Your free enquiry
Vinitaly

Vinitaly

Verona ,Italy
индустрия
индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
Veronafiere
Event website
Event website :
Vinitaly
Frequency
Frequency:
1 year

Въведение

Всеки професионалист в лозарството и лозаро-винарската промишленост е чувал за Vinitaly и е присъствал на това търговско изложение, празнуващо красотата на виното. Международното събитие има дълга история - по-точно половин век под неговия пояс - и се счита за най-голямата винена платформа в света. Първото издание на Vinitaly се появи през 1967 г. и беше малко събитие още когато беше наречено Италиански дни на виното. Може би най-голямото привличане на винопроизводителя е достъпът до целия пазар в глобален мащаб и потенциалът да развиете директно бизнеса си. Възползвайте се от техническите дегустации и задълбочените конференции, форуми и семинари, за да придобиете пълно разбиране за пазара днес и къде отива. Vinitaly непрекъснато се променя и това се отразява в добавянето на зона, подчертаваща работата, извършена в био вина, и добавянето на под-изложба, наречена Enolitech, посветена на технологичната верига за доставки, приложена към лозарството.

Логистиката

Vinitaly пристига всяка година във Верона, Италия, когато лятото за пръв път започва, тъй като изданията са предвидени за средата на юни. Изданията се организират от Veronafiere и продължават общо четири дни. Международният панаир на виното отваря врати както за професионални посетители, така и за широката публика във Fiera Verona. Работното време е от 09:30 сутринта до 18:30 сутринта в късния следобед, но не забравяйте да проверите отново, тъй като може да има промени, направени в самия ден. Изложбените площи са свързани с изхода Verona Sud на магистрала Венеция-Милано, което прави мястото идеално за достъп с автомобили. Ако предпочитате обществения транспорт да мине, там е жп гара Верона Порта Нуова, намираща се близо до портите. Fiera Verona се обслужва и от четири различни автобусни линии, които ви свързват с града като цяло.

Какво можете да очаквате като изложител

• Изложителите могат да получат по-нататъшна видимост във Vinitaly благодарение на иновативния дигитален каталог, който е портал, достъпен за посетители за проучване на етикети и избор;

• Ако се опитвате да повлияете на пазара на биологични продукти, насочете вниманието си към най-новото допълнение към справедливия формат - Vinitalybio, което ви е предоставено от Италианската федерация по биологично и биодинамично земеделие;

• Друг признак на растеж за Vinitaly е разширяването на продуктовото портфолио до продукти, свързани с лозаро-винарската индустрия. Vinitaly Design представя най-доброто и най-новото за аксесоари, мебели за винарски изби и винени барове. Това е идеалното място за членове на хорека секторите.

Аудитория и статистика

Vinitaly постигна своя успех в немалка част благодарение на патронажа и партньорството с ITA, MIPAAF, BANCO PM, AGSM и дори Volkswagen. Панаирът на виното със сигурност печели репутацията си на най-добрата платформа за обществени поръчки за лозаро-винарската индустрия. Организаторите отчитат наплив от 125 000 посетители от цял ​​свят, от които около 33 000 са избрани и акредитирани купувачи. Конкуренцията също е доста ожесточена, като се има предвид, че има 4600 изложители, които представят своите продукти на ангажирана и заинтересована аудитория с бюджет за закупуване. На всичкото отгоре Vinitaly е домакин на още 400 събития, посветени на виното. Това е идеалната възможност да спечелите признание на марката и да пробиете нови пазари. Пазарите, които ще видите представени, включват Австрия, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия, Аржентина, Франция, Южна Африка, Испания, Венецуела, Молдова, Чили, Перу, Санто Доминго, Обединеното кралство, Македония и Ливан.

Настаняване

Trade Fair Trips ltd улеснява намирането на места за изложби, независимо дали ще отидете в съседната си страна или ще летите чак до другия край на света. Ние сме експерти в това, което правим, и разполагаме с широка мрежа от апартаменти, хостели и хотели във Верона, Италия, подходящи за всеки бюджет и предпочитания. Направете резервация за Vinitaly в рамките на един работен ден и намалете значително пътните си разходи. Правилното местоположение е от ключово значение за успешен излет, поради което ви предоставяме хотели, разположени в близост до Fiera Verona, които се обслужват от автобусни линии. В допълнение към хотелските стаи, Trade Fair Trips ltd може да осигури на място съоръжения за срещи с A / V оборудване. Клиентите също идват при нас, когато имат нужда от някой, който да изгради тяхната честна позиция и ние можем да организираме екип, който да изгради вашия страхотно.

Full list of
hotels for
Vinitaly

Book Now
How to get to Vinitaly

Similar trade shows