Your free enquiry
Alimentaria

Alimentaria

Barcelona, Spain
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Alimentaria Exhibitions S.A.
Event website
Event website:
Alimentaria
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за събитието

Alimentaria 2024 ще предложи нови вкусови предложения от 12.03.2024 до 15.03.2024 във Fira Barcelona Gran Via в Барселона, Испания. Организаторите заявиха, че по време на събитието няма да бъдат прилагани строги мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на свързаните с пандемията ограничения в Испания.

Въведение

Елате и опитайте екзотичните вкусове в света на Alimentaria - международно търговско изложение, посветено на храните и напитките, привличящо професионалистите в кулинарията. Можете да видите изложители от всяко ниво да представят най-добрите си продукти и да се стремят да сключват изгодни сделки в Барселона, Испания всеки две години.

Логистика

Организатори за това събитие са Alimentaria Exhibitions S.A., а всяко издание протича четири дни в Fira Barcelona Gran Vía. Съдържанието на събитието е представено под формата на тематични изложбени зали като Intervin (вино), Intercarn (месо), Interlact (млечни продукти), Expoconser (консервирани храни) и Restaurama (ресторанти и кетъринг).  Изложението е добър източник на информация в хранителната индустрия и ви дава възможност да увеличите потенциалните си клиенти.

Аудитория и статистика

Очаква се над 140 000 търговски посетители да дойдат в Барселона, Испания. Една от основните причини за големия успех на Alimentaria е фактът, че тя споделя сцена с поредния търговски панаир в хранително-вкусовата промишленост и ресторантьорството. Разбира се, говорим за Hostelco. Заедно те контролират тенденциите на международните пазари и привличат големи купувачи благодарение на специалната си програма, която е доходоносна за всички участващи. Няма друго събитие, което да доведе до такава възвръщаемост на инвестицията.

Най-добрите хотелски оферти близо до Alimentaria, Барселона

Настанете се близо до Alimentaria бързо и безпроблемно чрез Trade Fair Trips ЕООД - най-добрият ви приятел на пътя. Организирането на бизнес пътуване може да отнеме прекалено много от вашето време. Не е необходимо да отделяте допълнително време и ресурси, които биха ви послужили по-добре в Барселона. Резервирайте хотел в близост до Фира Барселона Gran Vía на желани от вас цени и и подгответе цялото си работно пътуване за няколко часа заедно с Трейд Феър Трипс ЕООД. Ние сме повече от способни да резервираме зали за срещи, когато трябва да изнесете презентация. Инсталирането на щанд също е част от нашата компетентност.

Предишни издания

Издание 2022

Alimentaria 2022 беше търговско изложение на живо, което се проведе от 4-ти до 7-ми април 2022. Събитието се проведе във Fira Barcelona - Gran Via и включваше повече от 3000 изложители от 52 държави, включително 400 международни предприятия, на 85 000 м2 изложбена площ. Присъстваха около 100 000 търговски посетители от 149 държави, включително 1400 ключови купувачи и 30 водещи готвачи. Чуждестранните държави бяха представени от 23% от посетителите. Мястото за провеждане на изложението включваше мерки за безопасност срещу Ковид-19, като например социално дистанциране. На изданието бяха представени повече от 300 иновации.

Full list of
hotels for
Alimentaria

Book Now
How to get to Alimentaria
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

50 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

By car
By car:

15 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

10 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

By public transport
By public transport:

50 минути при пътуване от при пътуване от Barcelona Airport (Летище Барселона)

40 минути при пътуване от Barcelona-Sants Station (Гара Барселона-Сантс)

Similar trade shows