Your free enquiry
TAVOLA

TAVOLA

Kortrijk, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Food & Beverage, Wines
Organizer
Organizer:
Kortrijk Expo
Event website
Event website:
TAVOLA
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието

Търговското изложение на живо TAVOLA 2024 ще се проведе в Kortrijk Xpo в Белгия. То ще се осъществи между 17.03.2024 и 19.03.2024. Kortrijk Xpo ще бъде редовно дезинфекциран. Участниците ще трябва да покажат 3G входни документи при пристигането си в Белгия поради наложените ограничения за пътуване.

Представяне на събитието

За един забележителен празник на вкусната храна и пресните продукти, където фокусът е върху различни вкусови комбинации и иновации, най-добре се насочете към изложението TAVOLA. През 30-те години от учредяването му, този международен панаир се е позиционирал като водещо събитие и днес привлича над 17 000 посетители средно в Кортрейк, Белгия. Побързайте с организирането на своето настаняване за TAVOLA и оставете Трейд Феър Трипс ЕООД да ви покажат най-добрите цени с отстъпки за добри хотели.

Ако сте претоварени с работа и не можете да се заемете с планирането на пътуване за няколко човека, решението е да се обърнете към Трейд Феър Трипс ЕООД - където ще получите гъвкава услуга, съобразена с вашия бюджет. Ние обслужваме нуждите и предпочитанията както на големи клиенти, така и на по-малки, така че всичко, което се иска от вас, е да ни кажете къде в града искате да отседнете и каква сума бихте платили. На следващия ден ще получите списък с всички изгодни оферти на пазара. Изложението TAVOLA предлага впечатляващ обхват от хранителни съставки и продукти - кафе, чай, подправки, хлебни изделия, сладкарски изделия, млечни продукти, замразени храни, сушени храни, консервирано месо, зеленчуци, плодове и много други.

Предишни издания

Издание от 2022 г.

Изданието на TAVOLA за 2022 се проведе в Kortrijk Xpo в Белгия като търговско изложение "лице в лице". На събитието присъстваха повече от 500 фирми изложители и 14 500 посетители от 24 държави.

Full list of
hotels for
TAVOLA

Book Now
How to get to TAVOLA
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Lille Lesquin Airport (Летище Лил)

5 минути при пътуване от Kortrijk Station (Гара Куртрей)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Lille Lesquin Airport (Летище Лил)

3 минути при пътуване от Kortrijk Station (Гара Куртрей)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Lille Lesquin Airport (Летище Лил)

2 минути при пътуване от Kortrijk Station (Гара Куртрей)

 

Similar trade shows