Your free enquiry
Potato Europe

Potato Europe

Tournai, Belgium
Индустрия
Индустрия:
Agriculture, Horticulture, Gardening
Organizer
Organizer:
DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V.)
Event website
Event website:
Potato Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за събитието

Събитието "Potato Europe 2023" ще се проведе в Tournai (Kain), Белгия. Търговското изложение ще се проведе между 6-ти и 7-ми септември 2023. Организаторите заявиха, че поради отпадането на вътрешните ограничения на страната, мястото на провеждане засега не включва мерки за безопасност срещу Ковид-19. Те обаче наблюдават ситуацията и при необходимост ще адаптират правилата на мястото на провеждане.

Въведение

Potato Europe, както подсказва името, се занимава с нуждите на индустрията за производство на картофи, независимо дали ще представи новите тенденции и жизненоважни пробиви или ще покаже най-новото оборудване и инструменти. Международният търговски панаир е опора в бранша, тъй като картофите са един от най-важните зеленчуци в Европа, така че със сигурност ще се срещнете с цялата верига на стойността.

Изложителите се радват на превъзходни бизнес възможности благодарение на Commerce Village, където търговци и кооперации се срещат и правят бизнес в фокусирана и приветлива среда. Potaro Europe ви информира за всички индустриални новини и често тук се представят за първи път нови продукти и решения в света. Изложбената площ съдържа реколтни линии и камиони за прехвърляне, превенция на болести и средства за защита на култури, генетични ресурси и иновации на видовете, управление на водите и торене.

Логистиката

Potato Europe следва редовен годишен график и изданията обикновено се падат през септември с продължителност общо два дни. Международният търговски панаир е насочен към селскостопанската индустрия, която приема само професионалисти и изисква подходящото пространство и условия, за да демонстрира изцяло продуктовата си гама до най-доброто от себе си. Ето защо търговският панаир се провежда в селските райони и всяка година променя приемащите страни.

Германия, Белгия, Холандия и Франция са били домакини и изданието за 2020 г. е определено за Villers Saint-Christophe. Работното време е определено от 9:00 сутринта до 18:00 следобед, определено от официалните организатори - Europoint Conferences & Exhibitions и Fedagrim. Посетителите ще трябва да имат малко моторно превозно средство за транспортиране до изложбената площадка, тъй като няма друга практическа информация за пътуване с градския транспорт.

Какво можете да очаквате като изложител

  • Силен фокус върху генериране на потенциални клиенти за продажби и договаряне на покупки, като се има предвид, че панаирът има специална зона - търговското село - посветена точно на тази цел. Преките резултати за вас включват разпознаване на марката, растеж в професионалната мрежа и увеличени продажби;
  • Възможност да видите най-новите технологии в действие чрез демонстрации на живо - има 40 хектара, посветени на целите на демонстрациите и те са разделени между демонстрации за оптично сортиране, демонстрации за събиране и демонстрации на прием;
  • Potato Europe също така прави всичко възможно да се справи с актуални проблеми и предизвикателства, пред които е изправена индустрията като цяло поради промени на пазарите и изменението на климата, така че вие ​​също можете да научите по всички тези теми в поредицата от конференции, които също се провеждат в рамките на два дни.

Аудитория и статистика

Potato Europe е ценно събитие за всеки, който се занимава с картофения бранш и се проявява чрез големия си мащаб и посещаемост. Имате 400 международни изложители и публика, която през последните години е постигнала общо 15 000 търговски посетители, които от своя страна представляват 50 държави. Това е чудесна пазарна възможност да се възползвате от купувачи от цяла Европа.

Налице е цялата производствена верига. Това означава, че ще се срещнете с производители на оборудване, фермери, консултанти, търговци, опаковчици, търговци на храни, преработватели и рециклиращи компании. Важно е обаче да се подчертае, че по-голямата част от посетителите - 75%, за да бъдем точни - са фермери.

Настаняване

Попитайте ни, за да откриете най-добрите хотелски цени за Potato Europe. Ние ви позволява да планирате програмата си на събитието, без да наблягате на престоя си, тъй като ние правим резервацията на стаите ви прост, рационализиран процес. За да намерим оферти за хотели за Potato Europe, които отговарят на вашия бюджет и отговарят на вашите очаквания, трябва да знаем колко легла ви трябват и какъв е вашият предпочитан ценови диапазон. След като разполагаме с тези подробности, можем да персонализираме настаняването Ви така, че да се побере.

Нашата услуга улеснява намирането на хотелски стаи в Villers Saint-Christophe, от които няма да ви е необходимо пътуване до далеч, за да стигнете до панаира. Trade Fair Trips ltd също помага за логистиката. Потърсете ни да резервираме заседателни зали или да инсталираме вашата изложбена кабина. Всички услуги могат лесно да бъдат обединени в пакет и подредени на достъпни цени, така че да увеличите максимално печалбата си.

Предишни издания

2022

Картофена Европа 2022 се проведе във формат "лице в лице" в имението Rittergut Bockerode от 7-ми до 8-ми септември 2022. Поради отмяната на ограниченията в страната, свързани с пандемията, на мястото на провеждане не бяха приложени предпазни мерки за защита от Ковид-19. Събитието привлече 8000 участници от 65 държави.

Full list of
hotels for
Potato Europe

Book Now
How to get to Potato Europe

Similar trade shows