Vinitaly 2024

Vinitaly 2024

Храна и напитки Винена индустрия
Verona, Italy
14-17 Apr 2024
Организатор:
Veronafiere
Място на провеждане:
Verona Fiera
Честота:
1 year
Уебсайт:
Vinitaly

Знаменитото изложение за вина и спиртни напитки във Верона

Всеки професионалист в лозарството и лозаро-винарската промишленост е чувал за Vinitaly и е присъствал на това търговско изложение, празнуващо красотата на виното. Международното събитие има дълга история - по-точно половин век под неговия пояс - и се счита за най-голямата винена платформа в света. Първото издание на Vinitaly се появи през 1967 г. и беше малко събитие още когато беше наречено Италиански дни на виното. Може би най-голямото привличане на винопроизводителя е достъпът до целия пазар в глобален мащаб и потенциалът да развиете директно бизнеса си. Възползвайте се от техническите дегустации и задълбочените конференции, форуми и семинари, за да придобиете пълно разбиране за пазара днес и къде отива. Vinitaly непрекъснато се променя и това се отразява в добавянето на зона, подчертаваща работата, извършена в био вина, и добавянето на под-изложба, наречена Enolitech, посветена на технологичната верига за доставки, приложена към лозарството.

Vinitaly 2024

Vinitaly бавно се завръща към организирането на събития на живо. Veronafiere обяви, че международното търговско изложение за вина и спиртни напитки ще се завърне в пълния си вид като издание на живо през пролетта на 2023. Датите са определени за 14.04.2024 до 17.04.2024, а мястото, както винаги, ще бъде Fiera Verona във Верона, Италия. Поради премахването на ограниченията, свързани с пандемията, от странат на правителстовото на Италия, мястото на провеждане няма да включва мерки за превенция на Ковид-19.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd улеснява намирането на места за изложби, независимо дали ще отидете в съседната си страна или ще летите чак до другия край на света. Ние сме експерти в това, което правим, и разполагаме с широка мрежа от апартаменти, хостели и хотели във Верона, Италия, подходящи за всеки бюджет и предпочитания. Направете резервация за Vinitaly в рамките на един работен ден и намалете значително пътните си разходи. Правилното местоположение е от ключово значение за успешен излет, поради което ви предоставяме хотели, разположени в близост до Fiera Verona, които се обслужват от автобусни линии. В допълнение към хотелските стаи, Trade Fair Trips ltd може да осигури на място съоръжения за срещи с A / V оборудване. Клиентите също идват при нас, когато имат нужда от някой, който да изгради тяхната честна позиция и ние можем да организираме екип, който да изгради вашия страхотно.

 

Пеша
Пеша:

Не е препоръчително при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

35 минути при пътуване от Verona Porta Nuova Station (Гара Верона Порта Нуова)

 

С кола
С кола:

15 минути при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

5 минути при пътуване от Verona Porta Nuova Station (Гара Верона Порта Нуова)

 

С обществен транспорт
С обществен транспорт:

50 минути при пътуване от Verona Airport (Летище Верона)

10 минути при пътуване от Verona Porta Nuova Station (Гара Верона Порта Нуова)

 

map

Хотели около Vinitaly

Хотел Звезди Разстояние до изложение Град Цена
Vinitaly 2024 Verona Hotel Leon d'Oro 1.4 Verona от € 447.00 EUR Запази сега
Vinitaly 2024 Verona Best Western Hotel de Capuleti 2.5 Verona при поискване Заявка
Vinitaly 2024 Verona Le Stanze del Corso Vicenza при поискване Заявка
Vinitaly 2024 Verona Hotel Parchi Del Garda 24.2 Lazise при поискване Заявка
Arela 3.7 Verona при поискване Заявка
Vinitaly 2024 Verona Leonardo Hotel Verona 2.7 Verona при поискване Заявка
Casa Fracasso 3.6 Verona при поискване Заявка
Juliet House 2.3 Verona при поискване Заявка
Vinitaly 2024 Verona Parc Hotel 26 Peschiera Del Garda при поискване Заявка
Vinitaly 2024 Verona Casa Belfiore Vicenza Vicenza при поискване Заявка

Vinitaly пристига всяка година във Верона, Италия, когато лятото за пръв път започва, тъй като изданията са предвидени за средата на юни. Изданията се организират от Veronafiere и продължават общо четири дни. Международният панаир на виното отваря врати както за професионални посетители, така и за широката публика във Fiera Verona. Работното време е от 09:30 сутринта до 18:30 сутринта в късния следобед, но не забравяйте да проверите отново, тъй като може да има промени, направени в самия ден. Изложбените площи са свързани с изхода Verona Sud на магистрала Венеция-Милано, което прави мястото идеално за достъп с автомобили. Ако предпочитате обществения транспорт да мине, там е жп гара Верона Порта Нуова, намираща се близо до портите. Fiera Verona се обслужва и от четири различни автобусни линии, които ви свързват с града като цяло.

  • Изложителите могат да получат по-нататъшна видимост във Vinitaly благодарение на иновативния дигитален каталог, който е портал, достъпен за посетители за проучване на етикети и избор;
  • Ако се опитвате да повлияете на пазара на биологични продукти, насочете вниманието си към най-новото допълнение към справедливия формат - Vinitalybio, което ви е предоставено от Италианската федерация по биологично и биодинамично земеделие;
  •  Друг признак на растеж за Vinitaly е разширяването на продуктовото портфолио до продукти, свързани с лозаро-винарската индустрия. Vinitaly Design представя най-доброто и най-новото за аксесоари, мебели за винарски изби и винени барове. Това е идеалното място за членове на ХоРеКа сектора.

Vinitaly постигна своя успех в немалка част благодарение на патронажа и партньорството с ITA, MIPAAF, BANCO PM, AGSM и дори Volkswagen. Панаирът на виното със сигурност печели репутацията си на най-добрата платформа за обществени поръчки за лозаро-винарската индустрия. Организаторите отчитат наплив от 125 000 посетители от цял ​​свят, от които около 33 000 са избрани и акредитирани купувачи. Конкуренцията също е доста ожесточена, като се има предвид, че има 4600 изложители, които представят своите продукти на ангажирана и заинтересована аудитория с бюджет за закупуване. На всичкото отгоре Vinitaly е домакин на още 400 събития, посветени на виното. Това е идеалната възможност да спечелите признание на марката и да пробиете нови пазари. Пазарите, които ще видите представени, включват Австрия, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия, Аржентина, Франция, Южна Африка, Испания, Венецуела, Молдова, Чили, Перу, Санто Доминго, Обединеното кралство, Македония и Ливан.

Vintaly 2022

Vinitaly 2022 се проведе под формата на търговско изложение "лице в лице" в Veronafiere между датите 10.04.2022 и 13.04.2022. Изданието постави нов световен рекорд по международна посещаемост, като 28% от участниците бяха от страни, различни от Италия. В изложението участваха 139 държави, като броят на присъстващите оператори се оценява на 88 000.

Vintaly 2023

Изданието на Vintaly за 2023 беше търговско изложение на живо, което се проведе във VeronaFiere между 02.04.2023 и 05.04.2023. В събитието се включиха 93 000 участници от 143 държави. 31% от тях бяха представители на страни различни от Италия. Програмата на събитието включваше над 45 000 дегустации на вина.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Vinitaly 2024 Изпрати

Vinitaly акценти

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.