Most booked hotels
Your free enquiry
KolnWein

KolnWein

Köln ,Germany
Индустрия
Индустрия:
Храни и напитки, Вина
Organizer
Organizer :
weberMESSE GmbH
Event website
Event website :
KolnWein
Frequency
Frequency:
1 year

KolnWein е международен панаир за вина и спиртни напитки, който събира интересни производители, предлагащи отбрани селекции вина. Тази година ще бъдат представени над 900 различни вида вина. Посетителите ще могат да участват в дегустации (придружени с гурме и деликатеси) и да говорят директно с производителите, привлекли вниманието им; да обсъдждат с тях реколта, продукцията им или да поискат съвет за своите любителски или професионални занимания в сферата.

Посетете го и вие, за да представите продукцията си или да сключите договори за доставки на отбрани вина за вашите заведения и хотели. Ние ви предлагаме услугите си за организацията на пътуването. От нашата база данни с хотели в Кьолн бързо ще изберем най-подходящите хотели за KolnWein. След като направим вашите хотелски резервации ще се погрижим и за летищния трансфер. Ще ви осигурим транспорт за града. Можем да ви наемем кола или да ви информираме за удобните за вас линии на обществения транпорт. Ще се погрижим и за наемането на конферентна зала, ако ви е необходима такава.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, организираме бизнес пътувания – индивидуални и групови и с удоволствие ще се заемем с подготовката на вашето.

Full list of
hotels for
KolnWein

How to get to KolnWein

Similar trade shows