Pferd Wels

Pferd Wels

Спорт и фитнес Животни и домашни любимци Коне
Организатор:
Welser Messe International GmbH
Честота:
1 year
Уебсайт:
Pferd Wels

Водещо международно конно събитие във Велс

Международно изложение Pferd Wels събира професионалисти и любители на коне и конни спортове. То е най-голямото събитие на бранша за Австрия и хиляди изложители и посетители се събират, за да обменят полезна информация, да създадат нови партньорства, да научат какви са иновациите в сферата и да се насладят на невероятни вечерни програми с коне. Към изложението на оборудване за конни спортове и продукти и системи за по-добра грижа за конете има и интересни лекции. Не са за пренебрегване и организираните големи разпродажби. Изложителите са над 230.

Настаняване

Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи настаняване в подходящи хотели за Pferd Wels и ще ви спести търсенето на хотели. Ако желаете, асистентът ви ще се заеме с цялостната организация на вашето пътуване. Ще се погрижи за летищния трансфер, придвижването ви из града – с кола под наем или с помощта на предварително изготвени маршрути за обществения транспорт, намирането и наемането на подходящо място за презентации и водене на преговори. Услугите ни са безплатни за вас. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите.

Pferd Wels 2022

Изданието на Pferd Wels за 2022 година беше събитие на живо, което се проведе между 26-ти и 29-ти май 2022. Поради отпадането на вътрешните ограничения, свързани с Ковид-19, в Германия през април 2022, събитието беше организирано в Messe Wels при отсъствието на строги процедури за безопасност. Събитието привлече 49 000 търговски посетители.

Pferd Wels 2023

Изданието на Pferd Wels за 2023 се проведе като търговско изложение на живо между 18.05.2023 и 21.05.2023 в Messe Wels. На събитието присъстваха повече от 200 изложители и около 150 състезатели по конен спорт.

Персонализирана оферта за хотел

Просто попълнете вашите изисквания за стая и ние ще се свържем с вас с най-подходящите опции за хотел възможно най-скоро
Поискайте персонализирана оферта за хотели в близост до Pferd Wels Изпрати

Отзиви

Tatqna Gyumisheva / Дева- ТТ - BEAUTY DUSSELDORF 2017 - Hotel Dusseldorf Mitte
Изключително сме доволни от престоя си в хотела. Всичко мина добре.

Подобни събития

Бюлетин
Искате ли да сте информирани за най-новите търговски изложения и новини за хотели? Абонирайте се за нашия бюлетин.