Your free enquiry
Pferd Wels

Pferd Wels

Wels, Austria
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Welser Messe International GmbH
Event website
Event website:
Pferd Wels
Frequency
Frequency:
1 year

Актуална информация за събитието

Изданието на Pferd Wels за 2023 ще се проведе като събитие на живо в Messe Wels между 18.05.2023 и 21.05.2023. Поради отпадането на вътрешните ограничения свързани с Ковид-19 в страната през април 2022, мястото на провеждане няма да включва строги мерки за безопасност. Посетителите ще бъдат насърчавани да предприемат препоръчителни мерки, като например да носят хирургически маски на закрито. Участниците трябва да имат предвид, че при пристигането си в страната няма да бъдат задължени да представят 3G документи за влизане. Ако заминаващата им страна се намира в район с опасен вариант на вируса, те ще бъдат поставени под карантина за 14 дни. Понастоящем няма такива държави.

Преглед на събитието

Международно изложение Pferd Wels събира професионалисти и любители на коне и конни спортове. То е най-голямото събитие на бранша за Австрия и хиляди изложители и посетители се събират, за да обменят полезна информация, да създадат нови партньорства, да научат какви са иновациите в сферата и да се насладят на невероятни вечерни програми с коне. Към изложението на оборудване за конни спортове и продукти и системи за по-добра грижа за конете има и интересни лекции. Не са за пренебрегване и организираните големи разпродажби. Изложителите са над 230.

Резервирайте хотел онлайн с помощта на вашия личен асистент от „Трейд Феър Трипс“ ЕООД за това пътуване. Той ще ви предложи настаняване в подходящи хотели за Pferd Wels и ще ви спести търсенето на хотели. Ако желаете, асистентът ви ще се заеме с цялостната организация на вашето пътуване. Ще се погрижи за летищния трансфер, придвижването ви из града – с кола под наем или с помощта на предварително изготвени маршрути за обществения транспорт, намирането и наемането на подходящо място за презентации и водене на преговори. Услугите ни са безплатни за вас. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите.

Предишни издания

Издание 2022

Изданието на Pferd Wels за 2022 година беше събитие на живо, което се проведе между 26-ти и 29-ти май 2022. Поради отпадането на вътрешните ограничения, свързани с Ковид-19, в Германия през април 2022, събитието беше организирано в Messe Wels при отсъствието на строги процедури за безопасност. Събитието привлече 49 000 търговски посетители.

Full list of
hotels for
Pferd Wels

Book Now
How to get to Pferd Wels
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Linz Airport (Летище Линц)

26 минути при пътуване от Wels Railway Station (ЖП Гара Велс)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Linz Airport (Летище Линц)

7 минути при пътуване от Wels Railway Station (ЖП Гара Велс)

 

By public transport
By public transport:

Не е препоръчително при пътуване от Linz Airport (Летище Линц)

20 минути при пътуване от Wels Railway Station (ЖП Гара Велс)

Similar trade shows