Your free enquiry
PCIM Europe

PCIM Europe

Nurnberg, Germany
Индустрия
Индустрия:
Electronics, Real Time & Embedded Systems
Organizer
Organizer:
Messe Frankfurt GmbH
Event website
Event website:
PCIM Europe
Frequency
Frequency:
1 year

Актуализация за PCIM Europe

Изданието на PCIM Europe за 2023 ще се проведе като присъствена изложба между датите 09.05.2023 и 11.05.2023. Търговското изложение на живо ще се състои в Messe Nuremberg. Организаторите силно ще насърчават участниците да спазват препоръки, като например носенето на хирургически маски в закритите помещения. Участниците трябва да имат предвид, че поради ограниченията за пътуване трябва да представят документи като паспорти за ваксинация при пристигането си в Германия.

Представяне на събитието

Международно изложение за електроника и възобновяема енергия PCIM Europe се организира всяка година и привлича като участници най-големите производители, доставчици, търговци, инженери и експерти в сферата. Те предлагат широка гама от продукти като силови полупроводници, пасивни компоненти, сензори, електрически устройства, източници на захранване, системи за съхранение на енергия и енергиен мениджмънт, etc. Тази година се очакват 400 изложители и около 8 000 посетители от различни области – химическа промишленост, компютри и комуникации, електроинженерство, микроелектроника и др. PCIM 

Поверете търсенето онлайн на хотели в Нюрнберг на професионалисти. Ние – „Трейд Феър Трипс“ ЕООД – ще организираме цялото ви пътуване. Ще ви препоръчаме подходящите хотели за PCIM Europe, ще направим резервации, ще ви осигурим летищен трансфер, кола под наем или информация за удобния за целите ви обществен транспорт. С наша помощ ще пътуваме комфортно, престоят ви ще е спокоен, затова и по-ползотворен и със сигурност ще ви бъде по-изгодно. Свържете се с нас.

Минали издания

Издание от 2021 г.

Изданието на PCIM Europe за 2021 се проведе между 3.05.2021 и 7.05.2021 като цифрово събитие. Изданието послужи като второто PCIM, което се случи във виртуален формат поради продължаващата пандемия. Изложението беше успешно, като на него присъстваха повече от 2700 уникални потребители. Това включваше 240 лектори, които разгледаха теми като най-новите разработки в областта на захранващите модули.

Издание от 2022 г.

Изданието на PCIM Europe за 2022 се проведе като присъствено търговско изложение между 10.05.2022 и 12.05.2022. Мястото на провеждане на събитието, което не включваше стриктни мерки за безопасност срещу Ковид-19, беше Messe Nuremberg. Изложението не включваше такава мярка поради това, че Германия премахна вътрешните си ограничения за Covid-19 през април 2022 поради подобрената епидемиологическа ситуация. На PCIM Europe 2022 се представиха 384 изложители, 11 306 търговски посетители и 711 участници в конференции на изложбена площ от 24 000 м2 .

Full list of
hotels for
PCIM Europe

Book Now
How to get to PCIM Europe
On foot
On foot:

Не е препоръчително при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

60 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By car
By car:

30 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

10 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

By public transport
By public transport:

35 минути при пътуване от Nuremberg Airport (Летище Нюрнберг)

20 минути при пътуване от the Nuremberg Hauptbahnhof (Централна Гара Нюрнберг)

 

Similar trade shows