500 търговски посетители от 142 държави - което ви дава достъп до пазари по целия свят.

Ако някога сте искали да започнете партньорства в нови региони, тогава ще имате най-добрата възможност да го направите. Посетителите идват от различни места като Германия, Франция, Италия, Великобритания, САЩ и Бенелюкс. Нормално е да се наблюдава висока концентрация от европейските страни и същото може да се каже и за изложителите - Германия, Австрия, Испания и Португалия бяха най-големите пазари за изложители в ProWein.

Но какви позиции имат посетителите? Представени бяха секторите на дребно, износ, търговия, ресторантьорство и кетъринг.

Настаняване

Няма да отнеме много време, докато хотелските стаи за ProWein станат скъпи, така че резервирайте престоя си още днес с Trade Fair Trips ltd. Само тук получавате най-добрите отстъпки за хотели и добрата новина е, че ние поемаме всеки бюджет. Ако пътувате със строг бюджет, ние ще направим вашата онлайн резервация на хотел за ProWein по начин, така че да не преразходвате. Поддържайте разходите си възможно най-малко с Trade Fair Trips ltd, а също така резервирайте хотели в близост до Messe Dusseldorf.

Ние работим, за да гарантираме, че имате кратко пътуване до изложението и ще ви поставят близо до връзките с обществения транспорт за по-голямо удобство. Надстройте престоя си в хотела с повече услуги от нашия каталог. Trade Fair Trips ltd помага на изложителите във всичко логистично. Това може да включва резервации за заседателни зали или монтаж на щанда в изложбения център. Бизнес пътуването е толкова лесно!

Full list of
hotels for
ProWein

Book Now
How to get to ProWein

Similar trade shows