Your free enquiry
Pferd Bodensee

Pferd Bodensee

Friedrichshafen, Germany
Индустрия
Индустрия:
Sports, Horses, Hunting, Fishing, Yachting
Organizer
Organizer:
Messe Friedrichshafen
Event website
Event website:
Pferd Bodensee
Frequency
Frequency:
2 years

Актуализация за Pferd Bodensee

Pferd Bodensee 2024 ще се проведе в Messe Friedrichshafen в Германия, а форматът на провеждане ще бъде "лице в лице". Мястото на провеждане на събитието няма да прилага строги мерки за превенция на Ковид-19 поради отпадането на ограниченията, свързани с пандемията в страната. Настоящите дати на събитието са от 16.02.2024 до 18.02.2024.

Представяне на събитието

Pferd Bodensee е международно изложение за всичко, свързано с коне. То събира производители на пълната гама продукти, свързани с коневъдство, конна езда и конни спортове; любители и хора, които се занимават професионално с отглеждането на коне и с конни спортове. Събитието е съпътствано от множество турнири, в които участват местни и чуждестранни състезатели. За търговците изложението е отлична бизнес платформа за сключване на сделки и създаване на контакти. 

Резервирайте хотел или апартамент онлайн за събитието с нас. Ние ще намерим тези апартаменти и хотели във Фридрихсхафен, които са подходящи за изложението и отговарят на вашите изисквания и бюджет. След като изберете, ще направим вашите хотелски резервации за Pferd Bodensee и ще се погрижим всичко останало, което ще направи престоя ви комфортен: летищен трансфер, кола под наем и/или информация за необходимите ви линии на градския транспорт, конферентна зала. Осигурете си повече време за подготовка за изложението и удобно и изгодно пътуване, поверете ни организацията му. Нашите услуги са безплатни за вас, обадете ни се.

Ние сме „Трейд Феър Трипс“ ЕООД, професионален организатор на бизнес пътувания.

Предишни издания

2022

Изданието на Pferd Bodensee за 2022, което се проведе в присъствен формат между 14.10.2022 и 16.10.2022, привлече 30 400 участници и 262 коня. Поради отмяната на ограниченията, свързани с пандемията в страната, мястото на провеждане, Messe Friedrichshafen, не приложи мерки за превенция на Ковид-19.

Full list of
hotels for
Pferd Bodensee

Book Now
How to get to Pferd Bodensee
On foot
On foot:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

55 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By car
By car:

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

10 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

By public transport
By public transport:

45 минути при пътуване от Friedrichshafen Bodensee Airport (Летище Фридрихсхафен Езеро Констанц)

25 минути при пътуване от Friedrichshafen Stadtbahnhof (Гара Фридрихсхафен)

Similar trade shows